- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.401
+300 um kızlar dün biraz mantı yedim Aylardan sonra çok Üzgünüm sanırım onun etkisi.
Anam ya başınıza gelmedik kalmamış çok geçmiş olsun annemden bir haber gök ortim aynıGünaydın kızlar
Teşekkür ederim hepinize.tlf dan tek tek alamadim msjlarinizi. Benim böcek fobim var.canlı yada ölü gördüğümde kitlenip kalıyorum. Evimde bile görsem eve geri giremiyorum temizlenmeden.çocuk gibi bi durum ama konusamayacak hale geliyorum.kusuyorum.nefes alamıyorum.o derece.gece diazemi ondan vurdular.dün sabah denizdeydik oglumla.tam sahile çıkıyorum oğlum botunda elimdeydi.dalga çarptı ve devrildi.kopuklerden kayboldu 10 sn kadar göremedik.elimde şapkası kalakaldi. Bayilmisim ben suyun içine. Hayal meyal hatırlıyorum söylenenleri. Çıktı iyi nefes alıyor aglamadi bile vs vs. Kucağıma verdiler sonra. Eve geldik toparlandik hastaneye gitcez diye.yığenimi yıkadı annesi banyodan çıkardiniz diye bi kasti kendini.13 aylik cocuk katılıyor nefessiz kaldı kasildi vücudu. Mosmor oldu yuzu.annesi ağlamaya başladı kucağıma aldım cimdik attım yüzüne ufledim vs çığır attı 1 kere.sonra yığıldı kucağıma. Gözler kaydı. Baygın. Mosmor babası koştu geldi.sarstı saplak atti ağlamaya başladı yeniden. Annesi yığıldı bi köşeye. Bu ikisini 30 dk içinde yasadık. Herkes normale döndü. Oğlum iyi.cigerleri temiz.kızımız gayet iyi.ne yedik o valizleri nasıl toparladik da yola düştük bilmiyorum. Yolda petrole durduk oğlum kucagimda bez degistircem koridor karanlık basamak yapmışlar oda girişine hemde kırık dökük. Ben bi yuvarlandim.oğlumla.ona bişey olmasın diye korudum.dirseklerim.sağ dizim.sağ ayağa bilegim.sağ elim şiş. Morarma kızarma ağrı hepsi var.oglumda bişey yok çok şükür. Eve geldik ama bi de bize sorun.1.5 saat ağladım eve girinceye kadar.
Oğlum öğlen uyuyunca PC'den geçmişe giricem.
ballikayfe annen nasıl oldu? Yeni takımın nasıl gidiyor?
@KumraL_KrakeR ev tasinman nasıl gidiyor? Kolayladin mi biraz?
@mefkurem ulaŞti mi memlekete?
Yolda tatilde olan herkes iyimi?
@Alinin_Annesi bebis nasıl oldu?
eliya toparladin mi tatil dönüşü işlerini?
@berilceee kaptanimiz döndü mu resmi olarak? :) o ne demekse.
@seydan94 kaptanimiz ne yaptı yurtdışı islerini?
Adını hatirlayamadigim herkes iyimi? Bi sıkıntı yoktur inşallah.
Yeni arkadaşlar gördüm.hosgelmissiniz bacilar. En kısa zamanda fit olmanız dileğiyle :)
düzelecek ortim senin pes edip etmeyeceğini deniyor hayat pes etme sakin geç olsun güç olmasınBu arada üzülerek ptesi bildirimimi yapayım.
74.4 ile perşembe sabahı sabittim geçen haftaya göre.
