- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.541
Mervemm ozlerimama ben seni yaaaCanim ben ev tasiycam wifi sokup yeni eve taktrmam zaman alabilir internet paketimde yok yani gelemem buraya
Tasindiktan sonrada kucuk bi tatile gitmeyi planliyoruz bu yuzden kullanmam sart..aglama kiz niye agliyon 2hafta sonra gelicem
Çok az olmamış mı canım afiyet olsunKızlar menüm
Sabah 08.00 2 galeta 2 kk peynir domates salatalık
Öğle 14.00 2 activia
Ara 1 salatalık
Akşam 20.00 2 bardak ayran
Ara 22.00 1 orta türk kahvesi
Spor yok
Su 3 lt
Canım kızım emeklemeye başladı hemde üst dişi çıkıyor onun peşinde koşmaktan ve sürekli kucağımda taşımaktan spora inan vaktim kalmıyorMenun guzel canim spor niye yok azda olsa bişeyler yapaydin ya kiz
Canım kızım hep ağladı bugün onunla ilgilenmekten zamanım olmadıÇok az olmamış mı canım afiyet olsun
Makarna erken oldugu icin erimistir.ama 7den once cok tuketmwmek gerektigini hiliyorum.vucut hala gece olarak algiliyormussabah 06,00 kk peynir, bir tutam maydonoz, ton balıklı fırında kepekli makarna akşam yapmıştım çatladım tabii sabaha kadar1 bardak yedim makarnası 1 yk kadardı
09,30 kk peynir
13,00 kıymalı kabak haşlama
16,30 5 yk türlü, avuç içi kadar köfte, 150 gr yoğurt (annemin yemeğinden)
21,30 3 çiğ badem 1 kuru kayısı
3 lt su
1,5 saat yürüyüş, 1 mil leslie
haftaya deniyim ben bunu2 gun yapiliyor odem atmak icin
oooo orti o gicor evde ne guzel kayfe icilirİyi geceler kızlar heryerim dökülüyo resmen bugün ev işi yaptım baya. Ev isi ömür törpüsü ya yap yap tükenmiyo
Zuhal abla tavugun olcusu var mi acebaKızlar yarın son gün
Lütfen herkes dikkat etsin
Şimdiden söyliyimde sabah abartmayın
Cuma göreceğiniz eksileri düşünün
Yarın sıvıyı gün içinde tüketin akşam 10 Dan sonra sıvı alımı biterse iyi olur
Bide pro günü yapabilirseniz daha iyi olur
Mesela sabah yumurta öğlen -akşam tavuk vs.yani et türü
Tuzsuz olursa dahada iyi
Isteyen sabah akşam maydonoz suyu içebilir
Benim yarın çok yoğun olacak belki gelemem
Zuhal abla nice yaslara ins.altta kabak mucverden taban ustune de hazirladigin icle sebze lahmacunu yapmayi denedin mi hic?o da guzel olur gibi geldi kucuk boy firin kabindaIyi olur cnm Hatta sıfır tuz bol su daha da iyi bugün bende saf pro yaptım
Fırın poşetinde tavuk kızarttım
Öğlen akşam ondan yedim derisiz tuzsuz
Bide akşamı 16.30 da yedimki şimdi çok açım
Benim sınavım Asıl yarın
Eşimin doğum günü
Pastayı düşünmüyom onu yemem ama lahmacun yaptırcam. En çok sevdiğim şeylerden biri
Hak ediyomuyum Tabiki hayır
En iyisi kendime kabak yapayım
gecmis olsun canim.Allah kolaylik versinKızlar menüm
Sabah 08.00 2 galeta 2 kk peynir domates salatalık
Öğle 14.00 2 activia
Ara 1 salatalık
Akşam 20.00 2 bardak ayran
Ara 22.00 1 orta türk kahvesi
Spor yok
Su 3 lt
Detoks heralde canım çok hafif olmuş afiyet olsunmenüm
sabah 9.30
1 fincan kiraz saplı çay
10.00
2 haşl. yumurta
16.00
1 fincan yeşil çay
17.00
2 haşl. yumurta
acıkırsam 1 haşl yum daha yerim
3,5 lt su
spor 2 mile leslie
Güzel olmuş canım afiyet olsunMenu
sabah 9.30 2 yumurta.1 kk peynir.2 kabak 2 yk cavdar unuyla omlet
ara 14.00 1 kase yogurt.1 yk uzum 2 kayisi 1 yk yulafla bol tarcinli karisim
aksam 18.30 2 yumurta.1 kk peynir.haslanmis 2 kabakla 3 yk yogurt
ara 21.00 1 bardak nescafeli sekersiz sut(planim)
su 2 litre
spor 40 dk yuruyus
Güzel menü olmuş kabak candır :)))10.30-11.30 sabah 2 hasl. Yumurta bir tutam maydanoz
16.00 ara. 1. Br süt
17.00 ara yr nektari
19.20 aksam 1 tabak kabaklı sulu köfte
2 mil leslie
