Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçen hafta 71.5
Bugün 71.1
Fark 400 gr (%0.56)
Mesaj 35+
Haftaya hedef 70
tebrikler.Sen 71,1 yazınca heyecanlandım.71,1leri bende görürmüyüm acep :)

Yok kız fişi takınca sigortalar atıyor içeri su girdi sanırsam. Kaç kg senin makina yorgan yikaniyormu benim mitlera karşı özel bi ilgim varda sürekli yatak yorgan yikarim :))))))
Geçmiş olsun canım. Benim makinam bosch 7kg. Kaç programlı bilmiyorum ama memnunum ben. tek kişilik battaniye yorgan yıkayabiliyorum.9kg luklarda çok sorun çıkıyormuş 7 aldım bende.2011den beri kullanıyorum. Bosch bayimiz eniştemiz kaliteli bi model verdi o yüzden. Onun tavsiyesine uyduk.Buzdolabı muhabbeti de dönmüş buzdolabımda bosch benim.Ondan da memnunum.Ama bulaşıktan illallah geldi 6 yılda. En kısa zamanda atıcaz. Yoksa cinnet geçirtecek karıkoca bize makina. Kurutmayı ayrı aldım ben arçelikten.Kuzenim 6 yıldır kullanıyor çok memnunmuş.Bende ondan aldım.Dijital değil benimki. 3 ay oldu gayet güzel.b+ olması dışında.Bende gece çalıştırıyorum elektrik az gelsin diye.Akıllı sayaç var da bende.

Kızlar ben gideyim daha belediyeye gidicem oglusla kreş başvurusu için. Dua edin kızlar benim için yer olsun
Naptın Hilalcim?Kreş ve iş konularını hallettin mi?
@Alinin_Annesi
semplice_signora
@seng

dört gözümü de açtım bildirimlerinizi bekliyorummm
Kaptanım şekerim sabittim ben persembe sabah.Cuma da tartılamadım.
Kizlarrr merhabaa ne guzeeell eksilerinizi gorduuum tebrik ediyorum siziii bnse hep mi sabiitt kalirim anlamiyorum kii ayniyiiim maleseeefff 74.4
Bende sabittim geçen hafta +700 geldi öküz gibi (((((((((

Orti bu hafta az olmuş.-3 ten sonra 700 gr az geldi gözüme.Ay konuşmama bak sanki ben 1,5 verdim Bi de aldım 3 günde ((( Tebrikler ortim bakma sen bana. Hem annen hem burası koşturmacan çok senin.

Gecen hafta 81.9 kg
Bugün 80.1 kg
Fark 1.8 kg

Eki Görüntüle 1879978
Maşalllahhh....
Hoşgeldin aşk sarhoşu :) Ben ayşe. 34 yaşındayım şimdilik :) 10 gün sonra 35 olicek. 3 yaşında ve 1 yaşında 2 kuzucum var. Mayıstan beri burdayım.Kalan 4 kg Bugün 5 oldu

kız merve 4 ayda 10 kg sana az bence. sen bombesin sonuçta bombeeeeeeeeee

haftaya bombeliğe yakışır ol

kız boniler mi kazandı bu hafta çikiler mi? liste bile aklımda yok
Bende onu merak ediyorum.Boniler mi aldı çikiletalar mı?
Yavas veriyom kalici olsun diye
Ay bugun ona bakamicm cano annem geldi yardma islerimi halledeym sen yapiversene
:))) Bende son 4 kgyu yavaş yavaş veriyorum listede kalayım diye

Allahım ya.Bu saçma prosedürler deli ediyor beni.Devlet para hibesi yapar ya onlarda böyle.Önce harcamanı yap sonra gel ödeyim sana diyor.Ulan harcayacak borçlanacak durumda olsam niye sana başvuruyum dimi
Allah yardımcın olsun. oğluşa annen baksa bikaç ay çalışsan da öyle başvursan olmazmı?