+700 ile 75.1 gorunuyorum bugün
Cuma sabahi gelen regl sisligi 1 gece önce yediğim serum ve 5 günlük kabizlikla çıkmıştır inşallah. Bugün başlıyorum sikmaya yeniden.73leri göremedim bi((((
Evet yaa az ama ne yapayım hc vermemektense inşallah daha iyi zamanlarımda olurtebrikler.Sen 71,1 yazınca heyecanlandım.71,1leri bende görürmüyüm acep :)
Geçmiş olsun canım. Benim makinam bosch 7kg. Kaç programlı bilmiyorum ama memnunum ben. tek kişilik battaniye yorgan yıkayabiliyorum.9kg luklarda çok sorun çıkıyormuş 7 aldım bende.2011den beri kullanıyorum. Bosch bayimiz eniştemiz kaliteli bi model verdi o yüzden. Onun tavsiyesine uyduk.Buzdolabı muhabbeti de dönmüş buzdolabımda bosch benim.Ondan da memnunum.Ama bulaşıktan illallah geldi 6 yılda. En kısa zamanda atıcaz. Yoksa cinnet geçirtecek karıkoca bize makina. Kurutmayı ayrı aldım ben arçelikten.Kuzenim 6 yıldır kullanıyor çok memnunmuş.Bende ondan aldım.Dijital değil benimki. 3 ay oldu gayet güzel.b+ olması dışında.Bende gece çalıştırıyorum elektrik az gelsin diye.Akıllı sayaç var da bende.
Naptın Hilalcim?Kreş ve iş konularını hallettin mi?
Kaptanım şekerim sabittim ben persembe sabah.Cuma da tartılamadım.
Bende sabittim geçen hafta +700 geldi öküz gibi(((((((((
Orti bu hafta az olmuş.-3 ten sonra 700 gr az geldi gözüme.Ay konuşmama bak sanki ben 1,5 verdimBi de aldım 3 günde ((( Tebrikler ortim bakma sen bana. Hem annen hem burası koşturmacan çok senin.
Maşalllahhh....
Hoşgeldin aşk sarhoşu :) Ben ayşe. 34 yaşındayım şimdilik :) 10 gün sonra 35 olicek. 3 yaşında ve 1 yaşında 2 kuzucum var. Mayıstan beri burdayım.Kalan 4 kgBugün 5 oldu
Bu seee sen naptin kız cumaya 2 yap su eksiyi9. TAKIM KARNE NOTUMUZ 83
DİĞER TAKIMLARA FARK ATMIŞIIIIZZ
BOMBEEEEEEEEEEEE
Bu seee sen naptin kız cumaya 2 yap su eksiyibir de bu ay da aynen devam 9. Takım
bu bilgiyi siparişler önce görseydim 7 kg luk secerdimtebrikler.Sen 71,1 yazınca heyecanlandım.71,1leri bende görürmüyüm acep :)
Geçmiş olsun canım. Benim makinam bosch 7kg. Kaç programlı bilmiyorum ama memnunum ben. tek kişilik battaniye yorgan yıkayabiliyorum.9kg luklarda çok sorun çıkıyormuş 7 aldım bende.2011den beri kullanıyorum. Bosch bayimiz eniştemiz kaliteli bi model verdi o yüzden. Onun tavsiyesine uyduk.Buzdolabı muhabbeti de dönmüş buzdolabımda bosch benim.Ondan da memnunum.Ama bulaşıktan illallah geldi 6 yılda. En kısa zamanda atıcaz. Yoksa cinnet geçirtecek karıkoca bize makina. Kurutmayı ayrı aldım ben arçelikten.Kuzenim 6 yıldır kullanıyor çok memnunmuş.Bende ondan aldım.Dijital değil benimki. 3 ay oldu gayet güzel.b+ olması dışında.Bende gece çalıştırıyorum elektrik az gelsin diye.Akıllı sayaç var da bende.
Orti bu hafta az olmuş.-3 ten sonra 700 gr az geldi gözüme.Ay konuşmama bak sanki ben 1,5 verdimBi de aldım 3 günde ((( Tebrikler ortim bakma sen bana. Hem annen hem burası koşturmacan çok senin.
Maşalllahhh....
Hoşgeldin aşk sarhoşu :) Ben ayşe. 34 yaşındayım şimdilik :) 10 gün sonra 35 olicek. 3 yaşında ve 1 yaşında 2 kuzucum var. Mayıstan beri burdayım.Kalan 4 kgBugün 5 oldu
bu bilgiyi siparişler önce görseydim 7 kg luk secerdimtebrikler.Sen 71,1 yazınca heyecanlandım.71,1leri bende görürmüyüm acep :)
Maşalllahhh....
olmamış maalesef canımPazar günü menüsü
Sabah 10. 00
1 kk peynir
Domates
Sslatslık
2 dilim ekmek
Öğlen 16.00
2 sarma
Yarım kase makarna salatası
Kuzenimin kızını 6 aylık kınası vardı. Öğlen gittik ancsk geldik
Akşam 21.00
Fırınd tavuk (1 kalçalı but )
1 çay bardaģı ev yapımı çok az şekerli erik suyu
2.5 litre su.
