- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #161.021
AnaamInşallah. Ümit etmiyorum artıkkirilinca kötü oluyor. Ne kadar giderse diye düşüncem.bi de bu hafta hergün tartılmamaya çalışacağım. Eksilerden yukselince kötü oluyorum. Hem kaldı 4 kg. Kısa sürede verip de gitmek istemiyorum burdan ozlerim çok. .
Oğlus devam ediyor aynı. Kızım da iyi.çok şükür. Miziltisi bitti en azından kası için. Erkek gibi yaramaz kızım var. Aslında çok hareketli yaramaz değil. Kasini yarması ilk değil. Bi de kafası yarilmisti.diline de 4 dikiş attirdik 17 aylıkken. 2 kere de cikikciya gittik omzu ve dirsegi çıktı. 35 aylık hayatımıza neler sigdi neler :/
Kız ne yazmışız ki oku oku bitmedi 20 dakikadırheloooo
geçmişe bakıp geliyorum kızçeler kuzular bebişleeeeeerrrrr
Olur canim ama burayida ihmal etmemeye calis kac gunlul tatil sekermÇocuklar nobetlese uyuyunca okuyamadim geçmişi. Şimdi de dışarı çıkmamız lazım. Geceye inşallah.
@seydan94KumraL_KrakeR Mefkurem biz haftaya perşembe aksami tatile gideceğiz. Pazartesi belki de bikaç gün daha uzayabilir donusumuz . O yüzden perşembe sabahi tartilsam olurmu? Dönüş tam belli olmadığı için riske atmak istemedim tartıyı.
Yatmadan Kiralık Ev Bakayim Dedim Bitane Buldum Yaa Annemlere Çok Yakın Kirasida Uygun 550 tl. Yarın erdem le konusucam arasın pazarda görmeye gideriz ins
Iyi geceler tatlım
Canım kızımın kursu nedeniyle çok yoğundum. ßimdi kızım okula gidecek ben dd 1 inde başlayacağım. Okul zsmanda daha da düzenli oluyor benim ićin.
Bu arada ben elif 36 yaßında tosincuk bir ablayım.
2 tanw prensesim var ve öğretmenim.
Bu sabah tartıldım 88.9 um.
Bir de bu gün göz doktoruna gittim. Orada ki hemßire moralimi bozdu. Kadına kızmıyorum. Kendime kızıyorum. Makineyle göz ölçümü yapacsktı. 40 yaş üstüne baktıkları makina ayrıymış.
Bana doldakine oturun. Herhalde 42 - 43 yaşındasınız dedi. Acayip canım sıkıldı. Hem de çocuklarımın ve eşimin yanında.
Bu sefer buradayım canım. Sonuna kadar. Her gün yürüyüşe vd buraya vakit ayıracağım. Yoks mutduz insan olmaya devsm edecwğim.
Kızlar pes peşe üç resimle karşılaştım aklıma 9. Takım ailesi geldi ilki mizah amaçlı bize öyle bir spor lazımdiğerleri de aklımızda bulunsun ne olursa olsun devam edeceğiz emek vereceğiz ve mutlu umutlu olacağız iyi geceler canlar
Eki Görüntüle 1876682
Eki Görüntüle 1876684
Eki Görüntüle 1876685
Dolmalar yaprak sarmaydi canim yazmayi unutmusum
Hoşbulduk canım. Çok güzel kilo vermişsin tebrikler. İnşallah sizin de yardımınızla ben bu işi bu yıl halledeceğim. Artık buradayım. Mümkün oldukça gelmeye çalışacağım.
88.9 kg dım dün sabah.
Hedefim 68 yani 20 kg. İnşallah verebilirim.
İlk resim benim kilo verme seruvenimi temsil ediyo benim için, çık çık bitmiyor kiloyu da ver ver bitmiyor
Off kızlar gerçekten dert Bi tane değil ki yaaa 2011 yılındaki Bi spor salonu üyeliği yüzünden kara listeye girmiş resmen adına Bi hesap bile açamıyor ödesen de 3 yıl çıkamıyormuşsunofff valla dert 1 değil bin tane ya şu an Almanya da kişisel tek bir hesap açamaz kredi falan çekemez bildiğin rezillik ve haberi bile yoktu çocuğun o spor salonuna yazı göndermişti
Dün akşam menumu yazarken fenalastim.o yüzden tamamlayamadim.dünkü menum
08.30 kahvaltı
1 dilim TT ekmeği peynir
Domates salatalık yeşil biber.
