Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen canim.bakiyorum zayiflar hep sorumluluklari ustunden atmis zayif.biz de hep en cok poset tasiyan en cok ikram yapan en cok arayip soran.bu iste bi terslik var yahu:):)
Benim hedefimde 81.4 olmak yani 500 gr vermek cunku regl olucam tatlı krizlerim başladı bile
orti yuru ya kim tutar.tarcinli sut yogurta asil.benim krizi cok cabuk geciriyor
Günaydin sirineler
Sohbeti kacirmayim diye okuyup begenip gidiyommmm
gunaydinn kaptanim.osgelsin beya
seyda kaptanim orda tanidik turklwrden biei yok mu ki ya.yardimci olsun.
Eki Görüntüle 1876785 gunaydinnnnnnnn askolarr cok mutluyum yaaaa
vuhuuu mervee azmin zaferiii

cok gecmia olsun canim.geldimi hepsi birden geliyorbi nees alsan keske.senindi dwgil mi kankalar coxuklari biraksan 1 saat sakin bi sekilde bi yerde 2 fincan cay icip eve gelsen ve sifirlansan.bana cok iyi gelir mesela
Kaptancim kolay gelsin yaa.o surec cok yorucu.kardesimin 5 yil oncesinde odenmemis 30 tllik son faturasi kalmis.faiz binmis takipe alinmis.o da orda epey ugrasti musteri hizmetlerini vs aradi.oype kalletti.spor salonunun muhasebecisiylehalledebilir misiniz acep?bilemedim ki

tamamdır o zaman canım pes etmek yok

çok beğendim ececim sözleri

Günaydın kızlar

ay ne alakaymis o canım yaa

Vuhuuu tebrikler mervemmmm

Yok hilal bu sefer buradayım. Bu sefer çok gayret edeceğim. Çok moralim bozuluyor kilolarıma.

Canım geçmiş olsun menü fena değil.

İki çocuklu bir anne olarak seni anlayabiliyorum kuzum. Bizde de dur dursk bilmeyen bir hareket var. Bazrn o kadar yoruluyorum ki kafayı tırlatmamak için sabır çekiyorum. Rabbim sağlık versin hepimizin evlatlarına.

Kaptanım geçmiş olsun. İnşallah hallolur en kısa zamanda.

Tam beni anlatıyorsun kuzum. Ben herşeyi düşünürüm. Daha akşam kendime sinir oldum. Kayınvalidemler kayınpederim dışardaydı akşam eve gelecekler yemek yok hemen başladım yemek yapmaya. Eltim hiç oralı olmaz. Kocası da ben güzel yemek yaparsam bizle yer yoksa karısı ona köfte pişirir. Sinir oldum ben niye bu kadar düşünüyorum diye. Ama kız zayıfçaciık. 1.5 yıl oldu evleneli daha evinde köfte haricinde bir şey pişirmedi. Kpcasına bile düzenli yapmıyor. Ben ya da kayınvalidem yapiyoruz kocası yiyiyor. Bir sefer bile ben yapayım oturun demiyor. Kız strese sokmuyor kendini. Biz parçalıyoruz kendimizi.

ayy niye öyle oldu ki canım çok geçmiş olsun
geçmiş olsun kuzum yaa
Inş bi an önce sonuca ulaşırsınız o zaman canım üzüldüm ama böyle aksilikler çıkmasına

Eltinin rahatligina hayran kaldım. Esi birşey demiyo mu

canım biraz daha dene neden veremiyorsun ki kaçamak spor durumun mu yeterli değil ki kan değerlerin falan nasıl hem gitsinde azar azar gitsin sıkma canını
yok önceki teşebbüslerimde ciddi diyet- spor yapmamıştım o yüzden
ilk defa böyle ciddi başladım önceleri 3-4 kilo vereyim diyordum bu sefer yok kardeşiim 10 kilo verecem!! dedim gaza geldim
Eki Görüntüle 1876785 gunaydinnnnnnnn askolarr cok mutluyum yaaaa

Ooo harikaa

anam kadına bak insan bi utanır be kaynana görmemiş o ay bi sinir oldum

Eltinin rahatligina hayran kaldım. Esi birşey demiyo mu

Demiyor valla. Düzenini oturtmuş gidiyor. Suratsız kimse bir şey demiyor. Ben yapsam surat yaparlar bana.

anam kadına bak insan bi utanır be kaynana görmemiş o ay bi sinir oldum

Utaıyor valla. 29 güm ramazanda geldi oturdu bir pazar günü bile ben yapayım demedi. Herkesin yapabileceği bir şey değil. Ezilirim ben.

