Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende bu konuya değinecektim zaten..alttan devam..

kızlar şöyle bişey yapsak illa hesaplamalrı yapmak zorunda değil kaptnlık yapıcak arkadaş cuma günü hesaplamaları yardım alarakta yapabilirsiniz. Birsinin menüleri takip etmesi ve kurallara uygun bi şekilde yönlendirme yapması en doğrusu olur bence.

kızlar bu kaptan meselesi benide huzursuz ediyor..her cuma onun stresini yaşamak istemiyorum...artı kaptan olmayınca herkesde bir lakayitlik (en başta ben tabii).bellki mutedeyyin müsait değil..arseda bize kaptanlık yapmaya devam edcekmi, önce ona soralım..sonra konuya devam edicem...

o kişiye kaptan deniyo ortim..arseda gelsin ona soralım ....bize kaptanlık yapacakmı?kaptanlıktan kastım sadece hesaplama değil , dediğin gibi menüleri takip etmek, kurallar uyma zorunluluğu getirmek vs...

o kişiye kaptan deniyo ortim..arseda gelsin ona soralım ....bize kaptanlık yapacakmı?kaptanlıktan kastım sadece hesaplama değil , dediğin gibi menüleri takip etmek, kurallar uyma zorunluluğu getirmek vs...

canım arsedanın şu an takip etmemesi çok normal çünkü melek ben artık döndüm demişti geçen hafta buna istinaden arseda yapmıyo ki kim olsa bu düşünceyle davranırdı,bu hafta sonu bence netleşir bu iş çünki melekin devam edip etmeyeceğini yada ne sebeple gelmediğini şu an bilmiyoruz,takım sayımızda azalma olduğu için ve izinli olanlar sürekli sabit kaldığı için düşük kilo vermiş görünüyor her hafta...bu cumaya kadar meleği bekleyelim bence ve cuma günü yeniden bi yapılanmaya gidelim...derim ben

aynen katılıyorum..melek varsa amenna ama yoksa artık başka bir kaptanla devam edelim...

bu arada ortim halamın gelini var, iki senedir bebek bebek diye öldü bitti kızcağız..o da hamişmiş..dün aradı beni, sevinçten havalara uçuyodu..5 haftalıkmış....seninle hemen hemen aynı vakitlerde doğum yapacak ..

canım çok sevindim ya sağlıcakla kucağına almayı nasip RABBİM...
ALLAH kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın

HALA KAPTAN BULAMADIKMİ
buranın asıl kaptanı mütedeyyindi dimi o nerdeki gelecekmi temellimi gitti

canım evet mütedeyyin ama düzenli giremiyo son zamanlarda ev taşıdı kolay değil tabi,bu cuma bu işi kesin halledelim herkes kilo bildirimi için burda olucak büyük ihtimalle çözeriz inş..

inşallah hallolur canım..

kızlar kkda okudum yine 5 günde 5 kilo diyeti denedinizmi hiç ?her gün gün boyu aynı şeyi yiyosun 5 gün farklı şeyler ama..
ilk gün patates 2. gün sebze... böyle gidiyo yazanlar hep en az 1,5- 2,5- 3 kilo gidenler var.. acaba olabilirmiii denesekmiii ?
yaz geldi incecik şeyler giymek istiyorum yazın denize rahat girmek istiyorum
kendime 38 beden birşey almak istiyorummm
beyaz badi giyinip üzerine bir şey yelek yada ince hırka yada çantamı yan takmak zorunda kalmak istemiyorummmmm

Cnm bunlar sok dıyet 3 gıder 5 gelır sen bılırsın dene ıstersen.Bende okumustum o dıyetı.Ama cok saglıklı oldugunu dusunmuyorum.

Kızlar bencede artık bu kaptan konusuna bı cozum bulalım cuma gunu bı toplantı yapalım ortak bı karar alalım.Çünkü bu iş kötü etkiliyor bizi.

Cnm bunlar sok dıyet 3 gıder 5 gelır sen bılırsın dene ıstersen.Bende okumustum o dıyetı.Ama cok saglıklı oldugunu dusunmuyorum.

bilmiyorumki banada sağlıklı gelmiyor ama ben çare arayışından bakınıyorumm
Kızlar bencede artık bu kaptan konusuna bı cozum bulalım cuma gunu bı toplantı yapalım ortak bı karar alalım.Çünkü bu iş kötü etkiliyor bizi.

EVET daha ciddi toplaşırız ozaman :80:

kızlar kaptanlık konusunu bana sormak istemişsiniz. ben zaten kaptan olmak istememiştim ki. melek gelene kadar kaptanlık boşta kalmasın diye bu görevi geçici olarak üstlenmiştim. benim küçük bebeğim var çok sakin bir bebek değil sürekli ilgi istiyor. bakın bu saatte ancak açabildim bilgisayarı. buraya her zaman düzenli girip, kontrolleri yapacak fırsatım olmuyor. cuma günü hesaplamalarınızı yaparım ama sizin istediğiniz şekilde kaptanlık yapamam.melek çok güzel kaptanlık yapıyordu. bence biraz sabredip onu bekleyelim. dediğim gibi ben melek gelene kadar cuma hesaplamalarını yaparım. sonuçta bana cuma gelsen yeter demiştiniz.

Cnm öncce bı cumaya kadar bekleyelım melek bı gelsın.Durumu konusalım ondan sonra karar verelım.Senın durumunada hak verıyoruz zaten cnm ufak bebekle cok zor.Ama bu cuma kesınlıkle konuyu acıklıga kavusturmalıyız.

murc, hoppidicik, edda1985 çok düzenli girip, paylaşımda bulunuyorlar. kızlar bu kaptanlık işini siz yapsanız?

yapalımda ben grupa yeni katıldım sayılır ne yapıyolar ne ediyolar bilmiyorum eskilerden biri olsa daha iyi becerir diye düşünüyorum yoksa sorun yok hepimiz yaparız yardımlaşırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…