Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlarr
kimsecikler gelmemiş henüz..

dün tatildik Allahım yine temizlik günümdü ..
hava bir güzeldi anlatamam

dünkü menüm buarada :

sabah kahvaltı

ara 1 tatlı

öğle taze fasulye
salata

ara yok

akşam 2 yaprak sarma 1 biber zeytinyağlı dolma

bol su...

günaydın murs kimse yok burda yakında bu takım dagılır sabah yürüyerek dişçiye gittim yarım saat gidiş toplam 1 saat yürüdüm dişimi çekti geldim agzımda pamukla OTURMUŞUM

Eki Görüntüle 190885

canım mutlu mutlu yıllar diliyorum sana...iyi doğdun iyiki tombişsin ve bu sebeple tanıdık seniii

Cnm benim çok teşekkür ederim

Murc canım doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşında incecik bir çıtır olursun inşallah...
İnşş cnm en büyük adımı attık beraberız.İnş hep beraber fıstık olucaz

murs dogumgünün kutlu olsun inşallah herşey gönlünce olur

Teşekkürler canım hepimizin inş.

Geçmiş olsun cnm üzüldüm iyi olmuştur inş.Bebişler iyi olsunda biz hbrleşiriz bişekilde.Kutlaman içinde tşk ederim cnm

bu arada kızlar şu magnezine kalsine kullanıyorum son bi kaç gündür 2 gün arayla 2 defa içtim sayesinde tuvalet olayı süper oyüzden okdar hafif hissediyorum kendimi anlatamam

Ben tavsiye etmiştim cnm o ilaç bence bi mucıze eger 1 olcek fazla gelıyorsa yarıma dusur.Her ıhtıyacın oldugunda kullan hıc bır yan etkısı yok.Ve tartıyı elbette cok etkılıyor

günaydın murs kimse yok burda yakında bu takım dagılır sabah yürüyerek dişçiye gittim yarım saat gidiş toplam 1 saat yürüdüm dişimi çekti geldim agzımda pamukla OTURMUŞUM

Ayyy agzından yel alsın cnm benım.Anca bulduk bırbırımızı dur bakalım daha cok ısımız var.Geçmiş olsun cnm.Dişci (!) ııyykkk acıyodur yaaa kıyamam

murç gezdiğin tozduğun senin olsun ne yedin ne içtin cuma akşamı anlat bacımm..

Ahhh cnm benım ne sen sor ne ben solıyım.Ama dur solıcem cok guzel ve bol kalorılı 3 gun gecırdım sölemesi ayıpAma bugun aynı hızla tekrardan basladım.Diyorum askıma yemıcem kızlar kızar bana.Zaten cok ac kalmıssın baya zayıflamıssın bısecık olmaz 3 gun serbest hersey dedı yedırdı valla

Hamburgerler pizzalar kebeplar pastalar cukalatalar kolalar şaraplar hepsi gırla gıttı vallaAma herşey cok superdı.Kaç kalori aldıysam degmıstır yane.Cok keyıflı bı tatıl oldu benım ıcın ama her guzel seyın bı sonu var malesef gene ayrıldık o evıne ben evıme:84::84::84:Üzülüyorum ama yapacak bişey yok.

Buyrun size birde resim ekliyim Şahane vucudumlan beraber

murç fotoshop mu yaptın fotoya?değilki 80 , 75 desen dahi inanmama....bence çook güzel gözüküyosun..aşk yaramış sana anlaşılan..

iyiyiz canım biz biraz mide bulantısı biraz yorgunluk hissi idare ediyoruz sanada çok geçmiş olsun nasıl oldu meleğimiz şimdi iyidir inş.
soğuk algınlığı ve diş olayı birleşti..olan bana oldu tabii....bir gün yatsam uyusam ve kimse beni uyandırmasa...bütün gün uyusam diyorum..o kadar uykum var yani..e uykusuzluk=yorgunluk yapıyo bende..gerisini sen tahmin et..

