- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #16.081
bende bu konuya değinecektim zaten..alttan devam..slm arseda çilegi çok sevdigimden degil mecburiyetten hangi meyvavı sorsam çok pahalıen uygunu çilek şimdilik dr sayı vermiş bende büyüklerini seçiyorum uyanıklık benimki bu hafta çok dikkat ediyorum birde havalar ısınsa biraz temizlik yapsam çok iyi olcak ama nerde güneşe hasret kaldık kaptansız kendimiçok kötü hisediyorum nerde bu geminin kaptanı
o kişiye kaptan deniyo ortim..arseda gelsin ona soralım ....bize kaptanlık yapacakmı?kaptanlıktan kastım sadece hesaplama değil , dediğin gibi menüleri takip etmek, kurallar uyma zorunluluğu getirmek vs...kızlar şöyle bişey yapsak illa hesaplamalrı yapmak zorunda değil kaptnlık yapıcak arkadaş cuma günü hesaplamaları yardım alarakta yapabilirsiniz. Birsinin menüleri takip etmesi ve kurallara uygun bi şekilde yönlendirme yapması en doğrusu olur bence.
o kişiye kaptan deniyo ortim..arseda gelsin ona soralım ....bize kaptanlık yapacakmı?kaptanlıktan kastım sadece hesaplama değil , dediğin gibi menüleri takip etmek, kurallar uyma zorunluluğu getirmek vs...
bu arada sana ve bebişine kocamaaan bir günaydıııııınnnnn ortim..
aynen katılıyorum..melek varsa amenna ama yoksa artık başka bir kaptanla devam edelim...canım arsedanın şu an takip etmemesi çok normal çünkü melek ben artık döndüm demişti geçen hafta buna istinaden arseda yapmıyo ki kim olsa bu düşünceyle davranırdı,bu hafta sonu bence netleşir bu iş çünki melekin devam edip etmeyeceğini yada ne sebeple gelmediğini şu an bilmiyoruz,takım sayımızda azalma olduğu için ve izinli olanlar sürekli sabit kaldığı için düşük kilo vermiş görünüyor her hafta...bu cumaya kadar meleği bekleyelim bence ve cuma günü yeniden bi yapılanmaya gidelim...derim ben
bu arada ortim halamın gelini var, iki senedir bebek bebek diye öldü bitti kızcağız..o da hamişmiş..dün aradı beni, sevinçten havalara uçuyodu..5 haftalıkmış....seninle hemen hemen aynı vakitlerde doğum yapacak ..
HALA KAPTAN BULAMADIKMİ
buranın asıl kaptanı mütedeyyindi dimi o nerdeki gelecekmi temellimi gitti
inşallah hallolur canım..
kızlar kkda okudum yine 5 günde 5 kilo diyeti denedinizmi hiç ?her gün gün boyu aynı şeyi yiyosun 5 gün farklı şeyler ama..
ilk gün patates 2. gün sebze... böyle gidiyo yazanlar hep en az 1,5- 2,5- 3 kilo gidenler var.. acaba olabilirmiii denesekmiii ?
yaz geldi incecik şeyler giymek istiyorum yazın denize rahat girmek istiyorum
kendime 38 beden birşey almak istiyorummm
beyaz badi giyinip üzerine bir şey yelek yada ince hırka yada çantamı yan takmak zorunda kalmak istemiyorummmmm
Cnm bunlar sok dıyet 3 gıder 5 gelır sen bılırsın dene ıstersen.Bende okumustum o dıyetı.Ama cok saglıklı oldugunu dusunmuyorum.
Kızlar bencede artık bu kaptan konusuna bı cozum bulalım cuma gunu bı toplantı yapalım ortak bı karar alalım.Çünkü bu iş kötü etkiliyor bizi.
beyaz badi giyinip üzerine bir şey yelek yada ince hırka yada çantamı yan takmak zorunda kalmak istemiyorummmmm
murc, hoppidicik, edda1985 çok düzenli girip, paylaşımda bulunuyorlar. kızlar bu kaptanlık işini siz yapsanız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?