- Konu Sahibi Handandandan
-
- #161.061
Dolma fazla olmuş bence de.Tabi boyutu ceviz kadar değilse :) Afiyet olsun Merve :)Menum
Sabah12
1 yumurtadan kiymali omlet
Yarin dilim tb ekmk
Cay
Ogle 16
1dilim islak kek
5 dolma
Aksam18
1tarhana corba
1kase yogurt
Su 2litre
Spor az yuruyus
Baya düşük olmuş bu hafta.1 kg veren bile olmamış gözümden kaçmadıysa.sagol canim
afiyet olsun busecim
Valla oldu abla 2 odayı komple elden geçirdim herşeyin yerini değiştirdim 8 de bitti isim ama çok yoruldum yaa
Valla ben oyle yapmıştım canım o kadar sorun yapmadım minik kabukları
gizemcim hoşgeldin cikiletalara
Sağol canım :) valla benim pantolonların bitanesi oluyor sadeceüstüme göre almakta istemiyorum bi sure sonra onlarda olmicak idare etmete çalışıyorum
niye görünmüyor ki yaa hiç bilmiyorum fatmam
Hamburger büyük ciss olmuş afiyet olsun canım
Boniler yendi canim. Yuzdemiz düşük bu hafta derece sanmıyorum
afiyet olsun canım kacamaksiz guzel
Elifcim hosgeldin tekrar. Bu sefer kararlı bi şekilde baslarsan listeye girebilirsin bence ama sonradan yarı yolda bırakma takımız sonuçta
Canım çocukla beraber sende yat ama hiç ilgilenme onunla kalkmasinada izin verme. Bir hafta filan sıkıntı cekersin ama alışınca hep kendi kendine uyur. Benim oğlan 1 yaşından beri kendi uyur uykusu gelince öyle alistirdim ben
:)))) Baya bi karışık olmuş.Temizlik yakmıştır inşallahMenum
evet dovun kizlar beni çok saçma oldu
Sabah 11
Bir tüm haşlanmış mısır
12 de bir halley kaçamak hakkim
Öğle 15
2 dilim tb ekmeği
1 dilim salam
Kk peynirden sandviç
Akşam 20
3 tane köfte
su 3 litresi geçti
Spor gün boyu temizlik eşyaların yerini değiştirme filan
Hayırlı olsun diyelim o zamanSelam haninlar
Mefkus ayin 4 unden sonra takimda duzenli yazarim
O zamana kadarda idare ederiz sanirim
Neyse kuzucuklar bir süre beraber zayiflayip keyif alacaz sanirim
Simdilik bu kadar yarin gelirim
Kaç aylık canım? Babasıyla ayrı misiniz bir de senin stresin onu huzursuz eder. Uyutmak içinde uğraşma biz kizimiza bunu yaptık 8 ay salla Allah salla sonra baktık olmayacak ferberin yaninda olunan yöntemini denedim ilkinde yapamadim dayanamadim, sonrakinde başardım iki gün zor geçti,simdi uykuya dalmayı öğrenmiş şekilde istediği zaman uyuyor 16 aylık.
Super dadinin yöntemine de benziyor.ferberde yatirdiktan sonra dışarda bekliyosn iki dk 4 dk arttırarak girip bakiyosn öyle basladm benim kız sinirli olduğu için şiddetli ağladı tabi kalktikca ayağa geri yatirdim ilk gün uyuması 45 dk sürdü sonraki gün 35 dk filandi sonra direnmeyi ağlamayı bıraktı sadece mizmizlandi 5dkda uyuyordu emziginde yardımıyla,emziği bıraktık ama uykuya dalmayi öğrendiği için çok rahat uyuyor,bizde rahatız. Bir daha çocuğumuz olursa sen sallama ne emzik olmayacak inşallah
Afiyet olsun.Hafif olmuş. :)menüm
9.30
az şehriye çorbası
4 yk menemen
1 kk peynir
şekersiz çay
13.15
şehriye çorbası 1 kepçe
14.00
1 top dondurma
kefir
19.30
4 yk taze fasulye yemeği
20.30
şekersiz türk kahvesi
1 buçuk saat yürüyüş
2 lt su
Vay kankaaa. bi sen varmışsın beni düşünen merak eden
Ya evde yoksana hasta oldm kızKızlar pes peşe üç resimle karşılaştım aklıma 9. Takım ailesi geldi ilki mizah amaçlı bize öyle bir spor lazımdiğerleri de aklımızda bulunsun ne olursa olsun devam edeceğiz emek vereceğiz ve mutlu umutlu olacağız iyi geceler canlar
Eki Görüntüle 1876682
Eki Görüntüle 1876684
Eki Görüntüle 1876685
Başına bi iş gelmeden menumu yazayım
08.30 kahvaltı
2 haşlama yumurta
2 çay
3 zeytin
2 uzun muratbey burgu peynir
13 ara
1 bardak ayran
16 ara
1 sade Nescafe kendim süt döktüm
17 aksam
1 küçük karniyarik. (Patlıcan kozleme.az tereyağı ile kiymayi kavurdum)
2 bardak ayran
Acikirsam ayran veya süt içerim. Katı. Bişey yemek gelmiyor içimden
Su 2 lt
Spor temizlik utu(bitse de leslie yürüyüş vs yazsam)
heloooo
geçmişe bakıp geliyorum kızçeler kuzular bebişleeeeeerrrrr
Bende yazayım menumu
12.00 3 yk patlıcan 4 yk yoğurt 1 dl etimek (hala bitmedi)
15.00 3 fındık 2 kuru kayısı
17.30. Yoğurtlu kabak, salata
2.5 lt su
20 dk yürüyüş, 50 mekik , 50 sopa hareketi, 50 ip atlama
Kizlar merhabaa cok kosusturmali gunler geciriorum bu aralar bi kac gundr misafrlerim geldi onlara kosturmaktan gelemedim bugundee dugun var disari ciktim bi kac eksik almak icn kostur kostr ewe geldm smdi dus aldm hazrlano dugune gidicem aksm donunce yigenin dogum gunusu icin hazrlik yapicm yarn sabah erkenden oraya gecicemanlicagniz baya yogunum musait olursam ins gelicem
çok sevindim senin için :)) hadi bakalımm
bu insanlar densiz cidden yaaaaa
hiç kafana takma canım çıtır olucaksın nasılsa artık burdasın
ay evee süpermiş kız beğendm öyle vallaaa
bende senin geçen dediğin minicik biberlerden sanmıştım. tekrar afiyet olsun canım.
