- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.161
Valla tatlım evde yumurta dahi yok hastalık yol yorgunluğu derken Evdekilerle idare ettik yarın işleri toparlamaya gidiyorum pazar da düğün var dönüşte alışveriş yaparım artık. Köme kalorili dir mutlaka ama dutla yapılıyor ayrıca şeker yok dogal pekmez gibi dusunebilirizKızlar çabalarınızdan dolayı tebrik ederim hepinizi.
Kesinlikle dpor ćok önemli şeydacım.
İnşallah iyi olur paşamız ićin. Hayırlısı. Elbet bulunur sıkma canını.
Benim jedefim 82 kg holalim. İnşallah tuttururum.
Fena değil canım. Afiyet lsun.
Hayırlısı inşallah daha güzrl günler göreceksin allahın izniyld ececim.
On nimara deģil ama çok da kötü değil.
Afiyet olsun.
Hayırlı olsun canım güle güle kullan.
Lezzetli bir tadz benziyor. Sma kslorili herhslde.
Sağol elifimm dusunmen yeter. Eniştem diyarbakır li orda kendileri yapıyorlar. Her sene yollardi bildiğin öküz gibi yerdim insan gibi degil yaniBende çok severim g.hane nin meşhuru köme ve pestil gelirken de aldık baya o bana baktı ben ona Kıyamadim yedim :))) yakın olsak getirirdim kizzz.
dutla yapılıyor g.hanede kaynatılır pekmez gibi sonra içine ceviz konulup sucuk gibi uzun uzun yapılır kurutulur kesip yersin sonrada :)))))
Inş canım teşekkür ederimKızlar çabalarınızdan dolayı tebrik ederim hepinizi.
Kesinlikle dpor ćok önemli şeydacım.
İnşallah iyi olur paşamız ićin. Hayırlısı. Elbet bulunur sıkma canını.
Benim jedefim 82 kg holalim. İnşallah tuttururum.
Fena değil canım. Afiyet lsun.
Hayırlısı inşallah daha güzrl günler göreceksin allahın izniyld ececim.
On nimara deģil ama çok da kötü değil.
Afiyet olsun.
Hayırlı olsun canım güle güle kullan.
Lezzetli bir tadz benziyor. Sma kslorili herhslde.
Afiyet olsun canım cuma olmasına rağmen güzel olmuş menunBu günkü menüm.
Sabah 8.30
Yarım haş. Yumurta
1 kk peynit
Domates
Salatalık
2 dilim rkmek
Öğlsn 14.30
Közlenmiş biber
1 kasr yoğurt
Bol salats
1 dilim ekmfk
Akşsm 19.30
1 kasr mervimek çorbası
1 kase yoğurt
Bil sslata
3 litre su
Spor yok. Ćok hslsiz hissediyorum kendimi. Yatından donra dporu oturtacağım hayatıma.
