Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoßbulduk zuhalcim.
Sana da kolay gelsin yoğunmuşsun bu gün.

Off kızlar gerçekten dert Bi tane değil ki yaaa 2011 yılındaki Bi spor salonu üyeliği yüzünden kara listeye girmiş resmen adına Bi hesap bile açamıyor ödesen de 3 yıl çıkamıyormuşsun offf valla dert 1 değil bin tane ya şu an Almanya da kişisel tek bir hesap açamaz kredi falan çekemez bildiğin rezillik ve haberi bile yoktu çocuğun o spor salonuna yazı göndermişti

tamamdır o zaman canım pes etmek yok
çok beğendim ececim sözleri
Herkese günaydın. Mutlu haftasonları.

HERKESLEREE GUNAYDINN
KOGUSSS KALKKK VE YENI HAFTAYA GUZEL BIR HEDEF KOY.
bu hafta hedefim 83u gormek ucundan dahi olsa
Günaydın kızlar

ay ne alakaymis o canım yaa
Eki Görüntüle 1876785 gunaydinnnnnnnn askolarr cok mutluyum yaaaa
Vuhuuu tebrikler mervemmmm

Dün akşam menumu yazarken fenalastim.o yüzden tamamlayamadim.dünkü menum
08.30 kahvaltı
1 dilim TT ekmeği peynir
Domates salatalık yeşil biber.
3 çay

13 öğle
1 Kaşarlı tost.normal tost ekmegiyle. CIS hakkım için.
1 ayran
3 zeytin
1 tk bal

16 ara
1 kupa çay

18 akşam
3 yk Menemen
1.5 kepçe Şehriye çorbası

Su 2 lt
Spor temizlik

Yok birazdan arayacağım hastaneyi babam da hastaneye gitti sabahtan beklemedeyiz hala
Öncelikle kolay gelsin abla bilgi için teşekkür ederim :)

Bugün ogleden sonra çocuklar uyusun gelicem inşallah. Ikisi birden uyursa tabi oğlum dış yüzünden sürekli ağlıyor.bugün 7den beri.3.kez ustunu kirletti ishal yuzunden desem kisaca ozetlemis olurum herhalde.Calpol bile fayda etmiyor artık perdeler ütü vs daha temizlik bitmedi. E bunca sıkıntıya dayanmadi vücut.dün yigilmisim sandalyeden.kızım dün düşmüş okulda sağ gözü kaşi mor
Bunlari bahane edip burayı ihmal etme falan diyip kalbimi kirmayin lütfen. Dokunsaniz aglicak durumdayim (((((( Gelicem geçmişi okumaya öğlen.

Ortaam ben kendi tecrubeme bakarak balı kahvaltıya başlamadan önce öneririm hem tadını daha iyi alıyorsun hemde bir arkadaşım (bal yapıp satıyorlar) balı aç karnına yersen verdirir tok yersen aldırır demişti bu kısmından emin olamayız tabi hiç bir şey tek başına mucize değil diyette :) afiyet olsun

Ortaam sen durumunu söyledikten sonra niye tepki verelim ki burayı da imkanların doğrultusunda takip etmen gerek tabii ama biz insafsız gacilar miyiz aşk olsun. Allah yardimcin olsun kolay gelsin

tamamdır o zaman canım pes etmek yok

çok beğendim ececim sözleri

Günaydın kızlar

ay ne alakaymis o canım yaa

Vuhuuu tebrikler mervemmmm

Öyleymiş Almanya kuralları işte valla dert 1 değil ablamın şirket için Almanya da olması lazım ama Türkiye'ye girse şu an çıkışına izin yok valla böyle bir sürü dertler başımızda bürokrasiyle uğraşıp duruyoruz hayırlısı artık

Kötü olmuş simdi ne yapmayı düşünüyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…