- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.481
canım devamlı tartılmıyoruz ki zaten hafta da iki, yani daha doğrusu takımda daha fazla tartılanlar olarak sayımız az değil amazaten burda yazıyoruz ne yedığımızı.ne kadar verebilirizki zaten 2 gun ıcınde.ben yenı basladıgım ıcın verdım mesela.3 4 aylık surecım olucak.bu donemde kılom durucak ve yavaslama olucak ben devamlı tartılırsam moral olarak çökerim hevesim kalmaz .bana kalsa 15 gun de bır daha mantklı tartılmak yada hafta da 1 .ben sizlere haftada 1 söylerim sonucum.tartıya cıkmamım amacı degısımın ne kadar eksıldıgını görmek.2 gun yaparsam bunu o zaman şişkinliğim olur ya da tuvalete cıkmam fazla cıkarım ve ya aksam gec su ıcıyorum ben yatana kadar bu da sabahları sanrım şişlik yapıyor .bu yuzden dolayı bugun yasadıgım ıcın moralım bozuldu dıyetı bırakasım geldı resmen .hafta da 1 sonucumu yazarım sıze.yedıklerımı zaten paylastıgım ıcın yasak yersem azarlarsınız daha dıkkat ederım
benim moralim bozuluyor işte tartıda eksi görmeyince.cumadan pazrtesiye sonuçta anca gram verirsin yda wrmezsin belki şişkinlik olur ben o gun suyu fazla kacırırım wc ye cıkamam tartı da fazla gösterırım bu yuzden dolayı moralım bozuluyor.hemen modum dusuyor.normalde ben 20 gun yda 15 gunde bır tartılmya calsıırm devamlı tartılmayı seven ınsan degılım.göbegıme bakarak degısımı görmeye calsıırım .canım devamlı tartılmıyoruz ki zaten hafta da iki, yani daha doğrusu takımda daha fazla tartılanlar olarak sayımız az değil amasende 2 tartılırsın bilemiyorum gerçi takım liderleri bu konuda sana bir olur sağlarsa ayrı tabii :)
orasi oyle canimYa artı olsaydın üzülme canm iyi tarafından bak
Inş degilsindir canımBu sabah okula gec kaliyorduk tartilmaya vakit bulamadim,haftasonuı spor yapsamda fazla cıs tükettim umarım artıda değilimdir
ayy valla elifim bence cirkefe bağla. Yoksa çok suistimal ederler seniValla yan yanaydik birsey sormadı gelin buyrun dedi
ben cirkefe bağlayamam ki kız bağırsam sesim çıkmaz :)))) sana turşu tarifi vereyim milletin dibi düşsün hilal hatun.
bende ödem yapar diye biliyorum canimturşu cısss şişirirrr
1 Porsiyon (küçük) Karışık Turşular Kaç Kalori?
Kalori (kcal) 54
Karbonhidrat (g) 9.1
Protein (g) 1.9
Yağ (g) 0.4
Karışık Turşular Sebzeler Turşu, kalorisi düşük, tuz içeriği yüksek bir garnitürdür. Bu nedenle tuz kısıtlaması olan bireyler tüketmemelidir. Fazla tuz tüketimi vücutta ödeme neden olur bu nedenle turşu yedikten sonra bol su içilmelidir.
böyle bir yorum buldum ama uzman bilgisine rastlayamadım ben ödem yapar diye biliyorum bilgisi olan var mı kızlaar
Kız normal saç boyası aldım ben geçici değilkız ben saç boyasının fiyatını sormadımbaşkası sormuştu ama konusu gelişken kız 5 tl ye içinde hangi renkler var? yoksa tek rengi mi 5 tl?
inş değilsindir artı :)
60-61
Kız küçük süt kuruyemiş filanda al yanınaayın 10 unda tatile gidioz 3 geceliğine 13 ünün akşamı döncez :) orda da kaçamak yapmamalıyım yanıma konserve ton alıcammini dolaba evden salatalık falan götürcem göbek ve limonda götürcem. sabah kahvaltısını otel veriyor kahvaltımı güzelce yaparım abartmadan sonrasını da ton ve salatayla geçirip atlatmayı kilo vermeye devam etmeyi umuyorum
ayy kiyamam hayvanciga yaa. Bisi olmamış en azindanaz önce pencereme minik bir serçe çarptı yerde öylece kaldı. yan yattı hayvan çok üzüldümyiyecek bir şeyler attım tam önüne denk getiremedim kıpırdamadan duruyordu yine. kedi gelir yer diye vicdanım el vermedi indim aşağı eldiven takıp tam almaya uzan hayvan ağaca uçtu. sevindim oh dedim yaaa. ona nasıl bakacağımı düşünüyordum veterinere götürmem gerekiyordu uçması. sınav yaptı sanırım Allah bana
anlatmadin kizzzKızlar busenin serçe olayını okuyunca aklıma geldi ben kedicikleri anlatacaktım size ama hatırlayamadım anlatıp anlatamadığımı
Ben katılmıyorum dediğine. Sağlam kahvaltı yapilmaliki gün içinde hem enerji olsun hemde yenilen şeyler yakilsin. Ayrıca sismanlar bence de çok yerler. Çünkü mide genisleyebilen bi organ. Yedikçe kilo alırsın ve mide sürekli buyur. Millet boş yere tüp mide ameliyatı olup kilo vermiyor.sıkı bir kahvaltının kilo verildiğine dair inancı yalanladı. Bu söz konusu durumun sadece ağır fiziksel şartlar altında çalışan tarla işçileri için geçerli olduğunu söyledi.