Mide bahanesini bende yaparım çok sıkışınca. Yemin etsem başım ağrımaz zaten reflüm var :) Ama ağır menülerde çok işe yarar,hafif yemek adına :)
Tavsiyeler için thanks
Yogunluktan sayfaları takip edemedim kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim sabit veya artıda olan arkadaşlar umutsuzluğa kapılmak yok
İnşallah.
Kızlar bu ödem ne zaman biter bndeki ya
10 gün oldu başlayalı 3.1 kilo gitti bu normal mi sizce pkolu biri olarak soruyorum
Dostlar başına böyle ödem :)
Ödem gitsin diye özel bişey yapıyormusun?Belki bende de gizli ödem vardır
bir şey sorcam sizde pkolu olduğunuzu belirtmişşiniz sizde tüylenme varmı acaba ? hangi branş doktoruna gittiniz acaba hormon testi için ?
Atlamış oluyorum mevzuya ama hormon testlerini endokrin yapar detaylı olarak. Jinekolog da yapıyor ama belli sınırlarda.Endokrinle yaşıyoruz da biz 5 yıldır.İlgi alanımıza girer oldu

Kil
o 75 olsun 176 eni boyu kalas olayim
Beden isine girecem usta bu sefer 36 olayim
Hayaller 34 gercekler 50 hahayt
Pzt Yeni bir diyetisyene gidecem
Boylarımız yakınmış kaptan :) 70 benim de hedefim.

Hoşgeldin. 30-40 kg veren var 15-20 nedirki.Verilir.Spora da burada alışırsın.Takımım diye söylemiyorum manyaktır çoğu :) Hem menüde hem sporda acayip gaza getirirler adamı.Ayağın sakatlansa spor yapamasan kendini eksik hissedersin. Ben ayşe bu arada.1 ve 3 yaşında iki kuzum var. Son 4 olarak devam ediyorum.Bende 15-16 kg fazlayla başlamıştım burda verdim 9 kgsunu.

Bende bel çevremi eritebilsem bi 6 buçuk kilo gidicek

Eki Görüntüle 1880115
:)))))))) Bende baldırlarımı tartıyım bakıyım kaç kg ?

En çok yaklaşan seng olmuş.Benim de 73leri görmekti 74,4te kaldım. Çok saldım çok
Kııııız 84,4 ne (((((((((((((((((
Hayırlı olsun.Kurutmayı ayrı almana sevindim.Memnun olanlar olsa da ayrı ayrı daha kaliteli oluyormuş performans.

Yok ben tanışmayım.Görmemezlikten geleyim kendisini.Yoksa adresimi atcam kargola bikaç kg diye :))

7 EKIM HEDEF LISTESI
Kumral_kraker: 70.2
Eliya: 73.4 hedef 70
Alinin_annesi: 74.4
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66 hedef 63
Burnfat: 85.5
Semplice_signora: 74,4 hedef hedef :) yani 70
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
Golcln: 57.9
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love: 86

Selam bibisler
Dün iribariyle spor sezonumu acmis bulunuyorum
30 dak Ekliptik
30 dak kürek cektim
Cumaya 4 gidecek o kadar
Simdi esofmanlar giyildi 10000 adim hedeflendi
Kizlar pzt evden yazisacaz simdilik idare edin anacim
Oyyy kürek mürek oyki ne oy. Ulan ben ayda 4 verirmiyimki şüphesindeyim hatun 7 güne sığdıracak. Maşallah maşallah :)
Ay bayılcam 84,4ü gördükçe anam ben onu aylar önce terkettim.Bitti gitti 84lerle işim.Ayyy fenalık geldi.

