- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.601
Eki Görüntüle 1875507 Kızlar sizce alayım mi 22.5 lira kardiyo ağırlıklı spor yapacağım tabi ama daha sonra tekrar gelir mi acaba marketlere ne dersiniz
Bu her yerde olan marketler var ya canım onlardan birinde eve giderken bulursam alicam inşallah kalırnerde buldun kız onu? çok uygun bence al
Bu hafta regl haftamdi ya canim sislik vardi bu sabah tartildm _100 ciktm bakalim yarina kadar belki 200 300 gram daha inerse sukur etcem yanisalı günü +1.600 düm ben merveeeeeee kv nin ev kadayıfları ve çikiletalar sonucuuu
bu benim için büyük başarı yani
inş sen de iyi eksi de çıkarsın niye öyle diyorsun ki canım durumun ne şuan? bu sabah tartıldın mı?
Hayirdir canim ya sendemi gidiyosunKızlaaar aranızda kaptan olmak isteyen var mı acaba ?
Hakkinda hayırlısı olsun o zaman seydacimEvet bitanemAlmanya'da bir sürü bürokrasi işim var bir süre daha Burdayım 4 5 ay sonra temelli buraya gelmeyi planlıyorum o yüzden aşırı derece de yoğunum
Gecmis olsun canim atlatmis sukur kritik olsa soylerlerdi mutlaka canimKızlar annem çıktı hiç göstermeden yoğun bakıma aldılar kritik bir şey olsa haberimiz olurdu diye düşünüyorum beklemedeyiz şimdi. @seydan94 kaptanım gitmene çok üzüldüm kalma şansın yok mu hiç ? Ay ama ben çok huzunleniyorum takımdan biri gidincce
Neden bu kadar ucuzki bilemedm canim vucudunla temas edicek sonucta hangi malzemeden yapildigida onemli benceEki Görüntüle 1875507 Kızlar sizce alayım mi 22.5 lira kardiyo ağırlıklı spor yapacağım tabi ama daha sonra tekrar gelir mi acaba marketlere ne dersiniz
Bu hafta regl haftamdi ya canim sislik vardi bu sabah tartildm _100 ciktm bakalim yarina kadar belki 200 300 gram daha inerse sukur etcem yani
Bu hafta listeye giren varmiydi kizlar
Bende baktim smdi yokmus canim-300 çıksan süper :)
yoktu sanırım emin değilim
Sağ ol canımGecmis olsun canim atlatmis sukur kritik olsa soylerlerdi mutlaka canim
O da doğru zaten bulamadım gelirken :)Neden bu kadar ucuzki bilemedm canim vucudunla temas edicek sonucta hangi malzemeden yapildigida onemli bence
Canım bunu hatırlamıyorum da geçen haftaki listeyi temizle olduğu gibi yapıştır buraya yarın herkes kendini tamamlayıp hesaplasin istersen ben de bu konuda yardım edebilirim yarın da kontrol eder takım yüzdesini hesaplarsin yanlış anlama kolaylık olsun diye söyledim canimBu hafta listeye giren varmiydi kizlar
Öne cekeriz biz yine canımAksam yogun oluyorum giremiyorum listeyi o yuzden simdiden ekledm
Dolmada pirinç var ve geç yemissin canım onun haricinde güzel afiyet olsunMenum
Sabah10
1has.yumurta
1bardak sut icine 1 kasik kestane bali attim
Ogle15
1 biber dolma
1kase yogurt
Aksam 19 gibi
4,5 tane kofte yicem
Salata yapicam
Su 2litre oldu
Spor yok
Gece acikirsam 1 bardak sut daha icerim vaktim varken yazaym dedim
Menum
Sabah10
1has.yumurta
1bardak sut icine 1 kasik kestane bali attim
Ogle15
1 biber dolma
1kase yogurt
Aksam 19 gibi
4,5 tane kofte yicem
Salata yapicam
Su 2litre oldu
Spor yok
Gece acikirsam 1 bardak sut daha icerim vaktim varken yazaym dedim
07.00 25 gr süzme peynir 1 dl kepekli ekmek, salatalık
09.00 1 bardak ayran
12.30 1 bardak ayran
14.50 çeyrek simit
16.30 birer tane badem kaju fındık
18.00 başlama kabak yoğurt
1.5 lt su
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?