Yurtsever, büyük şehirlerde yaşayan insanların İtalyanlar gibi beslenmeleri gerektiğine dikkat çekti. Onlar güne bir kaç bisküvi ve kahveyle başladıklarını, öğlen yemeklerini geçiştirip, ana öğünü ise akşama bıraktıklarını ifade etti.
Esra Tüzün’ün sabah.com.tr’de yer alan haberine göre; Psikolog Zaza Yurtsever’in ‘Korkma Ye’ adlı kitabında, kilo vermek için diyet listelerinden önce, ruhunuzu hazırlamanız çok daha önemli olduğunu söylüyor. Yurtsever kitabında diyetlerle ilgili bilinenlerin çoğunun yanlış olduğunu da söylüyor. İşte efsane dediği diyet mitlerini de şu şekilde sıralıyor’
1- Zayıflamak sağlıklıdır
Araştırmalar, radikal diyetlerle, kısa sürede kilo veren insanlarda; kalp ritm bozukluğu, safra kesesinde taş, kemik erimesi, saç dökülmesi, karaciğer rahatsızlıkları, kas kaybı ve diyabet gibi sağlık sorunlarının oluştuğunu gösteriyor. 35 bin kişinin katıldığı Iowa Women’s Health Study adlı araştırmanın sonucunda; zayıflamaya bağlı diyabetin daha sık ortaya çıktığı ve kalp krizi riskinin arttığı belirtiliyor.
2- Zayıfsa uzun yaşar
İsrail’de yapılan bir çalışmada; doktorlar beş yıl boyunca, 40-65 yaş arasındaki 9 bin erkeği inceledi. Bu süre içinde 5 kilodan fazla zayıflayanların; zayıflamayanlara göre ölüm risklerinin yüzde 30’dan daha fazla olduğu ortaya çıktı. Bu ve buna benzer diğer araştırmalar da, bilinenin tam tersine; zayıflamanın, ölüm riskini artırdığını gösteriyor. Hızlı kilo verme gibi, hızlı kilo alma da bu riski yükseltirken, en uzun yaşayanlar; zaman içinde düzenli ama yavaş kilo alanlar oluyor.
3- Şişman fazla yer
Şişmanların daha fazla yemek yediği için kilo aldığına inanılır. Oysa bu alanda yapılan birçok araştırma; şişmanların daha fazla yemek yemediklerini, hatta zayıf insanlarla karşılaştırıldıklarında daha az yediklerini gözler önüne seriyor.
4- Protein diyeti kilo verdirir
Protein ağırlıklı beslenmek; depresif bir ruh haline sebep olabilir. Fiziksel boyutta ise; idrar asidinde yükselmeye, gut hastalığına, karaciğer ve böbrek rahatsızlıkları gibi birçok soruna da yol açabilir.
5- Lıght gıda zayıflatır
Diyet ve gıda endüstrisinin kıskacına giren insanlar, light gıdalar tüketerek zayıflayabileceklerine inanırlar. Bu tür gıdaların ortak özelliği; yağ ve şekerden arındırılmış olmalarıdır. Ancak buna rağmen yani light gıda tükettikleri halde zayıflamayamayan insanlar görüyoruz. Çünkü bu tür gıdaların içinde bulunan kimyasal maddeler, organizmaya önemli zararlar vermektedir.
6- Tatlandırıcı kullanın
Tatlandırıcılar son derece tehlikeli sonuçları olabilecek diyet mitidir ve kullanıcının şişmanlamasına yol açar. Nedeni; beynimizin tatlandırıcılara karşı gösterdiği reflekstir.
