- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.961
kız bayağı saçma olmuş kahvaltıyı sağlam yapmamışsın mısıra nedense güvenesim gelmiyor benim tatlımsı olduğu için şüpheleniyorum ondandur bir araştırayım öğlen desen salam var akşamda sadece köfte su ve hareketin iyi de menüye biraz gayret canım güveniyorum sana :)
Aday kaptanım bekliyoruz seni dört gözle :)
amannnn dikkat et canım o kadar emeğine yazık etme sakın aklında kur çeşitlendir falan sonra son gün hepsini ele ben öyle yapıyorum o kadar uğraştım niye bunun kalorisini alayım şimdi ne kadar gerekli ki du bakıyım yoo gerekli değil diye diye en son bi bakıyorum hiçbişey kalmamış
aynen valla emeğe yazık da bu diyet çok zormuş hee
kız sen gene iyisin fazla verecek kilon yok. Bide 80 le 60 arasındaki farkı düşün
merakla bekliyorum gelmeni beril abla
kizzz düşünme öyle sonra patlayiverirsin yaaa
Mısır kh canım ama ekmek yenmdigi zaman tuketilebilir. Zaten bi kocanda 100 gr mısır bile yok fazla degil yani. Oglende iş yapıyordum gecistirdim sandvicle akşamda geç oldu diye fazla yemedim
Ben kendimi bildim bileli 60'ım hiç ölçü değişikliği olmadığı için az kiloluyken almıştım verince tekrar giyerim diyebileceğim pantolonum da yok pantolonların hepsini verecem artık
Hiçbirini tutmayım da nasılsa kıyafetim var diye tekrar kilo almayayım
Buzdolabı istedim normalde odalarda yok fazladan para istiyorlar olsun dedim buzdolapsız olur mu ya yurtta yemek çıkmıyor doğru dürüst
E varsa veririz dediler
Ben de 3 verebilsemm ama sanmam veremem benbuseb in yaptığı diyeti yapmak istiyorum ama o da zor bana 3. gününde yoldan kazırlar beni
Hep imrendim ya verenlere 1 haftada 1 kilo bile veremiyom
80den 60a inmenin keyfi de bir başkadır şimdi
Ben de kilomu takmıyordum ilk başta bir ara 60dan 62ye çıktım akrabalarım aneyyy kız ne kilo almışın şişmişin resmen
dedi2 kiloyla insan nasıl şişebiliyor ya bilen var mı ben mi bilmiyorum
aynen patlamazsam iyidir
menüm
9.30
az şehriye çorbası
4 yk menemen
1 kk peynir
şekersiz çay
13.15
şehriye çorbası 1 kepçe
14.00
1 top dondurma
kefir
19.30
4 yk taze fasulye yemeği
20.30
şekersiz türk kahvesi
1 buçuk saat yürüyüş
2 lt su
afiyet olsun canım
Aynen ekmek tb idi.ins sogumaz
guzel bence canim.sen kuxuk dolma seviyon muhtemel dolmalar kucuktu
amin canim
bi debunu deniyim.kapi baca indiriyor:/kapiyi kilitledigime piaman oluyorum
sadece 1 salam belki bir de 1 dilim tb fazla olmus.cok anormal dil be canim.
Tamamdir.bekliyoruz
hamburer ye burgerdan woper cheese king.valla daha acikmadim bile.o derece yani:):)
olacak olacak.sen bu hafta hastane faslinda arti olmadigina dua et canim.stresli bir surec cunki
3.5 yasinda yaa.o donemi gectim malesef.onu 2 yasina kadar uygulayabiliyomussun sanirim.yanlis mi biliyorum.bilmiyorum.evet ayriyiz.o an bi bunalma geldi yazdim ya.arada oluyor bana oyle
3tarti gibi goz varmis akrabanda yaa:):)
vaayy kacamak bile accik.masallah masallah
ooof hamburger aklımda canım oooff anam ooff
Kizlariyi geceler.yatiyoum.ben.boniler ozellikle ekai gorsun bu gece insallah:):)
iyi geceler tatlış
amiiin boniiiim :)
ay ben acıktım kızlar yaamistik çayımı içmedim canım istemiyor bugün. Bir şey yemeye de kıyamıyorum maydonoz suyu kaynatsam azcık idare eder mi acaba yoksa daha mı fena eder acaba
canım o doyurmaz
kızlar 5. olduk derecemiz yok bu hafta bastıralım biraz dikkat edelim hadi benim bonilerim hadi benim çikilerim bakın @berilceee fena geliyor eli zopalı kaptan olmaya geliyorUçalım bu hafta derecelerle karşılayalım
aynen yoğurt daha mantıklıı
inş canım uçalım vallaaaaaaaa
Kızlar bende yatayim çok yoruldum bugün oglusta uyudu seviyorum sizi iyi geceler
iyi geceler canımm
dinlen yarına dinç ol