- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.981
Herkeşlere günaydınn gızlaaaa
Yoğun bi gün beni bekliyor
Eve gelince hemen poğaça hamuru yaptım şimdi onu yapacam. Görümcemin gelinlerinin açılışı var oraya götürcem. Sonrada öbür Görümcemin kızının nikahı var
ballikayfe kusura bakma cnm akşam yazamadım.işe gidince bi baktım netim bitmiş.
Lapa ben yaptığımda işe yaramıştı.regli dönemimde Eğer fazla şişliğin oluyorsa yardımı olur. Ama en fazla ilk gün gidiyor 2.güne gerek yok zaten işgence oluyor
Her öğün 1 çb pirinç 3 çb suyla pilav gibi pişiriyorum. Yağsız tuzsuz bol baharatlı.
Kimisi yanında yeşillik Yada yoğurt yiyor ama asılı sade olandır
Perşembe yapabilirsin
Resimler çok güzelmiş sözlerr çok hosuma gitti
@elifvecebir tekrar hoşgeldin elifcim.
Deneme süren dün itibariyle başlamış oldu Hadi kolay gelsin
Tatlı krizi falan yok cnm Sen yanlış hissetmişinBenim hedefimde 81.4 olmak yani 500 gr vermek cunku regl olucam tatlı krizlerim başladı bile
Mutfaktan uzaklaşmak için yürüyüşe çıktımTatlı krizi falan yok cnm Sen yanlış hissetmişin
Hemen o duygulara kış kış diyoruz
Bizim icinde bilen biri olmasi iyi olur seydacim ben yapamam dedim cunku ev tasycam cok yogun olucam giremycem beril hanimcimberilceee kaptanimiz ol ablam bu grup iyi bir kaptansiz yurumez
Gözün aydın tatlişimmmm
Benim hedefimde 81.4 olmak yani 500 gr vermek cunku regl olucam tatlı krizlerim başladı bile
Günaydin sirineler
Sohbeti kacirmayim diye okuyup begenip gidiyommmm
tamamdır o zaman canım pes etmek yokCanım kızımın kursu nedeniyle çok yoğundum. ßimdi kızım okula gidecek ben dd 1 inde başlayacağım. Okul zsmanda daha da düzenli oluyor benim ićin.
Bu arada ben elif 36 yaßında tosincuk bir ablayım.
2 tanw prensesim var ve öğretmenim.
Bu sabah tartıldım 88.9 um.
Bir de bu gün göz doktoruna gittim. Orada ki hemßire moralimi bozdu. Kadına kızmıyorum. Kendime kızıyorum. Makineyle göz ölçümü yapacsktı. 40 yaş üstüne baktıkları makina ayrıymış.
Bana doldakine oturun. Herhalde 42 - 43 yaşındasınız dedi. Acayip canım sıkıldı. Hem de çocuklarımın ve eşimin yanında.
Bu sefer buradayım canım. Sonuna kadar. Her gün yürüyüşe vd buraya vakit ayıracağım. Yoks mutduz insan olmaya devsm edecwğim.
çok beğendim ececim sözleriKızlar pes peşe üç resimle karşılaştım aklıma 9. Takım ailesi geldi ilki mizah amaçlı bize öyle bir spor lazımdiğerleri de aklımızda bulunsun ne olursa olsun devam edeceğiz emek vereceğiz ve mutlu umutlu olacağız iyi geceler canlar
Eki Görüntüle 1876682
Eki Görüntüle 1876684
Eki Görüntüle 1876685
Herkese günaydın. Mutlu haftasonları.
Günaydın kızlarHERKESLEREE GUNAYDINN
KOGUSSS KALKKK VE YENI HAFTAYA GUZEL BIR HEDEF KOY.
bu hafta hedefim 83u gormek ucundan dahi olsa
ay ne alakaymis o canım yaaOff kızlar gerçekten dert Bi tane değil ki yaaa 2011 yılındaki Bi spor salonu üyeliği yüzünden kara listeye girmiş resmen adına Bi hesap bile açamıyor ödesen de 3 yıl çıkamıyormuşsunofff valla dert 1 değil bin tane ya şu an Almanya da kişisel tek bir hesap açamaz kredi falan çekemez bildiğin rezillik ve haberi bile yoktu çocuğun o spor salonuna yazı göndermişti
Vuhuuu tebrikler mervemmmm
Yok birazdan arayacağım hastaneyi babam da hastaneye gitti sabahtan beklemedeyiz halahosgeldin elifcim.bu sefer sakin birakma lutfen.inan hepimizin en nuyuk problemi fazla sorumluluklarimiz icinde kendimizw zaman ayirmama isi.artik bu bi sene sana ait olsun agirlikli.simdiye kadar eminim esligi de anneligi de ogretmenligi de en layigiyla yapmisindir.cunku biz sismanlarin en agir problemi gereginden fazla sorumluluk duygumuz.artik sira sende.su bir sene sadece kendini one al.ilk defa hayatimda boyle dusunuyorum.cunku 33 yasimdayim.artik bunu hakediyirum hakediyoruz en azindan kilolarimizdan kurtulmak icin
guzelmis.gunaydin canim.annenle gorusebildiniz mi?
