- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.901
boniler çikileri yidiiiTemizlikten gelemedimsonuç ne oldu? Birinci miyiz? Ortalamamiz nasıl? Bireyselde birinci olan varmı? Cikelatalar bonileri yedi mi? Ay özet geçin biriniz.geçmişi okuyamam sipalar uyumadan
canım ton balığıyla yoğurt zehirlemiyor mu (görüyorum aslındaMenümm
8:30 1kk peynir 1 yumurta 1 dlm ekmek
10:50 yarım elma
12:50 yarım kase yoğurt 1 kase patlıcan yemeği
15:30 yarım elma
16:20 1 light tonbalığı (80 gr) yarım kase yoğurt
2,5 lt su
35 dk pilates
şimdi de yürüyüşe gidiyom sonra da yatışlara geçerim herhalde hayırlı akşamlaar
Güzelim tatilden dönünce beni biraz sıkıştırda bende başlıyımBusee bence almalısın ben 2 olmasa da 3 haftada gözle görülür şekilde inceldimm daha da devam edicem
ve pilates vücudu şekle şemale sokuyor asıl çok tavsiye ediyorum
Eline sağlık
Valla yedim amacanım ton balığıyla yoğurt zehirlemiyor mu (görüyorum aslındaama sorasım tuttu ) ayrı ayrı mmı yiyorsun
Tamam ablam ben de baktım bayağı videolarına 3k ile 2 haftada 2 beden videolarını beğendim benim yağlar da bölgesel olduğu için bacak hareketi olan ikinci videoyu yapıyorum.Güzelim tatilden dönünce beni biraz sıkıştırda bende başlıyım
Bütün herşeyi aldım ama daha faaliyete geçmrdim
Bende aslında 3 K yapmak istiyodum
Pardon ya yazmamisim 14.45 te.kendini nasıl hissediyorsun boniciğim ağır gelmesin bu sanabir de akşam sadece yeşilçay var.. dikkat et kız
inşallah ablacım sağ ol
ayy geç kaldım kusura bakma canım ya leslie yapmaya çalışıyordum bir de sık sık arayan soran oluyor yemek falan derken anca geldim ama kurayı çekmişsin zaten :) eline sağlık
hoşgeldin bonicikkk dünyada bir ilk yaratacağız sağlıklı ve çıtır bonibon çok yakında Türkiyedeee
kız 2 haftada 2 beden diyor bi zahmet çok olsun ben ölürüm o kadar saat
canım öğleyi kaçta yedin afiyet olsun :) abartmamışsın
Masallah hepsi cok guzelMenümm
2,5 lt su
35 dk pilates
Umarim iyi olur ya Allah sifasini versinKızlar gece annemin durumu pek iyi değilmiş diyaliz yapmışlar düzelmiş biraz bugün de çıkmayacak yoğun bakımdan büyük ihtimal biraz düzelse bile yarında çıkarmazlar solunum durumu biraz iyi olursa biriyle görüştürürz demişler moralim bozuldu birazşimdi spor yapiciğim gelirim yine
Ooo isler yogun kolay gelsin.bonilere osgeldin beyaaa.
menu guzel canim.moralini bozma kalp ameliyati zor oldugu icin 1-2 gun yogun bakimda kalmasi normal.ilk 24 saatte de pek kimseyle gorusturmuyorlar yogun bakimla ilgili
hayirdir canim bugun pro mu yaptin
CurukElma resmi goremiyorum yaf su an:/
Menu:
Saat 8.30 1 yumurta.1 kk peynir bol domatesle menemen.1.5 ekmek.
ara 11.30 1 sb sekersiz nescafe
ogle(kacamak) 1 hamburger
acikirsam yogurt veya ayran icerim
su 2 litre
spor 30 dk yuruyus
kendini nasıl hissediyorsun boniciğim ağır gelmesin bu sanabir de akşam sadece yeşilçay var.. dikkat et kız
inşallah ablacım sağ ol
ayy geç kaldım kusura bakma canım ya leslie yapmaya çalışıyordum bir de sık sık arayan soran oluyor yemek falan derken anca geldim ama kurayı çekmişsin zaten :) eline sağlık
hoşgeldin bonicikkk dünyada bir ilk yaratacağız sağlıklı ve çıtır bonibon çok yakında Türkiyedeee
kız 2 haftada 2 beden diyor bi zahmet çok olsun ben ölürüm o kadar saat
canım öğleyi kaçta yedin afiyet olsun :) abartmamışsın
Eve canım sapından koparıldığı yerin üzerine çentik atılıyor çok sıcak suya atınca kabuklarını atiyor sonra doğrayıp pisiriyorum
Menümm
2,5 lt su
35 dk pilates
Kızlar merhaba. Ben elif . Yaklaşık 1 ay önce kisa bir süre yazmıştım. Ama sonra kızımı her gün kursa götürdüğüm için zor olmuştu benim için. Kesinlikle geri dönmem gerekir. Çünkü bir ayda 4 - 5 kg sldım. O zsman listeye girmemştim. Girmeden ayrılmıştım. ßimdi düzenli paylaşımlar yaptığimda listeye girebilit miyim.
