Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım :) valla benim pantolonların bitanesi oluyor sadece üstüme göre almakta istemiyorum bi sure sonra onlarda olmicak idare etmete çalışıyorum
Aynen ya diyettekilerin evrensel problemi eski kıyafetler bol oluyor daha da veriyorsun yenilerini de alamıyorsun
Bölgesel kilolu olmanın tek iyi yanı var üstüme aldıklarımı kilo versem de alsam da giyebiliyorum ama popişim bacaklarım büyük. pantolonlar hep atılacak
Tabi kilo verebilirsem

Benim de aynı sekilde üst bedenim pek değişmez alt beden full değiştiği için olmayan pantolonlarım olcak allahtan kilo alınca pantolon almadım kendime oley

kız bence öyle yapma salatalık ye yanında küçüklerden yıkanmış koy dolaba hemen bozulmaz buzdolabı yoksa bile 3-4 gün dayanır. Allah korusun riskli yaa :/

kız cidden 1 dilim salam falan bu nasıl menü
ben patlama yaşamak üzereyim diyetin 3. günündeyim akşamdan beri canım cıslar çekmeye başladı kendimi tutucam tabiki

diyetim p.tesi bitiyor kaçamağımı o sabah yapcam ama neyle yapsam da doyursam açlığımı şimdiden düşünmeye başladımm halimi düşün

Benim de aynı sekilde üst bedenim pek değişmez alt beden full değiştiği için olmayan pantolonlarım olcak allahtan kilo alınca pantolon almadım kendime oley

ben kiloyu heryerden alıyorum bana ne üst oluyor ne alt tam bir sefillik yani
3 sene önce 34 beden 48 kg olduğumda M bedenleri bile verdim ben başkalarına böyle kaldım yani şuan ama yine vericem 36 beden olsam yeter

Selam haninlar
Mefkus ayin 4 unden sonra takimda duzenli yazarim
O zamana kadarda idare ederiz sanirim
Neyse kuzucuklar bir süre beraber zayiflayip keyif alacaz sanirim
Simdilik bu kadar yarin gelirim

Kizlar yazilanlari okuyorum ama cevap yazamiyorum kusuruma bakmayin
Yskinda bol bol yazisip arada cicegim bocegim oluruz
Arada cemkitiriz iste

selaaamm tamamdır bekliyorum buralarda çemkirmeni dört gözle
mucccccccckkkkkkkkkkk

kız bayağı saçma olmuş kahvaltıyı sağlam yapmamışsın mısıra nedense güvenesim gelmiyor benim tatlımsı olduğu için şüpheleniyorum ondan dur bir araştırayım öğlen desen salam var akşamda sadece köfte su ve hareketin iyi de menüye biraz gayret canım güveniyorum sana :)
Selam haninlar

Arada cemkitiriz iste
Aday kaptanım bekliyoruz seni dört gözle :)
amannnn dikkat et canım o kadar emeğine yazık etme sakın aklında kur çeşitlendir falan sonra son gün hepsini ele ben öyle yapıyorum o kadar uğraştım niye bunun kalorisini alayım şimdi ne kadar gerekli ki du bakıyım yoo gerekli değil diye diye en son bi bakıyorum hiçbişey kalmamış

kız sen gene iyisin fazla verecek kilon yok. Bide 80 le 60 arasındaki farkı düşün
Selam haninlar

Arada cemkitiriz iste
merakla bekliyorum gelmeni beril abla
kizzz düşünme öyle sonra patlayiverirsin yaaa
Mısır kh canım ama ekmek yenmdigi zaman tuketilebilir. Zaten bi kocanda 100 gr mısır bile yok fazla degil yani. Oglende iş yapıyordum gecistirdim sandvicle akşamda geç oldu diye fazla yemedim

Kaç aylık canım? Babasıyla ayrı misiniz bir de senin stresin onu huzursuz eder. Uyutmak içinde uğraşma biz kizimiza bunu yaptık 8 ay salla Allah salla sonra baktık olmayacak ferberin yaninda olunan yöntemini denedim ilkinde yapamadim dayanamadim, sonrakinde başardım iki gün zor geçti,simdi uykuya dalmayı öğrenmiş şekilde istediği zaman uyuyor 16 aylık.

Mefkurem Abla pirinç lapası ile ilgili ne düşünüyorsun? forumda okudum regl önce iyi oluyor falan demişler ben daha yeni başladım diye şok yapmıyorum ama regl olduğum ilk gün yapsam fena olmaz niyetlenmiş gibi olurum hem kendimi tutmak daha kolay olur diye düşündüm ama bakayım sen ne diyeceksin

ne yöntemi ne yöntemii o nasıl oluyor abla

Hakikaten saçma olmuş

ne yöntemi ne yöntemii o nasıl oluyor abla
Super dadinin yöntemine de benziyor.ferberde yatirdiktan sonra dışarda bekliyosn iki dk 4 dk arttırarak girip bakiyosn öyle basladm benim kız sinirli olduğu için şiddetli ağladı tabi kalktikca ayağa geri yatirdim ilk gün uyuması 45 dk sürdü sonraki gün 35 dk filandi sonra direnmeyi ağlamayı bıraktı sadece mizmizlandi 5dkda uyuyordu emziginde yardımıyla,emziği bıraktık ama uykuya dalmayi öğrendiği için çok rahat uyuyor,bizde rahatız. Bir daha çocuğumuz olursa sen sallama ne emzik olmayacak inşallah

Ben kendimi bildim bileli 60'ım hiç ölçü değişikliği olmadığı için az kiloluyken almıştım verince tekrar giyerim diyebileceğim pantolonum da yok pantolonların hepsini verecem artık
Hiçbirini tutmayım da nasılsa kıyafetim var diye tekrar kilo almayayım
Buzdolabı istedim normalde odalarda yok fazladan para istiyorlar olsun dedim buzdolapsız olur mu ya yurtta yemek çıkmıyor doğru dürüst
E varsa veririz dediler

golcln kızlar ben bi haftada 3ü gördüm geçen hafta yapabilirsiniz gerçekten de hadi bakalım güveniyorum size ben de bu hafta 70 istiyorum bakalım neler olacak
Ben de 3 verebilsemm ama sanmam veremem ben buseb in yaptığı diyeti yapmak istiyorum ama o da zor bana 3. gününde yoldan kazırlar beni
Hep imrendim ya verenlere 1 haftada 1 kilo bile veremiyom
80den 60a inmenin keyfi de bir başkadır şimdi
Ben de kilomu takmıyordum ilk başta bir ara 60dan 62ye çıktım akrabalarım aneyyy kız ne kilo almışın şişmişin resmen dedi 2 kiloyla insan nasıl şişebiliyor ya bilen var mı ben mi bilmiyorum

güzel bilgi oldu sağ ol bir gün elbet lazım olacak :)

sen diyete ne zaman başladın ki canım

Ne göz varmış akrabalarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…