Afiyet olsun busem aksam geç olmasa sorun degil bencemenüm
sabah:9.00
1 fincan yeşil çay
9.30
1 dilim tb ekmeği
3 zeytin
1 kk peynir
2 dilim hindi füme
yarım küçük domates
1 küçük salatalık
14.30
2 anjelik erik
3 tane siyah üzüm
17.00
100 gr yoğurt
20.00
1 yk patates salatası, yağlı baharatlı ve kurusoğanlı (2 küp patates vardı kaşıkta sadece)
2,5 lt su
spor yok
Anamm ne çok konusmussunuz gevezeler sizi
Betusumm sen düşünme bunları şimdi streslisin kuzum izinden dön nasıl vereceksin kiloları canım benimm
benimkiler baza altinda valla
Amana mı hic duymadim bende
tebrikler ececim
Toparlicam kuzum bugün nasıl yürüdüm bi bilsen
tebrikler canım
Sağol canım
hoşgeldin melisacim ben Hilal 24 yaşındayım evliyim 3 yasinda oglum var. 2 buçuk aydır burdayım 10 kilo verdim
Canım geçenlerde yeniledim tartimi 20 liraya sinbo konuşan tarti aldım
Kızlar az Once girdim eve kreş olmadı maalesefanneninde çalışıyor olması lazimmis. Bende çalışsam nasıl krese alistiricam çocuk başlasın öyle calisicam dedim. Ama olmuyormuş öyle moralim bozuldu bende kendimi yollara verdim dışarı ciktigimdan beri yürüdüm. Yaklaşık 3 saat oglusla dışarda yemek yedik ama üstüne bir buçuk saat yürüdüm yakmisimdir herhalde
Saol canim benim insallahh. Miniğiim nasıll kabadayı gbi kollar hawada yuruo yawrm bandajdan dolayi aklina geldikce snirlenio cikartmak istio onunla yatip kalkio iste insallah duzeliceek
ekledim onu da canım
benimde var yorganım yetcek gibi duruyor
canım mesela kesinlikle dışarda içilebilir starbucks tarzı yerler de kahve americano sütlü kalori açısından düşük ve tok tutuyor ve çok iyi yemek olarak ızgara candır felsefem var salatadan bile daha iyi salatalarda 1000 tane sos koyuyorlar çıkıyor kalorileri ama ızgara tavuğun köftenin etin hiç bir zararı olmaz ki hemen hemen her cafe de her restaurantta ızgara var artık mesela bazen çok acıktığımda ve ortam olmadığında bi kepekli sandviç tarzı minik şeylerden alır üstünü atıp sadece altındaki ekmekle içindekini yiyoum bunu hala yapıyorum ara ara 1 2 kilo alınca hemen özellikle
boşuna karbonhidrat tüketmiyorum ve hala dışardalatte mocha yerine americano ya da türk kahvesi içiyorum
dışarda genel olarak arkadaşlarımla ve kahvaltılar yaparız biz ve serpme kahvaltılardır peynir domates salatalık biraz menemen falan derken geçiştirdim hep evde yapılıcak en basit şeylerden biri de yine tavuk fırına at her türlüsü lezzetli zaten uğraşmasan da çok sonra salata olabilir mesela peynirli falan çok hoşuma gider benim istediğin kadar ye hem hiç bir zararı olmaz yoğurt benim mucizem zaten içine herşeyi katıp yiyebilirim hiç bir zaman light yoğurt light süt light peynir tüketmedim inanmam öyle şeylere ama mucize dur yazcam daha devam etcem daha çooook şey vardışrda yemek yemekten nasıl kaçılır haha mesela ben bazen çok böyle davetlerde falan miğdem rahatsız o yüzden almiyim sağol falan derdim ızgara yerdim miğde için daha iyi sozsuz falan diye
Kızlar bu ödem ne zaman biter bndeki ya
10 gün oldu başlayalı 3.1 kilo gitti bu normal mi sizce pkolu biri olarak soruyorum
kısa zamanda öyle baskül alım o zaman .hangi marka alım sizde hangisi var .ben sevdiğimi sert seviyorum biraz
bugun 1 saate yakın sporumuda tamamladım.ısınma ve soğuma egzersızleride dahil içinde .)
Pazartesi Start veriyom akidesler
Bekleyin
Alıntı kraliçesi
Herkese Merhabaa :)
Araniza yeni katiliyorum.30 yasindayim 9 aylik bir bebegim var. Hayatimda hep kilolu oldum ve bunu takinti yapmadigim bir anim yokO yuzden artik buna bir son vermem gerektigini düşnüyorum.. Şbat ayina kadar yani 5 ayda 15-20kg hedefliyorum. Bu kilolar hamilelikten kalma olmadigindan zor gidecek ama gitmeli..(hamilelikte aldigim 20 kg ı verdim). Diyette zorlanmiyorum ancak spor konusunda cok destek ve motivasyona ihtiyacim var cunki istikrarsizim fazlasiyla..
