Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu günkü menüm.
Sabah 8.30
Peynirli 2 dilim ekmekli sandviç

Öğle 14.00
Fırında 2 parça tavuk
1 kasr yoğurt

Ara 16.30
1 avuç çilek

Akşam 19.30
3 kanat ızgara
2 köfte ızgara
Bol salata

2.5 litre su
35 dk yürüyüş

Ben yokum ama gozum ustunuzde bilesiniz
eliya canim benim net baglanana kadar takim sana emanet menu paylaşmayan arkadaslar var 2 gun arka arkaya menu paylasmayan sari kart aliyo 3 sari kart alan diskalifiye oluyo
Bu hafta golcln 1 sari kart aldi
Baska gozumden kacan varsa görenler soylesin lutfen

huu huuu ben geldiiim

menüm

sabah 11.30
1 fincan sade türk kahvesi

öğle 15.30
4 köfte
3 yk yoğurt

akşam 19.30
4 köfte
az z.yağlı bol limonlu yeşil salata

su 3 lt
spor yok
hiç yemiyeydin anacim spor niye yok bakim spor yapman lazimm bonicik
Radar sonunda verdi kartı

kaşarı vs. anlatmışsın zaten canım. menü güzel :) afiyet olsun. bir de yarım ceviz ne kız 1 tane tamm yiyivereydin zaten sabah nolcaktı sanki

ye kız ye yoğurt candır. hem tok tutuyor hem kalorisi az hem de meto hızlandırıcı etkisi varmış.

ay evet giricem o elbiseye çok feci gazlı durumdayımmm

vay anam poğaçanın tadı nasıldı? soğan mücver nasıl oluyor canım onu ilk kez duydum? afiyet olsun akşam güzel :)

su artarsa iyi olur onun doşında güzel canım. bir de sabah sabah nasıl yedin kız bezelyeyi

oo labneler falannn uslanmadın mı sen bonim
spagetti de 1 çatal olduğu için ses etmiyorum. çok azimliydin sanki azmin biraz kırıldı mı kız?? kendine gel kaptansın kız sen kaptaan afiyet olsun spor güzel. suyu da arttır tamamdır.

Kizlar görümcem ev arıyormus Erzurum'da ki evini satmış bulursa tasinicakmis tatilde. İnşallah bulur da taşınır.

kızz benim eşim tarafı erzurumlu seninkiler de mi erzurumluuu?? hadi inşş..

ablalar bir şey sorcam haftada 2 gün tartılma mı olucak ? geçtiğimiz cuma yazdık bugunde yazdık .ben hafta da 2 gün tartıyı sağlıklı bulmuyorum açıkcası.

sonuçta hafta da 1 gun tartılınca bı şekılde gram eksılmesı olabılıyor fakat cuma dan pazartesiye durum farklı o 2 gun ıcınde belkı hıc veremem uzuluyorum sonra

dijital tartı olmayınca daha beter oluyor.üşenmeden gitsem alsammı yarın ne yapsam :)

tatlım tartı al bu cuma o tartıyla bildirim yapıcaksın. gramlı bir şekilde kilo bildirimin gerekli. tartılma konusunda da bu takım kuralı istisnası yok canım. moralimiz de bozulsa modumuzda düşse zaten burda birbirimize destek olup toparlıyoruz kendimize geliyoruz kaçamak da yaptıysak. o yüzden bu konuya çok takılma biz seni kendine getiririz

Kimsecikler yok bu aksam.ben de kacayim.yatili misafirlwrimiz gitti.ev felaket.Allah canlarina selamet versin.sagolsunlar gelmisler.cok da guzel gecti.yarin da temizlik beni bekler yatak yorgan:)bol eksili geceler kizlar

ay fatmam daha fazla buralarda ol. özlüyorum kız ben seniii

iyi geceler..

Menum
Sabah 11
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir bardak süt
Öğle 14
45 gr badem
Akşam 19
Peynirli salata büyük kase
Bir kase yoğurt
Su 2 yi gecti
Spor 2.5 saat yürüyüş

bombastik bir menü afiyet olsun hilaliim

Kizlar merhaba internetim cok az o yuzden giremiyorum hala gelmediler wifi yapmaya kilo bildrimimi yapayim kacayim hemen
Cuma:70.2
Bugun:71.0
Fark:+800

Boyle bi sonuc bekliyodum ama moral bozmak yok

mervem buna şükür cumaya kadar - ol ama gözünü seveyim

şu işlerin bitsinde gel kız artık aaa zopalarını özledi bu takım

güzel menü afiyet olsun kuzuum

yarın 11 de falan evden çıkıcam eltime gidicez bebiş görcez bir de ankaradan cevizli ekmek bazlama falan getirmiştim onlara buzluğa atmıştım onları da götürcem. el boş gidilmez bu kez tatlı değil meyve alıcam. tatlı alıp da kendim yemesem çok ayıp kaçar bir de zorlarlar. o yüzden meyve alıcam ben de yiyebilcem azcık :) akşama evde olurum net paketim yenilenmedi giremeyebilirim pek. öpüldünüz tekrar :)

Ne bileyim ya bişey oldu bana bugün
kız görmüyon mu yoğurt köfte salataaa daha nolsun yaa

hazır ama dana köfte :) kendi yağında pişiriyorum sonra da fazla yağı peçeteye basıyorum
Afiyet olsun kiiz yukarıda ne okudum ben öyle. Sevdiğim geldi aklıma ne kadar onsuzlugu kabullenmeye çalışsam da her an gel dese de kossam diye bekliyorum Erzurumlu o da ay iyice iştah im açıldı uyumaya çalışayım bari (

İyi oturma lar canim

Kizlar merhaba internetim cok az o yuzden giremiyorum hala gelmediler wifi yapmaya kilo bildrimimi yapayim kacayim hemen
Cuma:70.2
Bugun:71.0
Fark:+800

Boyle bi sonuc bekliyodum ama moral bozmak yok
anamm mervem gelmiş kacirmisim gel artık asi hatunnn zopalarini özledik yaaa
çok guzel canım afiyet olsun
huu huuu ben geldiiim

menüm

sabah 11.30
1 fincan sade türk kahvesi

öğle 15.30
4 köfte
3 yk yoğurt

akşam 19.30
4 köfte
az z.yağlı bol limonlu yeşil salata

su 3 lt
spor yok
afiyet olsun busem güzel
hahah geldi sarı kartı verdi gittiii
Sağol busemm
kızlar ben kaçtım artık hepinize bol eksiler, iyi geceleeer :)
Iyi geceler canim
mantıklı canım iyi gezmeler kuzumm
Kız eceee dellenme gece gece git yat uyu bakimmm

Anam o zopa niye bişey yemem tabi ki en kısa zamanda gitmeli bu kilolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…