amaan 20 kilo da neymiş verirsin tabi. hatta 20 verir beğenmezsin daha da verirsin inan yeter
ahahah aynı ben yani
koptum bu yorumuna yaa
yok artık dedim resmen bizim neyimiz eksikmişşşşşşşşşş
biz de başarcazzzzzz
canım işler yoluna girer inş. üzücü cidden
anaaaam süpersin merveeeeeeeee süpeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
tebriks çikiiiiiiii
canım menün güzelmiş.
çok geçmiş olsun sana da miniğine de. kendine dikkat et canım.
ay yok artık o nasıl elti derdim ama benimki de farksız değilben de saçımı süpürge etmiyorum kimseye. evime gelinince dört dörtlük ağırlarım ama kv de görümcem de falan çay servisi yaparım o da sürekli de yapmam erzurumlular biri biterken öbürü de başlar durumu kendi kıymetini bilmeli herkes siz de bilin güzel oluyor
kız ben de mi sırf köfte yapsam hem protein ohh kilo da almam hiç heeeeeeeeyanına da salataaa mis misss
ben hiç yüzvermedim baştan beri. elife üstte yazdığımı oku fatmammm. zaten ben annemin evinde iş bile yapmazdım yemek yapmayı da hiç bilmiyordum ama eşim yemeklerime bayılıyor ilk günden beri. anca evime yetiyorum başka kimsenin hizmetiyle uğraşamam. eşimde müsade etmez zaten. kollarımda fibromiyalji romatizma var boynumda düzleşme ellerimde doku zedelenmesiben bir pirenses olmak zorundayım
menü güzel afiyet olsun canım.
ay valla çile çektirmiş bızdık
Allah bir daha yaşatmasın.
kız 4 kilo dediğin nedir sen 3 haftaya verirsin. diyeti uzatma canım mezun ol nasılsa sonra da burda devam edebilirsin. ama diyet uzadıkça kaçamaklar artıp süre uzuyor.
yaa tabi tabi alıntıma bak da gör
menüm
bugün diyetin 4. günü meyve günüydü muz yasaktı bi tek. yarın son güüünnnnnnn
sabah 10.30
1 nektarin
2 anjelik erik
1 yaş incir
öğle 15.45
1 nektarin
1 anjelik erik
1 yaş incir
akşam 19.00
1 nektarin
2 anjelik erik
1 yaş incir
40 dk yürüyüş
su henüz 2 lt yatana kadar 3 yapıcam
@eliya elifim Şeyda kaptanlığı bırakacaktı o yüzden kim olsun diye konuşulmuştu
Bizim eski kaptan beril devam edecek.bi sorun kalmadı yani
semplice_signora ayşem öncelilkle bütün aileye geçmiş olsun
Perşembe den kilo bildirimi yapabilirsin sorun olmaz. Ne kadar surecek tatil. Bidahaki haftaya dönecekmisiniz
@Bayankokosh kübram ortada bi hak varsa helal olsun Kuzum.ama sen çabaladın ve başardın. Tabi biraz uğraştırmadın da değil
ballikayfe Annenden haber geldimi cnm
@elifvecebir elifim Eğer sen kendi kıymetini bilmezsen inan kimse bilmez.
Bırak surat asan assın
Şimdiye kadar yaptıklarına saysınlar
Siz berabermi oturuyosunuz cnm
Menumude yaziyim 6lari gorunce hamburger yicem demistim yedimm
Sabah11:00
1tavada yumurta 2.3 tane sucuk
Kk peynir
Zeytin
Yarim dilim tb ekmk
Cay
Ogle15
1 burgerdan hamburger menu dabilli bisi
Patates kizartmasinida yedim
Kolasinida ictim
Sogan halkasinida yedim 2tane
Ohh dunya varmış
Aksam yok ee olmasinda bence
Su 2.5
Spor 2 saat yürüyüş
30 dk parktaki spor aletlerinde spor
İyi akşamlar kızlar napiyosunuz. esimle tartıştık evde soğuk rüzgarlar esiyo bizim. Kendimi domatese patlıcana verdim kışlıkları hazırladım
Ben de geldimm bugün gezmeli bir gün oldu menümü yazayım sonra geçmişee
8:50 1 dlm ekmek 1 kk peynir 1 yumurta 1 domates
10:50 yarım elma
12:50 yarım kase yoğurt 2 domates
15:30 yarım elma
18:30 yarım kase yoğurt 2 kşk hşl et 1 dlm ekmek
Bu 3 hafta kaçamaksız geçirmeye çalışacam
Su 1,5 lt ama içecem
Spor 35 dk pilates 35 dk koşu bandında yürüyüş
Menum
Sabah 11
Bir dilim kızarmış tb ekmeği
Bir parça pişmiş cecil peyniri
Bir bardak süt
Akşama kadar yarım litre ayran
Akşam 19:30
Bir kase yoğurt
Yarım bardak meyve suyu
Su 2 litre
Spor yarım saat egzersiz
Baya koşturmacan varmış bugün. Allah yardımcın olsun,güzel geçmiştir inşallah günün.Herkeşlere günaydınn gızlaaaa
Yoğun bi gün beni bekliyor
Eve gelince hemen poğaça hamuru yaptım şimdi onu yapacam. Görümcemin gelinlerinin açılışı var oraya götürcem. Sonrada öbür Görümcemin kızının nikahı var
ballikayfe kusura bakma cnm akşam yazamadım.işe gidince bi baktım netim bitmiş.
