Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

+300 um kızlar dün biraz mantı yedim Aylardan sonra çok Üzgünüm sanırım onun etkisi.

Anam ya başınıza gelmedik kalmamış çok geçmiş olsun annemden bir haber gök ortim aynı
düzelecek ortim senin pes edip etmeyeceğini deniyor hayat pes etme sakin geç olsun güç olmasın
Evet yaa az ama ne yapayım hc vermemektense inşallah daha iyi zamanlarımda olur

Bu seee sen naptin kız cumaya 2 yap su eksiyi bir de bu ay da aynen devam 9. Takım

ay o kadar nasıl yapam kız ama olur olur valla inş olur kız hasretim haftada 2 ye hiç olmadı öyle bir şey diyebilirim. 1.8 falan oldu da 2 olmadı

bu bilgiyi siparişler önce görseydim 7 kg luk secerdim bosch Siemens arası gidip geldim sonra AEG ve miele girdi devreye ilk makinam miele di çok memnundum eltim bunun içinde küçük küçük kadınlar var citiliyo bence derdi :)))) inşallah Siemensten de memnun kalırım. Buz dolabım çok elektrik harcıyor yoksa değişmez dim bugün almışsın gibi. Dolapta da bosch veya siemeNS düşünüyorum aydınlatTigin için merci baby si

bu bilgiyi siparişler önce görseydim 7 kg luk secerdim bosch Siemens arası gidip geldim sonra AEG ve miele girdi devreye ilk makinam miele di çok memnundum eltim bunun içinde küçük küçük kadınlar var citiliyo bence derdi :)))) inşallah Siemensten de memnun kalırım. Buz dolabım çok elektrik harcıyor yoksa değişmez dim bugün almışsın gibi. Dolapta da bosch veya siemeNS düşünüyorum aydınlatTigin için merci baby si

Aaaa iki kez yolluyor basliycam böyle ise ya noldu yine bu siteye sinir oldum

Dünden beri başım çatlıyor canım sıkıldı sinirlerim zipladi. Küçük gorumcemin eşi aradı Denizli deler, bayramda ordaysaniz gelicez diye. Tabiki buyrun gelin başımla beraber ama bütün yaz gezdiler yurt dışı yurt içi ben ne yaptım annelerinin yanında kaldım yaz boyu bir tanesi de görseydim yok Elif varya niye gidelim. Benimde anam babam var birlikte bayram yapmak gezmek toz mak istiyorum zaten dibine kadar gezmissiniz bırakında bizde tatil yapalım. Esimde üstüne Zonguldak'ta ki abisini çağırdı sizde gelin diye napim ben şimdi okul açılıyor anneme gidip uzun soluklu bi tatil yapamam bu son fırsatti. Tabiki arada gidiyorum ama işe gitmekten annemle zaman geciremiyorum. Napim ben şimdi yaaa. Kafanızı da şisirdim dicem ama banane şişsin ben burda tek başıma sisirmiyim kafamı

Dua edin de vazgecsinler gelmekten

olmamış maalesef canım afiyet olsun
Ay kabus gibi geçmiş canım yaa. Allahtan atlatmissiniz çok çok geçmiş olsun canım
olur oyle canim nasıl stres yasamissin
Gunaydin kizlar.adetin 3.gunu.yavas yavas cuma odemi gisiyor sukur.
cuma:85.5
P.tesi :85.0
Fark :-500
Yatili misafirlerimiz var.kahvaltiya geciyorum.aksama gelirim yine
maşallah fatmam tebrikler
görürsün tabiki canım :)
Birazdan cikicam 2 tane daha kreş var onlara bakicam canım
Annemin bakması için bir ay orda kalması gerekir hergün gidip gelemem
Merhaba 9. takımcım,
463-481 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-36#post-47963116
Geçer not aldığınız için tebrikler!
teşekkür ederiz canım:)
Aysecim özür dilerim karistirmisim ya
Günaydınlarrrr
Bu gün bende durumlar kötü.
+600 üm. Moralim kötü.
canım üzülme cumaya kadar toparlarsin

