- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.381
tebrikler.Sen 71,1 yazınca heyecanlandım.71,1leri bende görürmüyüm acep :)Geçen hafta 71.5
Bugün 71.1
Fark 400 gr (%0.56)
Mesaj 35+
Haftaya hedef 70
Geçmiş olsun canım. Benim makinam bosch 7kg. Kaç programlı bilmiyorum ama memnunum ben. tek kişilik battaniye yorgan yıkayabiliyorum.9kg luklarda çok sorun çıkıyormuş 7 aldım bende.2011den beri kullanıyorum. Bosch bayimiz eniştemiz kaliteli bi model verdi o yüzden. Onun tavsiyesine uyduk.Buzdolabı muhabbeti de dönmüş buzdolabımda bosch benim.Ondan da memnunum.Ama bulaşıktan illallah geldi 6 yılda. En kısa zamanda atıcaz. Yoksa cinnet geçirtecek karıkoca bize makina. Kurutmayı ayrı aldım ben arçelikten.Kuzenim 6 yıldır kullanıyor çok memnunmuş.Bende ondan aldım.Dijital değil benimki. 3 ay oldu gayet güzel.b+ olması dışında.Bende gece çalıştırıyorum elektrik az gelsin diye.Akıllı sayaç var da bende.Yok kız fişi takınca sigortalar atıyor içeri su girdi sanırsam. Kaç kg senin makina yorgan yikaniyormu benim mitlera karşı özel bi ilgim varda sürekli yatak yorgan yikarim :))))))
Naptın Hilalcim?Kreş ve iş konularını hallettin mi?Kızlar ben gideyim daha belediyeye gidicem oglusla kreş başvurusu için. Dua edin kızlar benim için yer olsun
Kaptanım şekerim sabittim ben persembe sabah.Cuma da tartılamadım.
Bende sabittim geçen hafta +700 geldi öküz gibiKizlarrr merhabaa ne guzeeell eksilerinizi gorduuum tebrik ediyorum siziii bnse hep mi sabiitt kalirim anlamiyorum kii ayniyiiim maleseeefff 74.4
Orti bu hafta az olmuş.-3 ten sonra 700 gr az geldi gözüme.Ay konuşmama bak sanki ben 1,5 verdimgeçen hafta 72.7 bu hafta 72.0 fark 0.7 yüzde 0.96 sabah uyanıkken uyuya kalmisim te allam disaridayim şimdi ceyrek simit kemiriyorum 6. Takım için hazırladığım taslağı da alamadım telefona tekrar yapacağım şimdi görüşürüz kızlar
Maşalllahhh....
Hoşgeldin aşk sarhoşu :) Ben ayşe. 34 yaşındayım şimdilik :) 10 gün sonra 35 olicek. 3 yaşında ve 1 yaşında 2 kuzucum var. Mayıstan beri burdayım.Kalan 4 kgmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.baştaki gönderiyi okudum önce.kendi kilomu tanıtım sizlere öncelikle.boy :1.67 , kilo : 86.hedefim 70 kiloya kadar düşmek istiyorum. umarım başarabılırım.bugün kahvaltıyla başladım tabi pek kahvaltı gibi olmadı yediklerim ama olsun .öglen uyandığım için kahvaltı yerine çorba birazda kuruyemış yedim.akşam yemeğimi ,spor aktivitemi yaptıktan sonra paylaşırım sizlerle.bu arada karatay diyeti yapıyorum ben .bol şans sizlere arkadaşlar...
