- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.561
Ama mecburum canim ya en kisa zamanda donmeye caliscamMervemm ozlerimama ben seni yaaa
Sagol tatlim hirsliyim bazen siklsamda pes etmiiycegim bende hedef kiloma ulasmak istiyorum artikDetoks heralde canım çok hafif olmuş afiyet olsun
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Güzel menü olmuş kabak candır :)))
Sporla eritmişsindir canım arada bana da kriz geliyor afiyet olsun
Peynir yağlı değildir inşallah afiyet olsun canım
Canım sana maşallah diyorum zaten.. Buradaki katılımın enerjin çok güzel hırslısın da. Menün de güzel e daha nooolsun:))
Güzel menü afiyet olsun:)
Gece karpuz ve uzum olmams canim 7den sonra meyve de dahil hic bisey tuketmemeye bakMenüm
Sabah geç kalktığım için kahvaltı yok
13:30'da 2 adet ızgara köfte + şekersiz çay
15:40'da 1 adet yarım ceviz, 2-3 küçük parça karpuz, 1 ince dilim ezine peynir, 10 adet yeşil üzüm, 1 salatalık turşusu
18:00 küçük boy sütlü kahve
19:00 yarım porsiyon çöp şiş et + biraz salata
21:00 1 avuç kuruyemiş (badem, ceviz)
01:30 2 dilim karpuz + 10 adet yeşil üzüm
Aktivite: 2 saat dans dersi, 3 saat dans pratik (çok hareketli ve yorucu bir gündü)
2 buçuk litre sıvı
Ayyy insallah yaaa:/hayatimda hic ama hic giymedigim bir beden.offf offf.ben 48-50 giyiyordum ilk baslarda.simdi 46 oldu.38 de olucak ins bi gun.ben 1 sene verdim kendime.en kotu 65le 34umu karsilamayi dusunuyorumYaa şimdi 38 denesem deyince aklıma geldi bak. Ben ilk diyete karar verdiğimde 88 kiloydum 46 beden giyiyordum burda 6lı rakamlara gelenleri görünce ah keşke bende olsam diyordum. Bi eksi bi artı derken gördüm çok şükür. Bi bakmışsın 38 beden giyiyorsun.. Kolaylıkla verirsin inşallah kilolarını
oki.o zaman ben bugun pro ins.abla burda cok simsekler yagmurlar var.oglus uyandi.sakinlestirdim lakin uyku hak getire.ana ogul pepe izliyos:/sakinlessin yatcez umarim:)Adam geldi kızz yemek koydum
Sağolasın tatlım
Bende kabağı sık sık kullanrdım. Özellikle sebze çorbasıda çok işe yarıyor
Önce bi ev işi kesinleşsinde tatlım
Sağol cnm
Inşallah yemem
Kız kübra bütün hafta doğru dürüst yoksun
Bugünde mesaj sayını dolduruyon heralde
Yok cnm doyuncaya kadar
Zaten sade et yiyince çabuk doyuyosun
Ben toplam yarım tavuk yedim
güzel fikir cnm
Ben normalde fırında kabak mücver yapıyom
Ama lahmacunu ben yapmıcam birine yaptırcam
Daha yarın ne yapacağıma karar vermedim
Promu yoksa sebze günümü yapsam diye
Canım perşembe günü spor yapmıyoruz fazla ama çok kaçırma :)Günaydın herkesee bugün evdeyim spora biraz erken mi başlasam evde de yalnızım deli dolu bir spor yapayım cumadan önceki günün şerefine
Aa neden kiCanım perşembe günü spor yapmıyoruz fazla ama çok kaçırma :)
Canim gecmis olsun.bi seferde biyiyo demek.sonra rahatlarsiniz.masallah cok sanslisin demek arkadas konusunda.zaten iki uc tane olsun kandan candan.gerisi hikayeGünaydın.
Kız 4e kadar çene calmissiniz. Gidin yatın bacim derdiniz ne. Bakın bana deliksiz bir uyku uyumayali yıllar oldu. Ha tabi kim dedi 2 yıl arayla doğur diye.o ayrı konu.