Kızlar bugün hiç olmadı. Yarın hemen yoparlayacağım. Büyük ihtimal yarın artı ćıkacaģım.
Ay kabus gibi geçmiş canım yaa. Allahtan atlatmissiniz çok çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Teşekkür ederim hepinize.tlf dan tek tek alamadim msjlarinizi. Benim böcek fobim var.canlı yada ölü gördüğümde kitlenip kalıyorum. Evimde bile görsem eve geri giremiyorum temizlenmeden.çocuk gibi bi durum ama konusamayacak hale geliyorum.kusuyorum.nefes alamıyorum.o derece.gece diazemi ondan vurdular.dün sabah denizdeydik oglumla.tam sahile çıkıyorum oğlum botunda elimdeydi.dalga çarptı ve devrildi.kopuklerden kayboldu 10 sn kadar göremedik.elimde şapkası kalakaldi. Bayilmisim ben suyun içine. Hayal meyal hatırlıyorum söylenenleri. Çıktı iyi nefes alıyor aglamadi bile vs vs. Kucağıma verdiler sonra. Eve geldik toparlandik hastaneye gitcez diye.yığenimi yıkadı annesi banyodan çıkardiniz diye bi kasti kendini.13 aylik cocuk katılıyor nefessiz kaldı kasildi vücudu. Mosmor oldu yuzu.annesi ağlamaya başladı kucağıma aldım cimdik attım yüzüne ufledim vs çığır attı 1 kere.sonra yığıldı kucağıma. Gözler kaydı. Baygın. Mosmor babası koştu geldi.sarstı saplak atti ağlamaya başladı yeniden. Annesi yığıldı bi köşeye. Bu ikisini 30 dk içinde yasadık. Herkes normale döndü. Oğlum iyi.cigerleri temiz.kızımız gayet iyi.ne yedik o valizleri nasıl toparladik da yola düştük bilmiyorum. Yolda petrole durduk oğlum kucagimda bez degistircem koridor karanlık basamak yapmışlar oda girişine hemde kırık dökük. Ben bi yuvarlandim.oğlumla.ona bişey olmasın diye korudum.dirseklerim.sağ dizim.sağ ayağa bilegim.sağ elim şiş. Morarma kızarma ağrı hepsi var.oglumda bişey yok çok şükür. Eve geldik ama bi de bize sorun.1.5 saat ağladım eve girinceye kadar.
Oğlum öğlen uyuyunca PC'den geçmişe giricem.
ballikayfe annen nasıl oldu? Yeni takımın nasıl gidiyor?
@KumraL_KrakeR ev tasinman nasıl gidiyor? Kolayladin mi biraz?
@mefkurem ulaŞti mi memlekete?
Yolda tatilde olan herkes iyimi?
@Alinin_Annesi bebis nasıl oldu?
eliya toparladin mi tatil dönüşü işlerini?
@berilceee kaptanimiz döndü mu resmi olarak? :) o ne demekse.
@seydan94 kaptanimiz ne yaptı yurtdışı islerini?
Adını hatirlayamadigim herkes iyimi? Bi sıkıntı yoktur inşallah.
Yeni arkadaşlar gördüm.hosgelmissiniz bacilar. En kısa zamanda fit olmanız dileğiyle :)
olur oyle canim nasıl stres yasamissinBu arada üzülerek ptesi bildirimimi yapayım.
74.4 ile perşembe sabahı sabittim geçen haftaya göre.
