- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #161.001
Aynen canim.bakiyorum zayiflar hep sorumluluklari ustunden atmis zayif.biz de hep en cok poset tasiyan en cok ikram yapan en cok arayip soran.bu iste bi terslik var yahu:):)Canım sonuna kadar haklısın. Herkese ve herşeye o kadar fazla zaman ayırıyorum ki kendimi unutuyorum. Yetişemediğim zaman da stresten kendimi yemeğe veriyorum.. Dediğin gibi bu yıl kendime bakacağım. Yetişemediğim işler beklesin. Benden kıymetli değil ya.
Sizin de desteğinizle burada bh işi halledeceğim inşallah.
Ben de koyayım o zsman. Dün 88.9 kg. Dım. Haftaya ki hedefim 87 kg olmak. Hadi bismillah.
orti yuru ya kim tutar.tarcinli sut yogurta asil.benim krizi cok cabuk geciriyorBenim hedefimde 81.4 olmak yani 500 gr vermek cunku regl olucam tatlı krizlerim başladı bile
gunaydinn kaptanim.osgelsin beyaGünaydin sirineler
Sohbeti kacirmayim diye okuyup begenip gidiyommmm
seyda kaptanim orda tanidik turklwrden biei yok mu ki ya.yardimci olsun.Off kızlar gerçekten dert Bi tane değil ki yaaa 2011 yılındaki Bi spor salonu üyeliği yüzünden kara listeye girmiş resmen adına Bi hesap bile açamıyor ödesen de 3 yıl çıkamıyormuşsunofff valla dert 1 değil bin tane ya şu an Almanya da kişisel tek bir hesap açamaz kredi falan çekemez bildiğin rezillik ve haberi bile yoktu çocuğun o spor salonuna yazı göndermişti
vuhuuu mervee azmin zaferiii
Dün akşam menumu yazarken fenalastim.o yüzden tamamlayamadim.dünkü menum
08.30 kahvaltı
1 dilim TT ekmeği peynir
Domates salatalık yeşil biber.
3 çay
13 öğle
1 Kaşarlı tost.normal tost ekmegiyle. CIS hakkım için.
1 ayran
3 zeytin
1 tk bal
16 ara
1 kupa çay
18 akşam
3 yk Menemen
1.5 kepçe Şehriye çorbası
Su 2 lt
Spor temizlik
cok gecmia olsun canim.geldimi hepsi birden geliyorBugün ogleden sonra çocuklar uyusun gelicem inşallah. Ikisi birden uyursa tabioğlum dış yüzünden sürekli ağlıyor.bugün 7den beri.3.kez ustunu kirletti ishal yuzunden desem kisaca ozetlemis olurum herhalde.Calpol bile fayda etmiyor artık perdeler ütü vs daha temizlik bitmedi. E bunca sıkıntıya dayanmadi vücut.dün yigilmisim sandalyeden.kızım dün düşmüş okulda sağ gözü kaşi mor
Bunlari bahane edip burayı ihmal etme falan diyip kalbimi kirmayin lütfen. Dokunsaniz aglicak durumdayim(((((( Gelicem geçmişi okumaya öğlen.
Kaptancim kolay gelsin yaa.o surec cok yorucu.kardesimin 5 yil oncesinde odenmemis 30 tllik son faturasi kalmis.faiz binmis takipe alinmis.o da orda epey ugrasti musteri hizmetlerini vs aradi.oype kalletti.spor salonunun muhasebecisiylehalledebilir misiniz acep?bilemedim kiÖyleymiş Almanya kuralları işte valla dert 1 değil ablamın şirket için Almanya da olması lazım ama Türkiye'ye girse şu an çıkışına izin yok valla böyle bir sürü dertler başımızda bürokrasiyle uğraşıp duruyoruz hayırlısı artık