Bende onu merak ediyorum.Boniler mi aldı çikiletalar mı?kız merve 4 ayda 10 kg sana az bence. sen bombesin sonuçta bombeeeeeeeeee
haftaya bombeliğe yakışır ol
kız boniler mi kazandı bu hafta çikiler mi? liste bile aklımda yok
:))) Bende son 4 kgyu yavaş yavaş veriyorum listede kalayım diyeYavas veriyom kalici olsun diye
Ay bugun ona bakamicm cano annem geldi yardma islerimi halledeym sen yapiversene
Allahım ya.Bu saçma prosedürler deli ediyor beni.Devlet para hibesi yapar ya onlarda böyle.Önce harcamanı yap sonra gel ödeyim sana diyor.Ulan harcayacak borçlanacak durumda olsam niye sana başvuruyum dimiKızlar az Once girdim eve kreş olmadı maalesefanneninde çalışıyor olması lazimmis. Bende çalışsam nasıl krese alistiricam çocuk başlasın öyle calisicam dedim. Ama olmuyormuş öyle moralim bozuldu bende kendimi yollara verdim dışarı ciktigimdan beri yürüdüm. Yaklaşık 3 saat oglusla dışarda yemek yedik ama üstüne bir buçuk saat yürüdüm yakmisimdir herhalde
Mide bahanesini bende yaparım çok sıkışınca. Yemin etsem başım ağrımaz zaten reflüm var :) Ama ağır menülerde çok işe yarar,hafif yemek adına :)ekledim onu da canım
benimde var yorganım yetcek gibi duruyor
canım mesela kesinlikle dışarda içilebilir starbucks tarzı yerler de kahve americano sütlü kalori açısından düşük ve tok tutuyor ve çok iyi yemek olarak ızgara candır felsefem var salatadan bile daha iyi salatalarda 1000 tane sos koyuyorlar çıkıyor kalorileri ama ızgara tavuğun köftenin etin hiç bir zararı olmaz ki hemen hemen her cafe de her restaurantta ızgara var artık mesela bazen çok acıktığımda ve ortam olmadığında bi kepekli sandviç tarzı minik şeylerden alır üstünü atıp sadece altındaki ekmekle içindekini yiyoum bunu hala yapıyorum ara ara 1 2 kilo alınca hemen özellikle
boşuna karbonhidrat tüketmiyorum ve hala dışardalatte mocha yerine americano ya da türk kahvesi içiyorum
dışarda genel olarak arkadaşlarımla ve kahvaltılar yaparız biz ve serpme kahvaltılardır peynir domates salatalık biraz menemen falan derken geçiştirdim hep evde yapılıcak en basit şeylerden biri de yine tavuk fırına at her türlüsü lezzetli zaten uğraşmasan da çok sonra salata olabilir mesela peynirli falan çok hoşuma gider benim istediğin kadar ye hem hiç bir zararı olmaz yoğurt benim mucizem zaten içine herşeyi katıp yiyebilirim hiç bir zaman light yoğurt light süt light peynir tüketmedim inanmam öyle şeylere ama mucize dur yazcam daha devam etcem daha çooook şey vardışrda yemek yemekten nasıl kaçılır haha mesela ben bazen çok böyle davetlerde falan miğdem rahatsız o yüzden almiyim sağol falan derdim ızgara yerdim miğde için daha iyi sozsuz falan diye
Yogunluktan sayfaları takip edemedim kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim sabit veya artıda olan arkadaşlar umutsuzluğa kapılmak yok
Dostlar başına böyle ödem :)Kızlar bu ödem ne zaman biter bndeki ya
10 gün oldu başlayalı 3.1 kilo gitti bu normal mi sizce pkolu biri olarak soruyorum
Atlamış oluyorum mevzuya ama hormon testlerini endokrin yapar detaylı olarak. Jinekolog da yapıyor ama belli sınırlarda.Endokrinle yaşıyoruz da biz 5 yıldır.İlgi alanımıza girer oldubir şey sorcam sizde pkolu olduğunuzu belirtmişşiniz sizde tüylenme varmı acaba ? hangi branş doktoruna gittiniz acaba hormon testi için ?
