- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.501
Ellerinize saglik Bahar hanimcimMerhaba 9. takımcım,
463-481 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-36#post-47963116
Geçer not aldığınız için tebrikler!
Bende sizleri ozledim canimÖzledik seni yaa
Ne zaman gelecekleri belli miBende sizleri ozledim canim
Burdan ayri kalmak bana hic yaramadi ya su internet bi baglansada gelsem pufff
Cumartesi aradim 7is gunu icinde doncekler dedi hala beklemedeyim canimNe zaman gelecekleri belli mi
Bizde öyleCumartesi aradim 7is gunu icinde doncekler dedi hala beklemedeyim canim
hiç yemiyeydin anacimhuu huuu ben geldiiim
menüm
sabah 11.30
1 fincan sade türk kahvesi
öğle 15.30
4 köfte
3 yk yoğurt
akşam 19.30
4 köfte
az z.yağlı bol limonlu yeşil salata
su 3 lt
spor yok
Radar
Önce menum :)
08.30
Yarim ceviz
09.30 kahvaltı
Yarım dilim ekmek
5 zeytin
1 kupa çay
11 ara
1 çay
13 öğle
1 avuç ayasi kadar ekmek
1 incecik dilim kaşar
1 çay
16 ara
3 çay
18 akşam
2 avuç ayasi kadar somon (fırında bugulama)
Yarım soğan (fırında bugulama)
Bol roka nane maydanoz
Salatalık domates kapya biber.
20 şu an :)
1 kupa çay
Su 2 lt
Spor yok
Dipnot:sağ ayağım hala sis ve aciyor.zorlayamadigim için spor yok
Sabahki ekmekler ve kaşar mecburiyettendi.evde gerçekten hiçbişey yoktu.bisküvi vsden başka.
Vuhuuu supwr buse.hatta hava atarsin.bayrama var kiyafetim gwcen yilki oluyor zaten diye:)
Ya ben sirf ondan yogurt falan yiyemiyorum ogunde.yiyem o zaman artik
yok anlatmadin sanirim
oncesinde hal hatir icin ara iki hafta once falan.siz napicaksiniz tatilde ben de annemdeyim cok bunaldim butun yaz vs dersen zaten mal degillerse gelmezler.malsalar da Allah yardimcin olsun
proteinin bobrek ve karacogeri yordugunu ben de duymustum
Sabah 10.30
1 tb mayasiz pogaca peynirli.sert mert ama pogaca ihtiyacimi giderdi resmen:)(ev yapimi beyaz unsuzdu.tb ekmek yerine yedim ama yanlis mi yaptim sizce)
Koz domates biber mantar
1 sogan mucver
Ogle 14.30 1 bardak sekersiz sut 1 bardak az sekerli ev limonatasi
aksam 18.45 5 parca izgara tavuk.2 kofte
su 2 litre
spor 45 dk yuruyus
sabah 7 : badem ,1 tabak bezelye :)
ara ögün 05:00 .: karısık kuruyemıs ölçüsünü bilmiyorum poşetten alıp ydim çok degıl ama
akşam 07.00 : 7 tane köfte :)
7 bardak su içtim
spor yok biraz müzik eşliğinde dans ettim .
8.30 sabah..2 dilim ısıtılmis ç.t. ekmek , 1 tatlı kaşığı labne, domates yeşilçay
10.30. ara...3 fındık 2 badem 1 kuru kayısı
14.00. öğle... 4 yk yoğurt, domates, 1 dilim ç.t ekmek
17.00. akşam 1 tabak kabak, 1 çatal domatesli spagetti
19.00 ara... yeşilçay, küçük bir lokma fıstık ezmesi
Şu icemedim bugün hala yarım litre hedef 1.5
Spor 1 saat yürüyüş, 50 yan hareketi
Kizlar görümcem ev arıyormus Erzurum'da ki evini satmış bulursa tasinicakmis tatilde. İnşallah bulur da taşınır.
ablalar bir şey sorcam haftada 2 gün tartılma mı olucak ? geçtiğimiz cuma yazdık bugunde yazdık .ben hafta da 2 gün tartıyı sağlıklı bulmuyorum açıkcası.
zaten burda yazıyoruz ne yedığımızı.ne kadar verebilirizki zaten 2 gun ıcınde.ben yenı basladıgım ıcın verdım mesela.3 4 aylık surecım olucak.bu donemde kılom durucak ve yavaslama olucak ben devamlı tartılırsam moral olarak çökerim hevesim kalmaz .bana kalsa 15 gun de bır daha mantklı tartılmak yada hafta da 1 .ben sizlere haftada 1 söylerim sonucum.tartıya cıkmamım amacı degısımın ne kadar eksıldıgını görmek.2 gun yaparsam bunu o zaman şişkinliğim olur ya da tuvalete cıkmam fazla cıkarım ve ya aksam gec su ıcıyorum ben yatana kadar bu da sabahları sanrım şişlik yapıyor .bu yuzden dolayı bugun yasadıgım ıcın moralım bozuldu dıyetı bırakasım geldı resmen .hafta da 1 sonucumu yazarım sıze.yedıklerımı zaten paylastıgım ıcın yasak yersem azarlarsınız daha dıkkat ederım
benim moralim bozuluyor işte tartıda eksi görmeyince.cumadan pazrtesiye sonuçta anca gram verirsin yda wrmezsin belki şişkinlik olur ben o gun suyu fazla kacırırım wc ye cıkamam tartı da fazla gösterırım bu yuzden dolayı moralım bozuluyor.hemen modum dusuyor.normalde ben 20 gun yda 15 gunde bır tartılmya calsıırm devamlı tartılmayı seven ınsan degılım.göbegıme bakarak degısımı görmeye calsıırım .