86 bşlıyorum ben cuma gunu 84 olsam mutlu olurum :)
İlk haftamda 2,6 vermiştim bende. Verirsin bencede.Spora devam :)
  • boy:1.66 kilo:54 çok kıskandım fiziği bu tarz fiziğe kavuşmuş olan var mı acaba ??
Ben kavuşmam öyle fiziğe. hıh. Hem kocam giydirmez bikini.hıh hem o ne öyle çıbık gibi. hıh.Ay çatlıcam kıskançlıktan
84,4 diiiiiil 74,4

endokrine malesef randevu alınmıyor sistemden hastaneye gidip 1 ay sonraya veriyorlar.dahiliyede hormon testi yapar ona gitsem olmaz mı acaba ?? siz istanbul daysanız hangi hastaneye gidiyorsnuz ? nasıl randvu aldınız ?

Bence ayda 3 kg verilir.Hiç almadığını varsayarsak çok rahat verilir hemde.
Ayağım iyi olsun hemen gidip alıyorum bende.Pahalı değildir inşallah.Çok güzel olmuş mavisi.Kıyafetini boyadı mı peki?
Ay krize girip yarın sabaha 84,4 olmak için yicem az kaldı Son liste nerde yahuu
Eki Görüntüle 1880788

NASIL AMA İYİ BAŞARMIŞIM DİMİ

YİNE YAPCAAAM
Çok güzel. Tebrikler :)
Dualarımdasın.Kolay bi ameliyat geçirmedi annen.Ha diye toparlanmasını bekleme. İyileşecek ve seni daha bi çıtır görecek. Canın sıkıldıkça yürüyüşe çık ecem. Hem açlığını önler,hem stres atar yürüyüş.

sabah 7 de kalktım dün akşam baya su içmiştim tartıldığımda 86 çıktım çok şaşırdım moralım bozuldu birden .sonra kahvaltımı yaptım dışarı çıktım yeni girdim eve bir tartılım dedim 85 çıktım ay bi rahatladım.1 kilo vermiş oluyorum sanırım :)

:)
İnşallah güzel geçmiştir sınav.
semplice_signora ay ben ortaamı özledim ortim geri dönnn :)
Ayyy ortimmm. Nasılda düşünmüş de yazmış beniiii. Kıskananlar çatlasııııııın :)))))

Tamamlıcam kaptan ama son listeye gelemedim daha :)

@golcln semplice_signora kızlar nerdesinizzz menüleriniz yok
2 günlük menümü toplu yazcam kaptan.Döveceksiniz beni.Hazırım.Hakettim

Valla senin sporlarını gördükçe yürüyüş yaptım demek ar gelecek gibi :)

Günaydın herkese uzuuuuun bir aradan sonra bu saate kadar uyudum, tuhaf bi duygu benim için
Yılllar oldu 10a kadar uyumayalı.Yok yok 9. :))

Ben sordum sabah.Daha bugün girebildim bende cumadan beri. Özledim valla ben.Hepinizi hemde

Bu son listedir umarım....
Bence yürüyüsten gel tempolu 5-10 dak basla kardiyo gibi olur
Sporun 35 dakikadan sonrasi Yag yakimi
Öncesi glikoz yakimidir
Hele Baba bir spor yaptinmi spor sonrasi 1-2 Saat daha yag yakimi devam Eder baby
Baba spor nedir hocam?Bikaç örnekle aydınlanabilir miyiz?
@KumraL_KrakeR naber kızz bi trip atmışsın sanki geçmişte rastgele gördümdü noldu nerelerdeydiiin
Yapar tabi.Trip atmak en doğal hakkı. Aranıp sorulmamak nedir bilirmisin sen ay ne trip attııım.