2.5 lt su
Sporla eritmişsindir canım arada bana da kriz geliyor afiyet olsunBayanlaar bugün giremedim yorumları okumaya geçiyorum şimdi önce menümü yazayım
8:30 1 kk peynir 5 zeytin 1 dlm ekmek 2 domates
10:30 1 kuru kayısı
13:10 1 kase mantar yemeği (haşlanmış) yarım bardak yoğurt
15:50 220 gr dondurma2 domates
18:30 1 yumurta kadar tavuk yarım kase cacık
Arada bir olur ya yersiniz ama hala deli gibi açsınızdır bugün öğleden sonra onu yaşadım birşeyler yemeyeyim diye 1 lt su içtim ama deli gibi açlığım geçmedi tesadüf dolapta dondurma varmışsonra çok bunalıma girdim kalorisine baktım 400 kalori oluyormuş ağlayacaktım az daha
sonra çıktım koşu bandına koşar tempoyla 1 saat yürüdüm 5.3 km
380 kalori hesapladı koşu bandı ( bence daha fazla olabilir oda çok sıcaktı terler boşandı üzerimden)
hala deli gibi terliyorum ama o dondurmanın hesabıydı 20:30da 45 dklık pilates yapacağım hala
azarlamayın beniikrize girdim hala moralim bozukkk
su da 3 lt oldu
Peynir yağlı değildir inşallah afiyet olsun canımBugun ewde yoktuumm yinee gelemediim buralaraa kizlarr
Sabah 9.00 : 2 yumurta
Ogle 15.00 : yarim simit
Aksam 18.30 : 1 kase peynir ( canim bisey istemiodu bi bunu istedi)
Su 3 lt
Spor 1 saat yuruyus
Bu arada regli oldum cok sukurr kizlarr
Canım sana maşallah diyorum zaten.. Buradaki katılımın enerjin çok güzel hırslısın da. Menün de güzel e daha nooolsun:))Menum
Sabah11
1has.yumurta
Kk peynir
Zeytin
Domates
Cay
1 tb ekmk
Ogle15
1kase yulafli yogurt
Aksam17
2 murdum erigi
Su 2.5
Spor 40dk yuruyus
Acikirsam 1 bardak sut icicem
3 aydr neredeyse her sabah patates kizartiyorum bizim oglan icin 1 catal bile yemiyorum esim anca farketti ve bana cok sasrms helal olsun ben yapamam senin yaptigini dedi ay nasil hosuma gittii
Güzel menü afiyet olsun:)Kızlar menü yazmayı unutmuşum hemen yazayım
Sabah 9:30
2 dilim tb ekmeği
Kk peynir
Bir bardak süt
Öğle 12
Bu ince dilim kavun
Akşam 19
Bir kase tavuk sote
Bir kase mantar çorbası
Su 2 yi gecti
Spor 20 dk egzersiz
Amin canım sağolasınMakarna erken oldugu icin erimistir.ama 7den once cok tuketmwmek gerektigini hiliyorum.vucut hala gece olarak algiliyormus
haftaya deniyim ben bunu
oooo orti o gicor evde ne guzel kayfe icilir
Zuhal abla tavugun olcusu var mi aceba
Zuhal abla nice yaslara ins.altta kabak mucverden taban ustune de hazirladigin icle sebze lahmacunu yapmayi denedin mi hic?o da guzel olur gibi geldi kucuk boy firin kabinda
gecmis olsun canim.Allah kolaylik versin
Yaa şimdi 38 denesem deyince aklıma geldi bak. Ben ilk diyete karar verdiğimde 88 kiloydum 46 beden giyiyordum burda 6lı rakamlara gelenleri görünce ah keşke bende olsam diyordum. Bi eksi bi artı derken gördüm çok şükür. Bi bakmışsın 38 beden giyiyorsun.. Kolaylıkla verirsin inşallah kilolarınıGuzel.afiyet olsun.
haaa haaa ben sasirtirim zatene.sorun meto be yavrim.gecen haftaki odem vardi persembe aglak halimden.en fazla 1-1.2 arasi gider zannimca.
sporla telafi etmek guzel olmus bence
ya betul bole belli seye fazla istah duymak falan.hadi hayirlisi
ayyyy bi kerecik 38 beden denesem yaaaa.saglikla sihhatle yani
Erkekler iste malum gec olmus biraz ama guzel olmus hakkat.insan takdir gordugunde daha da motive oluyor
Ben de deneyeceğim çok iyi Cidden !bir çay fincanına 1/3 oranında süt, 2/3 oranında sıcak su karıştırıp, çay poşetini 2-3 dakika içinde bekletiyorsunuz ve kurabiyelerin ya da keklerin yanında misafirlerinize ikram ediyorsunuz ve onlar da bu lezzet şölenine en az sizin kadar hayran kalıyorlar!
