- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.421
Can cazim bizim aile ilişkilerimiz çok samimi aramızda resmiyet vs olmaz. Sorularının cevabına geliyorum.canım 3 sorum olacak sana
1. madem bu kadar etkilenecektin kendine vakit ayırmak istiyordun, ki bu senin hakkın, o zaman neden gelmelerine tamam dedin??
2. karı koca ilişkisine karışılmaz ama eşin sana danışmadan nasıl ikinizin yerine gelin diyebiliyor, hem de yatılı misafire üstelik?
3. kayınvalidene sen mi bakıyorsun, gelip gitme sıklığınız ne? bundan memnun değilsen azaltamaz mısın?
bunun dışında ben olsam müsait olmadığımı bütün yaz kendime vakit ayıramadığımı ve anneme gideceğimi güzelce söylerdim. eşim benden habersiz evet dediyse de, lafın başına, eşim size gelin demiş ama böyle bir durumumuz vardı unutmuş, kusura bakmayın der, yine diyeceğimi derdim. çünkü dinlenmek, tatil bir ihtiyaçtır.
eşimin canına da okurdum o apayrı konu
Valla cano bir kere başladın mi sonu gelmiyor. Tecrübe kazanmamak belki de daha iyi. Her yil kis hazirligi evet cok guzel temiz saglikli ama yoruyor be :)) Tek başıma asla yapamam eşimi bekliyorum okuldan gelsin diyebu ne hamaratlık bende bunların hiç biri yokyılların tecrübesi nasıl da fark yaratıyor maşallah :)
sende az yemeye çok alışmacanım 3 sorum olacak sana
1. madem bu kadar etkilenecektin kendine vakit ayırmak istiyordun, ki bu senin hakkın, o zaman neden gelmelerine tamam dedin??
2. karı koca ilişkisine karışılmaz ama eşin sana danışmadan nasıl ikinizin yerine gelin diyebiliyor, hem de yatılı misafire üstelik?
3. kayınvalidene sen mi bakıyorsun, gelip gitme sıklığınız ne? bundan memnun değilsen azaltamaz mısın?
bunun dışında ben olsam müsait olmadığımı bütün yaz kendime vakit ayıramadığımı ve anneme gideceğimi güzelce söylerdim. eşim benden habersiz evet dediyse de, lafın başına, eşim size gelin demiş ama böyle bir durumumuz vardı unutmuş, kusura bakmayın der, yine diyeceğimi derdim. çünkü dinlenmek, tatil bir ihtiyaçtır.
anladım canım tayt olmaz tabi.
5 tl olan ne?
hiç yoktan iyidir canım ya üzülme
hee demesi kolaysonra niye az yiyon deme ama
Günaydın kızlar
Teşekkür ederim hepinize.tlf dan tek tek alamadim msjlarinizi. Benim böcek fobim var.canlı yada ölü gördüğümde kitlenip kalıyorum. Evimde bile görsem eve geri giremiyorum temizlenmeden.çocuk gibi bi durum ama konusamayacak hale geliyorum.kusuyorum.nefes alamıyorum.o derece.gece diazemi ondan vurdular.dün sabah denizdeydik oglumla.tam sahile çıkıyorum oğlum botunda elimdeydi.dalga çarptı ve devrildi.kopuklerden kayboldu 10 sn kadar göremedik.elimde şapkası kalakaldi. Bayilmisim ben suyun içine. Hayal meyal hatırlıyorum söylenenleri. Çıktı iyi nefes alıyor aglamadi bile vs vs. Kucağıma verdiler sonra. Eve geldik toparlandik hastaneye gitcez diye.yığenimi yıkadı annesi banyodan çıkardiniz diye bi kasti kendini.13 aylik cocuk katılıyor nefessiz kaldı kasildi vücudu. Mosmor oldu yuzu.annesi ağlamaya başladı kucağıma aldım cimdik attım yüzüne ufledim vs çığır attı 1 kere.sonra yığıldı kucağıma. Gözler kaydı. Baygın. Mosmor babası koştu geldi.sarstı saplak atti ağlamaya başladı yeniden. Annesi yığıldı bi köşeye. Bu ikisini 30 dk içinde yasadık. Herkes normale döndü. Oğlum iyi.cigerleri temiz.kızımız gayet iyi.ne yedik o valizleri nasıl toparladik da yola düştük bilmiyorum. Yolda petrole durduk oğlum kucagimda bez degistircem koridor karanlık basamak yapmışlar oda girişine hemde kırık dökük. Ben bi yuvarlandim.oğlumla.ona bişey olmasın diye korudum.dirseklerim.sağ dizim.sağ ayağa bilegim.sağ elim şiş. Morarma kızarma ağrı hepsi var.oglumda bişey yok çok şükür. Eve geldik ama bi de bize sorun.1.5 saat ağladım eve girinceye kadar.
