- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #16.061
ayy benimki iyiki öyle değil....yoksa kıskançlıktan çatır çatır çatlardımbenim eşimde çok dikkat eder kendine yemekte en çok sevdiği yemek olsa bile 2 kaşık yiyicam dediğinde tamam asla 3. Kaşığı almaz yemezama ben sinir oluyorum hergün düzenli spora da gider alan almış beğenen beğenmiş sen neden dikkat ediyosun demi çokta bakar kendine ben ona yetişicem die iyice yıprandım sanki ya
soğuk algınlığı ve diş olayı birleşti..olan bana oldu tabii....bir gün yatsam uyusam ve kimse beni uyandırmasa...bütün gün uyusam diyorum..o kadar uykum var yani..e uykusuzluk=yorgunluk yapıyo bende..gerisini sen tahmin et..
bu aralar tatlı krizim tutuyor. sadece tatlı yemek istiyorum. 3 gündür kendimi tutamıyorum. artık dur demem lazım kendime...
ayy benimki iyiki öyle değil....yoksa kıskançlıktan çatır çatır çatlardımöyle olmasıda kötüymüş yaa....
kıskanmıyorum bananehem ben doğal güzelim o bakıyo kendine güzel olmak için ama bazen kızlar ilgileniyo filan yaa bide tezgahtarlar deli oluyorummm:84::84::84::84::84:
slm kızlar bugünkü menüm sabah 2 k kayısı yarım lt su
kahvaltı çay 1 k k peynir domates salatalık maydonoz
layt ekmek bitmişti 2 dilim b ekmek 1 h yumurta yedim
ara 7 çilek
ögle 1 kase ayran çorbası 5 kaşık melemen 2 dilim ç ekmegi 1 salatalık
ara yeşil çay 2 k bisküvi
2.ara 6 çilek 1 bardak y y süt
akşam tavuk haşlama salata 1 d ç ekmegi 1 kase mantar çorbası
2 saat sonra 1 kivi 5 çilek yerim 2 lt su bitti 3 ü tamamlarım 1 saat yürüyüş
ya kızlar 1 haftadır buraya menü eklemiyorum..bir Allh ın kuluda sen niye menü eklemiyosun demiyo...cık cık cık...:44:
Fadime ablacım çileği çok seviyorsun galiba.birde bademi çok seviyordun.dikkatimi çekti tek tek sayı veriyorsun ya çok hoşuma gitti.
hoppidicik niye menü yazmıyorsun bakayım?
ni var..............
sen niye menü eklemiyosun bakim...cık cık cık...ya kızlar 1 haftadır buraya menü eklemiyorum..bir Allh ın kuluda sen niye menü eklemiyosun demiyo...cık cık cık...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?