Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Can cazim bizim aile ilişkilerimiz çok samimi aramızda resmiyet vs olmaz. Sorularının cevabına geliyorum.
1. Si beni aramadı lar eşimi aradılar.
2. Si eşim annemlere gitmek istemiyordu bu bayram kendine sebep buldu tmm dedi.
3. Sü kv dem bizimle yaşamıyor kışın istanbul da yazın g.hane de. Bizde iyi niyetli evlatlar olarak eksığını gedigini görmek onu yalnız bırakmamak adına tatillerimizde mutlaka yanına gidiyoruz. Başkalarının senin ailenin ihtiyaçlarını gidermek çok hoşa giden bir durum olmasa gerek, ama bunu bir tek ben ve eşim dusunuyoruz o ayrı konu.
Ben onları arayip bizim söyle bir planimizin vardı diyemem bu mümkün değil :))) bu ağız söyleyemez yani. Esimin işine gelmiş kabul etmiş itiraz etsem bütün kış surat yapar atarlanir bir hafta yerine 12 ayım kötü geçer o yüzden hicbirsey demem üzülmek kalırim. içimdekileri yazdım size kendi kendime konuşmaktansa. :)))

bu ne hamaratlık bende bunların hiç biri yok yılların tecrübesi nasıl da fark yaratıyor maşallah :)
Valla cano bir kere başladın mi sonu gelmiyor. Tecrübe kazanmamak belki de daha iyi. Her yil kis hazirligi evet cok guzel temiz saglikli ama yoruyor be :)) Tek başıma asla yapamam eşimi bekliyorum okuldan gelsin diye herseyi beraber yapıyoruz tarhana yı bile :))))

sende az yemeye çok alışma sonra hiç veremiceksin bir de şu misafiri reddetme konusunda yazdıklarına koptuuum

Canım neler olmuş öğle. Ćok geçmiş olsun. Bazen olabiliyor. Aģlayınca rahatlıyor insan. İyi yapmışsın.
Bir sadaka ver canım. Başınıza grlenler hiç normal değil. Nazar değmiş de olabilir. Aman nazar duası oku.

Gunaydin kizlar.adetin 3.gunu.yavas yavas cuma odemi gisiyor sukur.
cuma:85.5
P.tesi :85.0
Fark :-500
Yatili misafirlerimiz var.kahvaltiya geciyorum.aksama gelirim yine

Süper canım..

+300 um kızlar dün biraz mantı yedim Aylardan sonra çok Üzgünüm sanırım onun etkisi.

Ben dd artıdayım inşallah eksiye geçeceğiz kuxum cumaya.

Kilo bildirimim:

Geçen cuma: 66.0
Bugün: 65.2
Fark: - 800

teşekkürler türkiyeeeeeeeeee

Eki Görüntüle 1881558

B7sem bombeeeeee

ay o kadar nasıl yapam kız ama olur olur valla inş olur kız hasretim haftada 2 ye hiç olmadı öyle bir şey diyebilirim. 1.8 falan oldu da 2 olmadı

Sen yaparsın busecim. Hadi bu hafta gör -2 kg mı. Senin giden kilolsr artık yağdandır zaten. Gönder yaģları fit kuzu ol

İnşallah vazgeçerler. Bayramda ben de misafiri sevmiyorum. Tam manasıyla tatil yapmak istiyor insan. Bir de kurban bayramı telaşlı oluyor.

Cuma: 71.1
Bugün: 71
Fark 100 gr

Hadi hilal cumaya iyi bir eksi gelecek inşallah.

Elifim kolay gelsin. İßin çok.

Elif tam beni anlatmışsın. Bende diyemem hiç. Kendimi üzdüğümle kalırım. Sonrası malüm kendimi yemeye veririm. Ama bu yıl bunu değißtireceğim. Yemiyeceğim.

ya kızlar ben yemek yaktım tencere de hiç iyi durumda değil ağlamak üzereyimm

Kız niye ağlıyon. Boşver. Olur öģle şeyler.
Ben ne cezveler yaktım. Saysam sayılmaz.

kurtardım sanırım tencereyi çok şükür

elifim o zaman şöyle söyleyeyim. evin sahibi, misafiri ağırlayacak kişi evin hanımıdır. o yüzden bilinçli olsalar eşini değil seni ararlardı. eşin de düşünceli olsa tamam demeden elife bir danışmam lazım bi planımız varmıydı aklımda yok şuan derdi ve sana sorardı.

