Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Burda kimse kimsenin ozel yasam kocu degil takim olarak yarisiyoruz yorumlara acik olmak gerekiyor
Kimse kusura bakmasinda ben yorumum kale alinmazsa o kisiye bidaha yorum yapmam net...

aynen merve. 20 kilo verdim zamanında sporda yaptım 34 beden de oldum. akıl alacak değilim kimseden.

ay inşş

ben ayranı tuzsuz içemiyorum hiç tat alamıyorum az da olsa atmam gerek

KumraL_KrakeR merve olamam demişsin ama bence kaptan dediğin senin gibi kodumu oturtcak
Ben de ayni fikirdeyim.sinirlari asmamak adina disiplin guzel bence.askeriyedeki ciddiyet sebebi bu disiplin merve
Anaa kitaap :) olur valla ne kitapları var ben pek alamadım da kitap
vatandaslik cografya tarih turkceler komple bos.el dwgmedigim cok vardi.sen iatanbuldamiydin canim

Yok canim mesaj gereken yere gitmistir diye düşünüyorum
Zaten olsa solerim merak etme dobralik ruhumda var kimileri bunu kotuymusum gibi algilasada ben boyleyim
aman böyle ol da bizim ol
Ben de ayni fikirdeyim.sinirlari asmamak adina disiplin guzel bence

vatandaslik cografya tarih turkceler komple bos.el dwgmedigim cok vardi.sen iatanbuldamiydin canim
Evet İstanbuldayim gk gy alamadım sadece tarih aldım onu da videolarini dinlediğim hocanın soru bankasi

Olmus menun begendim canim..oynayamadnmi kiz olsun baska kinalarda oynarsin
Öyle yapayım ya içimde kaldı çok güzel oynadılar bi ara çıkayım kendim oynayım dedim ama yemedi gözüm

afiyet olsun kabakçılar beğendim.

beyza kına da kuruyemiş falan yememeni de tebrik ediyorum.
Daha başından veryansın ettim bana birşey vermeyin diye arkadaşlarım da biliyor diyette olduğumu gözümün önünde yemediler
ama pastalar dağıtılırken gözüm kaldı

ayyy yazik sana ya.ben de kipir kipir oyunlarda sakince masada oturunca yoruluyorum:/
Hakkat ya bari damat halayına katılsaydık
Masada oturmak da istemiyordum her yerde kurabiye kuruyemiş vardı
yan sandalyedekinin kurabiyesiyle bakıştık 3 saat boyunca

Kiz hicmi tanidik yoktu sıvısivereydin yanlarina iki gobek atip otursaydin bari icinde kaldi

Kiz hicmi tanidik yoktu sıvısivereydin yanlarina iki gobek atip otursaydin bari icinde kaldi
Ya bu düğün bir değişikti Merve (Merve mi diyom abla da ekliyom mu bilemedim şimdi : D )
Gelin 8 kıyafet değiştirdi her seferinde geldi ortada döndü tekrar değiştirmeye gitti ortada o dolandığı için halay çeken olmadı
herkes hiç bilmediğim tür danslar yaptı, halay dışında da hiçbişe bilmem ben
kalakaldım öylece

Bugünkü menüm:

Sabah Kahvaltı : 5-6 ince dilim sucuk + 2 tane ceviz + şekersiz çay

13.30 : şekersiz papatya çayı

15.00 : 1 avuç badem + 10 tane siyah üzüm (kuru değil)

17.00 : 1 kase salata (domates, salatalık, biber, soğan) + 1 kase semiz otu yemeği

19:00 3 tane incir

21:30 3 tane köfte 1 küçük kase salata

Aktivite: yarım saat yürüyüş
1 buçuk litre sıvı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…