Öncelikle kolay gelsin abla bilgi için teşekkür ederim :)Herkeşlere günaydınn gızlaaaa
Yoğun bi gün beni bekliyor
Eve gelince hemen poğaça hamuru yaptım şimdi onu yapacam. Görümcemin gelinlerinin açılışı var oraya götürcem. Sonrada öbür Görümcemin kızının nikahı var
ballikayfe kusura bakma cnm akşam yazamadım.işe gidince bi baktım netim bitmiş.
Lapa ben yaptığımda işe yaramıştı.regli dönemimde Eğer fazla şişliğin oluyorsa yardımı olur. Ama en fazla ilk gün gidiyor 2.güne gerek yok zaten işgence oluyor
Her öğün 1 çb pirinç 3 çb suyla pilav gibi pişiriyorum. Yağsız tuzsuz bol baharatlı.
Kimisi yanında yeşillik Yada yoğurt yiyor ama asılı sade olandır
Perşembe yapabilirsin
Resimler çok güzelmiş sözlerr çok hosuma gitti
@elifvecebir tekrar hoşgeldin elifcim.
Deneme süren dün itibariyle başlamış oldu Hadi kolay gelsin
Ortaam ben kendi tecrubeme bakarak balı kahvaltıya başlamadan önce öneririm hem tadını daha iyi alıyorsun hemde bir arkadaşım (bal yapıp satıyorlar) balı aç karnına yersen verdirir tok yersen aldırır demişti bu kısmından emin olamayız tabi hiç bir şey tek başına mucize değil diyette :) afiyet olsunDün akşam menumu yazarken fenalastim.o yüzden tamamlayamadim.dünkü menum
08.30 kahvaltı
1 dilim TT ekmeği peynir
Domates salatalık yeşil biber.
3 çay
13 öğle
1 Kaşarlı tost.normal tost ekmegiyle. CIS hakkım için.
1 ayran
3 zeytin
1 tk bal
16 ara
1 kupa çay
18 akşam
3 yk Menemen
1.5 kepçe Şehriye çorbası
Su 2 lt
Spor temizlik
Ortaam sen durumunu söyledikten sonra niye tepki verelim ki burayı da imkanların doğrultusunda takip etmen gerek tabii ama biz insafsız gacilar miyizBugün ogleden sonra çocuklar uyusun gelicem inşallah. Ikisi birden uyursa tabioğlum dış yüzünden sürekli ağlıyor.bugün 7den beri.3.kez ustunu kirletti ishal yuzunden desem kisaca ozetlemis olurum herhalde.Calpol bile fayda etmiyor artık perdeler ütü vs daha temizlik bitmedi. E bunca sıkıntıya dayanmadi vücut.dün yigilmisim sandalyeden.kızım dün düşmüş okulda sağ gözü kaşi mor
Bunlari bahane edip burayı ihmal etme falan diyip kalbimi kirmayin lütfen. Dokunsaniz aglicak durumdayim(((((( Gelicem geçmişi okumaya öğlen.
tamamdır o zaman canım pes etmek yok
çok beğendim ececim sözleri
Günaydın kızlar
ay ne alakaymis o canım yaa
Vuhuuu tebrikler mervemmmm
Kötü olmuş simdi ne yapmayı düşünüyosunuzOff kızlar gerçekten dert Bi tane değil ki yaaa 2011 yılındaki Bi spor salonu üyeliği yüzünden kara listeye girmiş resmen adına Bi hesap bile açamıyor ödesen de 3 yıl çıkamıyormuşsunofff valla dert 1 değil bin tane ya şu an Almanya da kişisel tek bir hesap açamaz kredi falan çekemez bildiğin rezillik ve haberi bile yoktu o spor salonuna yazı göndermişti
Ne güzel ya supersin, ben 60 lari görmeyeli 10 yıl oldu liseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?