içindekileri de yazayım tam olsun*
- siyah çay
- tarçın
- böğürtlen yaprakları
- zencefil
- doğal vanilya aroması
- hindiba kökü
- karanfil
- meyan kökü
- kakule meyvesi
- karabiber
sütle yapıldığında starbucks'ın chai tea lattesinine eşdeğer olan bitki çayı. şeklinde bir de yorum yapılmış. Ben beğendim sahlepin yerine içmeyi planlıyorum ama kalorisi var mı acaba onu araştırıyorumMefkurem Ablaa sende bir baksan içinde içmeyin diyeeğin bir şey var mı tecrübene bilgine ihtiyacım var
geçmiş olsun canım. Çabucak cikarda dişler ins kolay atlatirsiniz. Benim oglumda hiç yaşamadım bunları ondan bilmiyorumCanım kızım hep ağladı bugün onunla ilgilenmekten zamanım olmadı
Ayy ins 64 sundur canım. Sen cuma günü sabah evden çıkmadan tartil. Bide diyetisyende tartilir farka bakarsın.Kızlar ben bugün tartıldım 64.3 geldim ama kendimi hiç öyle hissetmiyorum. Tartım bozulmuş olabilir. Cuma diyetisyen günüm orda tartılıp yazacağım kilomu orda da 64 çıkarsam doğru demektir :) o yüzden paylaşımım biraz geç olabilir ama öğleyi geçmez inşallah
Sağol canımDetoks heralde canım çok hafif olmuş afiyet olsun
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Güzel menü olmuş kabak candır :)))
Sporla eritmişsindir canım arada bana da kriz geliyor afiyet olsun
Peynir yağlı değildir inşallah afiyet olsun canım
Canım sana maşallah diyorum zaten.. Buradaki katılımın enerjin çok güzel hırslısın da. Menün de güzel e daha nooolsun:))
Güzel menü afiyet olsun:)
Tatlı rüyalar Can'ım :)Yarın kayınvalidem kahvaltıdan gelecek erken kalkıp masayı donatasım var. Kızım uyumuşken bende yatayım. Hepinize tatlı rüyalar :)
Iyi geceler canimYarın kayınvalidem kahvaltıdan gelecek erken kalkıp masayı donatasım var. Kızım uyumuşken bende yatayım. Hepinize tatlı rüyalar :)
Akşam yediğin kuruyemiş fazla sanki canım. Spor müthiş olmuş tebrikler valla. Afiyet olsun canımMenüm
Sabah geç kalktığım için kahvaltı yok
13:30'da 2 adet ızgara köfte + şekersiz çay
15:40'da 1 adet yarım ceviz, 2-3 küçük parça karpuz, 1 ince dilim ezine peynir, 10 adet yeşil üzüm, 1 salatalık turşusu
18:00 küçük boy sütlü kahve
19:00 yarım porsiyon çöp şiş et + biraz salata
21:00 1 avuç kuruyemiş (badem, ceviz)
01:30 2 dilim karpuz + 10 adet yeşil üzüm
Aktivite: 2 saat dans dersi, 3 saat dans pratik (çok hareketli ve yorucu bir gündü)
2 buçuk litre sıvı
Merhabalar ben kübra ocaktan beri burdayım 10 aylık kızım var :)) aramıza hoşgeldin :)) menü biraz değişik olmuş karpuz ve turşu kısmı:)) bir de üzüm bana hep kalorisi yüksek gelir ve kaçınırım bana biraz fazla geldi.. Diğerleri iyi bence afiyet olsun:)Menüm
Sabah geç kalktığım için kahvaltı yok
13:30'da 2 adet ızgara köfte + şekersiz çay
15:40'da 1 adet yarım ceviz, 2-3 küçük parça karpuz, 1 ince dilim ezine peynir, 10 adet yeşil üzüm, 1 salatalık turşusu
18:00 küçük boy sütlü kahve
19:00 yarım porsiyon çöp şiş et + biraz salata
21:00 1 avuç kuruyemiş (badem, ceviz)
01:30 2 dilim karpuz + 10 adet yeşil üzüm
Aktivite: 2 saat dans dersi, 3 saat dans pratik (çok hareketli ve yorucu bir gündü)
2 buçuk litre sıvı
Adam geldi kızz yemek koydumSendemi gidiyon iyi geceler allah rahatlik versin
Sağolasın tatlımHeh sende başladın takımca kabak haftası oldu buesinle nice yillarin iz olsun abla :)
Önce bi ev işi kesinleşsinde tatlımCanim ben ev tasiycam wifi sokup yeni eve taktrmam zaman alabilir internet paketimde yok yani gelemem buraya
Tasindiktan sonrada kucuk bi tatile gitmeyi planliyoruz bu yuzden kullanmam sart..aglama kiz niye agliyon 2hafta sonra gelicem
Sağol cnmtuzla aram yok zaten abla. Yemekler bile çok az tuzlu yapıyorum
Eşinin doğum günü kutlu olsun abla amann esin yesin sen yemee
kız ne izni nereden çıktı yaaa
Iyi geceler abla
Kız kübra bütün hafta doğru dürüst yoksunCanım kuaförüm gelmişti çok geç geldi daha az önce gitti o yüzden yazamadım yazıyorum şimdi
Yok cnm doyuncaya kadaruhal abla tavugun olcusu var mi aceba
güzel fikir cnmZuhal abla nice yaslara ins.altta kabak mucverden taban ustune de hazirladigin icle sebze lahmacunu yapmayi denedin mi hic?o da guzel olur gibi geldi kucuk boy firin kab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?