Kilo74.500 kg
Boy 157
İnsallah saglikli ve aynaya baktigimizda gormeyi istedigimiz bedenlere kavusuruz hepimiz :)
Sabah 10
2 mürdüm erigi
Öğle 13
Bir kır pidesi
Yarım bardak icetea
Akşam 17:30
Bir yumurtadan peynirli omlet
Bir domates
Bir salatalık
Yarım dilim tb ekmeği
Akşam yemekte kızartma var ondan kahvaltilik yedim
Su 2 ye yakin daha içerim
Spor 3 saatten fazla yürüyüş
Tesekkurler arkadaslarİsmim rana :)
2 EYLÜL HEDEF LİSTESİ
KumraL_KrakeR güncel 72.5 // hedef kilo 69 // 2 eylül kilo:70.2 //hedefe kalan 1.2 //1 ayda verilen kilo: 2.3
Alinin_Annesi güncel 74.6 //hedef kilo 70 // 2 eylül kilo:74.4// hedefe kalan 4.4 //1 ayda verilen kilo: 0.2
erdemhilal güncel 72.2// hedef kilo 67 //2 eylül kilo:71.1 //hedefe kalan:4.1 //1ayda verilen kilo: 1.1
buseb güncel 68.3// hedef kilo 64 // 2 eylül kilo:66 //hedefe kalan:2 //1 ayda verilen kilo: 2.3
burnfat55 güncel 85.1 //hedef kilo 82.5 //2 eylül kilo:85.5 //hedefe kalan: 2// 1 ayda verilen kilo: +0.4
seng güncel 77 //hedef kilo 71 // 2 eylül kilo: 72 //hedefe kalan:1 //kilo 1 ayda verilen kilo: 5
kızlar üzgünüm bu ay hedefi tutturan yok
akşam yemeğimi 4 30 5 gıbı tamamladım.karnıyarık ve cacık tükettim .birazdan kendime kahve yapıp onuda içicem bugunluk yedıklerım bunlar .
Bende geçen akşam bir ödül hazırlamıştım aslında değiştirecektim ama zamanım olmaz göstermeyi unuturum falan kenarda köşede kalmasın gider ayak ((buseb yolladılar beni anacım ben gitmek istemedim giit başka takımlarda hedef ver dediler )) gider ayak hedayem olsun ilk oscar ödülünüz içinn
resmi bir şey değildi kiiitakım içiydi sonuçta ama neyseee farketmez sonuçta paylaşım olarak her türlü buradayım hedefi de arada söylemiş oldu işte
Kumral_kraker: 70.2
Eliya: 73.4
Alinin_annesi: 74.4
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66
Burnfat: 85.5
Semplice_signora: 84.4
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9
Golcln: 57.9
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love: 86
Ececim dediğin gibi resmi değil sorun olmaz bence ekledim seni de
Kızlaar menüüm
11,30 çeyrek simit
13,30 çeyrek simit
15,00 1 elma
16,45 1 tabak yayla çorbası
22,00 1 kase yoğurt
2 lt su
45 dk yürüyüş, 50 yan hareketi
sabah türbe ziyareti yaptım biraz da uyuyakalmışım koştururken hepten aç kalmıyım dedim
bugün çenesini oynatmaya çalışmış ama bakalım sanırım serumlardan da su toplamış olabileceğini düşünüyorlar diyalizi artıracaklarmış nefes almasını kolaylaştırmak için halaa beklemedeyiz
Ve 1 ay sonra ilk menüm :)))
Sabah 9
5 zeytin
Saat 11
1 kk peynir
8 zeytin
1 dilim tam buğday
1 tatlı kaşığı ev salcasi
1 fincan yeşil çay
Saat 16
1 bardak süt
2 minik dilim cevizli köme
Saat 18
1 kase domates çorbası
2 kaşık makarna
2 kaşık Erzincan tulum peyniri
1 fincan yeşil cay
Su 2 litre
Spor yapamadim temizlik yaptım canlar.