7- Yağ yasak
Yağ, vücutta safra temizliği için gerekli maddelerin üretimine yardımcı olur. Yağsız beslenenlerin safra atılımı azalır, ayrıca ruh hallerinde de bozulmalar görülür.
alıntıdır
ne diyorsunuz kızlar
afiyet olsun canım kasarin açıklamasını yapmışsınÖnce menum :)
08.30
Yarim ceviz
09.30 kahvaltı
Yarım dilim ekmek
5 zeytin
1 kupa çay
11 ara
1 çay
13 öğle
1 avuç ayasi kadar ekmek
1 incecik dilim kaşar
1 çay
16 ara
3 çay
18 akşam
2 avuç ayasi kadar somon (fırında bugulama)
Yarım soğan (fırında bugulama)
Bol roka nane maydanoz
Salatalık domates kapya biber.
20 şu an :)
1 kupa çay
Su 2 lt
Spor yok
Dipnot:sağ ayağım hala sis ve aciyor.zorlayamadigim için spor yok
Sabahki ekmekler ve kaşar mecburiyettendi.evde gerçekten hiçbişey yoktu.bisküvi vsden başka.
Kız pogacanin içinde neler vardı bakimmmSabah 10.30
1 tb mayasiz pogaca peynirli.sert mert ama pogaca ihtiyacimi giderdi resmen:)(ev yapimi beyaz unsuzdu.tb ekmek yerine yedim ama yanlis mi yaptim sizce)
Koz domates biber mantar
1 sogan mucver
Ogle 14.30 1 bardak sekersiz sut 1 bardak az sekerli ev limonatasi
aksam 18.45 5 parca izgara tavuk.2 kofte
su 2 litre
spor 45 dk yuruyus
afiyet olsun canım sabahki badem ne kadardı pekisabah 7 : badem ,1 tabak bezelye :)
ara ögün 05:00 .: karısık kuruyemıs ölçüsünü bilmiyorum poşetten alıp ydim çok degıl ama
akşam 07.00 : 7 tane köfte :)
7 bardak su içtim
spor yok biraz müzik eşliğinde dans ettim .
Kizz kaçamaklar varrr fıstık ezmesi spagetti yapma ececim. Afiyet olsun8.30 sabah..2 dilim ısıtılmis ç.t. ekmek , 1 tatlı kaşığı labne, domates yeşilçay
10.30. ara...3 fındık 2 badem 1 kuru kayısı
14.00. öğle... 4 yk yoğurt, domates, 1 dilim ç.t ekmek
17.00. akşam 1 tabak kabak, 1 çatal domatesli spagetti
19.00 ara... yeşilçay, küçük bir lokma fıstık ezmesi
Şu icemedim bugün hala yarım litre hedef 1.5
Spor 1 saat yürüyüş, 50 yan hareketi
hahah ay sanslisin kizz ins bulur tasinirlar da gelmezlerKizlar görümcem ev arıyormus Erzurum'da ki evini satmış bulursa tasinicakmis tatilde. İnşallah bulur da taşınır.
Evet canım hafta sonu kacamaklarini engellemek için pazartesi de tartiliyoruzablalar bir şey sorcam haftada 2 gün tartılma mı olucak ? geçtiğimiz cuma yazdık bugunde yazdık .ben hafta da 2 gün tartıyı sağlıklı bulmuyorum açıkcası.
canım bu durumlar ne kadar dikkat etsek cuma günü de yaşanabiliyor ben de yarım kilo fazla çıktım herkesin morali bozuluyor artı çıktığı zaman ama sonuçta bu takım için gerekli olan bir şey bazen bildirim olmasa paylaşım yetersiz bile kalabiliyor bildirim günleri herkes için hem gerilim hem heyecan günleri olduğundan herkes canlanıyorbenim moralim bozuluyor işte tartıda eksi görmeyince.cumadan pazrtesiye sonuçta anca gram verirsin yda wrmezsin belki şişkinlik olur ben o gun suyu fazla kacırırım wc ye cıkamam tartı da fazla gösterırım bu yuzden dolayı moralım bozuluyor.hemen modum dusuyor.normalde ben 20 gun yda 15 gunde bır tartılmya calsıırm devamlı tartılmayı seven ınsan degılım.göbegıme bakarak degısımı görmeye calsıırım .