Oğlum öğlen uyuyunca PC'den geçmişe giricem.
ballikayfe annen nasıl oldu? Yeni takımın nasıl gidiyor?
@KumraL_KrakeR ev tasinman nasıl gidiyor? Kolayladin mi biraz?
@mefkurem ulaŞti mi memlekete?
Yolda tatilde olan herkes iyimi?
@Alinin_Annesi bebis nasıl oldu?
eliya toparladin mi tatil dönüşü işlerini?
@berilceee kaptanimiz döndü mu resmi olarak? :) o ne demekse.
@seydan94 kaptanimiz ne yaptı yurtdışı islerini?
Adını hatirlayamadigim herkes iyimi? Bi sıkıntı yoktur inşallah.
Yeni arkadaşlar gördüm.hosgelmissiniz bacilar. En kısa zamanda fit olmanız dileğiyle :)
Gunaydin kizlar.adetin 3.gunu.yavas yavas cuma odemi gisiyor sukur.
cuma:85.5
P.tesi :85.0
Fark :-500
Yatili misafirlerimiz var.kahvaltiya geciyorum.aksama gelirim yine
+300 um kızlar dün biraz mantı yedim Aylardan sonra çok Üzgünüm sanırım onun etkisi.
Kilo bildirimim:
Geçen cuma: 66.0
Bugün: 65.2
Fark: - 800
teşekkürler türkiyeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 1881558
ay o kadar nasıl yapam kızama olur olur valla inş olur kız hasretim haftada 2 ye hiç olmadı öyle bir şey diyebilirim. 1.8 falan oldu da 2 olmadı
Dünden beri başım çatlıyor canım sıkıldı sinirlerim zipladi. Küçük gorumcemin eşi aradı Denizli deler, bayramda ordaysaniz gelicez diye. Tabiki buyrun gelin başımla beraber ama bütün yaz gezdiler yurt dışı yurt içi ben ne yaptım annelerinin yanında kaldım yaz boyu bir tanesi de görseydim yok Elif varya niye gidelim. Benimde anam babam var birlikte bayram yapmak gezmek toz mak istiyorum zaten dibine kadar gezmissiniz bırakında bizde tatil yapalım. Esimde üstüne Zonguldak'ta ki abisini çağırdı sizde gelin diye napim ben şimdi okul açılıyor anneme gidip uzun soluklu bi tatil yapamam bu son fırsatti. Tabiki arada gidiyorum ama işe gitmekten annemle zaman geciremiyorum. Napim ben şimdi yaaa. Kafanızı da şisirdim dicem ama banane şişsin ben burda tek başıma sisirmiyim kafamı
Dua edin de vazgecsinler gelmekten
Cuma: 71.1
Bugün: 71
Fark 100 gr
semplice_signora ay neler yasamissiniz canım benim Rabbim bir daha yasatmasin. Tüylerim diken diken oldu okurken. Resmen bir kara bulut geçmiş üstünüzden üst üste gelmiş. Ağlayıp ta iyi yapmışsın için rahatlamistir.
İslerimi kolaylayamadim makinam yok :))))) dev gibi çamaşır yığını. Balkonda 3 kasa domates, domates suyu olmayı bekliyor. 30 kilo erik, erik suyu olmayı bekliyor. 8 kıloda kornison um turşu olmayı bekliyor bende başagrısından ölüyorum. :))))) değmeyin keyfine.
Can cazim bizim aile ilişkilerimiz çok samimi aramızda resmiyet vs olmaz. Sorularının cevabına geliyorum.