Mefkurem Mefkusum neler konuşuluyor ne oluyor hiç bilmiyorum etiketlendigim için bakayım dedim kaptanlik yapıcak kadar donanımlı olduğumu düşünmüyorum ama her daim burdayım ve yardımcı olurum elimden geldiği kadar.

Ahh yavrum ahh.bende ole 2 gorumce 1 elti vardi.ucu de 34-36 beden.ramazanda bi ben pisirirdim.bi bakiyorum ezana 10 dk var.kapi caliniyor.haa haaa bi de tencere dibini evlerine goturuyorlardi.bundan sonra yok oyle.sakin birakma canim.artik yavas yavas caktirmadan hanimligini bozmadan bu yukleri omuzlarindan birakma vakti.onceden kofte patates pisiriyosan artik tavuk but haslamaya gec.onceden 5 cesitse 3e in.artik kendine dön canim.4 yil yaptim.inan yaptiklarin degil kilolarin konusuluyor.bu yil sana ait.ins hep beraber kurtulucaz
Canlar nasilsiniz?
iyiyiz swn nasilsin canim

Yuzun niye dusuk canim hedefini tuttrmussun mezun oluyomusun bugun

Bayankokosh kubracim mezun oluyomusn gecen haftada sordm ama kilo bildrimini yapip kayboluyon ortadan
Canım tartım 64 göstermişti bi heves gitmiştim meğer tartım bozulmuş eksik tartıyormuş(( canım aslında 58 kiloya kadar kilo vermeye devam edeceğim ama benim misafirim ve gezmelerim çok oluyor buraya ilk zamanlardaki kadar vakit ayıramıyorum o zaman sizlere karşı mahçup oluyorum. İyisi mi mezun olayım arada size misafir olurum yine :)))

Bayankokosh
Kübracım mezuniyetin için çok tebrikler cnm
Hazır olunca karneni paylaşırım
Teşekkür ederim zuhal abla. Hakkını helal et lütfen emeğin özverin var , gaza getirmelerin var, var da var. Sizler gibi güzel insanları tanıdığım için şanslıyım. Allahım da hep güzel günler göstersin size.

Ahhh sorma canım. Dediğin gibi yaptıkların görünmez ama başka taraftan da lafları yersin. Dediğin gibi bu yıl bizim yılımız olsun. Herşeyden önce biz gelmeleyiz.

Başına bi iş gelmeden menumu yazayım
08.30 kahvaltı
2 haşlama yumurta
2 çay
3 zeytin
2 uzun muratbey burgu peynir

13 ara
1 bardak ayran

16 ara
1 sade Nescafe kendim süt döktüm

17 aksam
1 küçük karniyarik. (Patlıcan kozleme.az tereyağı ile kiymayi kavurdum)
2 bardak ayran

Acikirsam ayran veya süt içerim. Katı. Bişey yemek gelmiyor içimden

Su 2 lt
Spor temizlik utu (bitse de leslie yürüyüş vs yazsam)

Çocuklar nobetlese uyuyunca okuyamadim geçmişi. Şimdi de dışarı çıkmamız lazım. Geceye inşallah.
@seydan94 KumraL_KrakeR Mefkurem biz haftaya perşembe aksami tatile gideceğiz. Pazartesi belki de bikaç gün daha uzayabilir donusumuz . O yüzden perşembe sabahi tartilsam olurmu? Dönüş tam belli olmadığı için riske atmak istemedim tartıyı.

Ahhh sorma canım. Dediğin gibi yaptıkların görünmez ama başka taraftan da lafları yersin. Dediğin gibi bu yıl bizim yılımız olsun. Herşeyden önce biz gelmeleyiz.
Olsuunn kizzz 9.takimin yili olsun:)
Spora cok zorlama canim kendini.menun guzel.ins bu hafta guzel gider.yavruslar nasil oldu

Olsuunn kizzz 9.takimin yili olsun:)

Spora cok zorlama canim kendini.menun guzel.ins bu hafta guzel gider.yavruslar nasil oldu
Inşallah. Ümit etmiyorum artık kirilinca kötü oluyor. Ne kadar giderse diye düşüncem.bi de bu hafta hergün tartılmamaya çalışacağım. Eksilerden yukselince kötü oluyorum. Hem kaldı 4 kg. Kısa sürede verip de gitmek istemiyorum burdan ozlerim çok. .
Oğlus devam ediyor aynı. Kızım da iyi.çok şükür. Miziltisi bitti en azından kası için. Erkek gibi yaramaz kızım var. Aslında çok hareketli yaramaz değil. Kasini yarması ilk değil. Bi de kafası yarilmisti.diline de 4 dikiş attirdik 17 aylıkken. 2 kere de cikikciya gittik omzu ve dirsegi çıktı. 35 aylık hayatımıza neler sigdi neler :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…