Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayy benimki iyiki öyle değil....yoksa kıskançlıktan çatır çatır çatlardımöyle olmasıda kötüymüş yaa....

kızlar bakın paylaşım alanında püsküüt açıklama yapmış:205. Etapla İlgili Olarak:

9. Takım
demettuba açıklamasını her hafta yapmak zorunda değilsiniz.. Bi kere söylemeniz yeterli..

kızlar bunuda okuyun:.Şimdi gelelim fasulyenin faydalarına.. İki konu hakkında söyleyeceklerim var:

Arkadaşlarımız kişisel olarak almasınlar.. Sadece "konu" ya dikkat çekmek istiyorum.. Son zamanlarda iki kişide de aynı şey olunca, takımlar da aynı olunca açıkçası yadırgadım.

meyvenull.. 4. takımda yarışırken, 2 Nisanda 200. Etapta mezun oluyor. Karnesini hazırlıyorum.
Sonra bi bakıyoruz, arkadaşımız sadece 3 etap sonra yani 203. etapta yarışmaya geri dönüyor. Ama bu sefer 7. Takım üyesi olarak..

Aynı şekildebir yarışmacımız daha var: minnoş prenses
O da 4. takımda yarışırken, 202. etapta ayrılıyor. Ben yine karne hazırlıyorum. Sonra bi de ne göreyim.. Aradan yine 3 etap geçiyor.. 205. etapta arkadaşımız yeniden yarışmaya geliyor. Bilin bakalım hangi takıma? 7. Takıma

Bana tuhaf geldi bu durum.. Umurumda mı? Evet umurumda. Karne hazırlamak gibi bi işi üstlendiğim için umurumda..

Bu nedenle aldığım karar şudur: her yarışmacının sadece bir kez karne alma hakkı vardır.

İkincisi bu tip durumlar için bir karar almak gerektiğini düşünüyorum.. Geliş-gidiş bu kadar da rahat olmamalı kanısındayım. Ayrılanlar için en azından belli bir süre olmalı geri dönebilmek için, diye düşünüyorum. Konuyu ciddiye alan varsa paylaşımda yazar, konuşuruz.

Diğer konuya gelince:
Takım kaptanları, takımlarında bulunan bütün yarışmacıların hedef kilolarını içeren bir listeyi, en kısa sürede paylaşım alanına iletsin. Karne alıp alamayacağına karar verdikten sonra karne hazırlamak istiyorum.
.

bu arada cuma zayıflama yarışmasında 2. olmuşuz..1.olan takım 14. takım...bütün hepsi kilo vermiş..toplamda verdikleri kilo:4.8

Diğer konuya gelince:
Takım kaptanları, takımlarında bulunan bütün yarışmacıların hedef kilolarını içeren bir listeyi, en kısa sürede paylaşım alanına iletsin. Karne alıp alamayacağına karar verdikten sonra karne hazırlamak istiyorum.......bizi en çok ilgilendiren kısmı bu ...

ayyy uyku mu dedin sen? deliksiz uyumayı özledim. şöyleee 7-8 saat hiç uyanmadan ne zaman uyuycam? ahh ahhh aynı şeyi bende istiyorum.

bu aralar tatlı krizim tutuyor. sadece tatlı yemek istiyorum. 3 gündür kendimi tutamıyorum. artık dur demem lazım kendime...

ayy benimki iyiki öyle değil....yoksa kıskançlıktan çatır çatır çatlardımöyle olmasıda kötüymüş yaa....

kıskanmıyorum bananehem ben doğal güzelim o bakıyo kendine güzel olmak içinama bazen kızlar ilgileniyo filan yaa bide tezgahtarlar deli oluyorummm:84::84::84::84::84:

slm kızlar bugünkü menüm sabah 2 k kayısı yarım lt su
kahvaltı çay 1 k k peynir domates salatalık maydonoz
layt ekmek bitmişti 2 dilim b ekmek 1 h yumurta yedim
ara 7 çilek
ögle 1 kase ayran çorbası 5 kaşık melemen 2 dilim ç ekmegi 1 salatalık
ara yeşil çay 2 k bisküvi
2.ara 6 çilek 1 bardak y y süt
akşam tavuk haşlama salata 1 d ç ekmegi 1 kase mantar çorbası
2 saat sonra 1 kivi 5 çilek yerim 2 lt su bitti 3 ü tamamlarım 1 saat yürüyüş

ya bagagı bı seyler yazdım kızlar klavyeye dokundu sayfa kapandı neyse akşama vaktım olursa menumu tekrar yazıcam kızlar yemek yapmaya gıdıyorum

ya kızlar 1 haftadır buraya menü eklemiyorum..bir Allh ın kuluda sen niye menü eklemiyosun demiyo...cık cık cık...:44:

ya kızlar 1 haftadır buraya menü eklemiyorum..bir Allh ın kuluda sen niye menü eklemiyosun demiyo...cık cık cık...:44:

Fadime ablacım çileği çok seviyorsun galiba.birde bademi çok seviyordun.dikkatimi çekti tek tek sayı veriyorsun ya çok hoşuma gitti.

hoppidicik niye menü yazmıyorsun bakayım?

Fadime ablacım çileği çok seviyorsun galiba.birde bademi çok seviyordun.dikkatimi çekti tek tek sayı veriyorsun ya çok hoşuma gitti.

hoppidicik niye menü yazmıyorsun bakayım?

slm arseda çilegi çok sevdigimden degil mecburiyetten hangi meyvavı sorsam çok pahalıen uygunu çilek şimdilik dr sayı vermiş bende büyüklerini seçiyorum uyanıklık benimki bu hafta çok dikkat ediyorum birde havalar ısınsa biraz temizlik yapsam çok iyi olcak ama nerde güneşe hasret kaldık kaptansız kendimiçok kötü hisediyorum nerde bu geminin kaptanı

Günaydın Fıstıklar Gününüz güzel geçsin

Walla bir türlü toparlanamadık.Bu banada yansıyo diyetimede bende toparlanamadım henuz.Lütfen herkes paylasımda bulunsun.Yada paylasım yapacak kısıler alalım topige Düzenli giren 3 4 kişi var

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr
dün demete söylemiştim dün çağrıcıydım oldugum bilgisayardan kk ya giremedim..
nasılsınızz bugünn
dün hava çok güzeldi burda şimdi sanki kız geri geldi ((
bi düzelemedi yaa böyle olunca uykum geliyo benimmmm halsiz oluyorum

kızlar gelip gelip gidiyosunuzzz niye uğramıyorsunuz..

dünkü menümü yazıyım

sabah kahvaltı yaptım kahvaltılık + salata yedim
2 bardak çay (klasik her sabahki gibi :80:)

ara yok

öğlen menemen
1 fincan çay

ara yeşil çay

akşam 2 zeytinyağlı dolma
1 biber dolma
1 kaşık zeytinyağlı plaki (ilk defa yaptım harika oldu)
3-4 bardak az şekerli çay

ara 1 muz
1 bardak maden suyu

yatarken su

gün içinde fazla değil en fazla 1 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…