sonuçta hafta da 1 gun tartılınca bı şekılde gram eksılmesı olabılıyor fakat cuma dan pazartesiye durum farklı o 2 gun ıcınde belkı hıc veremem uzuluyorum sonra
dijital tartı olmayınca daha beter oluyor.üşenmeden gitsem alsammı yarın ne yapsam :)
Kimsecikler yok bu aksam.ben de kacayim.yatili misafirlwrimiz gitti.ev felaket.Allah canlarina selamet versin.sagolsunlar gelmisler.cok da guzel gecti.yarin da temizlik beni bekler yatak yorgan:)bol eksili geceler kizlar
Menum
Sabah 11
Bir haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir bardak süt
Öğle 14
45 gr badem
Akşam 19
Peynirli salata büyük kase
Bir kase yoğurt
Su 2 yi gecti
Spor 2.5 saat yürüyüş
Kizlar merhaba internetim cok az o yuzden giremiyorum hala gelmediler wifi yapmaya kilo bildrimimi yapayim kacayim hemen
Cuma:70.2
Bugun:71.0
Fark:+800
Boyle bi sonuc bekliyodum ama moral bozmak yok
Bu günkü menüm.
Sabah 8.30
Peynirli 2 dilim ekmekli sandviç
Öğle 14.00
Fırında 2 parça tavuk
1 kasr yoğurt
Ara 16.30
1 avuç çilek
Akşam 19.30
3 kanat ızgara
2 köfte ızgara
Bol salata
2.5 litre su
35 dk yürüyüş
hiç yemiyeydin anacimspor niye yok bakim spor yapman lazimm bonicik
Radarsonunda verdi kartı
buseb Kız o köfte nasıl köfte hazır mi ve fırın mi
Ne bileyim ya bişey oldu bana bugünkaşarı vs. anlatmışsın zaten canım. menü güzel :) afiyet olsun. bir de yarım ceviz ne kız1 tane tamm yiyivereydin zaten sabah nolcaktı sanki
ye kız ye yoğurt candır. hem tok tutuyor hem kalorisi az hem de meto hızlandırıcı etkisi varmış.
ay evet giricem o elbiseye çok feci gazlı durumdayımmm
vay anam poğaçanın tadı nasıldı? soğan mücver nasıl oluyor canım onu ilk kez duydum? afiyet olsun akşam güzel :)
su artarsa iyi olur onun doşında güzel canım. bir de sabah sabah nasıl yedin kız bezelyeyi
oo labneler falannn uslanmadın mı sen bonim
spagetti de 1 çatal olduğu için ses etmiyorum. çok azimliydin sanki azmin biraz kırıldı mı kız?? kendine gel kaptansın kız sen kaptaanafiyet olsun spor güzel. suyu da arttır tamamdır.
kızz benim eşim tarafı erzurumlu seninkiler de mi erzurumluuu?? hadi inşş..
tatlım tartı al bu cuma o tartıyla bildirim yapıcaksın. gramlı bir şekilde kilo bildirimin gerekli. tartılma konusunda da bu takım kuralı istisnası yok canım. moralimiz de bozulsa modumuzda düşse zaten burda birbirimize destek olup toparlıyoruz kendimize geliyoruz kaçamak da yaptıysak. o yüzden bu konuya çok takılma biz seni kendine getiririz
ay fatmam daha fazla buralarda ol. özlüyorum kız ben seniii
iyi geceler..