Boylarımız yakınmış kaptan :) 70 benim de hedefim.Kil
o 75 olsun 176 eni boyu kalas olayim
Beden isine girecem usta bu sefer 36 olayim
Hayaller 34 gercekler 50 hahayt
Pzt Yeni bir diyetisyene gidecem
Hoşgeldin. 30-40 kg veren var 15-20 nedirki.Verilir.Spora da burada alışırsın.Takımım diye söylemiyorum manyaktır çoğu :) Hem menüde hem sporda acayip gaza getirirler adamı.Ayağın sakatlansa spor yapamasan kendini eksik hissedersin. Ben ayşe bu arada.1 ve 3 yaşında iki kuzum var. Son 4 olarak devam ediyorum.Bende 15-16 kg fazlayla başlamıştım burda verdim 9 kgsunu.Herkese Merhabaa :)
Araniza yeni katiliyorum.30 yasindayim 9 aylik bir bebegim var. Hayatimda hep kilolu oldum ve bunu takinti yapmadigim bir anim yokO yuzden artik buna bir son vermem gerektigini düşnüyorum.. Şbat ayina kadar yani 5 ayda 15-20kg hedefliyorum. Bu kilolar hamilelikten kalma olmadigindan zor gidecek ama gitmeli..(hamilelikte aldigim 20 kg ı verdim). Diyette zorlanmiyorum ancak spor konusunda cok destek ve motivasyona ihtiyacim var cunki istikrarsizim fazlasiyla..
Kilo74.500 kg
Boy 157
İnsallah saglikli ve aynaya baktigimizda gormeyi istedigimiz bedenlere kavusuruz hepimiz :)
:)))))))) Bende baldırlarımı tartıyım bakıyım kaç kg ?
2 EYLÜL HEDEF LİSTESİ
KumraL_KrakeR güncel 72.5 // hedef kilo 69 // 2 eylül kilo:70.2 //hedefe kalan 1.2 //1 ayda verilen kilo: 2.3
Alinin_Annesi güncel 74.6 //hedef kilo 70 // 2 eylül kilo:74.4// hedefe kalan 4.4 //1 ayda verilen kilo: 0.2
erdemhilal güncel 72.2// hedef kilo 67 //2 eylül kilo:71.1 //hedefe kalan:4.1 //1ayda verilen kilo: 1.1
buseb güncel 68.3// hedef kilo 64 // 2 eylül kilo:66 //hedefe kalan:2 //1 ayda verilen kilo: 2.3
burnfat55 güncel 85.1 //hedef kilo 82.5 //2 eylül kilo:85.5 //hedefe kalan: 2// 1 ayda verilen kilo: +0.4
seng güncel 77 //hedef kilo 71 // 2 eylül kilo: 72 //hedefe kalan:1 //kilo 1 ayda verilen kilo: 5
kızlar üzgünüm bu ay hedefi tutturan yok
Kııııız 84,4 neBu ayki hedef listeside benden olsun
Kumral_kraker: 70.2
Eliya: 73.4
Alinin_annesi: 74.4
Erdemhilal: 71.1 hedef 67
Buseb: 66
Burnfat: 85.5
Semplice_signora: 84.4
Elifvecebir: 85.9
Golcln: 57.9
Serguzest_2016: 74.5
Drunk in love: 86
Kizlarr ınş kimseyi unutmamisimdir eger öyleyse eklersiniz bostayken faydam olsun dedim
Hayırlı olsun.Kurutmayı ayrı almana sevindim.Memnun olanlar olsa da ayrı ayrı daha kaliteli oluyormuş performans.Kizlar makinam çalıştı eşim yaptı. Tam sevindim attım çamaşırları içinden su boşaldı yine. Böyle olmaz dedi eşim makina bakmaya başladık netten AEG Siemens ve miele arasında kalıp Siemens aldım 9kg kapasiteli 1400 devir 2700 liraya p.tesi kargo da salı çarşamba elimize gecer inşallah bayram üstü hiç iyi olmadi. Benimki Samsung a sıcak bakmadı hotpoint ede öyle ille bilindik olucak mis. Kurutmali kesinlikle olmaz ayrı aliriz gerekirse dedi. Öyle işte :))))
Yok ben tanışmayım.Görmemezlikten geleyim kendisini.Yoksa adresimi atcam kargola bikaç kg diye :))Ve köme ile tanışın canlar.Eki Görüntüle 1880494
Oyyy kürek mürek oyki ne oy. Ulan ben ayda 4 verirmiyimki şüphesindeyim hatun 7 güne sığdıracak. Maşallah maşallah :)Selam bibisler
Dün iribariyle spor sezonumu acmis bulunuyorum
30 dak Ekliptik
30 dak kürek cektim
Cumaya 4 gidecek o kadar
Simdi esofmanlar giyildi 10000 adim hedeflendi
Kizlar pzt evden yazisacaz simdilik idare edin anacim
Ay bayılcam 84,4ü gördükçe anam ben onu aylar önce terkettim.Bitti gitti 84lerle işim.Ayyy fenalık geldi.7 EKIM HEDEF LISTESI
Eliya: 73.4 hedef 70
Buseb: 66 hedef 63
Seng: 72 hedef 67
Elifvecebir: 85.9 hedef 82
MuallimeA: 80.1 hedef 77.5
Drunk in love
Kızlar doldurun bakalımmlisteyi
İlk haftamda 2,6 vermiştim bende. Verirsin bencede.Spora devam :)86 bşlıyorum ben cuma gunu 84 olsam mutlu olurum :)
Ben kavuşmam öyle fiziğe. hıh. Hem kocam giydirmez bikini.hıh hem o ne öyle çıbık gibi. hıh.Ay çatlıcam kıskançlıktan
boy:1.66 kilo:54 çok kıskandım fiziği bu tarz fiziğe kavuşmuş olan var mı acaba ??
