Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu günkü menüm.
Sabah 8.30
Yarım haş. Yumurta
1 kk peynit
Domates
Salatalık
2 dilim rkmek

Öğlsn 14.30
Közlenmiş biber
1 kasr yoğurt
Bol salats
1 dilim ekmfk

Akşsm 19.30
1 kasr mervimek çorbası
1 kase yoğurt
Bil sslata

3 litre su
Spor yok. Ćok hslsiz hissediyorum kendimi. Yatından donra dporu oturtacağım hayatıma.

Valla tatlım evde yumurta dahi yok hastalık yol yorgunluğu derken Evdekilerle idare ettik yarın işleri toparlamaya gidiyorum pazar da düğün var dönüşte alışveriş yaparım artık. Köme kalorili dir mutlaka ama dutla yapılıyor ayrıca şeker yok dogal pekmez gibi dusunebiliriz

Sağol elifimm dusunmen yeter. Eniştem diyarbakır li orda kendileri yapıyorlar. Her sene yollardi bildiğin öküz gibi yerdim insan gibi degil yani bi oturusta bir kilo yeme kapasitem var sonrada bu toto niye büyüdü
Inş canım teşekkür ederim
Ekleyim listeye canım :)
Afiyet olsun canım cuma olmasına rağmen güzel olmuş menun

menüm

sabah:9.00
1 fincan yeşil çay

9.30
1 dilim tb ekmeği
3 zeytin
1 kk peynir
2 dilim hindi füme
yarım küçük domates
1 küçük salatalık

14.30
2 anjelik erik
3 tane siyah üzüm

17.00
100 gr yoğurt

20.00
1 yk patates salatası, yağlı baharatlı ve kurusoğanlı (2 küp patates vardı kaşıkta sadece)

2,5 lt su
spor yok

7 EKIM HEDEF LISTESI
Kumral_kraker: 70.2
Eliya: 73.4 hedef 70
Alinin_annesi: 74.4
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66
Burnfat: 85.5
Semplice_signora: 84.4
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
Golcln: 57.9
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love: 86

Afiyet olsun busem aksam geç olmasa sorun degil bence
Kizzz bu saate kadar nerdesin bakimm

oo feci yürümüşsün aferim. başka kreş bakcan yani yada rica etsen işe başlayınca bi komşun baksa 2-3 hafta biraz para karşılığı sonrada o kreşe versen devletinkine yavruşu? var mı öyle samimi olduğun güvenilir bi komşun? kaç senedir o apartmandasın bilmiyorum gerçi..

Saol canim benim insallahh. Miniğiim nasıll kabadayı gbi kollar hawada yuruo yawrm bandajdan dolayi aklina geldikce snirlenio cikartmak istio onunla yatip kalkio iste insallah duzeliceek

ay kıyamam yaa aminn canım aminn

ay ne güzel yazmışsın çok sağ ol canım. sandviç çok işe yarar. ben de ızgara tercih ediyorum evet. şu midem ağrıyor taktiği süpermiş kullanırım bunu ohhh :))

Kızlar bu ödem ne zaman biter bndeki ya
10 gün oldu başlayalı 3.1 kilo gitti bu normal mi sizce pkolu biri olarak soruyorum

evet canım normal süpersin :)

kısa zamanda öyle baskül alım o zaman .hangi marka alım sizde hangisi var .ben sevdiğimi sert seviyorum biraz

bugun 1 saate yakın sporumuda tamamladım.ısınma ve soğuma egzersızleride dahil içinde .)

canım benimki conti ben çok memnunum.