+700 ile 75.1 gorunuyorum bugün
Cuma sabahi gelen regl sisligi 1 gece önce yediğim serum ve 5 günlük kabizlikla çıkmıştır inşallah. Bugün başlıyorum sikmaya yeniden.73leri göremedim bi((((
maşallah fatmam tebriklerGunaydin kizlar.adetin 3.gunu.yavas yavas cuma odemi gisiyor sukur.
cuma:85.5
P.tesi :85.0
Fark :-500
Yatili misafirlerimiz var.kahvaltiya geciyorum.aksama gelirim yine
görürsün tabiki canım :)tebrikler.Sen 71,1 yazınca heyecanlandım.71,1leri bende görürmüyüm acep :)
Maşalllahhh....
Annemin bakması için bir ay orda kalması gerekir hergün gidip gelememBende onu merak ediyorum.Boniler mi aldı çikiletalar mı?
:))) Bende son 4 kgyu yavaş yavaş veriyorum listede kalayım diye
Allahım ya.Bu saçma prosedürler deli ediyor beni.Devlet para hibesi yapar ya onlarda böyle.Önce harcamanı yap sonra gel ödeyim sana diyor.Ulan harcayacak borçlanacak durumda olsam niye sana başvuruyum dimi
Allah yardımcın olsun. oğluşa annen baksa bikaç ay çalışsan da öyle başvursan olmazmı?
Mide bahanesini bende yaparım çok sıkışınca. Yemin etsem başım ağrımaz zaten reflüm var :) Ama ağır menülerde çok işe yarar,hafif yemek adına :)
Tavsiyeler için thanks
İnşallah.
Dostlar başına böyle ödem :)
Ödem gitsin diye özel bişey yapıyormusun?Belki bende de gizli ödem vardır
Atlamış oluyorum mevzuya ama hormon testlerini endokrin yapar detaylı olarak. Jinekolog da yapıyor ama belli sınırlarda.Endokrinle yaşıyoruz da biz 5 yıldır.İlgi alanımıza girer oldu
teşekkür ederiz canım:)Merhaba 9. takımcım,
463-481 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-36#post-47963116
Geçer not aldığınız için tebrikler!
Aysecim özür dilerim karistirmisim ya7 EKIM HEDEF LISTESI
Kumral_kraker: 70.2
Eliya: 73.4 hedef 70
Alinin_annesi: 74.4
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66 hedef 63
Burnfat: 85.5
Semplice_signora: 74,4 hedef hedef :) yani 70
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
Golcln: 57.9
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love: 86
canım üzülme cumaya kadar toparlarsinGünaydınlarrrr
Bu gün bende durumlar kötü.
+600 üm. Moralim kötü.
Oyyy kürek mürek oyki ne oy. Ulan ben ayda 4 verirmiyimki şüphesindeyim hatun 7 güne sığdıracak. Maşallah maşallah :)
Ay bayılcam 84,4ü gördükçe anam ben onu aylar önce terkettim.Bitti gitti 84lerle işim.Ayyy fenalık geldi.
İlk haftamda 2,6 vermiştim bende. Verirsin bencede.Spora devam :)
Ben kavuşmam öyle fiziğe. hıh. Hem kocam giydirmez bikini.hıh hem o ne öyle çıbık gibi. hıh.Ay çatlıcam kıskançlıktan
84,4 diiiiiil 74,4
kizzz bi an önce digitale geçEki Görüntüle 1881489 sabah 7 de kalktım dün akşam baya su içmiştim tartıldığımda 86 çıktım çok şaşırdım moralım bozuldu birden .sonra kahvaltımı yaptım dışarı çıktım yeni girdim eve bir tartılım dedim 85 çıktımay bi rahatladım.1 kilo vermiş oluyorum sanırım :)
Kizzz bombeee hoşgeldinGÜ NAY DIIIIIIINNNNNNNNNN
BOM BEEEEEEEEEEEEEEEEE
Inş çabuk iyilesirsin aysecim görüşürüz :)Nasıl kaptırdıysam kendimi kendi yazıma alıntı yaptım az önce
Çok şükür bitirdim geçmişi.
Eşim yıllık izinde bu hafta.Bayram sonuna kadar bizimle evde yani.Şimdi uyuyor.Kahvaltımı en hafif şekilde atlatmaya çalıştım.Çünkü dolap tamtakır.Uyansın da biraz pro biraz yeşillik toparlayıp geleyim marketten.