84,4 diiiiiil 74,47 EKIM HEDEF LISTESI
Drunk in love: 86 hedef 82
endokrine malesef randevu alınmıyor sistemden hastaneye gidip 1 ay sonraya veriyorlar.dahiliyede hormon testi yapar ona gitsem olmaz mı acaba ?? siz istanbul daysanız hangi hastaneye gidiyorsnuz ? nasıl randvu aldınız ?Bende onu merak ediyorum.Boniler mi aldı çikiletalar mı?
:))) Bende son 4 kgyu yavaş yavaş veriyorum listede kalayım diye
Allahım ya.Bu saçma prosedürler deli ediyor beni.Devlet para hibesi yapar ya onlarda böyle.Önce harcamanı yap sonra gel ödeyim sana diyor.Ulan harcayacak borçlanacak durumda olsam niye sana başvuruyum dimi
Allah yardımcın olsun. oğluşa annen baksa bikaç ay çalışsan da öyle başvursan olmazmı?
Mide bahanesini bende yaparım çok sıkışınca. Yemin etsem başım ağrımaz zaten reflüm var :) Ama ağır menülerde çok işe yarar,hafif yemek adına :)
Tavsiyeler için thanks
İnşallah.
Dostlar başına böyle ödem :)
Ödem gitsin diye özel bişey yapıyormusun?Belki bende de gizli ödem vardır
Atlamış oluyorum mevzuya ama hormon testlerini endokrin yapar detaylı olarak. Jinekolog da yapıyor ama belli sınırlarda.Endokrinle yaşıyoruz da biz 5 yıldır.İlgi alanımıza girer oldu
Bence ayda 3 kg verilir.Hiç almadığını varsayarsak çok rahat verilir hemde.Kızlarrrrrrr şubat basina kadar kaç kilo verebilirim sizce? kardeşimin nişanı olabilir benim için güzel bi hedef tarihi oldu.
Ekim-kasim-aralik-ocak-şubat
Her ay ortalama 3 kilo versem hedefime ulasiyorum aslinda,her ay 4 versem tadından yenmez ama.
Bu takim olmasa verememde çok heyecanlandim
Ayağım iyi olsun hemen gidip alıyorum bende.Pahalı değildir inşallah.Çok güzel olmuş mavisi.Kıyafetini boyadı mı peki?Eki Görüntüle 1880760 Kizlaar ben ne aldiiim
Ay krize girip yarın sabaha 84,4 olmak için yicem az kaldı7 EKIM HEDEF LISTESI
Alinin_annesi: 74.4 hedef 71
Buseb: 66
Drunk in love: 86
Çok güzel. Tebrikler :)
Dualarımdasın.Kolay bi ameliyat geçirmedi annen.Ha diye toparlanmasını bekleme. İyileşecek ve seni daha bi çıtır görecek. Canın sıkıldıkça yürüyüşe çık ecem. Hem açlığını önler,hem stres atar yürüyüş.