Lapa ben yaptığımda işe yaramıştı.regli dönemimde Eğer fazla şişliğin oluyorsa yardımı olur. Ama en fazla ilk gün gidiyor 2.güne gerek yok zaten işgence oluyor
Her öğün 1 çb pirinç 3 çb suyla pilav gibi pişiriyorum. Yağsız tuzsuz bol baharatlı.
Kimisi yanında yeşillik Yada yoğurt yiyor ama asılı sade olandır
Perşembe yapabilirsin
Resimler çok güzelmiş sözlerr çok hosuma gitti
@elifvecebir tekrar hoşgeldin elifcim.
Deneme süren dün itibariyle başlamış oldu Hadi kolay gelsin
Vayyy ilk haftadan iddialıyım diyorsun. İnşallah ulaşırsın ilk hedefineCanım sonuna kadar haklısın. Herkese ve herşeye o kadar fazla zaman ayırıyorum ki kendimi unutuyorum. Yetişemediğim zaman da stresten kendimi yemeğe veriyorum.. Dediğin gibi bu yıl kendime bakacağım. Yetişemediğim işler beklesin. Benden kıymetli değil ya.
Sizin de desteğinizle burada bh işi halledeceğim inşallah.
Ben de koyayım o zsman. Dün 88.9 kg. Dım. Haftaya ki hedefim 87 kg olmak. Hadi bismillah.
Bende 30 gibi olcam da görmemezlikten geliyorum belirtileri. Sanki regl yeni bitmiş de jübile yapıyormuş,şişlikler falan inmiş gibi düşünüyorum.Kg verirmiyimki düşünce gücüyleBenim hedefimde 81.4 olmak yani 500 gr vermek cunku regl olucam tatlı krizlerim başladı bile
Mutfaktan uzaklaşmak için yürüyüşe çıktım
Bal refleksti kuzum.Normalde kahvaltıda yerim sadece.Ortaam ben kendi tecrubeme bakarak balı kahvaltıya başlamadan önce öneririm hem tadını daha iyi alıyorsun hemde bir arkadaşım (bal yapıp satıyorlar) balı aç karnına yersen verdirir tok yersen aldırır demişti bu kısmından emin olamayız tabi hiç bir şey tek başına mucize değil diyette :) afiyet olsun
Duygusal bi çöküntüme denk gelmiş kız o yazı.Sert bi çıkış olur da üzülürüm die yazdımOrtaam sen durumunu söyledikten sonra niye tepki verelim ki burayı da imkanların doğrultusunda takip etmen gerek tabii ama biz insafsız gacilar miyizaşk olsun. Allah yardimcin olsun kolay gelsin
Kankalardan biri geçen hafta ameliyat oldu,zıpırmı zıpır bi sıpası var 12 aylık :)Aynen canim.bakiyorum zayiflar hep sorumluluklari ustunden atmis zayif.biz de hep en cok poset tasiyan en cok ikram yapan en cok arayip soran.bu iste bi terslik var yahu:):)
orti yuru ya kim tutar.tarcinli sut yogurta asil.benim krizi cok cabuk geciriyor
gunaydinn kaptanim.osgelsin beya
seyda kaptanim orda tanidik turklwrden biei yok mu ki ya.yardimci olsun.
vuhuuu mervee azmin zaferiii
cok gecmia olsun canim.geldimi hepsi birden geliyorbi nees alsan keske.senindi dwgil mi kankalar coxuklari biraksan 1 saat sakin bi sekilde bi yerde 2 fincan cay icip eve gelsen ve sifirlansan.bana cok iyi gelir mesela
Kaptancim kolay gelsin yaa.o surec cok yorucu.kardesimin 5 yil oncesinde odenmemis 30 tllik son faturasi kalmis.faiz binmis takipe alinmis.o da orda epey ugrasti musteri hizmetlerini vs aradi.oype kalletti.spor salonunun muhasebecisiylehalledebilir misiniz acep?bilemedim ki
Allah yardimcin olsun canim ya.dusundukce insan cennet analarin ayaklari altindayi anliyorInşallah. Ümit etmiyorum artıkkirilinca kötü oluyor. Ne kadar giderse diye düşüncem.bi de bu hafta hergün tartılmamaya çalışacağım. Eksilerden yukselince kötü oluyorum. Hem kaldı 4 kg. Kısa sürede verip de gitmek istemiyorum burdan ozlerim çok. .
Oğlus devam ediyor aynı. Kızım da iyi.çok şükür. Miziltisi bitti en azından kası için. Erkek gibi yaramaz kızım var. Aslında çok hareketli yaramaz değil. Kasini yarması ilk değil. Bi de kafası yarilmisti.diline de 4 dikiş attirdik 17 aylıkken. 2 kere de cikikciya gittik omzu ve dirsegi çıktı. 35 aylık hayatımıza neler sigdi neler :/
masallah kizz menu cok guzelBende yazayım menumu
2.5 lt su
vuhuuu bwtul ne hizz kizzxKizlar merhabaa cok kosusturmali gunler geciriorum bu aralar bi kac gundr misafrlerim geldi onlara kosturmaktan gelemedim bugundee dugun var disari ciktim bi kac eksik almak icn kostur kostr ewe geldm smdi dus aldm hazrlano dugune gidicem aksm donunce yigenin dogum gunusu icin hazrlik yapicm yarn sabah erkenden oraya gecicemanlicagniz baya yogunum musait olursam ins gelicem
prenseslik yakisir beya:)çok sevindim senin için :)) hadi bakalımm
bende senin geçen dediğin minicik biberlerden sanmıştım. tekrar afiyet olsun canım.
amaan 20 kilo da neymiş verirsin tabi. hatta 20 verir beğenmezsin daha da verirsin inan yeter
ahahah aynı ben yani
koptum bu yorumuna yaa
biz de başarcazzzzzz
tebriks çikiiiiiiii
canım menün güzelmiş.