1. Si beni aramadı lar eşimi aradılar.
2. Si eşim annemlere gitmek istemiyordu bu bayram kendine sebep buldu tmm dedi.
3. Sü kv dem bizimle yaşamıyor kışın istanbul da yazın g.hane de. Bizde iyi niyetli evlatlar olarak eksığını gedigini görmek onu yalnız bırakmamak adına tatillerimizde mutlaka yanına gidiyoruz. Başkalarının senin ailenin ihtiyaçlarını gidermek çok hoşa giden bir durum olmasa gerek, ama bunu bir tek ben ve eşim dusunuyoruz o ayrı konu.
Ben onları arayip bizim söyle bir planimizin vardı diyemem bu mümkün değil :))) bu ağız söyleyemez yani. Esimin işine gelmiş kabul etmiş itiraz etsem bütün kış surat yapar atarlanir bir hafta yerine 12 ayım kötü geçer o yüzden hicbirsey demem üzülmek kalırim. içimdekileri yazdım size kendi kendime konuşmaktansa. :)))
ya kızlar ben yemek yaktım tencere de hiç iyi durumda değilağlamak üzereyimm
Canım neler olmuş öğle. Ćok geçmiş olsun. Bazen olabiliyor. Aģlayınca rahatlıyor insan. İyi yapmışsın.
Bir sadaka ver canım. Başınıza grlenler hiç normal değil. Nazar değmiş de olabilir. Aman nazar duası oku.
Süper canım..
Ben dd artıdayım inşallah eksiye geçeceğiz kuxum cumaya.
B7sem bombeeeeee
Sen yaparsın busecim. Hadi bu hafta gör -2 kg mı. Senin giden kilolsr artık yağdandır zaten. Gönder yaģları fit kuzu ol
İnşallah vazgeçerler. Bayramda ben de misafiri sevmiyorum. Tam manasıyla tatil yapmak istiyor insan. Bir de kurban bayramı telaşlı oluyor.
Hadi hilal cumaya iyi bir eksi gelecek inşallah.
Elifim kolay gelsin. İßin çok.
Elif tam beni anlatmışsın. Bende diyemem hiç. Kendimi üzdüğümle kalırım. Sonrası malüm kendimi yemeye veririm. Ama bu yıl bunu değißtireceğim. Yemiyeceğim.
Kız niye ağlıyon. Boşver. Olur öģle şeyler.
Ben ne cezveler yaktım. Saysam sayılmaz.
İçine su karbonat ve sirke koy kaynat tatlım iyileşiyor; )ya kızlar ben yemek yaktım tencere de hiç iyi durumda değilağlamak üzereyimm
aynen bende onu okudum nette yaptım hemenİçine su karbonat ve sirke koy kaynat tatlım iyileşiyor; )
Can cazim bizim aile ilişkilerimiz çok samimi aramızda resmiyet vs olmaz. Sorularının cevabına geliyorum.
1. Si beni aramadı lar eşimi aradılar.
2. Si eşim annemlere gitmek istemiyordu bu bayram kendine sebep buldu tmm dedi.
3. Sü kv dem bizimle yaşamıyor kışın istanbul da yazın g.hane de. Bizde iyi niyetli evlatlar olarak eksığını gedigini görmek onu yalnız bırakmamak adına tatillerimizde mutlaka yanına gidiyoruz. Başkalarının senin ailenin ihtiyaçlarını gidermek çok hoşa giden bir durum olmasa gerek, ama bunu bir tek ben ve eşim dusunuyoruz o ayrı konu.
Ben onları arayip bizim söyle bir planimizin vardı diyemem bu mümkün değil :))) bu ağız söyleyemez yani. Esimin işine gelmiş kabul etmiş itiraz etsem bütün kış surat yapar atarlanir bir hafta yerine 12 ayım kötü geçer o yüzden hicbirsey demem üzülmek kalırim. içimdekileri yazdım size kendi kendime konuşmaktansa. :)))
Valla cano bir kere başladın mi sonu gelmiyor. Tecrübe kazanmamak belki de daha iyi. Her yil kis hazirligi evet cok guzel temiz saglikli ama yoruyor be :)) Tek başıma asla yapamam eşimi bekliyorum okuldan gelsin diyeherseyi beraber yapıyoruz tarhana yı bile :))))
sende az yemeye çok alışmasonra hiç veremiceksin bir de şu misafiri reddetme konusunda yazdıklarına koptuuum
ya kızlar ben yemek yaktım tencere de hiç iyi durumda değilağlamak üzereyimm
kokusu sinmişti rengi iyi sayılırdı ama bende ayırdım sonra baktım bazı yerleri gitmiş veda etmek zorunda kaldım Allah affetsinelifim o zaman şöyle söyleyeyim. evin sahibi, misafiri ağırlayacak kişi evin hanımıdır. o yüzden bilinçli olsalar eşini değil seni ararlardı. eşin de düşünceli olsa tamam demeden elife bir danışmam lazım bi planımız varmıydı aklımda yok şuan derdi ve sana sorardı.