Başta sevgili kaptancım güzel anne adayı demedimin daha sonra tüm anne ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum.Geç oldu ama yapcak bişey yok

canım ALLAH yardım etsin diş çok kötü ya en kısa zamanda atlatırsın inş

Başta sevgili kaptancım güzel anne adayı demedimin daha sonra tüm anne ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum.Geç oldu ama yapcak bişey yok

canım ya çok duygulandım yakimse kutlamadı beni yaaçok teşekkür ederim bende kutluyorum bütün annelerimizin gününü

murç fotoshop mu yaptın fotoya?değilki 80 , 75 desen dahi inanmama....bence çook güzel gözüküyosun..aşk yaramış sana anlaşılan..

Ayy gercekmı cnmm cok sevındım yaww fotoshop felan yokta azcık gobegımı ıcıme cektım o kadar Az hıle var Aşk yaradı hakketten yüzüme nur geldi walla

Ayy gercekmı cnmm cok sevındım yaww fotoshop felan yokta azcık gobegımı ıcıme cektım o kadar Az hıle var Aşk yaradı hakketten yüzüme nur geldi walla

canım ya sen boş ver zayıflamayı da azcık sevgiline kilo aldırsanabiz tam kadın gibiyiz maşallah bize etli butluyuz ama erkek zayıf olunca olmuyo yabenim eşimde zayıf çirkin ıyyyy sinirlendim yine zayıf erkekten hiç haz etmiyorum kadından biraz daha irice olacakki heybetli olacakki o zaman tamam

canım ya çok duygulandım yakimse kutlamadı beni yaaçok teşekkür ederim bende kutluyorum bütün annelerimizin gününü
aaa..niye öyle diyosun ortim..ben herkesinkini kutlarken senide dahil etmiştim zaten..

dahada iyi olucan inşallah..az sabır..

benim kociş tam o gruba giriyo canım..aramızda 20 kilocuk fark var..bu da ceza nın şarkısı gibi oldu..fark var...seninle aramıda 20 kilocuk fark var...

Sorma cnm yaa bende ırı erkegı severım.uzun boylu olucak heybetlı olacak.ama hıc bı sevgılım ole deıldı.Benım sansıma hep zayıf denk gelıo.Ya bı ınsan ne kadar yerse yesın kılo almazmı yaa.Walla bı 5 kılo alsa ben onda razıyımda alamıyo malesef.Ama bende az deılım cnm yaa sole bı 67 68 gorsem ben bılıyom ona yapcagımıda sımdı sesım cıkmıyor malesef.Yanı senle aynı fıkırdeyım ama yemek bu yıcez mecburen

aaa..niye öyle diyosun ortim..ben herkesinkini kutlarken senide dahil etmiştim zaten..

dahada iyi olucan inşallah..az sabır..

Evt cnm zaman herseyın ılacı ıns zamanla dahada guzel olacak hersey

benim kociş tam o gruba giriyo canım..aramızda 20 kilocuk fark var..bu da ceza nın şarkısı gibi oldu..fark var...seninle aramıda 20 kilocuk fark var...

Ne guzel walla cnm yaa kocan ırı oldumu sen dıkkat ccekmıyon yanında.ama biz 1 0 gibi geziyoruz.Olmuyo ama söz verdı alacak oda inş tabi

mursh fotoda gerçekten zayıf duruyoısun allah mutlugunuzu bozmasın ben kocamla aynıyız bende kılo aldım o da ama ben şimdi veriyorum bakalım o ne yapacak onun boyu var aslında pek göstermıyor

benim eşimde çok dikkat eder kendine yemekte en çok sevdiği yemek olsa bile 2 kaşık yiyicam dediğinde tamam asla 3. Kaşığı almaz yemezama ben sinir oluyorum hergün düzenli spora da gideralan almış beğenen beğenmiş sen neden dikkat ediyosun demiçokta bakar kendineben ona yetişicem die iyice yıprandım sanki ya

mursh fotoda gerçekten zayıf duruyoısun allah mutlugunuzu bozmasın ben kocamla aynıyız bende kılo aldım o da ama ben şimdi veriyorum bakalım o ne yapacak onun boyu var aslında pek göstermıyor

Saol cnm walla havam yerıne geldı sayenızde teşekkürlerrr Amin cnm allah seven kimseyi ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…