Ya sinir oldum.benim oglan uyumuyor yaaa.kac saattir ugrasiyorum yok.artikkriz gecirdim popoya bi tane patlattim yaaa:/:/evlatli citirlar bana bi fikir verinne yapiyim ya?yatakta yatma diye bisey yok.surekli hareket halinde evde de surekli misafir sirkulasyonu.canimdan hezdim ya babaya 2 haftada bi ayda bi gittiginde surekli gezme eglenme oyun.bende de hep stres.bu oglan benden sogurmu cok canim sıkkin.caresizlikten yaziyorum ya hakkinizi helal edin
Ben takımda gördüm sanki süt ürün leriyle yiyen birileriniValla yedim amainşallah birşey olmaz galiba bayat balıkla yoğurt yiyince besin zehirlenmesi mi oluyormuş tonbalığı bayatsa yandık
Tamam ablam ben de baktım bayağı videolarına 3k ile 2 haftada 2 beden videolarını beğendim benim yağlar da bölgesel olduğu için bacak hareketi olan ikinci videoyu yapıyorum.
Aynı video 2-3 haftadan sonra sıkıyor yeni arayışlara girdim ben de
Şu an hiçbir fikrim yok bu konuda düşünemedim bir şey ya Allah yardimcin olsunYa sinir oldum.benim oglan uyumuyor yaaa.kac saattir ugrasiyorum yok.artikkriz gecirdim popoya bi tane patlattim yaaa:/:/evlatli citirlar bana bi fikir verinne yapiyim ya?yatakta yatma diye bisey yok.surekli hareket halinde evde de surekli misafir sirkulasyonu.canimdan hezdim ya babaya 2 haftada bi ayda bi gittiginde surekli gezme eglenme oyun.bende de hep stres.bu oglan benden sogurmu cok canim sıkkin.caresizlikten yaziyorum ya hakkinizi helal edin
Menum
Sabah12
1 yumurtadan kiymali omlet
Yarin dilim tb ekmk
Cay
Ogle 16
1dilim islak kek
5 dolma
Aksam18
1tarhana corba
1kase yogurt
Su 2litre
Spor az yuruyus
sagol canimfark çok bariz canım bravo sanaaaaaaaa
bi yazayım unuttuğuma bi daha çekerim kura
canım seni utana aşk olsun boniciiim
yessssss
durumuna bağlı kaptan karar verir paylaşımına göre :)
ooo süper menüüü
afiyet olsun ececiim
canım Allah tez zamanda şifasını versin. çok çok geçmiş olsun. dua edelim canım
afiyet olsun busecimmenüm
12.15
1 büyük konserve light ton balığı
16.45
1 büyük konserve light ton balığı
18.15
1 fincan zencefilli limonlu yeşilçay
3 lt su
spor yok
Valla oldu abla 2 odayı komple elden geçirdim herşeyin yerini değiştirdim 8 de bitti isim ama çok yoruldum yaaSen hangi platesi yapıyosun cnm
Hakkınızda hayırlısı olsun güzelim
Ohh ohhh mis olmuştur
Darısı bütün kıyafetlere inşallah
Güzelim evet mesaj sayını dolduruyosun ama yinede tam bi katılım sağlıyamadın gibi geliyor bana
Çünkü listeye giren üyelerin daha da özverili olması gerekiyor
Bu haftaki duruma Göre bakılır
Bide okullar açılınca nasıl olacak devamlılık sağlıyabilecekmisin
Çünkü 2 ay izin hakkın olmuyor
Nede olsa ağır bi ameliyat geçirdi tatlım inşallah bugün daha iyi olur
Valla ben oyle yapmıştım canım o kadar sorun yapmadım minik kabuklarıRondoda da minik kabuklar oluyo ya denedim tek tek soymam gerek on kilo domatesi kıpır kıpır kizimla
gizemcim hoşgeldin cikiletalarakurayı çektim kızlar. takımlar zuhal ablamın tavsiyesiyle aynı kaldı. yeni arkadaşlar gizem ve poni takımlara eklendi.