3 çay
13 öğle
1 Kaşarlı tost.normal tost ekmegiyle. CIS hakkım için.
1 ayran
3 zeytin
1 tk bal
16 ara
1 kupa çay
18 akşam
3 yk Menemen
1.5 kepçe Şehriye çorbası
Su 2 lt
Spor temizlik
Bugün ogleden sonra çocuklar uyusun gelicem inşallah. Ikisi birden uyursa tabioğlum dış yüzünden sürekli ağlıyor.bugün 7den beri.3.kez ustunu kirletti ishal yuzunden desem kisaca ozetlemis olurum herhalde.Calpol bile fayda etmiyor artık perdeler ütü vs daha temizlik bitmedi. E bunca sıkıntıya dayanmadi vücut.dün yigilmisim sandalyeden.kızım dün düşmüş okulda sağ gözü kaşi mor
Bunlari bahane edip burayı ihmal etme falan diyip kalbimi kirmayin lütfen. Dokunsaniz aglicak durumdayim(((((( Gelicem geçmişi okumaya öğlen.
Yok hilal bu sefer buradayım. Bu sefer çok gayret edeceğim. Çok moralim bozuluyor kilolarıma.
Canım geçmiş olsun menü fena değil.
İki çocuklu bir anne olarak seni anlayabiliyorum kuzum. Bizde de dur dursk bilmeyen bir hareket var. Bazrn o kadar yoruluyorum ki kafayı tırlatmamak için sabır çekiyorum. Rabbim sağlık versin hepimizin evlatlarına.
Kaptanım geçmiş olsun. İnşallah hallolur en kısa zamanda.
Tam beni anlatıyorsun kuzum. Ben herşeyi düşünürüm. Daha akşam kendime sinir oldum. Kayınvalidemler kayınpederim dışardaydı akşam eve gelecekler yemek yok hemen başladım yemek yapmaya. Eltim hiç oralı olmaz. Kocası da ben güzel yemek yaparsam bizle yer yoksa karısı ona köfte pişirir. Sinir oldum ben niye bu kadar düşünüyorum diye. Ama kız zayıfçaciık. 1.5 yıl oldu evleneli daha evinde köfte haricinde bir şey pişirmedi. Kpcasına bile düzenli yapmıyor. Ben ya da kayınvalidem yapiyoruz kocası yiyiyor. Bir sefer bile ben yapayım oturun demiyor. Kız strese sokmuyor kendini. Biz parçalıyoruz kendimizi.
Canlar nasilsiniz?
Ahh yavrum ahh.bende ole 2 gorumce 1 elti vardi.ucu de 34-36 beden.ramazanda bi ben pisirirdim.bi bakiyorum ezana 10 dk var.kapi caliniyor.haa haaa bi de tencere dibini evlerine goturuyorlardi.bundan sonra yok oyle.sakin birakma canim.artik yavas yavas caktirmadan hanimligini bozmadan bu yukleri omuzlarindan birakma vakti.onceden kofte patates pisiriyosan artik tavuk but haslamaya gec.onceden 5 cesitse 3e in.artik kendine dön canim.4 yil yaptim.inan yaptiklarin degil kilolarin konusuluyor.bu yil sana ait.ins hep beraber kurtulucaz
iyiyiz swn nasilsin canim
Başına bi iş gelmeden menumu yazayım
08.30 kahvaltı
2 haşlama yumurta
2 çay
3 zeytin
2 uzun muratbey burgu peynir
13 ara
1 bardak ayran
16 ara
1 sade Nescafe kendim süt döktüm
17 aksam
1 küçük karniyarik. (Patlıcan kozleme.az tereyağı ile kiymayi kavurdum)
2 bardak ayran
Acikirsam ayran veya süt içerim. Katı. Bişey yemek gelmiyor içimden
Su 2 lt
Spor temizlik utu(bitse de leslie yürüyüş vs yazsam)
Inşallah. Ümit etmiyorum artıkkirilinca kötü oluyor. Ne kadar giderse diye düşüncem.bi de bu hafta hergün tartılmamaya çalışacağım. Eksilerden yukselince kötü oluyorum. Hem kaldı 4 kg. Kısa sürede verip de gitmek istemiyorum burdan ozlerim çok. .
