Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canım canım çekti valla

Ben dayanamam valla yalan yok
normalde ben de dayanamam bugün idare etmeyi başardım

CurukElma yok ablacım niye kzıım . kaşardan küçük parça yedim zaten bundan sonra dikkat edip yememeye çalışıcam.2 tabak derken yuvarlak tabakları kastetmedim aslında salatalar ıncın orta boy uzunlukta olup enine ince olan tabaklar var ona koyuyorum.dolu dolu 2 tabak degıl yanı .bulgur pılavıda yicektm ama şehriyeli yapmış annem onuda dokunamadım.bilseydim patates atıcağını uyarırdım yapma diye.ben salatalık tursusunu cok sevıyorum bu yuzden yaptı annem.bozulmamsı için dogal olarak fazla tuz atılıyor yıkanınca pek geçmıyor tuzu.tuzlu yemekte kötu gelıyor sevıyorum :)

kız bu ne hiç bişey yememişssinn akşam güzel olmuş su da iyi afiyet olsun

kız yedim aaaaaa

ve ben bu insanla gezip tozuyoruum zaten bu yaz bu kadar kilo almamın sebebi o her buluşma da burger yiye yiye aman hava sıcak dolaşmayalım ama yoruluyoruz otobüse binelim diye diye bu kadar bağladım yağları

kız gizli gizli evde koşu bandında falan koşuyor olmasın bu akşamları bu nedir yaaa kıskanılası yaa

sağ ol hilaliiim. yarın tartı günü bakalım sonuçlar ne olucak.

menü güzel. balığında niye geç olduğunu açıklamışsın. saati dışında güzel. afiyet olsun hilaliiim :)

Yok canım kardeşleri toplu ama anne baba dal gibi eve de gittim koşu bandı yok

afiyet olsun canım canım çekti valla

normalde ben de dayanamam bugün idare etmeyi başardım
kizz valla canım çıktı ama yaa carrefoura gittik bugün bide yuruttum benimkini saç boyaları %50 indirimliymis 2 kutu kızıl aldım esimde o zaman balık yapcaz yoksa almam dedi. Normalde balık yapmıyorum. Resmen şantaj yaptı bana
Kız ne ablasi yaslarimiz yakın bizim :)
Tamam canım ben sadece yazayım dedim ilk geldiğim zaman bende bilmiyordum bunları. Bana yapılan yorumlar sayesinde öğrendim. Ama insanız sonuçta bilsek bile yiyoruz bazen :)

Bak sen dır dır cı enisteye yaa

Sağol canım benim
Kız bu arada carrefour a git bu ara saç boyalarinda muhteşem indirim var. 2 kutu kızıl aldım ben
kızlar lipton kiraz sağlı içtim bugün 1 fincan. kaç gündür de içmiyorum 5 gün olmuştur. ama beni ishal yaptı
Ayy ne guzel iste tartı öncesi ne var ne yok gider
kızlar ben kaçtım. iyi geceler.. yarına bol eksiler

muckk
Iyi geceler busemm
Bak sen dır dır cı enisteye yaa
Kız hem dir dirci hem şantaj cı

Kızlar bu arada söylemiştim üstüme olan bi tane pantolonum var zayifladigim için diğerleri olmuyor diye. Ve bugün o pantolon yirtildi mecbur gidip yenisini almam lazim biraz daha kilo verince alışveriş yapacaktım ama maalesef

Pazar günü menüsü
Sabah 10. 00
1 kk peynir
Domates
Sslatslık
2 dilim ekmek

Öğlen 16.00
2 sarma
Yarım kase makarna salatası
Kuzenimin kızını 6 aylık kınası vardı. Öğlen gittik ancsk geldik

Akşam 21.00
Fırınd tavuk (1 kalçalı but )
1 çay bardaģı ev yapımı çok az şekerli erik suyu

2.5 litre su.

Kızlar bugün hiç olmadı. Yarın hemen yoparlayacağım. Büyük ihtimal yarın artı ćıkacaģım.

ben söyledim ama liste de yazmıyor kilolar .s 86 şu an hedefim 82 olmak 1 ay sonucunda

Hadi bakalım. Hedeflerimiz aynı melisa. Bakalım kim ulaşacak hedefe.

Bence yürüyüsten gel tempolu 5-10 dak basla kardiyo gibi olur
Sporun 35 dakikadan sonrasi Yag yakimi
Öncesi glikoz yakimidir
Hele Baba bir spor yaptinmi spor sonrasi 1-2 Saat daha yag yakimi devam Eder baby

Berilcim teşekkür ederiz bilgi için. Baba spordan jadtın nedir. Ve süresi ne kadar olmalı. Ayrıca ne zaman yapılmalı.

Kiz ne özeniyon yarim kadar sismansin
Iki asilsan spora tur bindirin bana

Kız ne yarın. 86 kg mım.