Bu hafta yiter gari tut şu gırtlağı sloganıyla başlıyorum.Sağ ayağım baya baya şiş olduğundan fazla spora yüklenemicem.
İnşallah 1- güne geçer de eşimin evde olmasını kullanıp tek başıma yürüyüşlere başlarım.
Bana yürümeler yaraşır şekerim.En çok bana yakışır
Oğluş vızıldamaya başladı. Gidip onu mutlu edeyim biraz.
Görüşürüz
Kız 5 tl den aldım kutusunu süper fiyat değilmikız bilmiyom da ishal yapması iyi bir şey değil 1 içişte ishal yaptı
aaa uyumuyalım istersen boni
tartı bombeeeeeeeee
sağ ol kız gideyim sarılarımı çakayım
ay çok kötü bi durum buuutayt yok mu hilal? eşin giydiriyorsa tayt al. ben tayt giyiyorum genelde uzun tshirtle.
kendin de farkındasın . afiyet olsun kuzum :)
kız bilmiyom da ishal yapması iyi bir şey değil 1 içişte ishal yaptı
geliyoooooooooorrrrrrrrrrrrr
ay bu yaşananlar nedir böyle kabus gibihepinize geçmiş olsun canım nasıl bir nazar bela varsa artık bi dua mu okutsan evinde bilemedim yani şoook
bu kadar şeye bu kadar + iyi bile. verirsin cumaya kadar liste bilinci var sende biliyorum. tekrar geçmiş olsun kuzum.
tebriikkk süpersiin
vışş
moralini bozma tatlım cumaya var toparlanırsan eksi olur rahatlıkla
acil digital baskül edinmen gerek tatlım böyle olmuyor gram hesabı yapıyoruz biz
tamam tatlım
öpüldün kolaylar geleee
Olsun elifim cumaya halledersin sen+300 um kızlar dün biraz mantı yedim Aylardan sonra çok Üzgünüm sanırım onun etkisi.
tebrikler busemmm supersinnnnKilo bildirimim:
Geçen cuma: 66.0
Bugün: 65.2
Fark: - 800
teşekkürler türkiyeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 1881558
Herhalde kız 9. Takımız bizzz9. TAKIM KARNE NOTUMUZ 83
DİĞER TAKIMLARA FARK ATMIŞIIIIZZ
BOMBEEEEEEEEEEEE
Elifim soyleseydin keşke anneme gidicem diye. Yokum evde deseydinDünden beri başım çatlıyor canım sıkıldı sinirlerim zipladi. Küçük gorumcemin eşi aradı Denizli deler, bayramda ordaysaniz gelicez diye. Tabiki buyrun gelin başımla beraber ama bütün yaz gezdiler yurt dışı yurt içi ben ne yaptım annelerinin yanında kaldım yaz boyu bir tanesi de görseydim yok Elif varya niye gidelim. Benimde anam babam var birlikte bayram yapmak gezmek toz mak istiyorum zaten dibine kadar gezmissiniz bırakında bizde tatil yapalım. Esimde üstüne Zonguldak'ta ki abisini çağırdı sizde gelin diye napim ben şimdi okul açılıyor anneme gidip uzun soluklu bi tatil yapamam bu son fırsatti. Tabiki arada gidiyorum ama işe gitmekten annemle zaman geciremiyorum. Napim ben şimdi yaaa. Kafanızı da şisirdim dicem ama banane şişsin ben burda tek başıma sisirmiyim kafamı
Dua edin de vazgecsinler gelmekten
bana soran yokki eşim biz kendimizi size göre şekillendiririz gelin dediElifim soyleseydin keşke anneme gidicem diye. Yokum evde deseydin
verirsin Hilal im cumaya kadar daha fazlasını.Cuma: 71.1
Bugün: 71
Fark 100 gr
Yap da olsun o zaman bonim görelim seniiay o kadar nasıl yapam kızama olur olur valla inş olur kız hasretim haftada 2 ye hiç olmadı öyle bir şey diyebilirim. 1.8 falan oldu da 2 olmadı