eşin neden annene gitmek istemiyor sen onun annesiyle kardeşleriyle vs bu kadar ilgili olduğun için, seni düşünmeyi ihmal ediyor olabilir mi bilinçsiz olarak? çünkü bir taraf çok fedakarlık edince diğer taraf bencilleşebiliyor. bu benim eşimde oluyor gibi oldu hemen silkeleyip kendine getirdim benimkini
kayın validenle aranız iyiyse tabiki de ilgilenin. hatta dediğin gibi bu bütün evlatların boynunun borcu. sizin ilginizden görev size kalmış, diğer kardeşlerin işine gelmiş diye düşünüyorum.
benim düşüncem eşin sana sormadan böyle bir şeye karar veriyor ve eve yatılı misafire tamam diyor. bu durumda eşinin 11 ay surat çekmesi olasıyken bu olasılık ortadan kalktığı gibi sen bir laf desen bütün oklar sana dönecek. burda sanki ters giden bir şeyler yok mu sence de??
eşinin sana olan yardım severliğine bayıldım. benim eşim de elinden geldiğince bana yardım eder. Allah yardımsever eşlerden razı olsun
benim karakterim çok sert ve net. bazen bu iyi olmuyor ama yapı meselesi. ve ben böyle çok mutluyum hiçbir şey içimde kalmaz, istemediğim bir şeyi çok çok nadir yaparım o da yapmam gerekiyordur o yüzden yaparım
kız benim acelem var 1 hafta sonra 1 yılımız olacak ben 1 yıllık evliliğimde şu kadar kg aldım diye aklımda kalsın istemiyorum. 59 la evlenmiştim şimdi 65.2 inş haftaya kadar 63,5 olmak istiyorum. eğer öyle olursa 1 yılda 4,5 kg aldım diyecem caka satcam bilinç altımda kendimi mutlu etcem
canım karıştırma yemeği üzerinden al ye, kurtarılabilecek durumdaysa tabi. komple yandıysa geçmiş olsun
Canım neler olmuş öğle. Ćok geçmiş olsun. Bazen olabiliyor. Aģlayınca rahatlıyor insan. İyi yapmışsın.
Bir sadaka ver canım. Başınıza grlenler hiç normal değil. Nazar değmiş de olabilir. Aman nazar duası oku.
Süper canım..
B7sem bombeeeeee
Sen yaparsın busecim. Hadi bu hafta gör -2 kg mı. Senin giden kilolsr artık yağdandır zaten. Gönder yaģları fit kuzu ol
İnşallah vazgeçerler. Bayramda ben de misafiri sevmiyorum. Tam manasıyla tatil yapmak istiyor insan. Bir de kurban bayramı telaşlı oluyor.
Elif tam beni anlatmışsın. Bende diyemem hiç. Kendimi üzdüğümle kalırım. Sonrası malüm kendimi yemeye veririm. Ama bu yıl bunu değißtireceğim. Yemiyeceğim.
kurtardım sanırım tencereyi çok şükür
İçine su karbonat ve sirke koy kaynat tatlım iyileşiyor; )
ay ben her seferinde bildirim yapmaya giriyom çene çalıp çıkıyomkimse de sormamış gerçi gülecek yanım yok artıdayım ama olsun bildireyim de mi
cuma 72
bugün 72,5
neden böyle oldu ağnamadım
tabiki eksi olucaz Elif im. Bayramda misafir zor dediğin gibi 3 çocuk onda 2 bende kaynım gelirse 3 te onun oyyy başıma gelenler. :))))) kalp kırmayi sevmiyorum ödün vermekten bıktım ama napim yapima aykırı. Biraz kin duyabilmek biraz da benmerkezci olmak isterdimCanım neler olmuş öğle. Ćok geçmiş olsun. Bazen olabiliyor. Aģlayınca rahatlıyor insan. İyi yapmışsın.
