- 10 Ağustos 2016
- 139
- 292
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.401
Aynen yaa 5 günde 2 kilo bile çok güzelllayy toparlayacam kilo da verecem inanıyorum yaaa lütfen allahım lütfeeeeeennnnn
tamam beyzacıım zorluk çekersem onları da yazarım gün için takipte ol
inş iyi bir sonuç alırım. 5 değil 2 kilo bile versem mucize benim için
Maşallah güzel başlamışsın güneKizlar gunu 15 dk yuruyusle actim eve gelirken de 30 dakika yürüdüm dün mistik chai almıştım sabahtan icmistim metomu bayağı çalıştırdığını hissettigimden uyudum biraz arada bi carpintidan uyandım tabie ben de kalkayim di mi :)
Bence tuzdan sonra en çok tat veren kırmızı biberkız tuzsuz haşl patates mi olur
denemedim baharat hangileri yakışır senceeee güzel olursa atmam tuz beeeelkkiiiii
hiç bilmiom o aldığın şeyi sana bir şey olmasın daaaaaaaa
Şekersiz hiç bi içecek yasak değil cnm ama bol su içaa gerçekten miii
bunu bilmiyordum ılık yedim sabahkileri
bundan sonrakiler zaten soğuk olcak
teşekkürler zuhal ablaa
çay içtim şekersiz 1 bardak yasak değil dimi çay?
Güzelim bu ödem atmak için tuzlu yersen daha etkisiz olur
Zühal ablaa gelecek hafta pazartesi ben de başlamayı düşünüyorum bu diyete ne yapsam başlasam mıGüzelim bu ödem atmak için tuzlu yersen daha etkisiz olur
Bol baharat at karabiber pul biber vs.
Güzelim sende daha yeni başladın sayılırZühal ablaa gelecek hafta pazartesi ben de başlamayı düşünüyorum bu diyete ne yapsam başlasam mı
5 haftadır normal diyet yapıyorum
kız tuzsuz haşl patates mi olur
denemedim baharat hangileri yakışır senceeee güzel olursa atmam tuz beeeelkkiiiii
hiç bilmiom o aldığın şeyi sana bir şey olmasın daaaaaaaa
bizim takımdan birinde daha vardı süt le içiliyor bende etkisi iki gün sürecek glibaDaha iki günün var bence olacak canım
he iyi o zaman canım. Bende bi aksilik oldu sandım allah korusun ya
Kız o neki aldığın hiç duymadım
abla her gün senden yeni bilgi ediniyoruz Allah razı olsun :)Şekersiz hiç bi içecek yasak değil cnm ama bol su iç
Bide patates soğuk olduğu zaman gi si daha düşük
geç oldu ama tünaydın benden deTünaydın kızlar :) bol kilo vermeli bir gün dilerim herkese
bende benziyorum biraz kilo verdiğim halime de benziyor aslında gerçi ben geçen sefer ki kadar vermiycem hiç beğenmedim acık et kalsın yahuBu değişim instagramdan. Kızın ilk haline çok benziyor fiziğim, zayiflarsam bu hatun gibi olur muyum ki
Eki Görüntüle 1875010
tunaydin canım aminnnTünaydın kızlar :) bol kilo vermeli bir gün dilerim herkese
Kız bu hatun fena spor yapmış amaBu değişim instagramdan. Kızın ilk haline çok benziyor fiziğim, zayiflarsam bu hatun gibi olur muyum ki
Eki Görüntüle 1875010
Kız misafire yedir kendin yeme ama heeeAlışverişi yaptım kızlar. Temizlik yarına kaldı. Aksama yemekli misafir var.misafir sayilmazlar aslında.karpuz cay peynir patates yumurta sebit vs. Ay liste kalsın burda gittikçe kha dönüyor sanki :))))
Ne ise yarıyor ki amagolcln katılıyorum canımcım pulbiber ve nane ben karabiber de seviyorum tuz yime de ne yirsen yi hiloşun alıntısına cevaplıycam diğerini de
bizim takımdan birinde daha vardı süt le içiliyor bende etkisi iki gün sürecek glibahaftada bir içmeyi düşünüyorum bayağı etki etti içeriğini ayrı paylaşayım her kes okusun canlar
abla her gün senden yeni bilgi ediniyoruz Allah razı olsun :)
geç oldu ama tünaydın benden de
bende benziyorum biraz kilo verdiğim halime de benziyor aslında gerçi ben geçen sefer ki kadar vermiycem hiç beğenmedim acık et kalsın yahu
du onu da alıntılayım netten :)Kız misafire yedir kendin yeme ama heee
Ne ise yarıyor ki ama
icindekilerde sorun olacak birşey yok gibi ama genede tam olarak öğrenmek lazimbir çay fincanına 1/3 oranında süt, 2/3 oranında sıcak su karıştırıp, çay poşetini 2-3 dakika içinde bekletiyorsunuz ve kurabiyelerin ya da keklerin yanında misafirlerinize ikram ediyorsunuz ve onlar da bu lezzet şölenine en az sizin kadar hayran kalıyorlar!
