Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yine bir buse alıntısı karşınızdaydı

kızlar yorgunum arkadaşım vardı akşam oturmasında sadece çay içtim onunla o önümde cıslar yedi

acıktım. iyi geceler..
yorumlar için sağ ol bonim iyi geceler sanada

Ortim menu guzel.ama karpuz tuketme bence.ikindiden sonra meyve iyi degil.suyu da az icmussin nen de bugun az ictim.arttiralim accik.bi de gecmis olsun mr iyi cikmis yeni okudum.
İnşaallah canım 38 beden olup giydiğinin yakışması bol bol kıyafet seçeneği çok güzel olmalı
aynen yaaaa.bol 38 kullanicisi olmak istiyimmmm.
kasar yerine bimdeki erzurum peyniri ayni ve daha az kaloriliymis.kimdi hatirlamuyorum burda biri paylasti sanki.
oooyyy guzel menu.bi tursuyu cumays tuket bence.odem yapici cunku
Tost benim için kaşar demek.hangi peynirle olursa olsun yiyemiyorum mümkün olduğunca az kullanıyorum kasari. Sık sık da yapmadigim için sorun olmaz inşallah.
yukarda peynir icin yazdim canim
Kızlar menü yazmayı unutmuşum hemen yazayım
Sabah 9:30
2 dilim tb ekmeği
Kk peynir
Bir bardak süt
Öğle 12
Bu ince dilim kavun
Akşam 19
Bir kase tavuk sote
Bir kase mantar çorbası
Su 2 yi gecti
Spor 20 dk egzersiz
hilalim guzel menu.afiyet olsun
bi ark.in annesi oyle zayiflamisti.pisirdiklerimden yemiycem diye yemin etmis.1.5 ayda 8 kilo vermisti kadin:)ben yerim mesela.o yuzden pisirmiyim:)
Menümm
Sabah 10 1 kk peynir domates salatalık
Öğle 14.00 1 kase cacık
Ara 1 bardak tarçınlı süt
Akşam 20 1 tabak kabak çorbası
Ara 2 bardak auran
Su 3 lt
Spor yok
Kiz ne kadan az menu.:)

yine bir buse alıntısı karşınızdaydı

kızlar yorgunum arkadaşım vardı akşam oturmasında sadece çay içtim onunla o önümde cıslar yedi

acıktım. iyi geceler..
ayy az kaldi valla canım iyi geceler kuzum
Ya aynen bimde bi peynir vardı bez torba içinde tulum diye geçiyordu sanırım ama aynı kaşar peyniri. Hatta hep tost yapmıştım ondan ben sağol canım
Menun guzel olmus guzellik afiyet olsun
sagol mervemm
Bende yatiyorum kizlar 1 bardak sutumu ictim simdi guzel bi uyku cekelm herkeze tatli ruyalar canlarim
Iyi geceler tatlım

Güzel vermiş ama Ben evde bi tek bu ara yapacağım yemek onu da başka olmadığı için annemin yaptıklarını yemiycem dersem belki olur ama yemin değil de söz diyelim biz ona

süper o zaman hoşgeldimm :)))

Çok sevindim:) Memnun oldum Merve hanım:) Kuralları kabul ediyorum. teşekkür ederim

Menüm:

kahvaltı (yok) gece geç yattığım için geç kalktım çünkü..

14:30 6 ince dilim sucuk (suda pişirdim az yağlı) + 3 bardak şekersiz çay

ara şekersiz çay

19:30 patlıcanlı kebap vardı, 3 tane köftesinden 3 dilimde közlenmiş patlıcanından yedim, 2 biber, 2 dilim domates ve biraz maydanoz yedim

20:00 6-7 tane yeşil üzüm + şekersiz çay

22:00 yarım dilim karpuz

Diyetin ilk günü böyle geçti, karpuzu geç yemeyi saymazsak kaçamak yaptım sayılmaz güzeldi bence :)

2.5 lt sıvı
1 saat dans :)

Güzel vermiş ama Ben evde bi tek bu ara yapacağım yemek onu da başka olmadığı için annemin yaptıklarını yemiycem dersem belki olur ama yemin değil de söz diyelim biz ona
Yani sen artik kendine gore ayarlarsin:)
Çok sevindim:) Memnun oldum Merve hanım:) Kuralları kabul ediyorum. teşekkür ederim

Hosgeldiniz efem.ben fatma 33 yasindayim.1 cocuk anasiyim.calismiyorum.aralikta bir sibavim var.ona hazirlanicam ins.hedef kilom 50-55.yoluzun yani:)ilk gunune yorum soyle canim.karbonhidrat yonunden cok guzel.meyve porsiyonu guzel saat olarak ikindiden sonra yrmenler yaga donusuyor.o yuzden daha erken saatler iyi olur.bir de biz islenmis cok tercih etmemeye calisiyoruz saglik acisindan sucuk salam vs.onun disinda su ve dans harika ilk gun icin.

Öneriler için çok teşekkürler dikkat edeceğim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…