Oğlus devam ediyor aynı. Kızım da iyi.çok şükür. Miziltisi bitti en azından kası için. Erkek gibi yaramaz kızım var. Aslında çok hareketli yaramaz değil. Kasini yarması ilk değil. Bi de kafası yarilmisti.diline de 4 dikiş attirdik 17 aylıkken. 2 kere de cikikciya gittik omzu ve dirsegi çıktı. 35 aylık hayatımıza neler sigdi neler :/
Anaam
Kız ne yazmışız ki oku oku bitmedi 20 dakikadır
Ben yoruldum okurken vallaKizlar merhabaa cok kosusturmali gunler geciriorum bu aralar bi kac gundr misafrlerim geldi onlara kosturmaktan gelemedim bugundee dugun var disari ciktim bi kac eksik almak icn kostur kostr ewe geldm smdi dus aldm hazrlano dugune gidicem aksm donunce yigenin dogum gunusu icin hazrlik yapicm yarn sabah erkenden oraya gecicemanlicagniz baya yogunum musait olursam ins gelicem
afiyet olsun canımBaşına bi iş gelmeden menumu yazayım
08.30 kahvaltı
2 haşlama yumurta
2 çay
3 zeytin
2 uzun muratbey burgu peynir
13 ara
1 bardak ayran
16 ara
1 sade Nescafe kendim süt döktüm
17 aksam
1 küçük karniyarik. (Patlıcan kozleme.az tereyağı ile kiymayi kavurdum)
2 bardak ayran
Acikirsam ayran veya süt içerim. Katı. Bişey yemek gelmiyor içimden
Su 2 lt
Spor temizlik utu(bitse de leslie yürüyüş vs yazsam)
canım tartinida yanında götür istersen daha iyi olmazmiÇocuklar nobetlese uyuyunca okuyamadim geçmişi. Şimdi de dışarı çıkmamız lazım. Geceye inşallah.
@seydan94KumraL_KrakeR Mefkurem biz haftaya perşembe aksami tatile gideceğiz. Pazartesi belki de bikaç gün daha uzayabilir donusumuz . O yüzden perşembe sabahi tartilsam olurmu? Dönüş tam belli olmadığı için riske atmak istemedim tartıyı.
Ayyy neler gelmiş başına yavrumun yaaInşallah. Ümit etmiyorum artıkkirilinca kötü oluyor. Ne kadar giderse diye düşüncem.bi de bu hafta hergün tartılmamaya çalışacağım. Eksilerden yukselince kötü oluyorum. Hem kaldı 4 kg. Kısa sürede verip de gitmek istemiyorum burdan ozlerim çok. .
hoşgeldin kizzzheloooo
geçmişe bakıp geliyorum kızçeler kuzular bebişleeeeeerrrrr
Afiyet olsun canım menun güzelBende yazayım menumu
12.00 3 yk patlıcan 4 yk yoğurt 1 dl etimek (hala bitmedi)
15.00 3 fındık 2 kuru kayısı
17.30. Yoğurtlu kabak, salata
2.5 lt su
20 dk yürüyüş, 50 mekik , 50 sopa hareketi, 50 ip atlama
Ohh maşallah kuzummmSuan parkta spor yapıyorum mesajlari donuste cevaplicam hatunlar
Tebrikleriniz icin hepinize tek tek teşekkür ederim sizin sayenizde oldu valla
Bol bol eglen betusumm kendini ozletme kuzummKizlar merhabaa cok kosusturmali gunler geciriorum bu aralar bi kac gundr misafrlerim geldi onlara kosturmaktan gelemedim bugundee dugun var disari ciktim bi kac eksik almak icn kostur kostr ewe geldm smdi dus aldm hazrlano dugune gidicem aksm donunce yigenin dogum gunusu icin hazrlik yapicm yarn sabah erkenden oraya gecicemanlicagniz baya yogunum musait olursam ins gelicem
sagol busecimçok sevindim senin için :)) hadi bakalımm
bu insanlar densiz cidden yaaaaa
hiç kafana takma canım çıtır olucaksın nasılsa artık burdasın
ay evee süpermiş kız beğendm öyle vallaaa
bende senin geçen dediğin minicik biberlerden sanmıştım. tekrar afiyet olsun canım.
amaan 20 kilo da neymiş verirsin tabi. hatta 20 verir beğenmezsin daha da verirsin inan yeter
ahahah aynı ben yani
koptum bu yorumuna yaa
yok artık dedim resmen bizim neyimiz eksikmişşşşşşşşşş
biz de başarcazzzzzz
canım işler yoluna girer inş. üzücü cidden
anaaaam süpersin merveeeeeeeee süpeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
tebriks çikiiiiiiii
canım menün güzelmiş.
çok geçmiş olsun sana da miniğine de. kendine dikkat et canım.
ay yok artık o nasıl elti derdim ama benimki de farksız değilben de saçımı süpürge etmiyorum kimseye. evime gelinince dört dörtlük ağırlarım ama kv de görümcem de falan çay servisi yaparım o da sürekli de yapmam erzurumlular biri biterken öbürü de başlar durumu kendi kıymetini bilmeli herkes siz de bilin güzel oluyor
kız ben de mi sırf köfte yapsam hem protein ohh kilo da almam hiç heeeeeeeeyanına da salataaa mis misss
ben hiç yüzvermedim baştan beri. elife üstte yazdığımı oku fatmammm. zaten ben annemin evinde iş bile yapmazdım yemek yapmayı da hiç bilmiyordum ama eşim yemeklerime bayılıyor ilk günden beri. anca evime yetiyorum başka kimsenin hizmetiyle uğraşamam. eşimde müsade etmez zaten. kollarımda fibromiyalji romatizma var boynumda düzleşme ellerimde doku zedelenmesiben bir pirenses olmak zorundayım
menü güzel afiyet olsun canım.