eşin neden annene gitmek istemiyor sen onun annesiyle kardeşleriyle vs bu kadar ilgili olduğun için, seni düşünmeyi ihmal ediyor olabilir mi bilinçsiz olarak? çünkü bir taraf çok fedakarlık edince diğer taraf bencilleşebiliyor. bu benim eşimde oluyor gibi oldu hemen silkeleyip kendine getirdim benimkini

kayın validenle aranız iyiyse tabiki de ilgilenin. hatta dediğin gibi bu bütün evlatların boynunun borcu. sizin ilginizden görev size kalmış, diğer kardeşlerin işine gelmiş diye düşünüyorum.

benim düşüncem eşin sana sormadan böyle bir şeye karar veriyor ve eve yatılı misafire tamam diyor. bu durumda eşinin 11 ay surat çekmesi olasıyken bu olasılık ortadan kalktığı gibi sen bir laf desen bütün oklar sana dönecek. burda sanki ters giden bir şeyler yok mu sence de??

eşinin sana olan yardım severliğine bayıldım. benim eşim de elinden geldiğince bana yardım eder. Allah yardımsever eşlerden razı olsun

sende az yemeye çok alışma sonra hiç veremiceksin bir de şu misafiri reddetme konusunda yazdıklarına koptuuum

benim karakterim çok sert ve net. bazen bu iyi olmuyor ama yapı meselesi. ve ben böyle çok mutluyum hiçbir şey içimde kalmaz, istemediğim bir şeyi çok çok nadir yaparım o da yapmam gerekiyordur o yüzden yaparım

kız benim acelem var 1 hafta sonra 1 yılımız olacak ben 1 yıllık evliliğimde şu kadar kg aldım diye aklımda kalsın istemiyorum. 59 la evlenmiştim şimdi 65.2 inş haftaya kadar 63,5 olmak istiyorum. eğer öyle olursa 1 yılda 4,5 kg aldım diyecem caka satcam bilinç altımda kendimi mutlu etcem

ya kızlar ben yemek yaktım tencere de hiç iyi durumda değil ağlamak üzereyimm

canım karıştırma yemeği üzerinden al ye, kurtarılabilecek durumdaysa tabi. komple yandıysa geçmiş olsun

kokusu sinmişti rengi iyi sayılırdı ama bende ayırdım sonra baktım bazı yerleri gitmiş veda etmek zorunda kaldım Allah affetsin

yağdan gidiyor elifiim inceldim aynada görüyorum özellikle göbek. popo ve artık kollardan da hafif incelmeye başladım. çok mutluyum çoook

8 gün sonra 1. yılımız olacak ağva da olucaz 3 gün tatile çıkıyoruz ayın 10 unda

zayıf olmak istiyorum o güne olabildiğim kadar

kurtardım sanırım tencereyi çok şükür

İçine su karbonat ve sirke koy kaynat tatlım iyileşiyor; )

vay bilgilere geeell elif sen nesin böyle profsun valla sen

ay ben her seferinde bildirim yapmaya giriyom çene çalıp çıkıyom kimse de sormamış gerçi gülecek yanım yok artıdayım ama olsun bildireyim de mi
cuma 72
bugün 72,5
neden böyle oldu ağnamadım

cadı seniiiiiii

yersen öyle yaparsan kaçamakları al sana

kızlaarrr benim acelem var
1 hafta sonra 1 yılımız olacak
ben 1 yıllık evliliğimde şu kadar kg aldım diye aklımda kalsın istemiyorum. 59 la evlenmiştim şimdi 65.2 inş haftaya kadar 63,5 olmak istiyorum.
eğer öyle olursa 1 yılda 4,5 kg aldım diyecem caka satcam bilinç altımda kendimi mutlu etcem

tabiki eksi olucaz Elif im. Bayramda misafir zor dediğin gibi 3 çocuk onda 2 bende kaynım gelirse 3 te onun oyyy başıma gelenler. :))))) kalp kırmayi sevmiyorum ödün vermekten bıktım ama napim yapima aykırı. Biraz kin duyabilmek biraz da benmerkezci olmak isterdim ))))) ayy hiçte yeme boşver cano zararı bizim oluyor sonra katman katman.

tecrübeye gellllll )))))

Eşin sana danışmadan mi buyur etti

Elifimm Çok alttan alıyorsun ama valla ben olsam cirkefe baglardim. Ara söyle müsait değilmişiz de derdim
Ay ınş elifim bu ara gram gram zayifliyorum
saç boyası kizz
Masallah elifim baya haramatsin ben hic anlamam tursu filan

Inş canım
ay ben her seferinde bildirim yapmaya giriyom çene çalıp çıkıyom kimse de sormamış gerçi gülecek yanım yok artıdayım ama olsun bildireyim de mi
cuma 72
bugün 72,5
neden böyle oldu ağnamadım
Kız bidaha kaçamak yok sana
Verirsin sen busemm
Inş 10 20 yillarida görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…