Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnn güzellikler

Tartı yüzünüzü güldürsün inşallah

semplice_signora ayşem arada dalgalanmalar olabilir sonuçta makine değiliz moral bozacak bişey yok tatlım
Eğer kaçamak yapmadıysan için rahat olsun
Sporun ne alemde onuda bilmiyorum

Kızlar kaptanlık konusunda ben zaten yeterli zaman ayıramıcağımı düşündüğüm için bıraktım. Ben yaptığım zaman tam anlamiyla yapmak herkesle ayrı ayrı ilgilenmek isterim. Bunun içinde ne zaman nede motivasyonum yok
@seydan94

Beril listeye gireceği için tekrar olmak istermi bilmiyorum
Olursa çok güzel olur çünkü çok bomba kaptanlık yapar
berilceee

O kabul etmezse,
Eğer Merve istemiyosa Elif olsun o zaman
eliya

Kim olursa bende fırsat buldukça yardım ederim

Bence yine de guzel.hic moral bozma.eksisin sonucta
zuhal abla canin sagolsun.gunaydinlar efem

Mefkurem bilemedim abla valla. Sporu bu hafta hiç aksatmadim.30 dk olsun yaptım hep.temposu düşük olmayan yuruyustu genellikle. Kaçamak konusunda da çok büyük bi kacamagim olmadı aslında. Ufak lokmalik şeyler. Çarşamba günü yediğim patates yaktı sanırım beni biraz sonra gidip yoğurt alcam 8 10 kg. Bu hafta pek ağırlık veremedim yogurda ayrana. Özellikle de aksamlari yoğurt yemeliyim yemek öncesi. Regl donemi istahimi kessin.
Kaptanlık işi zor ve zaman alan bi görev. Allah yardımcısı olsun yapacak olanın.

Yoğurdunu kendin yapmıyomusun cnm

Bi süre sonra 30 dk lık spor yetersiz cnm Sen onu 45 dk yapmaya çalış
Dediğim gibi biz kaçamak yapmayıp sağlıklı yeterli beslenip sporumuzu yapıcaz gerisini vücuda bırakacaz

semplice_signora haklisin canim.ben de bu hafta yogurt tuketemedim cok.istikrarsizlik yaptim sporda.ve ben bir de kacamak yaptim normalde yapmadigim icin de bu 3u baba 200 gram olarak dondu malesef:/moralim bozuk evet lakin yilmiycam ayni sekilde eski duzenimle devam edicem.

Kızlar Tabiki birbirimizi yeri gelecek eleştirecez yeri gelecek destek olacaz
Ama bunları yaparken kırıcı olmamaya çalışalım
Eleştiriğede açık olmasını bilecez
Sonuçta burda takım çalışması var
Birimizin yaptığı yanlış Yada doğru tüm takımı etkiliyor

Ama öbür taraftan birisine kaçamak yapma sağlıklı beslen, spor yap
Denince alınıyosa
Üzgünüm bunun için yapılabilecek bişey yok

Aynen arnavut kınasıymış bir daha arnavut derlerse yok gelmem diyeceğim

Geçen hafta: 59.1
Bu hafta: 58.5
Fark: 0.6 (%1.01)
Msj: 35+
Haftaya hedef: 57.5
guzel canim tebrik ederim.evet benim arnavut tanidiklar var.onlarin da oyle halaylari ve kiyafetleri falan baya farkli.adetleri zor oluyor.

kız benim yengem arnavut onlarda öyle olur normaaal

canım ben de menüne yaptığım yoruma verdiğin cevabı öyle sandım. tekrar bir okursan uslübun çok sert geldi. yorumun bana bilmişlik yapıyormuşsun hissi verdi. merve de böyle anladı seni. burası klavye ortamı yüzyüze olmadığımız için daha naif olmamız lazım

neyse yanlış anladığıma sevindim yoksa daha ne muhattap olacaktım ne yorum yapacaktım sana

hadi bakalım gitsin kilolaaaarrrrr

buna şükür anam buna şüküür tebrikkss

güldürdüüüüüüüüüü

sen gönüllerin kaptanısın görmüyon muuuuu

Gecen cuma: 84.9
Bu cuma:84.7
fark:-200/%0.23

kız fatmaaaaaaaa bu sana olmadı hee

ama hiç yoktan iyidir haftaya bomba gibi gelirsin seen

evet bende bana verdiği cevabı çok yanlış anlamışım bi arkadaşımızın açık ve seçik ve yumuşak olmak gerek

aynen katılıyorum aplaaaammmmmmm

Aynen arnavut kınasıymış bir daha arnavut derlerse yok gelmem diyeceğim

Geçen hafta: 59.1
Bu hafta: 58.5
Fark: 0.6 (%1.01)
Msj: 35+
Haftaya hedef: 57.5

aynen gitme arnavuta sırf şooovv

ooh güzel kilo vermşsin maşallaaahh

Günaydın kızlar
Geçen hafta: 71.4
Bu hafta: 70.3
Fark: -1.1 (%1,5)
Msj: 30+
hafta sonu kaçamağım olmasaydı daha iyi bir yüzdeyle gelebilirdim haftaya daha sıkı olacağım

günaydıınnn

BOMBASTİİİİİİKKKKKKKKKKK

süpersin kız maşallahhh

Yine gitmis kiz olsun arti cikmaktan iyidr canm
Gunaydin ablamm kaptan olmak istemiyorum ben zuhal ablam yardimci kalayim iyi bole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…