Allah sabır versin valla ya inşallah vazgecerlerDünden beri başım çatlıyor canım sıkıldı sinirlerim zipladi. Küçük gorumcemin eşi aradı Denizli deler, bayramda ordaysaniz gelicez diye. Tabiki buyrun gelin başımla beraber ama bütün yaz gezdiler yurt dışı yurt içi ben ne yaptım annelerinin yanında kaldım yaz boyu bir tanesi de görseydim yok Elif varya niye gidelim. Benimde anam babam var birlikte bayram yapmak gezmek toz mak istiyorum zaten dibine kadar gezmissiniz bırakında bizde tatil yapalım. Esimde üstüne Zonguldak'ta ki abisini çağırdı sizde gelin diye napim ben şimdi okul açılıyor anneme gidip uzun soluklu bi tatil yapamam bu son fırsatti. Tabiki arada gidiyorum ama işe gitmekten annemle zaman geciremiyorum. Napim ben şimdi yaaa. Kafanızı da şisirdim dicem ama banane şişsin ben burda tek başıma sisirmiyim kafamı
Dünden beri başım çatlıyor canım sıkıldı sinirlerim zipladi. Küçük gorumcemin eşi aradı Denizli deler, bayramda ordaysaniz gelicez diye. Tabiki buyrun gelin başımla beraber ama bütün yaz gezdiler yurt dışı yurt içi ben ne yaptım annelerinin yanında kaldım yaz boyu bir tanesi de görseydim yok Elif varya niye gidelim. Benimde anam babam var birlikte bayram yapmak gezmek toz mak istiyorum zaten dibine kadar gezmissiniz bırakında bizde tatil yapalım. Esimde üstüne Zonguldak'ta ki abisini çağırdı sizde gelin diye napim ben şimdi okul açılıyor anneme gidip uzun soluklu bi tatil yapamam bu son fırsatti. Tabiki arada gidiyorum ama işe gitmekten annemle zaman geciremiyorum. Napim ben şimdi yaaa. Kafanızı da şisirdim dicem ama banane şişsin ben burda tek başıma sisirmiyim kafamı
bana soran yokki eşim biz kendimizi size göre şekillendiririz gelin dediüstüne de abisi aradı gelin dedi. Yok hayır gelsinler gerçekten onlarla zaman geçirmeyi seviyorum iyiki varlar ama benimde hakkım tatil yapmak.
verirsin Hilal im cumaya kadar daha fazlasını.
olmamış maalesef canımafiyet olsun
Ay kabus gibi geçmiş canım yaa. Allahtan atlatmissiniz çok çok geçmiş olsun canım
olur oyle canim nasıl stres yasamissin
maşallah fatmam tebrikler
görürsün tabiki canım :)
Birazdan cikicam 2 tane daha kreş var onlara bakicam canım
Annemin bakması için bir ay orda kalması gerekir hergün gidip gelemem
teşekkür ederiz canım:)
Aysecim özür dilerim karistirmisim ya
canım üzülme cumaya kadar toparlarsin
kizzz bi an önce digitale geç
Kizzz bombeee hoşgeldin
Inş çabuk iyilesirsin aysecim görüşürüz :)
Kız 5 tl den aldım kutusunu süper fiyat değilmi
Ben turbanliyim canım tayt giyemem
Olsun elifim cumaya halledersin sen
Ama mantida neymisss kizź
tebrikler busemmm supersinnnn
Herhalde kız 9. Takımız bizzz
Cuma: 71.1
Bugün: 71
Fark 100 gr
Yap da olsun o zaman bonim görelim senii
semplice_signora ay neler yasamissiniz canım benim Rabbim bir daha yasatmasin. Tüylerim diken diken oldu okurken. Resmen bir kara bulut geçmiş üstünüzden üst üste gelmiş. Ağlayıp ta iyi yapmışsın için rahatlamistir.
İslerimi kolaylayamadim makinam yok :))))) dev gibi çamaşır yığını. Balkonda 3 kasa domates, domates suyu olmayı bekliyor. 30 kilo erik, erik suyu olmayı bekliyor. 8 kıloda kornison um turşu olmayı bekliyor bende başagrısından ölüyorum. :))))) değmeyin keyfine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?