- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.361
afiyet olsun canım canım çekti vallaKızlar menumu yazicam ama akşam cokkk geç yedim aksilikler oldu. Balık aldık ızgara yapmak için. Sapsi kocam mangali yakıp sonmesine sebep oldu ciralarida harcamış tekrar yakana kadar canım çıktı. Tabi böyle olunca her iş bana kaldımangali ben yaktım pisirdim salata sofra hazırlama acayip yoruldum
Menum
Sabah 11
Bir dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Bir tatlı kaşığı kahvaltilik sos cevizli
Bir çatal peynir
Bir salatalık
Yarım domates
Bir bardak süt
Öğle 13
Dışarıda yemek yememek için yedim
Bir dilim tb ekmeği
Bir bardak ayran
Akşam 22
Yaklaşık 25 30 tane ızgara hamsi
Bir tabak salata
Su bir buçuk litre
Spor bir saat yürüyüş
normalde ben de dayanamam bugün idare etmeyi başardımBen dayanamam valla yalan yok
kız bu ne hiç bişey yememişssinnakşam güzel olmuş su da iyi afiyet olsun
ve ben bu insanla gezip tozuyoruumzaten bu yaz bu kadar kilo almamın sebebi o her buluşma da burger yiye yiye aman hava sıcak dolaşmayalım ama yoruluyoruz otobüse binelim diye diye bu kadar bağladım yağları
ancak geldim kizz
sagol beril ablacim
diskalifiye olmazsin tabikide canım. Çok gecmis olsun valla zor geçmiş tatilin toparlan biraz sonra konuşuruz canım
ecee valla tebrik ediyorum ben olsam dayanamam azmine hayranım canım afiyet olsun
canım gene birkaç yorum yapicam kizmazsin ınş. Kaşar peyniri çok yağlı oluyor fazla tuketmezsen iyi olur. Onun yerine yağ oranı daha düşük peynirler tercih etmelisin. Patatesi zaten biliyorsun sanırım anneni uyarmissin. Turşu ödem yapıyor fazla tuketilmemesi lazim. Birde öğün arası fazla oldugu icin sanırım aksam biraz fazla yemissin eger gün icinde acikiyorsan ara yapabilirsin. Vücut aç kaldıkça yağ depolar çünkü. Afiyet olsun canım
Afiyet olsun fatmam güzel menü
iyi geceler canım
Busemm afiyet olsun begendim
Kızlar menumu yazicam ama akşam cokkk geç yedim aksilikler oldu. Balık aldık ızgara yapmak için. Sapsi kocam mangali yakıp sonmesine sebep oldu ciralarida harcamış tekrar yakana kadar canım çıktı. Tabi böyle olunca her iş bana kaldımangali ben yaktım pisirdim salata sofra hazırlama acayip yoruldum
Menum
Sabah 11
Bir dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Bir çatal peynir
Bir salatalık
Yarım domates
Bir bardak süt
Öğle 13
Dışarıda yemek yememek için yedim
Bir dilim tb ekmeği
Bir bardak ayran
Akşam 22
Yaklaşık 25 30 tane ızgara hamsi
Bir tabak salata
Su bir buçuk litre
Spor bir saat yürüyüş
Yok canım kardeşleri toplu ama anne baba dal gibi eve de gittim koşu bandı yokkız yedim aaaaaa
kız gizli gizli evde koşu bandında falan koşuyor olmasın bu akşamlarıbu nedir yaaa kıskanılası yaa
sağ ol hilaliiim. yarın tartı günü bakalım sonuçlar ne olucak.