Benim oğlum da dış çıkarıyor en sıkıntılisindan. 8.gorunmek üzere. Ve daha 1.5 ay oldu başlayalı dişler çıkmaya. Hepsini aynı anda çıkarmaya çalışmasını anlayamıyorum. Ne yiyecek planları ne anlayamadım sipami :) kızım da 2ser 2ser cikarirdi ama 2 hafta ara verirdi en az. 18 aylıkken bütün dişleri cikarmistik. Oğlum yaşına girmeden bitirecek diş konusunu sanırım :S
Dünkü misafirlerim kankalardi. Hani vardır ya açık aramaz,eksik bulmaz,ediverir,yapiverir,muhabbete gelmiştir ve bunu da hissettirir hah işte öyle kankalardan bu ikisi. Karpuzmus peynirmis aramazlar.yemegim yok desem yapar gelirler.candir baldır. Ay kız ben çok seviyom onları. Yiyesim geldi hepsini. :)Allah nazardan korusun dostlugumuzu. Ekstradan sigara böreği sardım bi de.yağda kizartma oldu.ve tabiki yemedim :)
Bugün bende pro günü yapmaya çalışacağım. Dondurulmuş koftem var dolapta.aksama da ayran vs gecistiririm inşallah. Oğlumu gönderdim babaanneye. Temizliğe baslicam.bugün tüm evi bitiririm diye umuyorum.tabi dolap işleri vs yarına kalır.
Hadi ben kacar.gelirim arada.
Eksi günler :)
Allah hayirla gecirsin ins canim.refakatci daha cok uzuluyor hastadan.Allah sana da yardim etsin.Günaydın herkese annem ameliyatta ben kalakaldım hayırlısıyla bi atlatsak
Tamam mervemmAma mecburum canim ya en kisa zamanda donmeye caliscam
erken bitmesi daha iyi canım. Çabucak atlatirsiniz. Kolay gelsin canımGünaydın.
Kız 4e kadar çene calmissiniz. Gidin yatın bacim derdiniz ne. Bakın bana deliksiz bir uyku uyumayali yıllar oldu. Ha tabi kim dedi 2 yıl arayla doğur diye.o ayrı konu.
Benim oğlum da dış çıkarıyor en sıkıntılisindan. 8.gorunmek üzere. Ve daha 1.5 ay oldu başlayalı dişler çıkmaya. Hepsini aynı anda çıkarmaya çalışmasını anlayamıyorum. Ne yiyecek planları ne anlayamadım sipami :) kızım da 2ser 2ser cikarirdi ama 2 hafta ara verirdi en az. 18 aylıkken bütün dişleri cikarmistik. Oğlum yaşına girmeden bitirecek diş konusunu sanırım :S
Dünkü misafirlerim kankalardi. Hani vardır ya açık aramaz,eksik bulmaz,ediverir,yapiverir,muhabbete gelmiştir ve bunu da hissettirir hah işte öyle kankalardan bu ikisi. Karpuzmus peynirmis aramazlar.yemegim yok desem yapar gelirler.candir baldır. Ay kız ben çok seviyom onları. Yiyesim geldi hepsini. :)Allah nazardan korusun dostlugumuzu. Ekstradan sigara böreği sardım bi de.yağda kizartma oldu.ve tabiki yemedim :)
Bugün bende pro günü yapmaya çalışacağım. Dondurulmuş koftem var dolapta.aksama da ayran vs gecistiririm inşallah. Oğlumu gönderdim babaanneye. Temizliğe baslicam.bugün tüm evi bitiririm diye umuyorum.tabi dolap işleri vs yarına kalır.
ins hayırlı haberlerini alırız canım tekrar geçmiş olsunGünaydın herkese annem ameliyatta ben kalakaldım hayırlısıyla bi atlatsak
perşembe fazla spor yapmıyoruz canım. Fazla yüklenme yaniGünaydın herkesee bugün evdeyim spora biraz erken mi başlasam evde de yalnızım deli dolu bir spor yapayım cumadan önceki günün şerefine
Günaydın canımGünaydın gece kuşları
Ucundan kıyından acızık alırsın hem aklın kalmaz hem o kadar da abartılı değilIyi olur cnm Hatta sıfır tuz bol su daha da iyi bugün bende saf pro yaptım
Fırın poşetinde tavuk kızarttım
Öğlen akşam ondan yedim derisiz tuzsuz
Bide akşamı 16.30 da yedimki şimdi çok açım
Benim sınavım Asıl yarın
Eşimin doğum günü
Pastayı düşünmüyom onu yemem ama lahmacun yaptırcam. En çok sevdiğim şeylerden biri
Hak ediyomuyum Tabiki hayır
En iyisi kendime kabak yapayım
Menüm
08.30 kahvaltı
2 haşlama yumurta
3 zeytin
Az peynir
2 çay
11 ara
1 çay
14 öğle
5 kuru köfte
1 salatalık
1 domates
1 dilim tb ekmeği
3 biber
1 kupa çay
16 ara
1 Türk Kahvesi
20 akşam
3yk patates salatası
Az peynirli
4 zeytin
1 kucuk dilim karpuz
3 çay
Su 3 lt
Spor 2 saat tempolu yürüyüş+market+ gezme
Geçmişi okuyamayacagim yine
Sol ayağım çok ağrıyor bugün.