içindekileri de yazayım tam olsun*
- siyah çay
- tarçın
- böğürtlen yaprakları
- zencefil
- doğal vanilya aroması
- hindiba kökü
- karanfil
- meyan kökü
- kakule meyvesi
- karabiber
sütle yapıldığında starbucks'ın chai tea lattesinine eşdeğer olan bitki çayı. şeklinde bir de yorum yapılmış. Ben beğendim sahlepin yerine içmeyi planlıyorum ama kalorisi var mı acaba onu araştırıyorumMefkurem Ablaa sende bir baksan içinde içmeyin diyeeğin bir şey var mı tecrübene bilgine ihtiyacım var
Meto hızlandırma olayi iyiymişKanser oluşum riskini azaltır.
Kakule, tarçın ve zencefil antioksidan ve fitokimyasal içerikleri ile kanser önleyici özellikleri taşır. Düzenli kullanıldığı takdirde bağırsak ve mide kanseri riskini azaltıcı etki gösteriyor.
Soğuk algınlığını önler.
Özellikle soğuk kış günlerinde sıklıkla hastalanma gibi bir durumunuz söz konusu ise veya halsizliğiniz varsa içeriğindeki bileşenler ile bağışıklık sisteminizi güçlendirebilirsiniz. Chai çayının içeriğindeki zencefil vücudun savunma sistemini destekliyor.
Adet dönemi ağrılarını hafifletir.
Chai çayındaki tarçın ve zencefil hormonları düzenleyerek adet dönemi sancılarında olumlu etki yaratır. Özellikle sıcak sütün içinde beklettiğiniz Chai çayı aromatik tadı sayesinde hem bu dönemlerde olan tatlı ataklarınızı da önleyecektir.
Metabolizmayı hızlandırır.
Doğru Diyet tavsiyeleri ile birlikte Chai çayı içtiğinizde metabolizmanızı da hızlandırabilirsiniz. Bunu sindirim ve pankreatik enzimleri uyarıcı etkisi ile sağlar. Ayrıca tokluk hissi yaratması da daha az yemenize neden olur.
Diyabete karşı Chai çayı.
Düzenli kullanımında kan şekeri seviyesinde olumlu olacak değişimlere neden olur. Uzun dönemde Tip 2 Diyabetin önlenmesinde rol alabilir. Kısa vadede ise şeker isteğinizin azalması ile kan şekeri kontrolü sağlayabilirsiniz.
Şişkinliği azaltır.
Şişkinlik ve gaz şikayetleri yaşıyorsanız mide aktivitelerini düzenlemek ve sindirim sistemini düzenlemek için Chai çayını günde 2 fincan olacak şekilde deneyebilirsiniz.
Enerjiyi arttırır.