ay yok artık o nasıl elti derdim ama benimki de farksız değilben de saçımı süpürge etmiyorum kimseye. evime gelinince dört dörtlük ağırlarım ama kv de görümcem de falan çay servisi yaparım o da sürekli de yapmam erzurumlular biri biterken öbürü de başlar durumu kendi kıymetini bilmeli herkes siz de bilin güzel oluyor
kız ben de mi sırf köfte yapsam hem protein ohh kilo da almam hiç heeeeeeeeyanına da salataaa mis misss
ben hiç yüzvermedim baştan beri. elife üstte yazdığımı oku fatmammm. zaten ben annemin evinde iş bile yapmazdım yemek yapmayı da hiç bilmiyordum ama eşim yemeklerime bayılıyor ilk günden beri. anca evime yetiyorum başka kimsenin hizmetiyle uğraşamam. eşimde müsade etmez zaten. kollarımda fibromiyalji romatizma var boynumda düzleşme ellerimde doku zedelenmesiben bir pirenses olmak zorundayım
kız 4 kilo dediğin nedir sen 3 haftaya verirsin. diyeti uzatma canım mezun ol nasılsa sonra da burda devam edebilirsin. ama diyet uzadıkça kaçamaklar artıp süre uzuyor.
ayyy kiz nasil dayaniyon yaaa:/masallah sanamenüm
sabah 10.30
1 nektarin
2 anjelik erik
1 yaş incir
öğle 15.45
1 nektarin
1 anjelik erik
1 yaş incir
akşam 19.00
1 nektarin
2 anjelik erik
1 yaş incir
40 dk yürüyüş
mervemmm masallah sanaa.bak hersey zorluklarin arkasindan gelmis birden ferahladin cok sukur.Allah cok daha guzel seyler yasatsin insKizlarrr geldim nihayet bugun ne kadar guzel bi gun bole yabu sabah tartida 6lari gordum yeni evimi tuttum ve esim cokkk guzell Allahim sukurler olsun yaa vee esim aradi yarin sabah ereğliye gidicekmisiz tekneyle acilcakmisiz felan sonunda sesimi duyan oldu
anaammm dunku kacamagin bugun muydu kiz:)Menumude yaziyim 6lari gorunce hamburger yicem demistim yedimm
Kk peynir
Zeytin
Yarim dilim tb ekmk
Cay
Ogle15
Kolasinida ictim
Ohh dunya varmış
Su 2.5
Spor 2 saat yürüyüş
himmm orti olur oyle arada.yemek tuxu bunlarİyi akşamlar kızlar napiyosunuz. esimle tartıştık evde soğuk rüzgarlar esiyo bizim. Kendimi domatese patlıcana verdim kışlıkları hazırladım
offf ya dayanmissin tebrikler.Ben de geldimm bugün gezmeli bir gün oldu menümü yazayım sonra geçmişee
Su 1,5 lt ama içecem
ins hallolur kaptancim yaaMaalesef Can'ım artık iş işten geçmiş vaziyette
Bakalım nolcak pazartesi bankayla görüşmemiz var tanıdık var ama yardımcı olunamıyor maalesef
haa haa sesli guldum
kizzz e hicbisey yememissin.ayran detoksu gunun muyduMenum
Sabah 11
Bir bardak süt
Bir kase yoğurt
Yarım bardak meyve suyu
Su 2 litre
Spor yarım saat egzersiz
gayet guzel canim.sporu da ilave etmk guzel olurBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
Yarım kase tarhana çorbası
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğle 14.30
6 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 dilim ekmek
Akşam 19.30
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata
1 kase yoğuer
3 litre su
ya ilgi meselesi olabilir ya.bu ara ihmal ettim malesef:/Dolma fazla olmuş bence de.Tabi boyutu ceviz kadar değilse :) Afiyet olsun Merve :)
Baya düşük olmuş bu hafta.1 kg veren bile olmamış gözümden kaçmadıysa.
Hayırlısı diyeli.Sonuncu olmayalım da nazarlık olsun bu yüzde.Haftaya inşallag bomba gibi patlayalım
:)))) Baya bi karışık olmuş.Temizlik yakmıştır inşallahAfiyet olsun Hilal
Hayırlı olsun diyelim o zaman
B burnfat55 okuyunca ben de paylaşayım deneyimimizi dedim. Kızım 38 günlükken odasında kendi başına yatmaya başladı.Öncesinde de sadece beşiğinde benim odamda uyurdu.Ne emerken,ne sallarken uyuttum.Uyandırır geri bırakırdım yatağına.Çabuk alıştı düzene.Uykusu gelince pijamalarını getirip sessizce yatağında uyurdu.Taaa ki ben oğluma hamile kalıp gece kalktığında yanına gidemeyene kadar.Başdönmesinden toparlanamadım.Eşim sağolsun kalkmaya başladıKusaydım yatağa halıya da ben kalkaydım dedirtti.Gel babacım beraber yatalımla başlar,salonda tv izlemeye,çikolata şeker yemeye kadar gitti.Sinirden ağlardım.4 aydan sonra gece beslenmesini bırakan sadece su içip uyuyan çocuğum gece kuşu oldu babasının yardımıyla.Sonra olay tv karşısında uyumaya döndü.Sonra ikisi aylarca salonda koltukta uyudu.Sonunda eşime de dank etti bu olay süper dadı yönetimini araştırıp izledik.İlk gece feciydi.35 dk boyunca nolur beni indir,içerde yatcam,baba lütfen,bi daha yaramazlık yapmıcam,özür dilerim vs lerle çığlık çığlığa ağlayarak geçti. Sesi kısıldı,iç çeke çeke uyudu.O yatağında bağırdıkça ben kapının dışında elimi ısıra ısıra ağladım,babası odasının bi kenarında koltuğunda tepkisiz kalarak sessizce ağladı. hala içim parçalanır o haline.ama o ilk ve son oldu.2.gün Rutini uygulayıp öpüşüp vedalaştık gitti 10 dk sonra uyudu.Ne istek,ne ağlama hiçbişey olmadı. Zor bi süreç ama sonuç mükemmel. Uyku düzeni çok önemli.Her gece çift taraflı acı çekmektense bikaç gece sabredilebilir o sıkıntıya
Yaa üstüste demekten yoruldum ama benim hayatım hep böyle.Aksiyonsuz bir günüm yok maalesefayy niye öyle oldu ki canım çok geçmiş olsun
geçmiş olsun kuzum yaa
Inş bi an önce sonuca ulaşırsınız o zaman canım üzüldüm ama böyle aksilikler çıkmasına
Yaa teyzesi.Daha neler nelerAnaam
Kız ne yazmışız ki oku oku bitmedi 20 dakikadır
Spor süper orti.Afiyet olsun kabakçı başı :)Bende yazayım menumu
2.5 lt su
Tatil normalde pazar bitecek ama ucunu açık bıraktı ev sahibiyle eşim muhabbetleri esnasında.Perşembe cumayı bulabilir.Bayramda evdeyiz yani :)Olur canim ama burayida ihmal etmemeye calis kac gunlul tatil sekerm
Ayyy benimde istediğim doğumgünüme 70 kg girmek :) Kalan gün 20 o zaman :)çok sevindim senin için :)) hadi bakalımm
ahahah aynı ben yani
koptum bu yorumuna yaa
biz de başarcazzzzzz
tebriks çikiiiiiiii
canım menün güzelmiş.