:)7 EKIM HEDEF LISTESI
Burnfat: 85.5 hedef 81
Drunk in love
İnşallah güzel geçmiştir sınav.Kizlar ben uyku moduna geciyorum.yarin 9.30-12.30 dualarinizi bekliyoeum yds icin.akaam da malum dugun var.muhtemelen menu paylasamayabilirim.p.tesi sabah bildirimde gorusuruz.bir de yeni gelen arkadaslar telasliyim kusuruma bakmayin.hosgeldiniz tekrar.donuncw hol bol konuauruz insallah
Ayyy ortimmm. Nasılda düşünmüş de yazmış beniiii. Kıskananlar çatlasııııııın :)))))semplice_signora ay ben ortaamı özledim ortim geri dönnn :)
Tamamlıcam kaptan ama son listeye gelemedim daha :)7 EKIM HEDEF LISTESI
Drunk in love
Eksikler tamamlasınn
Valla senin sporlarını gördükçe yürüyüş yaptım demek ar gelecek gibi :)Günaydinlar sekerler
Bugün son gün yarin sabah yola cikiyorum eve dönüssssss
Su isimleri ögrenene kadar kusura bakmayin deyip
Ekliptik tipki yürüme bandi gibi dizlere özellikle kikurdak yapiya zararli aradaki tek fark iki kat hareket ettirmesi
Eger bir spor gecmsin yoksa ve isinmadan bu aletlerle spor yapiyorsan birde kilo oranin yüksekse uzak durun diyorlar
Kendini iyi hissediyorsan agrin yoksa
Disarda spor yapamiyorsan hafif tempoda bantta yürümek iyidir
Spor konusunda övünmek gibi olmasin beygir gibiyimdir
Özenip katilirsaniz bana ne mutlu
Dünkü sporum 12500 adim stepper der
Hoscakalin derim
Yılllar oldu 10a kadar uyumayalı.Yok yok 9. :))Günaydın herkese uzuuuuun bir aradan sonra bu saate kadar uyudum, tuhaf bi duygu benim için
Ben sordum sabah.Daha bugün girebildim bende cumadan beri. Özledim valla ben.Hepinizi hemdeBakiyorumda kimse beni sormams seyda disinda
@seydan94 esyayi tasidik yeni evimdeyim artik fakat tek basima oldugum icim cok agirdan gidiyo isler felaket yoruldum avizecisi storcusu televizyoncusu zirttirigi pittirigi bitmedi bi turlu
Bugunde mobilden baglandim aslinda internetim yoktu suan nasil girdigimi bende bilmiyorum
Wifi 7gun icinde baglancakmis onu bekliyorum
Oyle isteee canlar..kilom ne alemde hic bilmiyom saglam yedim bu hafta
Bu son listedir umarım....7 EKIM HEDEF LISTESI
Kumral_kraker: 70.2 hedef 67
Alinin_annesi: 74.4 hedef 71
Drunk in love : 86 hedef :82
Baba spor nedir hocam?Bikaç örnekle aydınlanabilir miyiz?Bence yürüyüsten gel tempolu 5-10 dak basla kardiyo gibi olur
Sporun 35 dakikadan sonrasi Yag yakimi
Öncesi glikoz yakimidir
Hele Baba bir spor yaptinmi spor sonrasi 1-2 Saat daha yag yakimi devam Eder baby
Yapar tabi.Trip atmak en doğal hakkı. Aranıp sorulmamak nedir bilirmisin sen@KumraL_KrakeR naber kızz bi trip atmışsın sanki geçmişte rastgele gördümdü noldu nerelerdeydiiin
Ay darısı başıma.Ne yaparsam yapayım regl dönemi ödemi öldürüyor bütün haftamıGunaydin kizlar.adetin 3.gunu.yavas yavas cuma odemi gisiyor sukur.
cuma:85.5
P.tesi :85.0
Fark :-500
Yatili misafirlerimiz var.kahvaltiya geciyorum.aksama gelirim yine
Benim de benimdeGünaydınlarrrr
Bu gün bende durumlar kötü.
+600 üm. Moralim kötü.
