Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım devamlı tartılmıyoruz ki zaten hafta da iki, yani daha doğrusu takımda daha fazla tartılanlar olarak sayımız az değil ama sende 2 tartılırsın bilemiyorum gerçi takım liderleri bu konuda sana bir olur sağlarsa ayrı tabii :)

benim moralim bozuluyor işte tartıda eksi görmeyince.cumadan pazrtesiye sonuçta anca gram verirsin yda wrmezsin belki şişkinlik olur ben o gun suyu fazla kacırırım wc ye cıkamam tartı da fazla gösterırım bu yuzden dolayı moralım bozuluyor.hemen modum dusuyor.normalde ben 20 gun yda 15 gunde bır tartılmya calsıırm devamlı tartılmayı seven ınsan degılım.göbegıme bakarak degısımı görmeye calsıırım .

Ya artı olsaydın üzülme canm iyi tarafından bak
orasi oyle canim
Bu sabah okula gec kaliyorduk tartilmaya vakit bulamadim,haftasonuı spor yapsamda fazla cıs tükettim umarım artıda değilimdir
Inş degilsindir canım
Valla yan yanaydik birsey sormadı gelin buyrun dedi

ben cirkefe bağlayamam ki kız bağırsam sesim çıkmaz :)))) sana turşu tarifi vereyim milletin dibi düşsün hilal hatun.
ayy valla elifim bence cirkefe bağla. Yoksa çok suistimal ederler seni
Kız valla hiç ugrasmam ben tursuyla filan yemek isteyen gider alır
bende ödem yapar diye biliyorum canim
kız ben saç boyasının fiyatını sormadım başkası sormuştu ama konusu gelişken kız 5 tl ye içinde hangi renkler var? yoksa tek rengi mi 5 tl?

inş değilsindir artı :)

60-61
Kız normal saç boyası aldım ben geçici değil
Kız küçük süt kuruyemiş filanda al yanına
ayy kiyamam hayvanciga yaa. Bisi olmamış en azindan
Kızlar busenin serçe olayını okuyunca aklıma geldi ben kedicikleri anlatacaktım size ama hatırlayamadım anlatıp anlatamadığımı
anlatmadin kizzz
Ben katılmıyorum dediğine. Sağlam kahvaltı yapilmaliki gün içinde hem enerji olsun hemde yenilen şeyler yakilsin. Ayrıca sismanlar bence de çok yerler. Çünkü mide genisleyebilen bi organ. Yedikçe kilo alırsın ve mide sürekli buyur. Millet boş yere tüp mide ameliyatı olup kilo vermiyor.
afiyet olsun canım kasarin açıklamasını yapmışsın onun haricinde sıkıntı yok bence
Kız pogacanin içinde neler vardı bakimmm
Afiyet olsun fatmam limonata ev yapımı olduğu için bisi demiyorum
afiyet olsun canım sabahki badem ne kadardı peki
Kizz kaçamaklar varrr fıstık ezmesi spagetti yapma ececim. Afiyet olsun
Kizlar görümcem ev arıyormus Erzurum'da ki evini satmış bulursa tasinicakmis tatilde. İnşallah bulur da taşınır.
hahah ay sanslisin kizz ins bulur tasinirlar da gelmezler
ablalar bir şey sorcam haftada 2 gün tartılma mı olucak ? geçtiğimiz cuma yazdık bugunde yazdık .ben hafta da 2 gün tartıyı sağlıklı bulmuyorum açıkcası.
Evet canım hafta sonu kacamaklarini engellemek için pazartesi de tartiliyoruz

canım bu durumlar ne kadar dikkat etsek cuma günü de yaşanabiliyor ben de yarım kilo fazla çıktım herkesin morali bozuluyor artı çıktığı zaman ama sonuçta bu takım için gerekli olan bir şey bazen bildirim olmasa paylaşım yetersiz bile kalabiliyor bildirim günleri herkes için hem gerilim hem heyecan günleri olduğundan herkes canlanıyor

sonuçta hafta da 1 gun tartılınca bı şekılde gram eksılmesı olabılıyor fakat cuma dan pazartesiye durum farklı o 2 gun ıcınde belkı hıc veremem uzuluyorum sonra

Kimsecikler yok bu aksam.ben de kacayim.yatili misafirlwrimiz gitti.ev felaket.Allah canlarina selamet versin.sagolsunlar gelmisler.cok da guzel gecti.yarin da temizlik beni bekler yatak yorgan:)bol eksili geceler kizlar
Iyi geceler fatmam kolay gelsin
Canım en kısa sürede digital tartı edinmelisin. Zaten normal tartı kullanirsan ne kadar verdiğin anlaşılmaz. Ama takımın kuralları var sanırım bunda esneme yapmazlar. Herkes 2 kere bildirim yapmak zorunda. Istisnai durumlar hariç tabikide

sonuçta hafta da 1 gun tartılınca bı şekılde gram eksılmesı olabılıyor fakat cuma dan pazartesiye durum farklı o 2 gun ıcınde belkı hıc veremem uzuluyorum sonra
bence pek farklılık yok tabii canım sen diğer üyelerle de ve takım liderleriyle görüş bu konuyu :) bugün ben de çok üzüldüm örneğin dün güzelim hamburger menüyü geri çevirdim ama bugün +500 çıktım ama tabii demek ki haftasonum yeterli olmamış tempo gerek ayyy sana derken kendim gaza geldim gideyim de mekik çekeyim

kardiyo yapmaya çalış.mekık göbek erıtmez .sabahları erkenden yürüyüşe cıkablırsnız

kardiyo yapmaya çalış.mekık göbek erıtmez .sabahları erkenden yürüyüşe cıkablırsnız
biliyorum canım ama bende mekik işe yarıyor sadece yürüyüşle desteklersem eski haline tamamen dönmüyor yoksa hemen salıyor kendini yürüyüşe çıkma konusunda da bu aralar fırsatım olmasına rağmen iyice strese bağladım akşam arkadaşımla çıktım örneğin bugün dün de 3 saat yürüdüm.. Daha önce mekik uyarısını Zuhal abladan almıştım ama ben faydasını gördüğüm için hepten boş oturmaktansa canım istedikçe çekiyorum canım

Menum
Sabah 11
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir bardak süt
Öğle 14
45 gr badem
Akşam 19
Peynirli salata büyük kase
Bir kase yoğurt
Su 2 yi gecti
Spor 2.5 saat yürüyüş

çok iyi 3 saat nsıl dayandın :)

Kizlar merhaba internetim cok az o yuzden giremiyorum hala gelmediler wifi yapmaya kilo bildrimimi yapayim kacayim hemen
Cuma:70.2
Bugun:71.0
Fark:+800

Boyle bi sonuc bekliyodum ama moral bozmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…