Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynen valla emeğe yazık da bu diyet çok zormuş hee

aynen patlamazsam iyidir

afiyet olsun canım

ooof hamburger aklımda canım oooff anam ooff

Kizlariyi geceler.yatiyoum.ben.boniler ozellikle ekai gorsun bu gece insallah:):)

iyi geceler tatlış
amiiin boniiiim :)

ay ben acıktım kızlar yaa mistik çayımı içmedim canım istemiyor bugün. Bir şey yemeye de kıyamıyorum maydonoz suyu kaynatsam azcık idare eder mi acaba yoksa daha mı fena eder acaba

canım o doyurmaz

aynen yoğurt daha mantıklıı

inş canım uçalım vallaaaaaaaa

Kızlar bende yatayim çok yoruldum bugün oglusta uyudu seviyorum sizi iyi geceler

iyi geceler canımm
dinlen yarına dinç ol

Yatmadan Kiralık Ev Bakayim Dedim Bitane Buldum Yaa Annemlere Çok Yakın Kirasida Uygun 550 tl. Yarın erdem le konusucam arasın pazarda görmeye gideriz ins
kızlar yatıyorum ben de

hepinize bol eksiler

iyi geceleeer :)
Iyi geceler tatlım

Canım kızımın kursu nedeniyle çok yoğundum. ßimdi kızım okula gidecek ben dd 1 inde başlayacağım. Okul zsmanda daha da düzenli oluyor benim ićin.
Bu arada ben elif 36 yaßında tosincuk bir ablayım.
2 tanw prensesim var ve öğretmenim.
Bu sabah tartıldım 88.9 um.
Bir de bu gün göz doktoruna gittim. Orada ki hemßire moralimi bozdu. Kadına kızmıyorum. Kendime kızıyorum. Makineyle göz ölçümü yapacsktı. 40 yaş üstüne baktıkları makina ayrıymış.
Bana doldakine oturun. Herhalde 42 - 43 yaşındasınız dedi. Acayip canım sıkıldı. Hem de çocuklarımın ve eşimin yanında.

Bu sefer buradayım canım. Sonuna kadar. Her gün yürüyüşe vd buraya vakit ayıracağım. Yoks mutduz insan olmaya devsm edecwğim.

Merhaba en azından patavatsizligindan dememiş sanırım hep birlikte aşacağız inşallah bunları ben ece 22 yaşında öğretmen adayıyım bende daha önce mezun olmuştum unv geri aldım branş nedir acaba :)

Dolmalar yaprak sarmaydi canim yazmayi unutmusum

Hoşgeldin aramiza ben Poni meslektaşiz 95 kiloyla başladım bnde 76 ya düştüm tatilde aldım biraz şimdi 81 kiloyum. Bir kızım var. Buraya devamlı katilirsan verirsin kilolarini çok iyi motive oluyorsun burada.
Ayrıca patavatsız bi insan için üzme kendini ver kilolarini git yanina salın görsün yaşı fiziği :)

Hoşbulduk canım. Çok güzel kilo vermişsin tebrikler. İnşallah sizin de yardımınızla ben bu işi bu yıl halledeceğim. Artık buradayım. Mümkün oldukça gelmeye çalışacağım.
88.9 kg dım dün sabah.
Hedefim 68 yani 20 kg. İnşallah verebilirim.

Herkese günaydın. Mutlu haftasonları.
hosgeldin elifcim.bu sefer sakin birakma lutfen.inan hepimizin en nuyuk problemi fazla sorumluluklarimiz icinde kendimizw zaman ayirmama isi.artik bu bi sene sana ait olsun agirlikli.simdiye kadar eminim esligi de anneligi de ogretmenligi de en layigiyla yapmisindir.cunku biz sismanlarin en agir problemi gereginden fazla sorumluluk duygumuz.artik sira sende.su bir sene sadece kendini one al.ilk defa hayatimda boyle dusunuyorum.cunku 33 yasimdayim.artik bunu hakediyirum hakediyoruz en azindan kilolarimizdan kurtulmak icin
guzelmis.gunaydin canim.annenle gorusebildiniz mi?

Çok güzel konusmussun canım çok haklısin

Herkeşlere günaydınn gızlaaaa

Yoğun bi gün beni bekliyor
Eve gelince hemen poğaça hamuru yaptım şimdi onu yapacam. Görümcemin gelinlerinin açılışı var oraya götürcem. Sonrada öbür Görümcemin kızının nikahı var

ballikayfe kusura bakma cnm akşam yazamadım.işe gidince bi baktım netim bitmiş.
Lapa ben yaptığımda işe yaramıştı.regli dönemimde Eğer fazla şişliğin oluyorsa yardımı olur. Ama en fazla ilk gün gidiyor 2.güne gerek yok zaten işgence oluyor
Her öğün 1 çb pirinç 3 çb suyla pilav gibi pişiriyorum. Yağsız tuzsuz bol baharatlı.
Kimisi yanında yeşillik Yada yoğurt yiyor ama asılı sade olandır
Perşembe yapabilirsin

Resimler çok güzelmiş sözlerr çok hosuma gitti

@elifvecebir tekrar hoşgeldin elifcim.
Deneme süren dün itibariyle başlamış oldu Hadi kolay gelsin

Canım sonuna kadar haklısın. Herkese ve herşeye o kadar fazla zaman ayırıyorum ki kendimi unutuyorum. Yetişemediğim zaman da stresten kendimi yemeğe veriyorum.. Dediğin gibi bu yıl kendime bakacağım. Yetişemediğim işler beklesin. Benden kıymetli değil ya.
Sizin de desteğinizle burada bh işi halledeceğim inşallah.

HERKESLEREE GUNAYDINN
KOGUSSS KALKKK VE YENI HAFTAYA GUZEL BIR HEDEF KOY.
bu hafta hedefim 83u gormek ucundan dahi olsa

Ben de koyayım o zsman. Dün 88.9 kg. Dım. Haftaya ki hedefim 87 kg olmak. Hadi bismillah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…