Tartıyı götürme işi yaş gibi.Neyle gitceğimiz belli değil daha :/afiyet olsun canım
canım tartinida yanında götür istersen daha iyi olmazmi
Ayyy neler gelmiş başına yavrumun yaa
hoşgeldin kizzz
Afiyet olsun canım menun güzel
Ohh maşallah kuzummm
Bol bol eglen betusumm kendini ozletme kuzumm
Oh maşallah.İstikrarlısın.İnşallah karşılığını alırsın cumaya :)menüm
sabah 10.30
1 nektarin
2 anjelik erik
1 yaş incir
öğle 15.45
1 nektarin
1 anjelik erik
1 yaş incir
akşam 19.00
1 nektarin
2 anjelik erik
1 yaş incir
40 dk yürüyüş
Ooohhh missss. Eviniz hayırlı olsun.Tekne falan harikaymış.İyice eğlenin inşallah. :)Kizlarrr geldim nihayet bugun ne kadar guzel bi gun bole yabu sabah tartida 6lari gordum yeni evimi tuttum ve esim cokkk guzell Allahim sukurler olsun yaa vee esim aradi yarin sabah ereğliye gidicekmisiz tekneyle acilcakmisiz felan sonunda sesimi duyan oldu
Anam beee. Menü.Hemde dabıl. Afiyet olsun yaramasın inşallah :)Menumude yaziyim 6lari gorunce hamburger yicem demistim yedimm
Kk peynir
Zeytin
Yarim dilim tb ekmk
Cay
Ogle15
Kolasinida ictim
Ohh dunya varmış
Su 2.5
Spor 2 saat yürüyüş
Annem ne deyim kiberilceee bitanem kaptanlık ile ilgili ne düşünüyorsun
:))) Bende gerginken güzel temizlik yaparım.Ellerine sağlık.Güzel günlerde yiyin inşallah :)İyi akşamlar kızlar napiyosunuz. esimle tartıştık evde soğuk rüzgarlar esiyo bizim. Kendimi domatese patlıcana verdim kışlıkları hazırladım
Oooffff harika menü.Afiyet olsun.Spor da güzel :)Ben de geldimm bugün gezmeli bir gün oldu menümü yazayım sonra geçmişee
Su 1,5 lt ama içecem
Verme kız.Sürünsün biraz. Kadın ruhundan anlamayan erkekler aç kalsın.Yok ona vermicem kışın kendim yicem beni sinir etti
Ayyy ortiiii. Ne güldürdün kızım bugece beni.başının etini ye adamın o daha güzel kalorisi de yok
Nişadır kireç gibi yakıcı bi madde.Yük hayvanlarının toto kısmına sürülünce çok hızlı gidermiş.Eskiler ne acımasızmış.aa canım niye kavga ettinizki ciddi biseymi yaa
Begendim canın spor ve menü güzel suyun artması lazimafiyet olsun
kız ece sende bunlari mi arıyorsun
Nişadır ne canım hiç bilmiyorum. Komple temizlik yaptım eşyaların yerini değiştirdim canım. Evde yatmaktan iyidir diyerek işe giriştim
Afiyet olsun menü güzel.Spor ?Bu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğle 14.30
6 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 dilim ekmek
Akşam 19.30
1 kase salata
1 kase yoğuer
3 litre su
Kardeşim bekar o da söyler hep beni gördükçe.cennet bile az bu dünyada da cenneti yaşamalı anneler diye.Allah yardimcin olsun canim ya.dusundukce insan cennet analarin ayaklari altindayi anliyor
masallah kizz menu cok guzel
vuhuuu bwtul ne hizz kizzx
prenseslik yakisir beya:)
ayyy kiz nasil dayaniyon yaaa:/masallah sana
mervemmm masallah sanaa.bak hersey zorluklarin arkasindan gelmis birden ferahladin cok sukur.Allah cok daha guzel seyler yasatsin ins
anaammm dunku kacamagin bugun muydu kiz:)
himmm orti olur oyle arada.yemek tuxu bunlar
offf ya dayanmissin tebrikler.