Pazartesi Start veriyom akidesler
Bekleyin

ooo bekiyoruz seniii :))

Alıntı kraliçesi

merhaba canım. hoşgeldin. buse ben 27 yaşındayım evliyim bebiş yok. 5 kg verdim henüz 1,5 ayda. sen de verirsin canım 20 kg vermişsin zaten süpersin :)

canım güzel menü zaten çok yürümüşsün o da kaçamak hakkın olmuş. afiyet olsun :)

Tesekkurler arkadaslar İsmim rana :)

m. oldum canımm

rezaletim

akşam yemeğimi 4 30 5 gıbı tamamladım.karnıyarık ve cacık tükettim .birazdan kendime kahve yapıp onuda içicem bugunluk yedıklerım bunlar .

menü konusunda uyarmış zaten arkadaşlarım. afiyet olsun canım.

resmi bir şey değildi kiii takım içiydi sonuçta ama neyseee farketmez sonuçta paylaşım olarak her türlü buradayım hedefi de arada söylemiş oldu işte

kııızz tabikide cuma listesi dışındaki tüm listelere girebilirsin

hediyeni yerim senin boniiim

eline sağlık hilaliiim

hedefim 63

simitçi güzeli afiyet olsun :)

canım Allah acil şifalar versin. iyi haberlerini bekliyorum.

afiyet olsun canım köme olmamış tabiki

hayırlı olsun canım memnun kalırsın inş :)

afiyet olsun bugünki en güzel menü sanırım :)

kömeci seniii

7 EKIM HEDEF LISTESI
Kumral_kraker: 70.2
Eliya: 73.4 hedef 70
Alinin_annesi: 74.4
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66 hedef 63
Burnfat: 85.5
Semplice_signora: 84.4
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
Golcln: 57.9
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love: 86

Ve bir buse alintisi ile karsinizdayiz
Maalesef busem öyle bi komşum yok
Başka yerlere bakıyorum 2 tane daha buldum onlarda yakın sayılır oralara bakicam
Valla spor güzeldi bugün bide extra bir saat dans var ve omzumda 15 kg luk oğlumla yaptım dibine vurdum sporun yanii
Ekliyorum listeye kuzumm

kızlar kaçtım yatıyom artık

iyi geceler :)

hilaaal öptüm tatlıım
Eklemiş bile
Tamamdir canım benim iyi geceler bende öptüm seniii

Saol caniim iyi gibii cok sukur son bi haftamz kaldi die dusunuyorum ins. Doktr kontrlmz var duzeldi derse kurtulck cocugum insallah. 3 basamak merdivenden dustu betona bi dktr catladi dedi bi doktor kirik dedi 10 15 gune kaynar duzelir bebek dediler beklioz bakalim

Ben izne cikarsamda buraya dahil olcakmiyim kizlar ona gore bnde hedef yazarim yazsam nolck gram gtmio ama gidicek mecburrrrr

Kizlar tebrik ederim herkesi:)
Saol canim benim insallahh. Miniğiim nasıll kabadayı gbi kollar hawada yuruo yawrm bandajdan dolayi aklina geldikce snirlenio cikartmak istio onunla yatip kalkio iste insallah duzeliceek
Allah kolaylik versin canim
Kızlar bu ödem ne zaman biter bndeki ya
10 gün oldu başlayalı 3.1 kilo gitti bu normal mi sizce pkolu biri olarak soruyorum
masallah canim bosver gitsin de odemden gitsin:)
Pazartesi Start veriyom akidesler
Bekleyin
benim bu 2 gun fecaat olmamasi icin cok gayret ediyorum.p.tesi itibariyle ben de tam gaz ins
Oh cok sukur daha da iyi olur insallah

Kizlar bu ay benim icin hic ama hic veri.li degildi. buseb alintilar gitti.tarih tam hatirlamiyorum ama duzenli olarak 19 haziran sonrasi oturdu menulerim.2.5 ay yaklasik.haftada yarim kiloydu hedefim.yani 83lerde olmam lazimdi bu hafta:/bilmiyorum ya.cok agir gidiyor.bi de bu ay cok odemem cikti hic kendime uygun alisveris yapamadim.hep peynir vardi agirlikli.cunku aile gemelde kh yiyor.bu da belki bana zarar verdi.salata yesillik ve sebze cok azaldi bu ay:/

Evet canım ilk oraya atandım hatta ilcesine, sironu güzel bak :)

Ben çok severim patates salatasının,bir kaşık alınca devamı gelirdi supersin,iradelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…