Ben konyadayım maalesef. Benim eşimin problemi beyin cerrahiyle aslında.Yani iki bölüm birden.Ameliyat sonrası takibi endokrin yapıyor.Direkt randevu verdiler aldık biz devlet hastanesinde. dr o kadar yoğunki kapıdan mevzuyu anlattık randevusuz gel sen dedi. Ama normal giderken dahiliye gibi bi bölümün yönlendirmesi gerekiyormuş sanırım. Reglin 3.günü gidilir jinekolojik muayeneye.Daha önce konuşmuşsunuz söylemişlerdir diye tekrarlamadım ben.Hem o açıdan baktır hemde o bölüm yapabiliyorsa sevk etsin endokrine.endokrine malesef randevu alınmıyor sistemden hastaneye gidip 1 ay sonraya veriyorlar.dahiliyede hormon testi yapar ona gitsem olmaz mı acaba ?? siz istanbul daysanız hangi hastaneye gidiyorsnuz ? nasıl randvu aldınız ?
Akşam 8-9dan sonra çok sıvı alma sabaha daha net sonuç alırsın.Bir de hergün tartılmak iyi değil diyorlar.Ama uygulayabilenlerden değilim ben :)Eki Görüntüle 1881489 sabah 7 de kalktım dün akşam baya su içmiştim tartıldığımda 86 çıktım çok şaşırdım moralım bozuldu birden .sonra kahvaltımı yaptım dışarı çıktım yeni girdim eve bir tartılım dedim 85 çıktımay bi rahatladım.1 kilo vermiş oluyorum sanırım :)
İse yarıyor muu bende alicamm
Kaç sen Kaç iyi geceler :)
Sağol canım benim
Kız bu arada carrefour a git bu ara saç boyalarinda muhteşem indirim var. 2 kutu kızıl aldım ben
Ayy ne guzel iste tartı öncesi ne var ne yok gider
Iyi geceler busemm
Kız hem dir dirci hem şantaj cı
Kızlar bu arada söylemiştim üstüme olan bi tane pantolonum var zayifladigim için diğerleri olmuyor diye. Ve bugün o pantolon yirtildimecbur gidip yenisini almam lazim biraz daha kilo verince alışveriş yapacaktım ama maalesef
Pazar günü menüsü
Sabah 10. 00
1 kk peynir
Domates
Sslatslık
2 dilim ekmek
Öğlen 16.00
2 sarma
Yarım kase makarna salatası
Kuzenimin kızını 6 aylık kınası vardı. Öğlen gittik ancsk geldik
Akşam 21.00
Fırınd tavuk (1 kalçalı but )
1 çay bardaģı ev yapımı çok az şekerli erik suyu
2.5 litre su.
Kızlar bugün hiç olmadı. Yarın hemen yoparlayacağım. Büyük ihtimal yarın artı ćıkacaģım.
Hadi bakalım. Hedeflerimiz aynı melisa. Bakalım kim ulaşacak hedefe.
Berilcim teşekkür ederiz bilgi için. Baba spordan jadtın nedir. Ve süresi ne kadar olmalı. Ayrıca ne zaman yapılmalı.
Kız ne yarın. 86 kg mım.
Canım geçmiş olsun. Hayrola diazemi niye vurdular.
Acil benim de almam lazım ondan. Çünkü benim bazrn şişliğimi alır.