bombastik bir menü afiyet olsun hilaliim
mervem buna şükür cumaya kadar - ol ama gözünü seveyim
şu işlerin bitsinde gel kız artık aaa zopalarını özledi bu takım
güzel menü afiyet olsun kuzuum
Afiyet olsun kiiz yukarıda ne okudum ben öyle. Sevdiğim geldi aklıma ne kadar onsuzlugu kabullenmeye çalışsam da her an gel dese de kossam diye bekliyorum Erzurumlu o dakız görmüyon mu yoğurt köfte salataaa daha nolsun yaa
hazır ama dana köfte :) kendi yağında pişiriyorum sonra da fazla yağı peçeteye basıyorum
İyi oturma lar canimyarın 11 de falan evden çıkıcam eltime gidicez bebiş görcez bir de ankaradan cevizli ekmek bazlama falan getirmiştim onlara buzluğa atmıştım onları da götürcem. el boş gidilmez bu kez tatlı değil meyve alıcam. tatlı alıp da kendim yemesem çok ayıp kaçar bir de zorlarlar. o yüzden meyve alıcam ben de yiyebilcem azcık :) akşama evde olurum net paketim yenilenmedi giremeyebilirim pek. öpüldünüz tekrar :)
anamm mervem gelmiş kacirmisim gel artık asi hatunnn zopalarini özledik yaaaKizlar merhaba internetim cok az o yuzden giremiyorum hala gelmediler wifi yapmaya kilo bildrimimi yapayim kacayim hemen
Cuma:70.2
Bugun:71.0
Fark:+800
Boyle bi sonuc bekliyodum ama moral bozmak yok
çok guzel canım afiyet olsunBu günkü menüm.
Sabah 8.30
Peynirli 2 dilim ekmekli sandviç
Öğle 14.00
Fırında 2 parça tavuk
1 kasr yoğurt
Ara 16.30
1 avuç çilek
Akşam 19.30
3 kanat ızgara
2 köfte ızgara
Bol salata
2.5 litre su
35 dk yürüyüş
afiyet olsun busem güzelhuu huuu ben geldiiim
menüm
sabah 11.30
1 fincan sade türk kahvesi
öğle 15.30
4 köfte
3 yk yoğurt
akşam 19.30
4 köfte
az z.yağlı bol limonlu yeşil salata
su 3 lt
spor yok
hahah geldi sarı kartı verdi gittiii
Sağol busemmkaşarı vs. anlatmışsın zaten canım. menü güzel :) afiyet olsun. bir de yarım ceviz ne kız1 tane tamm yiyivereydin zaten sabah nolcaktı sanki
ye kız ye yoğurt candır. hem tok tutuyor hem kalorisi az hem de meto hızlandırıcı etkisi varmış.
ay evet giricem o elbiseye çok feci gazlı durumdayımmm
vay anam poğaçanın tadı nasıldı? soğan mücver nasıl oluyor canım onu ilk kez duydum? afiyet olsun akşam güzel :)
su artarsa iyi olur onun doşında güzel canım. bir de sabah sabah nasıl yedin kız bezelyeyi
oo labneler falannn uslanmadın mı sen bonim
spagetti de 1 çatal olduğu için ses etmiyorum. çok azimliydin sanki azmin biraz kırıldı mı kız?? kendine gel kaptansın kız sen kaptaanafiyet olsun spor güzel. suyu da arttır tamamdır.
kızz benim eşim tarafı erzurumlu seninkiler de mi erzurumluuu?? hadi inşş..
tatlım tartı al bu cuma o tartıyla bildirim yapıcaksın. gramlı bir şekilde kilo bildirimin gerekli. tartılma konusunda da bu takım kuralı istisnası yok canım. moralimiz de bozulsa modumuzda düşse zaten burda birbirimize destek olup toparlıyoruz kendimize geliyoruz kaçamak da yaptıysak. o yüzden bu konuya çok takılma biz seni kendine getiririz
ay fatmam daha fazla buralarda ol. özlüyorum kız ben seniii
iyi geceler..
bombastik bir menü afiyet olsun hilaliim
mervem buna şükür cumaya kadar - ol ama gözünü seveyim
şu işlerin bitsinde gel kız artık aaa zopalarını özledi bu takım
güzel menü afiyet olsun kuzuum
Iyi geceler canimkızlar ben kaçtım artık hepinize bol eksiler, iyi geceleeer :)
mantıklı canımyarın 11 de falan evden çıkıcam eltime gidicez bebiş görcez bir de ankaradan cevizli ekmek bazlama falan getirmiştim onlara buzluğa atmıştım onları da götürcem. el boş gidilmez bu kez tatlı değil meyve alıcam. tatlı alıp da kendim yemesem çok ayıp kaçar bir de zorlarlar. o yüzden meyve alıcam ben de yiyebilcem azcık :) akşama evde olurum net paketim yenilenmedi giremeyebilirim pek. öpüldünüz tekrar :)
Kız eceee dellenme gece gece git yat uyu bakimmmNe bileyim ya bişey oldu bana bugün
Afiyet olsun kiiz yukarıda ne okudum ben öyle. Sevdiğim geldi aklıma ne kadar onsuzlugu kabullenmeye çalışsam da her an gel dese de kossam diye bekliyorum Erzurumlu o daay iyice iştah im açıldı uyumaya çalışayım bari (
Anam o zopa niyeanamm mervem gelmiş kacirmisim gel artık asi hatunnn zopalarini özledik yaaa
çok guzel canım afiyet olsun
afiyet olsun busem güzel
hahah geldi sarı kartı verdi gittiii
Sağol busemm
Iyi geceler canim
mantıklı canımiyi gezmeler kuzumm
Kız eceee dellenme gece gece git yat uyu bakimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?