Allah rahatlik versin hepinize..
Kızlar yarın son gün
Lütfen herkes dikkat etsin
Şimdiden söyliyimde sabah abartmayın
Cuma göreceğiniz eksileri düşünün
Yarın sıvıyı gün içinde tüketin akşam 10 Dan sonra sıvı alımı biterse iyi olur
Bide pro günü yapabilirseniz daha iyi olur
Mesela sabah yumurta öğlen -akşam tavuk vs.yani et türü
Tuzsuz olursa dahada iyi
Isteyen sabah akşam maydonoz suyu içebilir
Benim yarın çok yoğun olacak belki gelemem
Gecen gun gelen yosun arkadaşımiz hesabini dondurmus boyle gozukup kacanlarida anlamis degilim neyse
Şişko sultan
@seydan94 seydacim nasilsin Almanya turu nasil gidiyor
Ve ne zaman donuyosun acaba bende izne cikicamda ondan settim
Canim ben ev tasiycam wifi sokup yeni eve taktrmam zaman alabilir internet paketimde yok yani gelemem buraya
Tasindiktan sonrada kucuk bi tatile gitmeyi planliyoruz bu yuzden kullanmam sart..aglama kiz niye agliyon 2hafta sonra gelicem
Kızlar menüm
Sabah 08.00 2 galeta 2 kk peynir domates salatalık
Öğle 14.00 2 activia
Ara 1 salatalık
Akşam 20.00 2 bardak ayran
Ara 22.00 1 orta türk kahvesi
Spor yok
Su 3 lt
Kızlar ben bugün tartıldım 64.3 geldim ama kendimi hiç öyle hissetmiyorum. Tartım bozulmuş olabilir. Cuma diyetisyen günüm orda tartılıp yazacağım kilomu orda da 64 çıkarsam doğru demektir :) o yüzden paylaşımım biraz geç olabilir ama öğleyi geçmez inşallah
Detoks heralde canım çok hafif olmuş afiyet olsun
Menüm
Sabah geç kalktığım için kahvaltı yok
13:30'da 2 adet ızgara köfte + şekersiz çay
15:40'da 1 adet yarım ceviz, 2-3 küçük parça karpuz, 1 ince dilim ezine peynir, 10 adet yeşil üzüm, 1 salatalık turşusu
18:00 küçük boy sütlü kahve
19:00 yarım porsiyon çöp şiş et + biraz salata
21:00 1 avuç kuruyemiş (badem, ceviz)
01:30 2 dilim karpuz + 10 adet yeşil üzüm
Aktivite: 2 saat dans dersi, 3 saat dans pratik (çok hareketli ve yorucu bir gündü)
2 buçuk litre sıvı
Yaa şimdi 38 denesem deyince aklıma geldi bak. Ben ilk diyete karar verdiğimde 88 kiloydum 46 beden giyiyordum burda 6lı rakamlara gelenleri görünce ah keşke bende olsam diyordum. Bi eksi bi artı derken gördüm çok şükür. Bi bakmışsın 38 beden giyiyorsun.. Kolaylıkla verirsin inşallah kilolarını
Yarın kayınvalidem kahvaltıdan gelecek erken kalkıp masayı donatasım var. Kızım uyumuşken bende yatayım. Hepinize tatlı rüyalar :)
Günaydın.
Günaydın herkese annem ameliyatta ben kalakaldım hayırlısıyla bi atlatsak
Günaydın herkesee bugün evdeyim spora biraz erken mi başlasam evde de yalnızım deli dolu bir spor yapayım cumadan önceki günün şerefine
Canim gecmis olsun.bi seferde biyiyo demek.sonra rahatlarsiniz.masallah cok sanslisin demek arkadas konusunda.zaten iki uc tane olsun kandan candan.gerisi hikaye
Allah hayirla gecirsin ins canim.refakatci daha cok uzuluyor hastadan.Allah sana da yardim etsin.
kizlar ben bugun bebek gormesine gidecegim.ama dikkat ettigimi soyledim.bugun pro gunu benim icin.tavugumu yanimda goturucem.ordan da yegenim sunnet olacak bugun oraya gecicem.aksam gec saatte ancak gelirim.tarti oncesi son gun ins bol bol eksiler gelsin:)
Günaydın gece kuşları
Hadi inşallah canim bu hafta bendende cok eksi gelmick sanrsam
Hadi inşallah canim bu hafta bendende cok eksi gelmick sanrsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?