Günaydın kizlaar gelsin bildirimlerr
Günaydın kızlar
Teşekkür ederim hepinize.tlf dan tek tek alamadim msjlarinizi. Benim böcek fobim var.canlı yada ölü gördüğümde kitlenip kalıyorum. Evimde bile görsem eve geri giremiyorum temizlenmeden.çocuk gibi bi durum ama konusamayacak hale geliyorum.kusuyorum.nefes alamıyorum.o derece.gece diazemi ondan vurdular.dün sabah denizdeydik oglumla.tam sahile çıkıyorum oğlum botunda elimdeydi.dalga çarptı ve devrildi.kopuklerden kayboldu 10 sn kadar göremedik.elimde şapkası kalakaldi. Bayilmisim ben suyun içine. Hayal meyal hatırlıyorum söylenenleri. Çıktı iyi nefes alıyor aglamadi bile vs vs. Kucağıma verdiler sonra. Eve geldik toparlandik hastaneye gitcez diye.yığenimi yıkadı annesi banyodan çıkardiniz diye bi kasti kendini.13 aylik cocuk katılıyor nefessiz kaldı kasildi vücudu. Mosmor oldu yuzu.annesi ağlamaya başladı kucağıma aldım cimdik attım yüzüne ufledim vs çığır attı 1 kere.sonra yığıldı kucağıma. Gözler kaydı. Baygın. Mosmor babası koştu geldi.sarstı saplak atti ağlamaya başladı yeniden. Annesi yığıldı bi köşeye. Bu ikisini 30 dk içinde yasadık. Herkes normale döndü. Oğlum iyi.cigerleri temiz.kızımız gayet iyi.ne yedik o valizleri nasıl toparladik da yola düştük bilmiyorum. Yolda petrole durduk oğlum kucagimda bez degistircem koridor karanlık basamak yapmışlar oda girişine hemde kırık dökük. Ben bi yuvarlandim.oğlumla.ona bişey olmasın diye korudum.dirseklerim.sağ dizim.sağ ayağa bilegim.sağ elim şiş. Morarma kızarma ağrı hepsi var.oglumda bişey yok çok şükür. Eve geldik ama bi de bize sorun.1.5 saat ağladım eve girinceye kadar.
Oğlum öğlen uyuyunca PC'den geçmişe giricem.
@seng annen nasıl oldu? Yeni takımın nasıl gidiyor?
@KumraL_KrakeR ev tasinman nasıl gidiyor? Kolayladin mi biraz?
@mefkurem ulaŞti mi memlekete?
Yolda tatilde olan herkes iyimi?
@Alinin_Annesi bebis nasıl oldu?
eliya toparladin mi tatil dönüşü işlerini?
@berilceee kaptanimiz döndü mu resmi olarak? :) o ne demekse.
@seydan94 kaptanimiz ne yaptı yurtdışı islerini?
Adını hatirlayamadigim herkes iyimi? Bi sıkıntı yoktur inşallah.
Yeni arkadaşlar gördüm.hosgelmissiniz bacilar. En kısa zamanda fit olmanız dileğiyle :)
Bu arada üzülerek ptesi bildirimimi yapayım.
74.4 ile perşembe sabahı sabittim geçen haftaya göre.
+700 ile 75.1 gorunuyorum bugün
Cuma sabahi gelen regl sisligi 1 gece önce yediğim serum ve 5 günlük kabizlikla çıkmıştır inşallah. Bugün başlıyorum sikmaya yeniden.73leri göremedim bi((((
Gunaydin kizlar.adetin 3.gunu.yavas yavas cuma odemi gisiyor sukur.
cuma:85.5
P.tesi :85.0
Fark :-500
Yatili misafirlerimiz var.kahvaltiya geciyorum.aksama gelirim yine
Günaydınlarrrr
Bu gün bende durumlar kötü.
+600 üm. Moralim kötü.
Eki Görüntüle 1881489 sabah 7 de kalktım dün akşam baya su içmiştim tartıldığımda 86 çıktım çok şaşırdım moralım bozuldu birden .sonra kahvaltımı yaptım dışarı çıktım yeni girdim eve bir tartılım dedim 85 çıktımay bi rahatladım.1 kilo vermiş oluyorum sanırım :)
Nasıl kaptırdıysam kendimi kendi yazıma alıntı yaptım az önce
Çok şükür bitirdim geçmişi.
Eşim yıllık izinde bu hafta.Bayram sonuna kadar bizimle evde yani.Şimdi uyuyor.Kahvaltımı en hafif şekilde atlatmaya çalıştım.Çünkü dolap tamtakır.Uyansın da biraz pro biraz yeşillik toparlayıp geleyim marketten.
Bu hafta yiter gari tut şu gırtlağı sloganıyla başlıyorum.Sağ ayağım baya baya şiş olduğundan fazla spora yüklenemicem.
İnşallah 1- güne geçer de eşimin evde olmasını kullanıp tek başıma yürüyüşlere başlarım.
Bana yürümeler yaraşır şekerim.En çok bana yakışır
Oğluş vızıldamaya başladı. Gidip onu mutlu edeyim biraz.
Görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?