Kahve ve gazlı içecekleri içtikten sonra enerjiniz aniden yükseliyor ve akabinde hızla düşüyorsa Chai çayı ile enerjinizi yükseltmeyi deneyebilirsiniz.
Chai çayının faydalarından yararlanmak istiyorsanız doğru şekilde ve doğru miktarda tüketim yapmalı ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarını devam ettirmelisiniz. Günlük olarak içeceğiniz ortalama 2 fincan Chai çayı size yeterli etkilerin oluşması için destek olacaktır. Unutmayın, hiçbir besin tek başına mucize yaratmaz…
içi yanmak deriz ya hani dün geceden beri onu yaşıyorum arada bi kendi kendime terliyorum bugün ve tokluk hissettirdiğini de düşündüm ama tabi ben sürekli içmemeyi düşünüyorum böyle şeyleriicindekilerde sorun olacak birşey yok gibi ama genede tam olarak öğrenmek lazim
Meto hızlandırma olayi iyiymiş
Daha iki günün var bence olacak canım
he iyi o zaman canım. Bende bi aksilik oldu sandım allah korusun ya
Kız o neki aldığın hiç duymadım
Aynen yaa 5 günde 2 kilo bile çok güzelll
Maşallah güzel başlamışsın güne
Bence tuzdan sonra en çok tat veren kırmızı biberbiraz k. biber biraz da nane dadından yenmez
Güzelim bu ödem atmak için tuzlu yersen daha etkisiz olur
Bol baharat at karabiber pul biber vs.
Şekersiz hiç bi içecek yasak değil cnm ama bol su iç
Bide patates soğuk olduğu zaman gi si daha düşük
Tünaydın kızlar :) bol kilo vermeli bir gün dilerim herkese
Bu değişim instagramdan. Kızın ilk haline çok benziyor fiziğim, zayiflarsam bu hatun gibi olur muyum ki
Eki Görüntüle 1875010
Alışverişi yaptım kızlar. Temizlik yarına kaldı. Aksama yemekli misafir var.misafir sayilmazlar aslında.karpuz cay peynir patates yumurta sebit vs. Ay liste kalsın burda gittikçe kha dönüyor sanki :))))
golcln katılıyorum canımcım pulbiber ve nane ben karabiber de seviyorum tuz yime de ne yirsen yi hiloşun alıntısına cevaplıycam diğerini de
bizim takımdan birinde daha vardı süt le içiliyor bende etkisi iki gün sürecek glibahaftada bir içmeyi düşünüyorum bayağı etki etti içeriğini ayrı paylaşayım her kes okusun canlar
abla her gün senden yeni bilgi ediniyoruz Allah razı olsun :)
geç oldu ama tünaydın benden de
bende benziyorum biraz kilo verdiğim halime de benziyor aslında gerçi ben geçen sefer ki kadar vermiycem hiç beğenmedim acık et kalsın yahu
bir çay fincanına 1/3 oranında süt, 2/3 oranında sıcak su karıştırıp, çay poşetini 2-3 dakika içinde bekletiyorsunuz ve kurabiyelerin ya da keklerin yanında misafirlerinize ikram ediyorsunuz ve onlar da bu lezzet şölenine en az sizin kadar hayran kalıyorlar!
içindekileri de yazayım tam olsun*
- siyah çay
- tarçın
- böğürtlen yaprakları
- zencefil
- doğal vanilya aroması
- hindiba kökü
- karanfil
- meyan kökü
- kakule meyvesi
- karabiber
sütle yapıldığında starbucks'ın chai tea lattesinine eşdeğer olan bitki çayı. şeklinde bir de yorum yapılmış. Ben beğendim sahlepin yerine içmeyi planlıyorum ama kalorisi var mı acaba onu araştırıyorumMefkurem Ablaa sende bir baksan içinde içmeyin diyeeğin bir şey var mı tecrübene bilgine ihtiyacım var
Kanser oluşum riskini azaltır.