ins hallolur kaptancim yaa
haa haa sesli guldum
kizzz e hicbisey yememissin.ayran detoksu gunun muydu
gayet guzel canim.sporu da ilave etmk guzel olur
ya ilgi meselesi olabilir ya.bu ara ihmal ettim malesef:/
Menum
Sabah 11
Bir bardak süt
Bir kase yoğurt
Yarım bardak meyve suyu
Su 2 litre
Spor yarım saat egzersiz
Kızlar menülerinize bayıldım.Haftaya sıkı başlamışsınız tebrikler
Hoşgeldin Elif.Ben Ayşe. 2 minik kuzu da ende bende var. İnşallah hedefıne çabuk ulaşırsın ve orda kalırsın uzuuun uzuuun yıllar :)
((((( Düzen bozulmanın yada düzensizliğin ne demek olduğunu en iyi ben bilirim diyebilecek kadar çok çektim Allah sabır ve güç versin. İştahı nasıl?Aç olan çocuk uyumaz derler. Bir de gündüz uykusu yoksa gece berbat geçiyor.Kaç yaşında oğlun,düzeni nasıldır bilmiyorum ama benim kızım öğlen uykusunu az alsın yada hiç yatmasın gece teror estirir. Bir de ilgi var. Çok samimi ve tvsiz oyuncaksız bir ilgi alamadığında çocuğum çok agresif oluyor benim. Belki çözüm olur sana da fikirlerim
Anam isimleri değil de nickleri yaz diyecektim.Benim isim hafızam sıfır hatırlayamıyorum kim bizde kim değil
Bende 44 beden almam diye ağlamıştım evde saatlerce.O kabinin içindeki 44 bedeni 36 deniyormuşum gibi hissettim ya.Unutamam o anı.Yemin ettim zayıflamadan almam diye.5 kg verdim 42 aldım :) Hedef 40 :)
Afiyet bal şeker olsun bize
Bu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğle 14.30
6 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 dilim ekmek
Akşam 19.30
1 kase salata
1 kase yoğuer
3 litre su
Dolma fazla olmuş bence de.Tabi boyutu ceviz kadar değilse :) Afiyet olsun Merve :)
Hayırlısı diyeli.Sonuncu olmayalım da nazarlık olsun bu yüzde.Haftaya inşallag bomba gibi patlayalım
B burnfat55 okuyunca ben de paylaşayım deneyimimizi dedim. Kızım 38 günlükken odasında kendi başına yatmaya başladı.Öncesinde de sadece beşiğinde benim odamda uyurdu.Ne emerken,ne sallarken uyuttum.Uyandırır geri bırakırdım yatağına.Çabuk alıştı düzene.Uykusu gelince pijamalarını getirip sessizce yatağında uyurdu.Taaa ki ben oğluma hamile kalıp gece kalktığında yanına gidemeyene kadar.Başdönmesinden toparlanamadım.Eşim sağolsun kalkmaya başladıKusaydım yatağa halıya da ben kalkaydım dedirtti.Gel babacım beraber yatalımla başlar,salonda tv izlemeye,çikolata şeker yemeye kadar gitti.Sinirden ağlardım.4 aydan sonra gece beslenmesini bırakan sadece su içip uyuyan çocuğum gece kuşu oldu babasının yardımıyla.Sonra olay tv karşısında uyumaya döndü.Sonra ikisi aylarca salonda koltukta uyudu.Sonunda eşime de dank etti bu olay süper dadı yönetimini araştırıp izledik.İlk gece feciydi.35 dk boyunca nolur beni indir,içerde yatcam,baba lütfen,bi daha yaramazlık yapmıcam,özür dilerim vs lerle çığlık çığlığa ağlayarak geçti. Sesi kısıldı,iç çeke çeke uyudu.O yatağında bağırdıkça ben kapının dışında elimi ısıra ısıra ağladım,babası odasının bi kenarında koltuğunda tepkisiz kalarak sessizce ağladı. hala içim parçalanır o haline.ama o ilk ve son oldu.2.gün Rutini uygulayıp öpüşüp vedalaştık gitti 10 dk sonra uyudu.Ne istek,ne ağlama hiçbişey olmadı. Zor bi süreç ama sonuç mükemmel. Uyku düzeni çok önemli.Her gece çift taraflı acı çekmektense bikaç gece sabredilebilir o sıkıntıya
Afiyet olsun.Hafif olmuş. :)
Ya evde yoksana hasta oldm kız
Vslla suratsız olmak lazım diyorum ben. Karşı taraf dürekli seni mutlu etmek istiyor öģle olunca.
Ne diyryi yapıyosun busecim sen. Nasıl verebildin mi.
Aynı bina da oturuyoruz. İnşallah 2 yıla taşınacaģım. Dört gözle bekliuorum. Bir dr benim kötü huyum var. Okula gittiģim dönemde kızıma kayınvslidem baktığı için eziliyorum. Kayınvalidem de bunu kullanıyor.
Tatil normalde pazar bitecek ama ucunu açık bıraktı ev sahibiyle eşim muhabbetleri esnasında.Perşembe cumayı bulabilir.Bayramda evdeyiz yani :)
Ayyy benimde istediğim doğumgünüme 70 kg girmek :) Kalan gün 20 o zaman :)
20günde 4 kg veremem dimi kız?
Tartıyı götürme işi yaş gibi.Neyle gitceğimiz belli değil daha :/
Oh maşallah.İstikrarlısın.İnşallah karşılığını alırsın cumaya :)
Oh bitti çok şükür geçmiş.Alıntıları kısa tuttumki gözünüz kaymasın
Ben yatayım kızlar. Bu gece acıkacak gibiyim erken yapınca akşamı. Migren geliyor soldan soldan.
Öpüyorum hepinizi.Musmutlu kaçamaksız bir pazar olsun inşallah
Aynen ortim sıkı başladım bu haftaya, sağ ol eksik olmaVuuuuu huuuuuuu
Çikelatalaaaar
Ben varım
Hayırdır kız nişadır mı sürdün?Baştan yapıyorum derken bi daha mı temizliyorsun,düzenliyorsun?