menü güzel. balığında niye geç olduğunu açıklamışsın. saati dışında güzel. afiyet olsun hilaliiim :)
İse yarıyor muu bende alicammkızlar lipton kiraz sağlı içtim bugün 1 fincan. kaç gündür de içmiyorum 5 gün olmuştur. ama beni ishal yaptı
Kaç sen Kaç iyi geceler :)kızlar ben kaçtım. iyi geceler.. yarına bol eksiler
muckk
kizz valla canım çıktı ama yaaafiyet olsun canım canım çekti valla
normalde ben de dayanamam bugün idare etmeyi başardım
Kız ne ablasi yaslarimiz yakın bizim :)CurukElma yok ablacım niye kzıım . kaşardan küçük parça yedim zaten bundan sonra dikkat edip yememeye çalışıcam.2 tabak derken yuvarlak tabakları kastetmedim aslında salatalar ıncın orta boy uzunlukta olup enine ince olan tabaklar var ona koyuyorum.dolu dolu 2 tabak degıl yanı .bulgur pılavıda yicektm ama şehriyeli yapmış annem onuda dokunamadım.bilseydim patates atıcağını uyarırdım yapma diye.ben salatalık tursusunu cok sevıyorum bu yuzden yaptı annem.bozulmamsı için dogal olarak fazla tuz atılıyor yıkanınca pek geçmıyor tuzu.tuzlu yemekte kötu gelıyor sevıyorum :)
Bak sen dır dır cı enisteye yaakizz valla canım çıktı ama yaacarrefoura gittik bugün bide yuruttum benimkini saç boyaları %50 indirimliymis 2 kutu kızıl aldım esimde o zaman balık yapcaz yoksa almam dedi. Normalde balık yapmıyorum. Resmen şantaj yaptı bana
Kız ne ablasi yaslarimiz yakın bizim :)
Tamam canım ben sadece yazayım dedim ilk geldiğim zaman bende bilmiyordum bunları. Bana yapılan yorumlar sayesinde öğrendim. Ama insanız sonuçta bilsek bile yiyoruz bazen :)
Sağol canım benimkız yedim aaaaaa
kız gizli gizli evde koşu bandında falan koşuyor olmasın bu akşamlarıbu nedir yaaa kıskanılası yaa
sağ ol hilaliiim. yarın tartı günü bakalım sonuçlar ne olucak.
menü güzel. balığında niye geç olduğunu açıklamışsın. saati dışında güzel. afiyet olsun hilaliiim :)
Ayy ne guzel iste tartı öncesi ne var ne yok giderkızlar lipton kiraz sağlı içtim bugün 1 fincan. kaç gündür de içmiyorum 5 gün olmuştur. ama beni ishal yaptı
Iyi geceler busemmkızlar ben kaçtım. iyi geceler.. yarına bol eksiler
muckk
Kız hem dir dirci hem şantaj cıBak sen dır dır cı enisteye yaa
ben söyledim ama liste de yazmıyor kilolar .s 86 şu an hedefim 82 olmak 1 ay sonucunda
Bence yürüyüsten gel tempolu 5-10 dak basla kardiyo gibi olur
Sporun 35 dakikadan sonrasi Yag yakimi
Öncesi glikoz yakimidir
Hele Baba bir spor yaptinmi spor sonrasi 1-2 Saat daha yag yakimi devam Eder baby
Kiz ne özeniyon yarim kadar sismansin
Iki asilsan spora tur bindirin bana
Selam
2 gündür liste yazamıyorum. Bu diskalifiye sebebi midir bilmiyorum.ama başımıza gelmeyen kalmadı tatilde.eve gireli 30 dk oldu. Sağ elim sağ kolum sağ bacağım sakat durumda. Oğlum denizde boğulma tehlikesi atlattı. Yigenim nefessiz kaldı morardi. Ben acilde diyazem vurundum gece 3te. Çok bişey yazamayacagim şimdi. Yarın inşallah iyi geceler
kızlar lipton kiraz sağlı içtim bugün 1 fincan. kaç gündür de içmiyorum 5 gün olmuştur. ama beni ishal yaptı
Kız bugünü üste yazmışsın ya bende aldın 600 gr sandım :) Allah korusun. Tebrikler.Günaydınn
Bugün : 57.9
Geçen Hafta: 58.5
Fark: 0.6 (%1,02)
Gelecek hafta hedef: 57
Mesaj 35+
Pazartesi günü kilomla aynıyımyine az değil tabi ama bu hafta çok uğraşmıştım
Gecen cuma: 84.7
bu cuma:85.5
Fark :+800 +%0.94
Maşallah. Listedeyken de devamını dileriz :)Günaydınlar.
Gelelim kiloya.
Geçen hafta : 88.9
Bu hafta : 85.9
Fark : 3 kg
Buse harikasın yine. Tebrikler.kilo bildirimim
geçen hafta: 67.2
bu hafta: 66.0
fark: 1.2
%1,79
Biraz geç oldu ama rezene iç gaz için.Kimyon da olur.1 çay k. 1 fincana demle iç.Çok iyi gelir.Kasiklarim felaket agriyo sanirim yerler bos olunca usuttum icimde cok gaz var gibi ne icsem iyi gelir bileniniz varmi askolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?