- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.581
Merhaba hanimlar bugun tartiya son gun spor yapmiyoruz ve hafif besleniyoruz yarin umarim herkez guzel sonuclarla gelir yarinki bildirmlerde haftaya hedef yazmayi unutmayalim
Kızlaaar aranızda kaptan olmak isteyen var mı acaba ?
anaaa
ayrılcak mısın burdan noldu canım?
kizzz tebrikler valla supersin iyi toparladin
Kaptanim hayırdır yaKızlaaar aranızda kaptan olmak isteyen var mı acaba ?
Hayırlısı olsun yaEvet bitanemAlmanya'da bir sürü bürokrasi işim var bir süre daha Burdayım 4 5 ay sonra temelli buraya gelmeyi planlıyorum o yüzden aşırı derece de yoğunum
Evet bitanemAlmanya'da bir sürü bürokrasi işim var bir süre daha Burdayım 4 5 ay sonra temelli buraya gelmeyi planlıyorum o yüzden aşırı derece de yoğunum
Kaptanim hayırdır ya
Kaptanim hayırdır ya
Hayırlısı olsun yazaten yeni kurmustunuz evi var miydi böyle bi plan canım
aaaaaben gezmeye gittin sanıyordum... anladım şeydacım tüh yaa kim yapabilir ki kaptanlık? merve de seni bekliyordu izne çıkması gerekiyor çünkü evini taşıyacak. merve olabilir bence kaptan eğer kabul ederse. eğer etmezse Mefkurem olsa güzel olur. keşke ayrılmak zorunda olmasaydın.
hakkında hayırlısı olsun canım.. yeni bir ülke yeni bir başlangıç. almancan var mı bilmiyorum. inş zorluk çekmezsin.
Yok Can'ım planım yoktu aslknda
Gezmeye geldim ama farklı işler oldu bakalım Can'ım daha hiç bişey bekli değil tam olarak
Almanca kursuna gidicem Almanya da ilk önce
hakkında hayırlısı olsun ailen burda kalacak. inş çok zorlanmazsın. gurbetçi olcan heeiçlendim ben bile vallaa
Abimle eşi de gelcek Can'ım aslında çok ta yalnız sayılmam
Kısmet be güzelim
aa buna sevindim canım evet :)
ben anneci olduğum için kim gelirse gelsin kafayı yerdim ben
Kızlar annem çıktı hiç göstermeden yoğun bakıma aldılar kritik bir şey olsa haberimiz olurdu diye düşünüyorum beklemedeyiz şimdi. @seydan94 kaptanım gitmene çok üzüldüm kalma şansın yok mu hiç ? Ay ama ben çok huzunleniyorum takımdan biri gidincce
Kızlar annem çıktı hiç göstermeden yoğun bakıma aldılar kritik bir şey olsa haberimiz olurdu diye düşünüyorum beklemedeyiz şimdi. @seydan94 kaptanım gitmene çok üzüldüm kalma şansın yok mu hiç ? Ay ama ben çok huzunleniyorum takımdan biri gidincce
Eh yapcak bişey yok hayat canım
Sağol bitanemöyle... her şey gönlünce olsun canım.
Hayırlısı olsun Allah kolaylık versinMaalesef Can'ım çok işlerim var yepyeni bir hayat
Sağ ol canımcanım bu konuları hiç bilmiyorum ama ters bir durum olsa muhakkak söylerlerdi. rutin yoğun bakımdır canım zor bir ameliyat çünkü. içini ferah tut. çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?