- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.681
Kiz Allah seniay inşş
ben ayranı tuzsuz içemiyorum hiç tat alamıyorum az da olsa atmam gerek
KumraL_KrakeR merve olamam demişsin ama bence kaptan dediğin senin gibi kodumu oturtcak
Burda kimse kimsenin ozel yasam kocu degil takim olarak yarisiyoruz yorumlara acik olmak gerekiyor
Kimse kusura bakmasinda ben yorumum kale alinmazsa o kisiye bidaha yorum yapmam net...
Ben de ayni fikirdeyim.sinirlari asmamak adina disiplin guzel bence.askeriyedeki ciddiyet sebebi bu disiplin merveay inşş
ben ayranı tuzsuz içemiyorum hiç tat alamıyorum az da olsa atmam gerek
KumraL_KrakeR merve olamam demişsin ama bence kaptan dediğin senin gibi kodumu oturtcak
vatandaslik cografya tarih turkceler komple bos.el dwgmedigim cok vardi.sen iatanbuldamiydin canimAnaa kitaap :) olur valla ne kitapları var ben pek alamadım da kitap
Yok anacim ben salamam ipimi sevdimmi dibine kadar severim ama bole seylere gelemiyorum fatmamAtarini yiyim seninama taşma dugmeni bu kadar belli etme merve.kolay kullanirlar seni sinir ederek.yipratmasin kimse seni.sal ipini kusum benim
Menun guzel canim yemegin miktarinida yazarsan ona gore yorum yaparizmenüm
10.00
tavada yumurta
1kk peynir
şekersiz çay
16.00
1 armut
yoğurt
19.30
taze fasulye yemeği
cacık
2 lt su
1 saat yürüyüş
aman böyle ol da bizim olYok canim mesaj gereken yere gitmistir diye düşünüyorum
Zaten olsa solerim merak etme dobralik ruhumda var kimileri bunu kotuymusum gibi algilasada ben boyleyim
Evet İstanbuldayim gk gy alamadım sadece tarih aldım onu da videolarini dinlediğim hocanın soru bankasiBen de ayni fikirdeyim.sinirlari asmamak adina disiplin guzel bence
vatandaslik cografya tarih turkceler komple bos.el dwgmedigim cok vardi.sen iatanbuldamiydin canim
Öyle yapayım ya içimde kaldı çok güzel oynadılar bi ara çıkayım kendim oynayım dedim ama yemedi gözümOlmus menun begendim canim..oynayamadnmi kiz olsun baska kinalarda oynarsin
Daha başından veryansın ettim bana birşey vermeyin diye arkadaşlarım da biliyor diyette olduğumu gözümün önünde yemedilerafiyet olsun kabakçılar beğendim.
beyza kına da kuruyemiş falan yememeni de tebrik ediyorum.
Hakkat ya bari damat halayına katılsaydıkayyy yazik sana ya.ben de kipir kipir oyunlarda sakince masada oturunca yoruluyorum:/
Seni yipratmiyorsa sorun yok canooo.ben belkide basedemiyom sen gibi guclu duus yapamiyom.o yuzden saliyom ipiniYok anacim ben salamam ipimi sevdimmi dibine kadar severim ama bole seylere gelemiyorum fatmam
Hayat beni guclendirdiSeni yipratmiyorsa sorun yok canooo.ben belkide basedemiyom sen gibi guclu duus yapamiyom.o yuzden saliyom ipinisenin durusun guclu zqnnimca onunla alakali
Kiz hicmi tanidik yoktu sıvısivereydin yanlarina iki gobek atip otursaydin bari icinde kaldiÖyle yapayım ya içimde kaldı çok güzel oynadılar bi ara çıkayım kendim oynayım dedim ama yemedi gözüm
Daha başından veryansın ettim bana birşey vermeyin diye arkadaşlarım da biliyor diyette olduğumu gözümün önünde yemediler
ama pastalar dağıtılırken gözüm kaldı
Hakkat ya bari damat halayına katılsaydık
Masada oturmak da istemiyordum her yerde kurabiye kuruyemiş vardı
yan sandalyedekinin kurabiyesiyle bakıştık 3 saat boyunca
Ya bu düğün bir değişikti Merve (Merve mi diyom abla da ekliyom mu bilemedim şimdi : D )Kiz hicmi tanidik yoktu sıvısivereydin yanlarina iki gobek atip otursaydin bari icinde kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?