Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merve de kiz ruhum 15 benim
Ayy oda neymis 8 kıyafet mi iyi bayilip kalmadi salonun ortasinda..bosver o zaman baska dugunlerde dokersin kurtlari

Amanın 12 sayfa birikmis . nasılsınız kızlar? Bugün misafirlerm vardı aksam yemeginde, tüm gün yemek ve temizlikle geçti. Yarın için çok heyecanliyim ayrıca bir an önce 80 lerden kurtulmak istiyorum
Iyi diyelim iyi olsun cano sen nasilsin
Sayfalri biriktirmemek icin her dakika bura giriyom sonra okumasi zor oluyo

Akşam denmesinin sebebi o saatten sonra insanların hareket etmemesi ve uyuması. Yani söylediğiniz şey normal bir aktivite düzeyi olan insanlar için geçerli evet. Ben badem ve cevizi yedikten sonra kaç saat dans ettim :) o enerjiyi almazsam zaten imkanı yok ki onca saat ayakta kalabileyim. Tabiki herkesin kendi görüşü. Sporcu olarak çok yüklenmek istemiyorum diyete, daha rölantide götüreceğim çünkü antrenmanlarımda ciddi efor sarf ediyorum, meyveden ve kaliteli karbonhidrattan kısmak vücuda zarar verir.

Merve de kiz ruhum 15 benim
Ayy oda neymis 8 kıyafet mi iyi bayilip kalmadi salonun ortasinda..bosver o zaman baska dugunlerde dokersin kurtlari

Bana düğün mü yokk heyt be
Dökülecek çok kurtum var amma yarın iyi bir sporla hallederiz

Ben de yatayım yavaştan. Merve beni bu gruba aldığım için çok teşekkür mutluyumm
Herkese iyi geceleer!

Ben de yatayım yavaştan. Merve beni bu gruba aldığım için çok teşekkür mutluyumm
Herkese iyi geceleer!
Ben aldim dimi seni kiz bise degil ne demek mutlu olman ne guzel canim..iyi geceler

Yorumumda gayet açıktım sizin neden o şekilde yorumladığınızı da anlamadım. İnternet denen şey böyle :) belki yüzyüze konuşsak yanlış anlaşılma olmayacaktı
Internet denen sey boyle oldugu icin biraz daha dikkat etmek gerekiyor neyi nasil soyledigimize
Umarim anlatabilmisimdir biraz daha ılımli olalim birbirimizi kirmadan saglikli bi sekilde kilo verelim

Patates ve kabak birlikte düşünüyorum üstüne de peynir ton balığı maydonoz biber sos da salça sos olur oh mis :) aranız nasıl eşinle bu arada inşallah bir daha sıkıntıniz olmaz
pizzada ton balığı sevmiyorum ben yaa. Ama tabiki zevkler farklıdır ececim
Canim tebrik ediyorum seni bugünü kacamaksiz gecirdigin için menunde gayet güzel afiyet olsun
CurukElma canim ben olamam kaptan olmak icin fazla asabiyim
yaaa senin asabiyetini yerim bennnn asi hatunummm
Kız ol iste senden iyisinimi bulcaz

tamamdır canım
menüm
10.00
tavada yumurta
1kk peynir
şekersiz çay

16.00
1 armut
yoğurt

19.30
taze fasulye yemeği
cacık

2 lt su
1 saat yürüyüş
Afiyet olsun canım
Bu gün çok katılamadım kusura bakmayın internetin dibini sıyırıyorum
ayyy bi int mağduru daha ya
Yok anacim ben salamam ipimi sevdimmi dibine kadar severim ama bole seylere gelemiyorum fatmam
Kız beni seviyonmu bakim
kızlar iyi geceler. yarın için hepimize bol eksiler. öpüldünüz
iyi geceler busecim
Ben de yatiyim artik.yarin bol eksilerle sabahlayalim...iyi heceler hatunlar
iyi geceler fatmacim
Kizlar 16061.sayfada liste var oraya ekleyin kilolari yatanlara iyi geceler opuldunuz
tamamdır tatlış
Amanın 12 sayfa birikmis . nasılsınız kızlar? Bugün misafirlerm vardı aksam yemeginde, tüm gün yemek ve temizlikle geçti. Yarın için çok heyecanliyim ayrıca bir an önce 80 lerden kurtulmak istiyorum
hadi ınş kurtulursun canım 80 lerden
yuhh 8 kiyafet nedir ya. Kusura bakma canım ama pek hoş değil hava atar gibi yani
aksam geç olmuş. Birde sıvı derken toplam içilen sıvı mı yoksa sadece su mu. Afiyet olsun

Herkese iyi geceleer!
Iyi geceler canim

Internet denen sey boyle oldugu icin biraz daha dikkat etmek gerekiyor neyi nasil soyledigimize
Umarim anlatabilmisimdir biraz daha ılımli olalim birbirimizi kirmadan saglikli bi sekilde kilo verelim
Haksızlığa asla gelemem, dikkat etmemi gerektirecek hiçbirşey yapmadım.

Canım sporcu proteinleri feci derece sağlığa zararlı. Öyle birşeyi asla kullanmam. Onların hepsi kimyasal. Ben doğal beslenmeyi tercih edenlerdenim :) Ama önerin için çok teşekkürler. Bu arada ceviz ve badem yağa dönüşmez, yanlış bilgi bu.

Arnavutmuydu kiz gittigin dugun:)8 nedir arkadasss
Sivi cok az olmus.bir de meyve 4 porsiyona cikmis canim.
canim aksam meto hizi hareket etsen de yariya iner.vucuda zarar veren kismi porsiyon asimi.bir de sporcuydan zaten bilirsin meyve yemisten ziyade protein icerikli gida ve meyveler olmali sende.
.incir yerine daha cok muz misal ya da ceviz yerine yer fistigi misal.bence antronorunle bu gidalar noktasinda bi konus.menunu.sporcu menusune cevir canim.kasdan gitmesin
Haksızlığa asla gelemem, dikkat etmemi gerektirecek hiçbirşey yapmadım.
haksizlik yapan olmadi bence.burda fikir beyan tarzi uzerinde durdu merve hakli olarak.
Protein birsekilde almalisin ektra.dogal almadigin ve alternatif sordugun icin soyledim.almak iatemiyprsan yumurta tavuk peynir wt balik vs bisekilde mwnunde olmali en az 5-6 porsiyon agir antreman yapiyorsan.menun daha cok yag ve seker uzerine kaliteli de olsa.protein nerdeyse hic yok.bu da kaslardan goturur.ceviz ve badem de alinis saatine gore tabiki yaga donusur.hic dietisyen tecruben oldu mu bilmiyorum ama bir sporcuysan eger kesinlikle gorun bence.artik devlet hastanelerinde bile var.antremanlardan bahsetmissin cunku.meyve yemis cok tavsiye edilmez cunku 1-2 porsiyon harici.

Dur kız daha bir hafta var 1.4 versen yeter bu hafta ben ortime güveniyorum :)

Dur kız daha bir hafta var 1.4 versen yeter bu hafta ben ortime güveniyorum :)
Ben 1 kg'dan bile supheliyim. Haftaya regl.istahim çok artıyor. Hemde sebze yoğurt vs ile doymuyorum.ekmekarasi vs. 1.4 hayal o yüzden.
Bi de perşembe günü tatile gidecek gibiyiz 3 günlüğüne. Kabağı da sevmiyorum yiyemedim sen gibi.kaçamağı da azalttim ama bu hafta çok düştü moralim.74.1i gördükten sonra tekrar yükselmek + çıkmak gibi benim için
Sende durumlar ne orta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…