kizzz bi an önce digitale geç
GÜ NAY DIIIIIIINNNNNNNNNN

BOM BEEEEEEEEEEEEEEEEE
Kizzz bombeee hoşgeldin
Inş çabuk iyilesirsin aysecim görüşürüz :)
Kız 5 tl den aldım kutusunu süper fiyat değilmi
Ben turbanliyim canım tayt giyemem
+300 um kızlar dün biraz mantı yedim Aylardan sonra çok Üzgünüm sanırım onun etkisi.
Olsun elifim cumaya halledersin sen
Ama mantida neymisss kizź
Kilo bildirimim:

Geçen cuma: 66.0
Bugün: 65.2
Fark: - 800

teşekkürler türkiyeeeeeeeeee

Eki Görüntüle 1881558
tebrikler busemmm supersinnnn
9. TAKIM KARNE NOTUMUZ 83

DİĞER TAKIMLARA FARK ATMIŞIIIIZZ

BOMBEEEEEEEEEEEE
Herhalde kız 9. Takımız bizzz

Elifim soyleseydin keşke anneme gidicem diye. Yokum evde deseydin

Elifim soyleseydin keşke anneme gidicem diye. Yokum evde deseydin
bana soran yokki eşim biz kendimizi size göre şekillendiririz gelin dedi üstüne de abisi aradı gelin dedi. Yok hayır gelsinler gerçekten onlarla zaman geçirmeyi seviyorum iyiki varlar ama benimde hakkım tatil yapmak.

Cuma: 71.1
Bugün: 71
Fark 100 gr
verirsin Hilal im cumaya kadar daha fazlasını.

Allah sabır versin valla ya inşallah vazgecerler

canım 3 sorum olacak sana

1. madem bu kadar etkilenecektin kendine vakit ayırmak istiyordun, ki bu senin hakkın, o zaman neden gelmelerine tamam dedin??

2. karı koca ilişkisine karışılmaz ama eşin sana danışmadan nasıl ikinizin yerine gelin diyebiliyor, hem de yatılı misafire üstelik?

3. kayınvalidene sen mi bakıyorsun, gelip gitme sıklığınız ne? bundan memnun değilsen azaltamaz mısın?

bunun dışında ben olsam müsait olmadığımı bütün yaz kendime vakit ayıramadığımı ve anneme gideceğimi güzelce söylerdim. eşim benden habersiz evet dediyse de, lafın başına, eşim size gelin demiş ama böyle bir durumumuz vardı unutmuş, kusura bakmayın der, yine diyeceğimi derdim. çünkü dinlenmek, tatil bir ihtiyaçtır.

eşimin canına da okurdum o apayrı konu

anladım canım tayt olmaz tabi.
5 tl olan ne?

Cuma: 71.1
Bugün: 71
Fark 100 gr

hiç yoktan iyidir canım ya üzülme

Yap da olsun o zaman bonim görelim senii

hee demesi kolay sonra niye az yiyon deme ama

semplice_signora ay neler yasamissiniz canım benim Rabbim bir daha yasatmasin. Tüylerim diken diken oldu okurken. Resmen bir kara bulut geçmiş üstünüzden üst üste gelmiş. Ağlayıp ta iyi yapmışsın için rahatlamistir.

İslerimi kolaylayamadim makinam yok :))))) dev gibi çamaşır yığını. Balkonda 3 kasa domates, domates suyu olmayı bekliyor. 30 kilo erik, erik suyu olmayı bekliyor. 8 kıloda kornison um turşu olmayı bekliyor bende başagrısından ölüyorum. :))))) değmeyin keyfine.

bu ne hamaratlık bende bunların hiç biri yok yılların tecrübesi nasıl da fark yaratıyor maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…