Süper canım..
B7sem bombeeeeee
tecrübeye gellllllyağdan gidiyor elifiim inceldim aynada görüyorum özellikle göbek. popo ve artık kollardan da hafif incelmeye başladım. çok mutluyum çoook
8 gün sonra 1. yılımız olacak ağva da olucaz 3 gün tatile çıkıyoruz ayın 10 unda
zayıf olmak istiyorum o güne olabildiğim kadar
vay bilgilere geeell elif sen nesin böyle profsun valla sen
cadı seniiiiiii
yersen öyle yaparsan kaçamakları al sana
Eşin sana danışmadan mi buyur ettiDünden beri başım çatlıyor canım sıkıldı sinirlerim zipladi. Küçük gorumcemin eşi aradı Denizli deler, bayramda ordaysaniz gelicez diye. Tabiki buyrun gelin başımla beraber ama bütün yaz gezdiler yurt dışı yurt içi ben ne yaptım annelerinin yanında kaldım yaz boyu bir tanesi de görseydim yok Elif varya niye gidelim. Benimde anam babam var birlikte bayram yapmak gezmek toz mak istiyorum zaten dibine kadar gezmissiniz bırakında bizde tatil yapalım. Esimde üstüne Zonguldak'ta ki abisini çağırdı sizde gelin diye napim ben şimdi okul açılıyor anneme gidip uzun soluklu bi tatil yapamam bu son fırsatti. Tabiki arada gidiyorum ama işe gitmekten annemle zaman geciremiyorum. Napim ben şimdi yaaa. Kafanızı da şisirdim dicem ama banane şişsin ben burda tek başıma sisirmiyim kafamı
Dua edin de vazgecsinler gelmekten
Elifimm Çok alttan alıyorsun amabana soran yokki eşim biz kendimizi size göre şekillendiririz gelin dediüstüne de abisi aradı gelin dedi. Yok hayır gelsinler gerçekten onlarla zaman geçirmeyi seviyorum iyiki varlar ama benimde hakkım tatil yapmak.
verirsin Hilal im cumaya kadar daha fazlasını.
saç boyası kizzcanım 3 sorum olacak sana
anladım canım tayt olmaz tabi.
5 tl olan ne?
hiç yoktan iyidir canım ya üzülme
hee demesi kolaysonra niye az yiyon deme ama
Masallah elifim baya haramatsin ben hic anlamam tursu filansemplice_signora ay neler yasamissiniz canım benim Rabbim bir daha yasatmasin. Tüylerim diken diken oldu okurken. Resmen bir kara bulut geçmiş üstünüzden üst üste gelmiş. Ağlayıp ta iyi yapmışsın için rahatlamistir.
İslerimi kolaylayamadim makinam yok :))))) dev gibi çamaşır yığını. Balkonda 3 kasa domates, domates suyu olmayı bekliyor. 30 kilo erik, erik suyu olmayı bekliyor. 8 kıloda kornison um turşu olmayı bekliyor bende başagrısından ölüyorum. :))))) değmeyin keyfine.
Inş canımCanım neler olmuş öğle. Ćok geçmiş olsun. Bazen olabiliyor. Aģlayınca rahatlıyor insan. İyi yapmışsın.
Süper canım..
B7sem bombeeeeee
Kız bidaha kaçamak yok sanaay ben her seferinde bildirim yapmaya giriyom çene çalıp çıkıyomkimse de sormamış gerçi gülecek yanım yok artıdayım ama olsun bildireyim de mi
cuma 72
bugün 72,5
neden böyle oldu ağnamadım
Verirsin sen busemmkızlaarrr benim acelem var
1 hafta sonra 1 yılımız olacak
ben 1 yıllık evliliğimde şu kadar kg aldım diye aklımda kalsın istemiyorum. 59 la evlenmiştim şimdi 65.2 inş haftaya kadar 63,5 olmak istiyorum.
eğer öyle olursa 1 yılda 4,5 kg aldım diyecem caka satcam bilinç altımda kendimi mutlu etcem
Ya artı olsaydın üzülme canm iyi tarafından bakCuma: 71.1
Bugün: 71
Fark 100 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?