Kakule, tarçın ve zencefil antioksidan ve fitokimyasal içerikleri ile kanser önleyici özellikleri taşır. Düzenli kullanıldığı takdirde bağırsak ve mide kanseri riskini azaltıcı etki gösteriyor.
Soğuk algınlığını önler.
Özellikle soğuk kış günlerinde sıklıkla hastalanma gibi bir durumunuz söz konusu ise veya halsizliğiniz varsa içeriğindeki bileşenler ile bağışıklık sisteminizi güçlendirebilirsiniz. Chai çayının içeriğindeki zencefil vücudun savunma sistemini destekliyor.
Adet dönemi ağrılarını hafifletir.
Chai çayındaki tarçın ve zencefil hormonları düzenleyerek adet dönemi sancılarında olumlu etki yaratır. Özellikle sıcak sütün içinde beklettiğiniz Chai çayı aromatik tadı sayesinde hem bu dönemlerde olan tatlı ataklarınızı da önleyecektir.
Metabolizmayı hızlandırır.
Doğru Diyet tavsiyeleri ile birlikte Chai çayı içtiğinizde metabolizmanızı da hızlandırabilirsiniz. Bunu sindirim ve pankreatik enzimleri uyarıcı etkisi ile sağlar. Ayrıca tokluk hissi yaratması da daha az yemenize neden olur.
Diyabete karşı Chai çayı.
Düzenli kullanımında kan şekeri seviyesinde olumlu olacak değişimlere neden olur. Uzun dönemde Tip 2 Diyabetin önlenmesinde rol alabilir. Kısa vadede ise şeker isteğinizin azalması ile kan şekeri kontrolü sağlayabilirsiniz.
Şişkinliği azaltır.
Şişkinlik ve gaz şikayetleri yaşıyorsanız mide aktivitelerini düzenlemek ve sindirim sistemini düzenlemek için Chai çayını günde 2 fincan olacak şekilde deneyebilirsiniz.
Enerjiyi arttırır.
Kahve ve gazlı içecekleri içtikten sonra enerjiniz aniden yükseliyor ve akabinde hızla düşüyorsa Chai çayı ile enerjinizi yükseltmeyi deneyebilirsiniz.
Chai çayının faydalarından yararlanmak istiyorsanız doğru şekilde ve doğru miktarda tüketim yapmalı ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarını devam ettirmelisiniz. Günlük olarak içeceğiniz ortalama 2 fincan Chai çayı size yeterli etkilerin oluşması için destek olacaktır. Unutmayın, hiçbir besin tek başına mucize yaratmaz…
Merhaba kizlar nasil gidiyor bakim bugun giremedm bizim ev islero biraz karisti kafami veremiyorum hic biseye
Evi satip kiraya cikcaz ama evler cok pahali ne yapacagimizi sasrdik kafam allak bullak oldu hayirlisiyla bi ev bulup yerlessek yaolsun valla yaaa
aynen 2 kiloya göbek atarım
yaptım baharat attım dediklerinizden ama minicik bi tuz attım yine ama sadece bi bölümüne çok az attım cogu bölümü tuzsuz yedim.
süper bir bilgiiii teşekkürler
helloooooooo
inşşşş
canım sen daha güzel olursun bence. çok spora yüklenmiş bacaklar şişmiş hoşuma gitmedi
bu neyin listesi böyle kız yemekli misafir menün müüü
tuzsuz yedim sayılır
vaaay bu mistik chia aklımda olsun o zamann
bu nası çay böyleeeeee içinde yok yoook
canım sana çarpıntı yapmış bu çaya dikkat etmek lazım
haftada 1-2 yeterli dediğin gibi. tadını da çok merak ettim ilk fırsatta alcam
helloooooo
güzel gidiyor eksi olmak için debeleniyorum yine
ev işleri ne oldu hayırdır canım?
Evi satip kiraya cikcaz ama evler cok pahali ne yapacagimizi sasrdik kafam allak bullak oldu hayirlisiyla bi ev bulup yerlessek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?