ay valla çile çektirmiş bızdık
Allah bir daha yaşatmasın.
kız 4 kilo dediğin nedir sen 3 haftaya verirsin. diyeti uzatma canım mezun ol nasılsa sonra da burda devam edebilirsin. ama diyet uzadıkça kaçamaklar artıp süre uzuyor.
yaa tabi tabi alıntıma bak da gör
Bende yazayım menumu
12.00 3 yk patlıcan 4 yk yoğurt 1 dl etimek (hala bitmedi)
15.00 3 fındık 2 kuru kayısı
17.30. Yoğurtlu kabak, salata
2.5 lt su
20 dk yürüyüş, 50 mekik , 50 sopa hareketi, 50 ip atlama
Suan parkta spor yapıyorum mesajlari donuste cevaplicam hatunlar
Tebrikleriniz icin hepinize tek tek teşekkür ederim sizin sayenizde oldu valla
Kizlar merhabaa cok kosusturmali gunler geciriorum bu aralar bi kac gundr misafrlerim geldi onlara kosturmaktan gelemedim bugundee dugun var disari ciktim bi kac eksik almak icn kostur kostr ewe geldm smdi dus aldm hazrlano dugune gidicem aksm donunce yigenin dogum gunusu icin hazrlik yapicm yarn sabah erkenden oraya gecicemanlicagniz baya yogunum musait olursam ins gelicem
afiyet olsun canım
canım tartinida yanında götür istersen daha iyi olmazmi
Ayyy neler gelmiş başına yavrumun yaa
hoşgeldin kizzz
Afiyet olsun canım menun güzel
Ohh maşallah kuzummm
Bol bol eglen betusumm kendini ozletme kuzumm
sagol busecim
Kız nesi az :)afiyet olsun öğlen çok az olmuş ecee
su spor güzzel
Tok musun peki kız ay zormus bu diyetmenüm
bugün diyetin 4. günü meyve günüydü muz yasaktı bi tek. yarın son güüünnnnnnn
sabah 10.30
1 nektarin
2 anjelik erik
1 yaş incir
öğle 15.45
1 nektarin
1 anjelik erik
1 yaş incir
akşam 19.00
1 nektarin
2 anjelik erik
1 yaş incir
40 dk yürüyüş
su henüz 2 lt yatana kadar 3 yapıcam
Sabahtan 1 incir yiyebilirsin cnm hem wc yede iyi gelirO değilde benim canım incir çekiyor pek sevmem normalde muz vs bi kaç da hamur işi var markete gittim bugün abur cubur da pek canım çekmedi sadece ozledigimi farkettim kolay değil tabi yaşam tarzı haline gelmişti bi zamanlar acıktım kraker bisküvi, film izliycez abur cubur çay kahve icecez abur cubur ... salata için malzeme aldım bakalım bu hafta neler olacak
Pazartesiye kadar yoğun bakımda abla yarın göreceğim inşallah ama hala pek değişiklik yokeliya elifim Şeyda kaptanlığı bırakacaktı o yüzden kim olsun diye konuşulmuştu
Bizim eski kaptan beril devam edecek.bi sorun kalmadı yani
semplice_signora ayşem öncelilkle bütün aileye geçmiş olsun
Perşembe den kilo bildirimi yapabilirsin sorun olmaz. Ne kadar surecek tatil. Bidahaki haftaya dönecekmisiniz
Bayankokosh kübram ortada bi hak varsa helal olsun Kuzum.ama sen çabaladın ve başardın. Tabi biraz uğraştırmadın da değil
ballikayfe Annenden haber geldimi cnm
@elifvecebir elifim Eğer sen kendi kıymetini bilmezsen inan kimse bilmez.
Bırak surat asan assın
Şimdiye kadar yaptıklarına saysınlar
Siz berabermi oturuyosunuz cnm
Tüh bilseydim alırdım :) sağ olSabahtan 1 incir yiyebilirsin cnm hem wc yede iyi gelir
Duzelicek inşallah kuzum bu gunleride atlaticaksnzPazartesiye kadar yoğun bakımda abla yarın göreceğim inşallah ama hala pek değişiklik yok
Tüh bilseydim alırdım :) sağ ol
Demekki kul Dara düşmeyince hızır yetişmeşmiş canısı.Kizlarrr geldim nihayet bugun ne kadar guzel bi gun bole yabu sabah tartida 6lari gordum yeni evimi tuttum ve esim cokkk guzell Allahim sukurler olsun yaa vee esim aradi yarin sabah ereğliye gidicekmisiz tekneyle acilcakmisiz felan sonunda sesimi duyan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?