Kizlar makinam çalıştı eşim yaptı. Tam sevindim attım çamaşırları içinden su boşaldı yine. Böyle olmaz dedi eşim makina bakmaya başladık netten AEG Siemens ve miele arasında kalıp Siemens aldım 9kg kapasiteli 1400 devir 2700 liraya p.tesi kargo da salı çarşamba elimize gecer inşallah bayram üstü hiç iyi olmadi. Benimki Samsung a sıcak bakmadı hotpoint ede öyle ille bilindik olucak mis. Kurutmali kesinlikle olmaz ayrı aliriz gerekirse dedi. Öyle işte :))))
Bu günkü menüm.
Sabah 8.30
Yarım haş. Yumurta
1 kk peynit
Domates
Salatalık
2 dilim rkmek
Öğlsn 14.30
Közlenmiş biber
1 kasr yoğurt
Bol salats
1 dilim ekmfk
Akşsm 19.30
1 kasr mervimek çorbası
1 kase yoğurt
Bil sslata
3 litre su
Spor yok. Ćok hslsiz hissediyorum kendimi. Yatından donra dporu oturtacağım hayatıma.
Ve köme ile tanışın canlar.Eki Görüntüle 1880494
Ve bir buse alintisi ile karsinizdayizoo feci yürümüşsün aferim. başka kreş bakcan yani yada rica etsen işe başlayınca bi komşun baksa 2-3 hafta biraz para karşılığı sonrada o kreşe versen devletinkine yavruşu? var mı öyle samimi olduğun güvenilir bi komşun? kaç senedir o apartmandasın bilmiyorum gerçi..
ay kıyamam yaaaminn canım aminn
ay ne güzel yazmışsın çok sağ ol canım. sandviç çok işe yarar. ben de ızgara tercih ediyorum evet. şu midem ağrıyor taktiği süpermiş kullanırım bunu ohhh :))
evet canım normal süpersin :)
canım benimki conti ben çok memnunum.
ooo bekiyoruz seniii :))
merhaba canım. hoşgeldin. buse ben 27 yaşındayım evliyim bebiş yok. 5 kg verdim henüz 1,5 ayda. sen de verirsin canım 20 kg vermişsin zaten süpersin :)
canım güzel menü zaten çok yürümüşsün o da kaçamak hakkın olmuş. afiyet olsun :)
m. oldum canımm
rezaletim
menü konusunda uyarmış zaten arkadaşlarım. afiyet olsun canım.
kııızz tabikide cuma listesi dışındaki tüm listelere girebilirsin
hediyeni yerim senin boniiim
eline sağlık hilaliiim
hedefim 63
simitçi güzeli afiyet olsun :)
canım Allah acil şifalar versin. iyi haberlerini bekliyorum.
afiyet olsun canım köme olmamış tabiki
hayırlı olsun canım memnun kalırsın inş :)
afiyet olsun bugünki en güzel menü sanırım :)
kömeci seniii
7 EKIM HEDEF LISTESI
Eliya: 73.4 hedef 70
Buseb: 66 hedef 63
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
kızlar kaçtım yatıyom artık
iyi geceler :)
Eklemiş bilehilaaal öptüm tatlıım
Saol caniim iyi gibii cok sukur son bi haftamz kaldi die dusunuyorum ins. Doktr kontrlmz var duzeldi derse kurtulck cocugum insallah. 3 basamak merdivenden dustu betona bi dktr catladi dedi bi doktor kirik dedi 10 15 gune kaynar duzelir bebek dediler beklioz bakalimÜzülme canım ya sağlık olsun inşallah daha güzel bir yer bulursun.
canım çok geçmiş olsun nasıl oldu minigin çok üzüldüm yavruma çabucak iyileş sin. Nasıl oldu bi kırılma işi?
dört gözle, heyecanla bekliyorum
endokrin için sanırim önce dahiliye ye gitmeli sin onlar yönlendiriyor hastane randevu veriyor sistemden kendin alamıyorum oglusumu götürüyorum ben ilk girişimız öyle olmuştu endokrinoloji bölümune.
