- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.701
Merve de kiz ruhum 15 benimYa bu düğün bir değişikti Merve (Merve mi diyom abla da ekliyom mu bilemedim şimdi : D )
Gelin 8 kıyafet değiştirdi her seferinde geldi ortada döndü tekrar değiştirmeye gitti ortada o dolandığı için halay çeken olmadı
herkes hiç bilmediğim tür danslar yaptı, halay dışında da hiçbişe bilmem ben
kalakaldım öylece
Nasıl yani ? Ben gayet ciddi bir şekilde sordum size. Cevabınız ilginç. Sanırım kötü bir gün geçirdiniz..Herseyin saati var ama dimi
Sana onerim yok istedgini yiyebilirsin
Boyle yorumlari kale almayanlara yorum yapmak istemiyorum
Iyi diyelim iyi olsun cano sen nasilsinAmanın 12 sayfa birikmis . nasılsınız kızlar? Bugün misafirlerm vardı aksam yemeginde, tüm gün yemek ve temizlikle geçti. Yarın için çok heyecanliyim ayrıca bir an önce 80 lerden kurtulmak istiyorum
Ciddi oldugunu dusunmemisim demekki nedenseNasıl yani ? Ben gayet ciddi bir şekilde sordum size. Cevabınız ilginç. Sanırım kötü bir gün geçirdiniz..
Tebrikler. Ilk hafta güzel gidiyor.2.6 vermiştim bende 5 günde. Sonra böyle bi eksiye yaklasamadim bile. Akşam belli bi saatten sonra yenen meyve ve kuruyemiş yağa dönüşüyor. Bunu genelde bütün diyetisyenler söyler. Arkadaş o yüzden uyarmış.hepimiz gün içinde seninde bildiğin gibi kaliteli kuruyemiş alıyoruz. Spordan sonra ayran,kefir gibi bişey icebilirdin. Fikir :)
Merve de kiz ruhum 15 benim
Ayy oda neymis 8 kıyafet miiyi bayilip kalmadi salonun ortasinda..bosver o zaman baska dugunlerde dokersin kurtlari
Yorumumda gayet açıktım sizin neden o şekilde yorumladığınızı da anlamadım. İnternet denen şey böyle :) belki yüzyüze konuşsak yanlış anlaşılma olmayacaktıCiddi oldugunu dusunmemisim demekki nedense
Lutfen yorumlara acik olalm
Ben aldim dimi seni kizBana düğün mü yokk heyt be
Dökülecek çok kurtum var amma yarın iyi bir sporla hallederiz
Ben de yatayım yavaştan. Merve beni bu gruba aldığım için çok teşekkür mutluyumm
Herkese iyi geceleer!
Internet denen sey boyle oldugu icin biraz daha dikkat etmek gerekiyor neyi nasil soyledigimizeYorumumda gayet açıktım sizin neden o şekilde yorumladığınızı da anlamadım. İnternet denen şey böyle :) belki yüzyüze konuşsak yanlış anlaşılma olmayacaktı
pizzada ton balığı sevmiyorum ben yaa. Ama tabiki zevkler farklıdır ececimPatates ve kabak birlikte düşünüyorum üstüne de peynir ton balığı maydonoz biber sos da salça sos olur oh mis :) aranız nasıl eşinle bu arada inşallah bir daha sıkıntıniz olmaz
Canim tebrik ediyorum seni bugünü kacamaksiz gecirdigin içinİyi akşamlar bayanlaar
Kınadan geliyorum bayağı oynarım demiştim ama arkadaşlarım götürmüştü onlar oynamadı başka da tanıdığım yoktu orada 3 saat oturdum geldim
Menüm
8:30 1 kk peynir 1 yumurta 1 domates
10:50 1 kuru kayısı
12:40 1 kase mantar yemeği
18:50 1 kase çorba 2 kaşık kabak
su 2 lt
spor 20 dk hafif pilates
yaaa senin asabiyetini yerim bennnn asi hatunummm
tamamdır canımazıcık da olsa o yapmıştır canım. yarına iyi sonuç alırsın üzülme :)
hee öyle afiyet ola
geçmiş olsun canım tekrar. yarın çıkacaktır inş.