Gunaydin kizlar.adetin 3.gunu.yavas yavas cuma odemi gisiyor sukur.
cuma:85.5
P.tesi :85.0
Fark :-500
Yatili misafirlerimiz var.kahvaltiya geciyorum.aksama gelirim yine
Ay darısı başıma.Ne yaparsam yapayım regl dönemi ödemi öldürüyor bütün haftamı

Günaydınlarrrr
Bu gün bende durumlar kötü.
+600 üm. Moralim kötü.
Benim de benimde
endokrine malesef randevu alınmıyor sistemden hastaneye gidip 1 ay sonraya veriyorlar.dahiliyede hormon testi yapar ona gitsem olmaz mı acaba ?? siz istanbul daysanız hangi hastaneye gidiyorsnuz ? nasıl randvu aldınız ?
Ben konyadayım maalesef. Benim eşimin problemi beyin cerrahiyle aslında.Yani iki bölüm birden.Ameliyat sonrası takibi endokrin yapıyor.Direkt randevu verdiler aldık biz devlet hastanesinde. dr o kadar yoğunki kapıdan mevzuyu anlattık randevusuz gel sen dedi. Ama normal giderken dahiliye gibi bi bölümün yönlendirmesi gerekiyormuş sanırım. Reglin 3.günü gidilir jinekolojik muayeneye.Daha önce konuşmuşsunuz söylemişlerdir diye tekrarlamadım ben.Hem o açıdan baktır hemde o bölüm yapabiliyorsa sevk etsin endokrine.
Akşam 8-9dan sonra çok sıvı alma sabaha daha net sonuç alırsın.Bir de hergün tartılmak iyi değil diyorlar.Ama uygulayabilenlerden değilim ben :)

Nasıl kaptırdıysam kendimi kendi yazıma alıntı yaptım az önce
Çok şükür bitirdim geçmişi.
Eşim yıllık izinde bu hafta.Bayram sonuna kadar bizimle evde yani.Şimdi uyuyor.Kahvaltımı en hafif şekilde atlatmaya çalıştım.Çünkü dolap tamtakır.Uyansın da biraz pro biraz yeşillik toparlayıp geleyim marketten.
Bu hafta
yiter gari tut şu gırtlağı sloganıyla başlıyorum.Sağ ayağım baya baya şiş olduğundan fazla spora yüklenemicem.
İnşallah 1- güne geçer de eşimin evde olmasını kullanıp tek başıma yürüyüşlere başlarım.
Bana yürümeler yaraşır şekerim.En çok bana yakışır
Oğluş vızıldamaya başladı. Gidip onu mutlu edeyim biraz.
Görüşürüz

İse yarıyor muu bende alicamm

kız bilmiyom da ishal yapması iyi bir şey değil 1 içişte ishal yaptı

Kaç sen Kaç iyi geceler :)

aaa uyumuyalım istersen boni

tartı bombeeeeeeeee

sağ ol kız gideyim sarılarımı çakayım

ay çok kötü bi durum buuu tayt yok mu hilal? eşin giydiriyorsa tayt al. ben tayt giyiyorum genelde uzun tshirtle.

kendin de farkındasın . afiyet olsun kuzum :)

kız bilmiyom da ishal yapması iyi bir şey değil 1 içişte ishal yaptı

Günaydın kizlaar gelsin bildirimlerr

geliyoooooooooorrrrrrrrrrrrr

ay bu yaşananlar nedir böyle kabus gibi hepinize geçmiş olsun canım nasıl bir nazar bela varsa artık bi dua mu okutsan evinde bilemedim yani şoook

bu kadar şeye bu kadar + iyi bile. verirsin cumaya kadar liste bilinci var sende biliyorum. tekrar geçmiş olsun kuzum.

Gunaydin kizlar.adetin 3.gunu.yavas yavas cuma odemi gisiyor sukur.
cuma:85.5
P.tesi :85.0
Fark :-500
Yatili misafirlerimiz var.kahvaltiya geciyorum.aksama gelirim yine

tebriikkk süpersiin

Günaydınlarrrr
Bu gün bende durumlar kötü.
+600 üm. Moralim kötü.

vışş

moralini bozma tatlım cumaya var toparlanırsan eksi olur rahatlıkla

acil digital baskül edinmen gerek tatlım böyle olmuyor gram hesabı yapıyoruz biz

tamam tatlım

öpüldün kolaylar geleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…