Hosgeldin canim ben Elif kardes kardes zayifliyoruz burda sende verirsin maşallah vermişsin zaten devamı bol olsun inşallah.
cuma kaçamağı vuuu aksama toparlamissin ama. Su ice tea yi nasıl içiyorsunuz ya hiç sevemedim.
tatlım zamanla öğrenirsin alt alta yazıyoruz liste halinde. Karnıyarık patlıcanlar yağda kızardıysa olmamış malesef. Sabah öğle ne yedin içtin bebeğim. Su ne kadar spor yaptın mi bilelim dimi.
kemirdi mi simit ini Ece can. Güzel bence menun. Anneciğine Rabbim acil şifalar versin duaların kabul olsun.
Ben izne cikarsamda buraya dahil olcakmiyim kizlar ona gore bnde hedef yazarim yazsam nolck gram gtmio7 EKIM HEDEF LISTESI
Eliya: 73.4 hedef 70
Buseb: 66 hedef 63
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
Kizlar tebrik ederim herkesi:)***9.TAKIM 481.ETAP***
KumraL_KrakeR(70.1/70.2/+0.1/%-0.14)
erdemhilal(71.5/71.1/0.4/%0.56)
Alinin_Annesi(74.4/74.4/0/0) kilosu sabit - izne ayrılmak istiyor
buseb(67.2/66/1.2/%1.79)
semplice_signora(74.4/74.4/0/0) kilosu sabit
Seng (72.7/72/0.7/%0.96) 6.takıma transfer olmak istiyor
golcln (58.5/57.9/0.6/1.03) yeni uye baslangic tarihi:16 Ağustos başlangıç kilo:61.6 hedef kilo:52
9.takım genel ortalama:%0.600
Allah kolaylik versin canimSaol canim benim insallahh. Miniğiim nasıll kabadayı gbi kollar hawada yuruo yawrm bandajdan dolayi aklina geldikce snirlenio cikartmak istio onunla yatip kalkio iste insallah duzeliceek
masallah canim bosver gitsin de odemden gitsin:)Kızlar bu ödem ne zaman biter bndeki ya
10 gün oldu başlayalı 3.1 kilo gitti bu normal mi sizce pkolu biri olarak soruyorum
benim bu 2 gun fecaat olmamasi icin cok gayret ediyorum.p.tesi itibariyle ben de tam gaz insPazartesi Start veriyom akidesler
Bekleyin
Oh cok sukur daha da iyi olur insallahbugün çenesini oynatmaya çalışmış ama bakalım sanırım serumlardan da su toplamış olabileceğini düşünüyorlar diyalizi artıracaklarmış nefes almasını kolaylaştırmak için halaa beklemedeyiz
Evet canım ilk oraya atandım hatta ilcesine, sironu güzel bak :)ayy yakın olsaydık keşke.
aa çok şaşırdım kültürümde yoktur köme g.hane gelini olunca yedim ilk çok sevdim şimdi bide dışınida cevizle kapliyolar ballı falanda var oyyy gece gece çok fena oldu bu. Görev mi yaptın poni cım g.hanede.bende g.haneyi hiç sevemedim 15 yıllık evliyim ama yokk anam yok sevmiyorum.
Ben çok severim patates salatasının,bir kaşık alınca devamı gelirdi supersin,iradelisinmenüm
sabah:9.00
1 fincan yeşil çay
9.30
1 dilim tb ekmeği
3 zeytin
1 kk peynir
2 dilim hindi füme
yarım küçük domates
1 küçük salatalık
14.30
2 anjelik erik
3 tane siyah üzüm
17.00
100 gr yoğurt
20.00
1 yk patates salatası, yağlı baharatlı ve kurusoğanlı (2 küp patates vardı kaşıkta sadece)
2,5 lt su
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?