Canım geçmiş olsun. Hayrola diazemi niye vurdular.

kızlar lipton kiraz sağlı içtim bugün 1 fincan. kaç gündür de içmiyorum 5 gün olmuştur. ama beni ishal yaptı

Acil benim de almam lazım ondan. Çünkü benim bazrn şişliğimi alır.

Günaydın kızlar
Teşekkür ederim hepinize.tlf dan tek tek alamadim msjlarinizi. Benim böcek fobim var.canlı yada ölü gördüğümde kitlenip kalıyorum. Evimde bile görsem eve geri giremiyorum temizlenmeden.çocuk gibi bi durum ama konusamayacak hale geliyorum.kusuyorum.nefes alamıyorum.o derece.gece diazemi ondan vurdular.dün sabah denizdeydik oglumla.tam sahile çıkıyorum oğlum botunda elimdeydi.dalga çarptı ve devrildi.kopuklerden kayboldu 10 sn kadar göremedik.elimde şapkası kalakaldi. Bayilmisim ben suyun içine. Hayal meyal hatırlıyorum söylenenleri. Çıktı iyi nefes alıyor aglamadi bile vs vs. Kucağıma verdiler sonra. Eve geldik toparlandik hastaneye gitcez diye.yığenimi yıkadı annesi banyodan çıkardiniz diye bi kasti kendini.13 aylik cocuk katılıyor nefessiz kaldı kasildi vücudu. Mosmor oldu yuzu.annesi ağlamaya başladı kucağıma aldım cimdik attım yüzüne ufledim vs çığır attı 1 kere.sonra yığıldı kucağıma. Gözler kaydı. Baygın. Mosmor babası koştu geldi.sarstı saplak atti ağlamaya başladı yeniden. Annesi yığıldı bi köşeye. Bu ikisini 30 dk içinde yasadık. Herkes normale döndü. Oğlum iyi.cigerleri temiz.kızımız gayet iyi.ne yedik o valizleri nasıl toparladik da yola düştük bilmiyorum. Yolda petrole durduk oğlum kucagimda bez degistircem koridor karanlık basamak yapmışlar oda girişine hemde kırık dökük. Ben bi yuvarlandim.oğlumla.ona bişey olmasın diye korudum.dirseklerim.sağ dizim.sağ ayağa bilegim.sağ elim şiş. Morarma kızarma ağrı hepsi var.oglumda bişey yok çok şükür. Eve geldik ama bi de bize sorun.1.5 saat ağladım eve girinceye kadar.
Oğlum öğlen uyuyunca PC'den geçmişe giricem.
ballikayfe annen nasıl oldu? Yeni takımın nasıl gidiyor?
KumraL_KrakeR ev tasinman nasıl gidiyor? Kolayladin mi biraz?
Mefkurem ulaŞti mi memlekete?
Yolda tatilde olan herkes iyimi?
Alinin_Annesi bebis nasıl oldu?
eliya toparladin mi tatil dönüşü işlerini?
berilceee kaptanimiz döndü mu resmi olarak? :) o ne demekse.
@seydan94 kaptanimiz ne yaptı yurtdışı islerini?
Adını hatirlayamadigim herkes iyimi? Bi sıkıntı yoktur inşallah.
Yeni arkadaşlar gördüm.hosgelmissiniz bacilar. En kısa zamanda fit olmanız dileğiyle :)

Bu arada üzülerek ptesi bildirimimi yapayım.
74.4 ile perşembe sabahı sabittim geçen haftaya göre.
+700 ile 75.1 gorunuyorum bugün
Cuma sabahi gelen regl sisligi 1 gece önce yediğim serum ve 5 günlük kabizlikla çıkmıştır inşallah. Bugün başlıyorum sikmaya yeniden.73leri göremedim bi ((((

Günaydınn

Bugün : 57.9
Geçen Hafta: 58.5
Fark: 0.6 (%1,02)
Gelecek hafta hedef: 57
Mesaj 35+

Pazartesi günü kilomla aynıyım yine az değil tabi ama bu hafta çok uğraşmıştım
Kız bugünü üste yazmışsın ya bende aldın 600 gr sandım :) Allah korusun. Tebrikler.

Gecen cuma: 84.7
bu cuma:85.5
Fark :+800 +%0.94
Aynı ben.Ne etcez biz bu kg almama işini
Günaydınlar.
Gelelim kiloya.
Geçen hafta : 88.9
Bu hafta : 85.9
Fark : 3 kg
Maşallah. Listedeyken de devamını dileriz :)
kilo bildirimim

geçen hafta: 67.2
bu hafta: 66.0
fark: 1.2
%1,79

Buse harikasın yine. Tebrikler.
Kasiklarim felaket agriyo sanirim yerler bos olunca usuttum icimde cok gaz var gibi ne icsem iyi gelir bileniniz varmi askolar
Biraz geç oldu ama rezene iç gaz için.Kimyon da olur.1 çay k. 1 fincana demle iç.Çok iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…