Vavvvvvv muhteşem zayıflamışsın
Oyyyyy bi ben değilmişim ev işlerinde boğulan.Gelin anam beraber boğulalım.Keşke yakın olsak da bi eve çocukları doldursak birimiz baksa diğer evleri temizlesek sırayla.
Orti başlamış sıkı programa spora.Hadi kasına kuvvet
Üzülme bitanem.Dua ediyorum ben hep senin ve annen için. Herşey güzel olacak inşallah.
Yok ben aramıyorum onlar beni buluyoraa canım niye kavga ettinizki ciddi biseymi yaa
Begendim canın spor ve menü güzel suyun artması lazimafiyet olsun
kız ece sende bunlari mi arıyorsun
Nişadır ne canım hiç bilmiyorum. Komple temizlik yaptım eşyaların yerini değiştirdim canım. Evde yatmaktan iyidir diyerek işe giriştim
Kızarmış derken nasıl yaptiin :) bi de meyve suyu hazır miydi afiyet olsunMenum
Sabah 11
Bir bardak süt
Bir kase yoğurt
Yarım bardak meyve suyu
Su 2 litre
Spor yarım saat egzersiz
Sabah ekmek olmasa da olurmuş canım tarhana varmis onun harici menun güzel afiyetolsunBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğle 14.30
6 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 dilim ekmek
Akşam 19.30
1 kase salata
1 kase yoğuer
3 litre su
Inş canım teşekkür ederimDolma fazla olmuş bence de.Tabi boyutu ceviz kadar değilse :) Afiyet olsun Merve :)
sagol canimMenü güzel canım afiyet olsun.
Selam canım.
Güzel menü. Afiyet olsun.
Anam ben okurken yoruldum. Maşallah sana. Kolay gelsin.
Vslla suratsız olmak lazım diyorum ben. Karşı taraf dürekli seni mutlu etmek istiyor öģle olunca.
Ne diyryi yapıyosun busecim sen. Nasıl verebildin mi.
Aynı bina da oturuyoruz. İnşallah 2 yıla taşınacaģım. Dört gözle bekliuorum. Bir dr benim kötü huyum var. Okula gittiģim dönemde kızıma kayınvslidem baktığı için eziliyorum. Kayınvalidem de bunu kullanıyor.
Anam baptın kız. Kimisini biraksaydın en azından. Arkandan ağlamazlardı.
Aaaa niye ki kız.
Spora bayıldım. Menü zaten süper.
Süper.
Hilal güzel canım. Afiyet oldun.
yok canım ayran tok tutuyor canim fazla biside istemedi ondan :)Allah yardimcin olsun canim ya.dusundukce insan cennet analarin ayaklari altindayi anliyor
masallah kizz menu cok guzel
vuhuuu bwtul ne hizz kizzx
mervemmm masallah sanaa.bak hersey zorluklarin arkasindan gelmis birden ferahladin cok sukur.Allah cok daha guzel seyler yasatsin ins
anaammm dunku kacamagin bugun muydu kiz:)
himmm orti olur oyle arada.yemek tuxu bunlar
offf ya dayanmissin tebrikler.
ins hallolur kaptancim yaa
haa haa sesli guldum
kizzz e hicbisey yememissin.ayran detoksu gunun muydu
gayet guzel canim.sporu da ilave etmk guzel olur
ya ilgi meselesi olabilir ya.bu ara ihmal ettim malesef:/
valizin ortasina koy tartiyi canim kiyafetlerin arasina birşey olmaz annemlere giderken ben oyle yaptımYaa üstüste demekten yoruldum ama benim hayatım hep böyle.Aksiyonsuz bir günüm yok maalesef
Yaa teyzesi.Daha neler neler
Spor süper orti.Afiyet olsun kabakçı başı :)
,
Tatil normalde pazar bitecek ama ucunu açık bıraktı ev sahibiyle eşim muhabbetleri esnasında.Perşembe cumayı bulabilir.Bayramda evdeyiz yani :)
Ayyy benimde istediğim doğumgünüme 70 kg girmek :) Kalan gün 20 o zaman :)
20günde 4 kg veremem dimi kız?
Tartıyı götürme işi yaş gibi.Neyle gitceğimiz belli değil daha :/
Oh maşallah.İstikrarlısın.İnşallah karşılığını alırsın cumaya :)
Ooohhh missss. Eviniz hayırlı olsun.Tekne falan harikaymış.İyice eğlenin inşallah. :)
Anam beee. Menü.Hemde dabıl. Afiyet olsun yaramasın inşallah :)
ay hiç duymamıştım canım kötü birseymis ya:))) Bende gerginken güzel temizlik yaparım.Ellerine sağlık.Güzel günlerde yiyin inşallah :)
Oooffff harika menü.Afiyet olsun.Spor da güzel :)
Verme kız.Sürünsün biraz. Kadın ruhundan anlamayan erkekler aç kalsın.DD
Ayyy ortiiii. Ne güldürdün kızım bugece beni.
boyun uzun göstermiyorsun diyenler de beni böyle görüyor bence. 44 bedene sığamadığımı ne bilsinler..
Nişadır kireç gibi yakıcı bi madde.Yük hayvanlarının toto kısmına sürülünce çok hızlı gidermiş.Eskiler ne acımasızmış.
Afiyet olsun menü güzel.Spor ?
Kardeşim bekar o da söyler hep beni gördükçe.cennet bile az bu dünyada da cenneti yaşamalı anneler diye.
Iyi geceler canimOh bitti çok şükür geçmiş.Alıntıları kısa tuttumki gözünüz kaymasın
Ben yatayım kızlar. Bu gece acıkacak gibiyim erken yapınca akşamı. Migren geliyor soldan soldan.