oooo pizzaa süpermiş hee
yok canım 15 dk yaptım ısındım bi süre sonra bıraktım
afiyet olsun kabakçılar beğendim.
beyza kına da kuruyemiş falan yememeni de tebrik ediyorum.
vay canınaa sucuk kaşar ama biraz cıss olmuş
afiyet olsun canım :)
Afiyet olsun canımmenüm
10.00
tavada yumurta
1kk peynir
şekersiz çay
16.00
1 armut
yoğurt
19.30
taze fasulye yemeği
cacık
2 lt su
1 saat yürüyüş
ayyy bi int mağduru daha yaBu gün çok katılamadım kusura bakmayın internetin dibini sıyırıyorum
Kız beni seviyonmu bakimYok anacim ben salamam ipimi sevdimmi dibine kadar severim ama bole seylere gelemiyorum fatmam
iyi geceler busecimkızlar iyi geceler. yarın için hepimize bol eksiler. öpüldünüz
iyi geceler fatmacimBen de yatiyim artik.yarin bol eksilerle sabahlayalim...iyi heceler hatunlar
tamamdır tatlışKizlar 16061.sayfada liste var oraya ekleyin kilolari yatanlara iyi geceler opuldunuz
hadi ınş kurtulursun canım 80 lerdenAmanın 12 sayfa birikmis . nasılsınız kızlar? Bugün misafirlerm vardı aksam yemeginde, tüm gün yemek ve temizlikle geçti. Yarın için çok heyecanliyim ayrıca bir an önce 80 lerden kurtulmak istiyorum
yuhh 8 kiyafet nedir ya. Kusura bakma canım ama pek hoş değil hava atar gibi yaniYa bu düğün bir değişikti Merve (Merve mi diyom abla da ekliyom mu bilemedim şimdi : D )
Gelin 8 kıyafet değiştirdi her seferinde geldi ortada döndü tekrar değiştirmeye gitti ortada o dolandığı için halay çeken olmadı
kalakaldım öylece
aksam geç olmuş. Birde sıvı derken toplam içilen sıvı mı yoksa sadece su mu. Afiyet olsunBugünkü menüm:
Sabah Kahvaltı : 5-6 ince dilim sucuk + 2 tane ceviz + şekersiz çay
13.30 : şekersiz papatya çayı
15.00 : 1 avuç badem + 10 tane siyah üzüm (kuru değil)
17.00 : 1 kase salata (domates, salatalık, biber, soğan) + 1 kase semiz otu yemeği
19:00 3 tane incir
21:30 3 tane köfte 1 küçük kase salata
Aktivite: yarım saat yürüyüş
1 buçuk litre sıvı
Iyi geceler canimBana düğün mü yokk heyt be
Dökülecek çok kurtum var amma yarın iyi bir sporla hallederiz
Ben de yatayım yavaştan. Merve beni bu gruba aldığım için çok teşekkür mutluyumm
Herkese iyi geceleer!
Iyi geceler beybisiiiBende yatiyorum kizlar herkeze iyi gecelr..
Allahim yarin 69u goreyim amin
Haksızlığa asla gelemem, dikkat etmemi gerektirecek hiçbirşey yapmadım.Internet denen sey boyle oldugu icin biraz daha dikkat etmek gerekiyor neyi nasil soyledigimize
Umarim anlatabilmisimdir biraz daha ılımli olalim birbirimizi kirmadan saglikli bi sekilde kilo verelim
Yavrim kpss kitaplarim oldugu gibin duriyiidi.ihtiyacin var mi 2016 hepsi
Dunku patatesten olabilir canim.ben iki kasik bileyesem arti cikiyorum:/
oohh gider o zamana kadar.hamis olursun ins:)ben ayrani hep tuzsuz iciyorum canim zaten
olabilir canim
sut ve meyve canim.ozellikle hareket sonrasi kuruyemis (her nekadar kabul etmesende onlar kuruyemis malesef:))yaga donusur.en az spor bitiminden 1.5 -2 saat sonrasina kadarki yediklerin.netten agir spor sonrasi yenebilecekler diye aratabilirsin.cunku 5 saat dans da az degil agir spor bence:)bu tarz uzun sureli spor icin ozel sporcu protein barlar var.onlardan da olabilir
ohhh hadi bakalim.ilk hafta bingosu:)
yarin kacamak gunu
vuhuu harikaa
ayyy yazik sana ya.ben de kipir kipir oyunlarda sakince masada oturunca yoruluyorum:/
Ovvv atarli kusum biz seni bole seviyiiikkk.