sonuçta hafta da 1 gun tartılınca bı şekılde gram eksılmesı olabılıyor fakat cuma dan pazartesiye durum farklı o 2 gun ıcınde belkı hıc veremem uzuluyorum sonracanım bu durumlar ne kadar dikkat etsek cuma günü de yaşanabiliyor ben de yarım kilo fazla çıktım herkesin morali bozuluyor artı çıktığı zaman ama sonuçta bu takım için gerekli olan bir şey bazen bildirim olmasa paylaşım yetersiz bile kalabiliyor bildirim günleri herkes için hem gerilim hem heyecan günleri olduğundan herkes canlanıyor
Iyi geceler fatmam kolay gelsinKimsecikler yok bu aksam.ben de kacayim.yatili misafirlwrimiz gitti.ev felaket.Allah canlarina selamet versin.sagolsunlar gelmisler.cok da guzel gecti.yarin da temizlik beni bekler yatak yorgan:)bol eksili geceler kizlar
Canım en kısa sürede digital tartı edinmelisin. Zaten normal tartı kullanirsan ne kadar verdiğin anlaşılmaz. Ama takımın kuralları var sanırım bunda esneme yapmazlar. Herkes 2 kere bildirim yapmak zorunda. Istisnai durumlar hariç tabikidezaten burda yazıyoruz ne yedığımızı.ne kadar verebilirizki zaten 2 gun ıcınde.ben yenı basladıgım ıcın verdım mesela.3 4 aylık surecım olucak.bu donemde kılom durucak ve yavaslama olucak ben devamlı tartılırsam moral olarak çökerim hevesim kalmaz .bana kalsa 15 gun de bır daha mantklı tartılmak yada hafta da 1 .ben sizlere haftada 1 söylerim sonucum.tartıya cıkmamım amacı degısımın ne kadar eksıldıgını görmek.2 gun yaparsam bunu o zaman şişkinliğim olur ya da tuvalete cıkmam fazla cıkarım ve ya aksam gec su ıcıyorum ben yatana kadar bu da sabahları sanrım şişlik yapıyor .bu yuzden dolayı bugun yasadıgım ıcın moralım bozuldu dıyetı bırakasım geldı resmen .hafta da 1 sonucumu yazarım sıze.yedıklerımı zaten paylastıgım ıcın yasak yersem azarlarsınız daha dıkkat ederım
bence pek farklılık yok tabii canım sen diğer üyelerle de ve takım liderleriyle görüş bu konuyu :) bugün ben de çok üzüldüm örneğin dün güzelim hamburger menüyü geri çevirdim ama bugün +500 çıktım ama tabii demek ki haftasonum yeterli olmamış tempo gerek ayyy sana derken kendim gaza geldimsonuçta hafta da 1 gun tartılınca bı şekılde gram eksılmesı olabılıyor fakat cuma dan pazartesiye durum farklı o 2 gun ıcınde belkı hıc veremem uzuluyorum sonra
kardiyo yapmaya çalış.mekık göbek erıtmez .sabahları erkenden yürüyüşe cıkablırsnızbence pek farklılık yok tabii canım sen diğer üyelerle de ve takım liderleriyle görüş bu konuyu :) bugün ben de çok üzüldüm örneğin dün güzelim hamburger menüyü geri çevirdim ama bugün +500 çıktım ama tabii demek ki haftasonum yeterli olmamış tempo gerek ayyy sana derken kendim gaza geldimgideyim de mekik çekeyim
Bencede canım. Zaten heryerde satılıyor artık. Ucuzluk pazarlarında bile vardijital tartı olmayınca daha beter oluyor.üşenmeden gitsem alsammı yarın ne yapsam :)
biliyorum canım ama bende mekik işe yarıyor sadece yürüyüşle desteklersem eski haline tamamen dönmüyor yoksa hemen salıyor kendini yürüyüşe çıkma konusunda da bu aralar fırsatım olmasına rağmen iyice strese bağladım akşam arkadaşımla çıktım örneğin bugün dün de 3 saat yürüdüm.. Daha önce mekik uyarısını Zuhal abladan almıştım ama ben faydasını gördüğüm için hepten boş oturmaktansa canım istedikçe çekiyorum canımkardiyo yapmaya çalış.mekık göbek erıtmez .sabahları erkenden yürüyüşe cıkablırsnız
çok iyi 3 saat nsıl dayandın :)biliyorum canım ama bende mekik işe yarıyor sadece yürüyüşle desteklersem eski haline tamamen dönmüyor yoksa hemen salıyor kendini yürüyüşe çıkma konusunda da bu aralar fırsatım olmasına rağmen iyice strese bağladım akşam arkadaşımla çıktım örneğin bugün dün de 3 saat yürüdüm.. Daha önce mekik uyarısını Zuhal abladan almıştım ama ben faydasını gördüğüm için hepten boş oturmaktansa canım istedikçe çekiyorum canım
afiyet olsun canım güzel olmuşMenum
Sabah 11
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir bardak süt
Öğle 14
45 gr badem
Akşam 19
Peynirli salata büyük kase
Bir kase yoğurt
Su 2 yi gecti
Spor 2.5 saat yürüyüş
gezme gibi oldu canım ama bayağı yol gittik geldik :)çok iyi 3 saat nsıl dayandın :)
Sağol ececimafiyet olsun canım güzel olmuş
Özledik seni yaaKizlar merhaba internetim cok az o yuzden giremiyorum hala gelmediler wifi yapmaya kilo bildrimimi yapayim kacayim hemen
Cuma:70.2
Bugun:71.0
Fark:+800
Boyle bi sonuc bekliyodum ama moral bozmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?