Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet bitanem Almanya'da bir sürü bürokrasi işim var bir süre daha Burdayım 4 5 ay sonra temelli buraya gelmeyi planlıyorum o yüzden aşırı derece de yoğunum

aaaaa ben gezmeye gittin sanıyordum... anladım şeydacım tüh yaa kim yapabilir ki kaptanlık? merve de seni bekliyordu izne çıkması gerekiyor çünkü evini taşıyacak. merve olabilir bence kaptan eğer kabul ederse. eğer etmezse Mefkurem olsa güzel olur. keşke ayrılmak zorunda olmasaydın.

hakkında hayırlısı olsun canım.. yeni bir ülke yeni bir başlangıç. almancan var mı bilmiyorum. inş zorluk çekmezsin.

Hayırlısı olsun ya zaten yeni kurmustunuz evi var miydi böyle bi plan canım

Yok Can'ım planım yoktu aslknda

Gezmeye geldim ama farklı işler oldu bakalım Can'ım daha hiç bişey bekli değil tam olarak
Almanca kursuna gidicem Almanya da ilk önce

Yok Can'ım planım yoktu aslknda

Gezmeye geldim ama farklı işler oldu bakalım Can'ım daha hiç bişey bekli değil tam olarak
Almanca kursuna gidicem Almanya da ilk önce

hakkında hayırlısı olsun ailen burda kalacak. inş çok zorlanmazsın. gurbetçi olcan hee içlendim ben bile vallaa

Maalesef Can'ım çok işlerim var yepyeni bir hayat

canım bu konuları hiç bilmiyorum ama ters bir durum olsa muhakkak söylerlerdi. rutin yoğun bakımdır canım zor bir ameliyat çünkü. içini ferah tut. çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…