Arnavutmuydu kiz gittigin dugun:)8 nedir arkadasssYa bu düğün bir değişikti Merve (Merve mi diyom abla da ekliyom mu bilemedim şimdi : D )
kalakaldım öylece
Sivi cok az olmus.bir de meyve 4 porsiyona cikmis canim.Bugünkü menüm:
Sabah Kahvaltı : 5-6 ince dilim sucuk + 2 tane ceviz + şekersiz çay
13.30 : şekersiz papatya çayı
15.00 : 1 avuç badem + 10 tane siyah üzüm (kuru değil)
17.00 : 1 kase salata (domates, salatalık, biber, soğan) + 1 kase semiz otu yemeği
19:00 3 tane incir
21:30 3 tane köfte 1 küçük kase salata
Aktivite: yarım saat yürüyüş
1 buçuk litre sıvı
canim aksam meto hizi hareket etsen de yariya iner.vucuda zarar veren kismi porsiyon asimi.bir de sporcuydan zaten bilirsin meyve yemisten ziyade protein icerikli gida ve meyveler olmali sende.Akşam denmesinin sebebi o saatten sonra insanların hareket etmemesi ve uyuması. Yani söylediğiniz şey normal bir aktivite düzeyi olan insanlar için geçerli evet. Ben badem ve cevizi yedikten sonra kaç saat dans ettim :) o enerjiyi almazsam zaten imkanı yok ki onca saat ayakta kalabileyim. Tabiki herkesin kendi görüşü. Sporcu olarak çok yüklenmek istemiyorum diyete, daha rölantide götüreceğim çünkü antrenmanlarımda ciddi efor sarf ediyorum, meyveden ve kaliteli karbonhidrattan kısmak vücuda zarar verir.
haksizlik yapan olmadi bence.burda fikir beyan tarzi uzerinde durdu merve hakli olarak.Haksızlığa asla gelemem, dikkat etmemi gerektirecek hiçbirşey yapmadım.
Protein birsekilde almalisin ektra.dogal almadigin ve alternatif sordugun icin soyledim.almak iatemiyprsan yumurta tavuk peynir wt balik vs bisekilde mwnunde olmali en az 5-6 porsiyon agir antreman yapiyorsan.menun daha cok yag ve seker uzerine kaliteli de olsa.protein nerdeyse hic yok.bu da kaslardan goturur.ceviz ve badem de alinis saatine gore tabiki yaga donusur.hic dietisyen tecruben oldu mu bilmiyorum ama bir sporcuysan eger kesinlikle gorun bence.artik devlet hastanelerinde bile var.antremanlardan bahsetmissin cunku.meyve yemis cok tavsiye edilmez cunku 1-2 porsiyon harici.Canım sporcu proteinleri feci derece sağlığa zararlı. Öyle birşeyi asla kullanmam. Onların hepsi kimyasal. Ben doğal beslenmeyi tercih edenlerdenim :) Ama önerin için çok teşekkürler. Bu arada ceviz ve badem yağa dönüşmez, yanlış bilgi bu.
Dur kız daha bir hafta var 1.4 versen yeter bu hafta ben ortime güveniyorum :)Günaydın kızlar
2 yk Patates yaktı beni 400 gitmiş sadece.
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 74.4
Fark 0.4 (0.53)
Msj 35+
Haftaya hedefim 73.4
Zaten 2 eylül hedefim 73.8 di.çok farketmedi. Ben 72leri görürüm diyordum 2 eylülde((
Ben 1 kg'dan bile supheliyim. Haftaya regl.istahim çok artıyor. Hemde sebze yoğurt vs ile doymuyorum.ekmekarasi vs.Dur kız daha bir hafta var 1.4 versen yeter bu hafta ben ortime güveniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?