Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagol tatlim hirsliyim bazen siklsamda pes etmiiycegim bende hedef kiloma ulasmak istiyorum artik

Gece karpuz ve uzum olmams canim 7den sonra meyve de dahil hic bisey tuketmemeye bak

Ayyy insallah yaaa:/hayatimda hic ama hic giymedigim bir beden.offf offf.ben 48-50 giyiyordum ilk baslarda.simdi 46 oldu.38 de olucak ins bi gun.ben 1 sene verdim kendime.en kotu 65le 34umu karsilamayi dusunuyorum
oki.o zaman ben bugun pro ins.abla burda cok simsekler yagmurlar var.oglus uyandi.sakinlestirdim lakin uyku hak getire.ana ogul pepe izliyos:/sakinlessin yatcez umarim:)

Günaydın.
Kız 4e kadar çene calmissiniz. Gidin yatın bacim derdiniz ne. Bakın bana deliksiz bir uyku uyumayali yıllar oldu. Ha tabi kim dedi 2 yıl arayla doğur diye.o ayrı konu.
Benim oğlum da dış çıkarıyor en sıkıntılisindan. 8.gorunmek üzere. Ve daha 1.5 ay oldu başlayalı dişler çıkmaya. Hepsini aynı anda çıkarmaya çalışmasını anlayamıyorum. Ne yiyecek planları ne anlayamadım sipami :) kızım da 2ser 2ser cikarirdi ama 2 hafta ara verirdi en az. 18 aylıkken bütün dişleri cikarmistik. Oğlum yaşına girmeden bitirecek diş konusunu sanırım :S

Dünkü misafirlerim kankalardi. Hani vardır ya açık aramaz,eksik bulmaz,ediverir,yapiverir,muhabbete gelmiştir ve bunu da hissettirir hah işte öyle kankalardan bu ikisi. Karpuzmus peynirmis aramazlar.yemegim yok desem yapar gelirler.candir baldır. Ay kız ben çok seviyom onları. Yiyesim geldi hepsini. :)Allah nazardan korusun dostlugumuzu. Ekstradan sigara böreği sardım bi de.yağda kizartma oldu.ve tabiki yemedim :)
Bugün bende pro günü yapmaya çalışacağım. Dondurulmuş koftem var dolapta.aksama da ayran vs gecistiririm inşallah. Oğlumu gönderdim babaanneye. Temizliğe baslicam.bugün tüm evi bitiririm diye umuyorum.tabi dolap işleri vs yarına kalır.
Hadi ben kacar.gelirim arada.
Eksi günler :)

Canim gecmis olsun.bi seferde biyiyo demek.sonra rahatlarsiniz.masallah cok sanslisin demek arkadas konusunda.zaten iki uc tane olsun kandan candan.gerisi hikaye
Günaydın herkese annem ameliyatta ben kalakaldım hayırlısıyla bi atlatsak
Allah hayirla gecirsin ins canim.refakatci daha cok uzuluyor hastadan.Allah sana da yardim etsin.
kizlar ben bugun bebek gormesine gidecegim.ama dikkat ettigimi soyledim.bugun pro gunu benim icin.tavugumu yanimda goturucem.ordan da yegenim sunnet olacak bugun oraya gecicem.aksam gec saatte ancak gelirim.tarti oncesi son gun ins bol bol eksiler gelsin:)

Ama mecburum canim ya en kisa zamanda donmeye caliscam
Tamam mervemm
erken bitmesi daha iyi canım. Çabucak atlatirsiniz. Kolay gelsin canım
ins hayırlı haberlerini alırız canım tekrar geçmiş olsun
Günaydın herkesee bugün evdeyim spora biraz erken mi başlasam evde de yalnızım deli dolu bir spor yapayım cumadan önceki günün şerefine
perşembe fazla spor yapmıyoruz canım. Fazla yüklenme yani
Günaydın gece kuşları
Günaydın canım

Ucundan kıyından acızık alırsın hem aklın kalmaz hem o kadar da abartılı değil

akşam geç saatte patates salatası olmasa iyi olurmuş canım. patates kilo vermeyi çok etkiliyor. şişkinlikte yapıyor.
su spor güzel
afiyet olsun :)

Geçmişi okuyamayacagim yine
Sol ayağım çok ağrıyor bugün.
Allah rahatlik versin hepinize..

canım çok geçmiş olsun bugün daha iyisindir inş.

merak etme ablaamm
ben bugün sebze günümdeyim. bütün gün aynı sebze yemeğini yiycem.
10 dan sonra su içmeyeyim bari bendee :)

Gecen gun gelen yosun arkadaşımiz hesabini dondurmus boyle gozukup kacanlarida anlamis degilim neyse

bilemedim boşveerkalan sağlar bizimdir merviş

merveye katılıyorum çatlıycaz artık. kaçma ablaaa bak sormuş merve 75 den aşağımısın yukarı mısın onu söyle bariiiii

@seydan94 seydacim nasilsin Almanya turu nasil gidiyor
Ve ne zaman donuyosun acaba bende izne cikicamda ondan settim

Canim ben ev tasiycam wifi sokup yeni eve taktrmam zaman alabilir internet paketimde yok yani gelemem buraya
Tasindiktan sonrada kucuk bi tatile gitmeyi planliyoruz bu yuzden kullanmam sart..aglama kiz niye agliyon 2hafta sonra gelicem

ay sensiz buralar çekilmez tez zamanda gelebilirsin inş kuzuum..

Kızlar menüm
Sabah 08.00 2 galeta 2 kk peynir domates salatalık
Öğle 14.00 2 activia
Ara 1 salatalık
Akşam 20.00 2 bardak ayran
Ara 22.00 1 orta türk kahvesi
Spor yok
Su 3 lt

Detoks heralde canım çok hafif olmuş afiyet olsun

menünü çok az buldum canım nasıl doydun ki sen?

tartı konusunda inş evdeki tartındaki gibi çıkarsın :)

yumurtalar detoks gibiydi evet bir gün önce çok artıdaydım bir an önce yapışmadan kurtulmak istedim kilodan.

gizem canım bu gece kuruyemişi karpuzu üzümü ne kız? kilo alma topiğinde değilsin dikkat ett anacııım

Yarın kayınvalidem kahvaltıdan gelecek erken kalkıp masayı donatasım var. Kızım uyumuşken bende yatayım. Hepinize tatlı rüyalar :)

maşallah canım sende iyi veriyorsun kilo hadi aynen devam :)

aman kv yesin de sen yeme cıslardan cumadan önceki son gün bugün anaam

ay diş konusunu hiç bilemiyom ama yorumlaman süper koptum

maşallah canım ne güzel dostların var Allah olmayan herkese nasip etsin :)

canım içini ferah tut. iyi haberlerini bekliyoruz...

Günaydın herkesee bugün evdeyim spora biraz erken mi başlasam evde de yalnızım deli dolu bir spor yapayım cumadan önceki günün şerefine

fazla spor yaparsan tartı öncesi kasların şişer tartı için iyi olmaz canım. o yüzden 30 dk yürüyüşten fazla yapma bence.

oouuvv cıslara dikkkat et fatmam bugün cıslar içindesin işin zor

Günaydın gece kuşları

günaydın tatlış :))

Hadi inşallah canim bu hafta bendende cok eksi gelmick sanrsam

salı günü +1.600 düm ben merveeeeeee kv nin ev kadayıfları ve çikiletalar sonucuuu

bu benim için büyük başarı yani

inş sen de iyi eksi de çıkarsın niye öyle diyorsun ki canım durumun ne şuan? bu sabah tartıldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…