- Konu Sahibi Handandandan
-
- #16.041
Eki Görüntüle 190885
canım mutlu mutlu yıllar diliyorum sana...iyi doğdun iyiki tombişsin ve bu sebeple tanıdık seniii
İnşş cnm en büyük adımı attık beraberız.İnş hep beraber fıstık olucazMurc canım doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşında incecik bir çıtır olursun inşallah...
murs dogumgünün kutlu olsun inşallah herşey gönlünce olur
sevgili murç doğumgünün kutlu olsun , dün gece yazacaktım duvarına (bu arada gece bebiş hastaydı 03.00 de halen ayaktaydım) unutmuşum..bugün daha elim faceye değmedi..şimdi açimm bari..bugün benim içinde yeeeee...
bu arada kızlar şu magnezine kalsine kullanıyorum son bi kaç gündür 2 gün arayla 2 defa içtim sayesinde tuvalet olayı süper oyüzden okdar hafif hissediyorum kendimi anlatamam
günaydın murs kimse yok burda yakında bu takım dagılır sabah yürüyerek dişçiye gittim yarım saat gidiş toplam 1 saat yürüdüm dişimi çekti geldim agzımda pamukla OTURMUŞUM
murç gezdiğin tozduğun senin olsun ne yedin ne içtin cuma akşamı anlat bacımm..
iyiyiz canım..sen nasılsın?bebiş nasıl bakalım..?günaydınnnbebişimin teyzelere 9. takımın fıstıkları nasılsınız bakalım:79::79:
iyiyiz canım..sen nasılsın?bebiş nasıl bakalım..?
soğuk algınlığı ve diş olayı birleşti..olan bana oldu tabii....bir gün yatsam uyusam ve kimse beni uyandırmasa...bütün gün uyusam diyorum..o kadar uykum var yani..e uykusuzluk=yorgunluk yapıyo bende..gerisini sen tahmin et..iyiyiz canım biz biraz mide bulantısı biraz yorgunluk hissi idare ediyoruz sanada çok geçmiş olsun nasıl oldu meleğimiz şimdi iyidir inş.
canım ALLAH yardım etsin diş çok kötü yasoğuk algınlığı ve diş olayı birleşti..olan bana oldu tabii....bir gün yatsam uyusam ve kimse beni uyandırmasa...bütün gün uyusam diyorum..o kadar uykum var yani..e uykusuzluk=yorgunluk yapıyo bende..gerisini sen tahmin et..
Başta sevgili kaptancım güzel anne adayı demedimin daha sonra tüm anne ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum.Geç oldu ama yapcak bişey yok
murç fotoshop mu yaptın fotoya?değilki 80 , 75 desen dahi inanmama....bence çook güzel gözüküyosun..aşk yaramış sana anlaşılan..
Ayy gercekmı cnmm cok sevındım yawwfotoshop felan yokta azcık gobegımı ıcıme cektım o kadar Az hıle var Aşk yaradı hakketten yüzüme nur geldi walla
aaa..niye öyle diyosun ortim..ben herkesinkini kutlarken senide dahil etmiştim zaten.
canım ya çok duygulandım yakimse kutlamadı beni yaa çok teşekkür ederim bende kutluyorum bütün annelerimizin gününü
dahada iyi olucan inşallah..az sabır..Ayy gercekmı cnmm cok sevındım yawwfotoshop felan yokta azcık gobegımı ıcıme cektım o kadar Az hıle var Aşk yaradı hakketten yüzüme nur geldi walla
benim kociş tam o gruba giriyo canım..aramızda 20 kilocuk fark var..bu da ceza nın şarkısı gibi oldu..fark var...seninle aramıda 20 kilocuk fark var...canım ya sen boş ver zayıflamayı da azcık sevgiline kilo aldırsanabiz tam kadın gibiyiz maşallah bize etli butluyuz ama erkek zayıf olunca olmuyo ya benim eşimde zayıf çirkin ıyyyy sinirlendim yine zayıf erkekten hiç haz etmiyorum kadından biraz daha irice olacakki heybetli olacakki o zaman tamam
canım ya sen boş ver zayıflamayı da azcık sevgiline kilo aldırsanabiz tam kadın gibiyiz maşallah bize etli butluyuz ama erkek zayıf olunca olmuyo ya benim eşimde zayıf çirkin ıyyyy sinirlendim yine zayıf erkekten hiç haz etmiyorum kadından biraz daha irice olacakki heybetli olacakki o zaman tamam
aaa..niye öyle diyosun ortim..ben herkesinkini kutlarken senide dahil etmiştim zaten..
dahada iyi olucan inşallah..az sabır..
benim kociş tam o gruba giriyo canım..aramızda 20 kilocuk fark var..bu da ceza nın şarkısı gibi oldu..fark var...seninle aramıda 20 kilocuk fark var...
mursh fotoda gerçekten zayıf duruyoısun allah mutlugunuzu bozmasın ben kocamla aynıyız bende kılo aldım o da ama ben şimdi veriyorum bakalım o ne yapacak onun boyu var aslında pek göstermıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?