Öpüyorum hepinizi.Musmutlu kaçamaksız bir pazar olsun inşallah
kız az yememe alisamadiniz sizdekız bu ne kııızz çok azzz sende benden betersin
takımlar aynı kaldı. bonilere poni eklendi nicki muamil... olan . gizem de çikilere eklendi.
helal sana inadın inatmış ne güzell :))
ben de sabah çorba içmeyi çok severdim ama tok tutmadığından bıraktım
afiyet olsun canım sporda olsa daha iyiydi
valla Allah anaların babaların yardımcısı olsun resssmen korku filmi
kız niye öyle diosun sen alınırsın diye ben sormadım.
aynen ben çok güleçim ama aynı zamanda da sert olduğum için bana bulaşan yok
5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum. o kadar veremesemde 2 kg verdim yarın ola hayrola :)) ama tavsiye etmem sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama acil birkaç kilo vermek isteyen yapabilir.
o zaman kv ye deki oğlun çok para kazansa çalışmıycam evladıma bakcam de görsün gününütabi önce kocana söyle annene böyle diycem bana burun kıvırıyor haberin ola diye danışıklı dövüş yap
valla zor beaaaa ooofff yarın son gün fatmammm
13 eylülde eşimle 1 yılımız olacak 10-13 arası ağvaya gidiyoruz minik tatile :) bayramın 3. günü istanbuldayız sanırım. ben de o zamana kadar verebildiğim kadar vermek istiyorum. foto çekilcez kendimi öyle görmek istemiyorum önce ve sonrası gibi ııyy
sen de verirsin anam niye olmasın spor yap proya ağırlık ver oldu da bittiiiiiii
Iyi geceler tatlımkızlar ben de yatıyorum bugün çok ev işi yaptım çok yoruldum mutfak dolaplarını indir temizle yıka yerine koy uuff. banyo süpürge tozz vışşşşşşşş
hadin iyi geceler aşkitolar
Betusumm kabak simit neki yaa afiyet olsun kuzumSaoluuunn kızlarrrmenumude yazim
11.00 : yumurta + 3 dilim sucuk+peynir+zeytin+ 1 dl tb ekmegi
15.00: 1 kabak simit
18.00: 2 yaprak sarma
Su 3 lt
Spor 1 saat yuruyus
Coooook asiri yorgunumm yarnda olamicam buralardaa ii gecelr kizlarrr
Eşim hazırlamış tost makinesinde yağsız kizartmis canım yağlı yemedigimi biliyorAynen ortim sıkı başladım bu haftaya, sağ ol eksik olma
Yok ben aramıyorum onlar beni buluyor
Kızarmış derken nasıl yaptiin :) bi de meyve suyu hazır miydi afiyet olsun
Anaam gözlerim doldu koyamamıştır yavruya yaDolma fazla olmuş bence de.Tabi boyutu ceviz kadar değilse :) Afiyet olsun Merve :)
Ortaami ben dusunmiycem de kim düşünceAfiyet olsun.Hafif olmuş. :)
Ya evde yoksana hasta oldm kız
Otturecem mesajı kopardı beniBaya koşturmacan varmış bugün. Allah yardımcın olsun,güzel geçmiştir inşallah günün.
Vayyy ilk haftadan iddialıyım diyorsun. İnşallah ulaşırsın ilk hedefine
Bende 30 gibi olcam da görmemezlikten geliyorum belirtileri. Sanki regl yeni bitmiş de jübile yapıyormuş,şişlikler falan inmiş gibi düşünüyorum.Kg verirmiyimki düşünce gücüyle
Bal refleksti kuzum.Normalde kahvaltıda yerim sadece.
Duygusal bi çöküntüme denk gelmiş kız o yazı.Sert bi çıkış olur da üzülürüm die yazdım
Kankalardan biri geçen hafta ameliyat oldu,zıpırmı zıpır bi sıpası var 12 aylık :)
Diğerinin de 2 oğlu birden sünnet oldu.İltihaptı nazdı derken kızın derdi kendine yeter. Şu aralar bana necisin diyebilen yok. Gelelim deseler de kıyamam zaten ikisine de.Bi toparlasınlar da öttürecem ikisini de
ay o danışıklı dövüş olayını ben yaptiydim eski erkek arkadaşım da gorumce adayimakız bu ne kııızz çok azzz sende benden betersin
takımlar aynı kaldı. bonilere poni eklendi nicki muamil... olan . gizem de çikilere eklendi.
helal sana inadın inatmış ne güzell :))
ben de sabah çorba içmeyi çok severdim ama tok tutmadığından bıraktım
afiyet olsun canım sporda olsa daha iyiydi
valla Allah anaların babaların yardımcısı olsun resssmen korku filmi
kız niye öyle diosun sen alınırsın diye ben sormadım.
aynen ben çok güleçim ama aynı zamanda da sert olduğum için bana bulaşan yok
5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum. o kadar veremesemde 2 kg verdim yarın ola hayrola :)) ama tavsiye etmem sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama acil birkaç kilo vermek isteyen yapabilir.
o zaman kv ye deki oğlun çok para kazansa çalışmıycam evladıma bakcam de görsün gününütabi önce kocana söyle annene böyle diycem bana burun kıvırıyor haberin ola diye danışıklı dövüş yap
valla zor beaaaa ooofff yarın son gün fatmammm
13 eylülde eşimle 1 yılımız olacak 10-13 arası ağvaya gidiyoruz minik tatile :) bayramın 3. günü istanbuldayız sanırım. ben de o zamana kadar verebildiğim kadar vermek istiyorum. foto çekilcez kendimi öyle görmek istemiyorum önce ve sonrası gibi ııyy
sen de verirsin anam niye olmasın spor yap proya ağırlık ver oldu da bittiiiiiii
Mmmh bende yeni aldığım ekmegimi isitayim yarın canım çektiEşim hazırlamış tost makinesinde yağsız kizartmis canım yağlı yemedigimi biliyorhazir degil ev yapimi canim. Seftali vardi evde bozulacakti bende meyve suyu yaptım
Kıtır kıtır güzel oluyor canım yap vallaMmmh bende yeni aldığım ekmegimi isitayim yarın canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?