çikileta: gizem
bonibon: poni
Sağol canım :) valla benim pantolonların bitanesi oluyor sadeceVay tebrikler azmin zaferi
Benim de pantolonlarım ilerde popişime bol gelir inşallah amin
Afiyet ve helal olsun
niye görünmüyor ki yaa hiç bilmiyorum fatmamCurukElma resmi goremiyorum yaf su an:/
Menu:
Saat 8.30 1 yumurta.1 kk peynir bol domatesle menemen.1.5 ekmek.
ara 11.30 1 sb sekersiz nescafe
ogle(kacamak) 1 hamburger
acikirsam yogurt veya ayran icerim
su 2 litre
spor 30 dk yuruyus
Boniler yendi canim. Yuzdemiz düşük bu hafta derece sanmıyorumTemizlikten gelemedimsonuç ne oldu? Birinci miyiz? Ortalamamiz nasıl? Bireyselde birinci olan varmı? Cikelatalar bonileri yedi mi? Ay özet geçin biriniz.geçmişi okuyamam sipalar uyumadan
afiyet olsun canım kacamaksiz guzelMenümm
2,5 lt su
35 dk pilates
Elifcim hosgeldin tekrar. Bu sefer kararlı bi şekilde baslarsan listeye girebilirsin bence ama sonradan yarı yolda bırakma takımız sonuçtaKızlar merhaba. Ben elif . Yaklaşık 1 ay önce kisa bir süre yazmıştım. Ama sonra kızımı her gün kursa götürdüğüm için zor olmuştu benim için. Kesinlikle geri dönmem gerekir. Çünkü bir ayda 4 - 5 kg sldım. O zsman listeye girmemştim. Girmeden ayrılmıştım. ßimdi düzenli paylaşımlar yaptığimda listeye girebilit miyim.
Canım çocukla beraber sende yat ama hiç ilgilenme onunla kalkmasinada izin verme. Bir hafta filan sıkıntı cekersin ama alışınca hep kendi kendine uyur. Benim oğlan 1 yaşından beri kendi uyur uykusu gelince öyle alistirdim benYa sinir oldum.benim oglan uyumuyor yaaa.kac saattir ugrasiyorum yok.artikkriz gecirdim popoya bi tane patlattim yaaa:/:/evlatli citirlar bana bi fikir verinne yapiyim ya?yatakta yatma diye bisey yok.surekli hareket halinde evde de surekli misafir sirkulasyonu.canimdan hezdim ya babaya 2 haftada bi ayda bi gittiginde surekli gezme eglenme oyun.bende de hep stres.bu oglan benden sogurmu cok canim sıkkin.caresizlikten yaziyorum ya hakkinizi helal edin
Afiyet olsun mervemMenum
Sabah12
1 yumurtadan kiymali omlet
Yarin dilim tb ekmk
Cay
Ogle 16
1dilim islak kek
5 dolma
Aksam18
1tarhana corba
1kase yogurt
Su 2litre
Spor az yuruyus
Araştırdım bayat balıkla yoğurt yiyince zehirlenme olasılığı varmış ama taze balıkla bir problem olmuyormuş.bugün diyetin et balık günüydü böyle oldu benimki de :)
inş ekmek tb ekmeğidir tatlış
afiyet olsun hamburgerin de oohh
başka ton yoktu acıktım biraz ama yapcak bir şey yok almaya uğraşamazdım gündüz zaten gittim markete aldım alacağımı ama ton u hesaba katmamışım. biraz zor tabi.
yarın meyve günüm ohhh :)
bu da iyiymiş sağ ol tatlım :)
ekmek tb ekmeği mi beyaz mı?
kız konserve tonla yoğurt yenir mi hiç aman bir daha yeme sakın nolur nolmaz
merhaba eliiiff
1 ayda 5 kilo hızlı bir alış dön canım sen burayaa
paylaşımın ve kilo verişin iyi olursa listeye girmemen için bir neden yok sanırım
başla bakalım paylaşımlara bir de kendini tekrar tanıtır mısın bana ve yeni gelen arkadaşlara?
ay canım ne diyeyim bilemedim ama cocuk anneden soğumaz o daha çocuk üzülme sen
Aa çok iyi hepsi cis oluyor bazen yemeklerin bende öyle yapayımAraştırdım bayat balıkla yoğurt yiyince zehirlenme olasılığı varmış ama taze balıkla bir problem olmuyormuş.
Daha önce de hem normal balıkla hem tonbalığıyla yediğim oldu akşamları hep yoğurt yerim çünkü bir sorun olmadı
tonbalıkları genelde bayatlamıyormuş öyle okudum
Okul başlayınca da yurtta kalacağım haftasonu akşamları hep tonbalığı + yoğurt yemeyi düşünüyorum yurtta yemek olmuyor inşallah zehirlenmeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?