- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #162.521
Testiyi kırmadan zopalayim dedimAnam o zopa niyebişey yemem tabi ki en kısa zamanda gitmeli bu kilolarr
Aynen öyle :)Testiyi kırmadan zopalayim dedimyeme ecemmm zaten yersek nasıl gidecek en cok gece yemelerinden kilo aldık
Vuhuuu supersin kizzz. Bende tutmayı düşünüyorum kendimi annemin sarmalari hariçKızlar hedefim haftaya cuma 69 olmak evet yanlış duymadınız bayrama rağmen kendimi zorlamayı düşünüyorum
Annem sarma da yapamaz zaten gidecek pek bi yer yok ilk gün komşuya gider yerim oraya da erken gidiyorum sonra çıkarım gezmeye tabi inşallah annem de evde olurVuhuuu supersin kizzz. Bende tutmayı düşünüyorum kendimi annemin sarmalari hariçtadına bakarım artık
Özür dilerim ecem yaaAnnem sarma da yapamaz zaten gidecek pek bi yer yok ilk gün komşuya gider yerim oraya da erken gidiyorum sonra çıkarım gezmeye tabi inşallah annem de evde olur
Yok canım hüzünlenmedim :) artık daha çok sabırsızlanıyorum bugün babama tepki vermiş sanırım babam neler söyledi merak ediyorum ama adam başından saviyor huysuz nolcak inşallah iyileşir de gelir tez zamandaÖzür dilerim ecem yaabian boş bulundum öyle dedim valla çok pisman oldum söyledikten sonra
Ne güzel haberler geliyor. Inss canım dua ediyorum tez zamanda iyilessin diyeYok canım hüzünlenmedim :) artık daha çok sabırsızlanıyorum bugün babama tepki vermiş sanırım babam neler söyledi merak ediyorum ama adam başından saviyor huysuz nolcak inşallah iyileşir de gelir tez zamanda
Sağ ol Allah razı olsunNe güzel haberler geliyor. Inss canım dua ediyorum tez zamanda iyilessin diye
Gözün aydın :)GÜ NAY DIIIIINNNNNNNNNN
regl oldum
Ne bileyim ya bişey oldu bana bugün
Afiyet olsun kiiz yukarıda ne okudum ben öyle. Sevdiğim geldi aklıma ne kadar onsuzlugu kabullenmeye çalışsam da her an gel dese de kossam diye bekliyorum Erzurumlu o daay iyice iştah im açıldı uyumaya çalışayım bari (
İyi oturma lar canim
anamm mervem gelmiş kacirmisim gel artık asi hatunnn zopalarini özledik yaaa
çok guzel canım afiyet olsun
afiyet olsun busem güzel
hahah geldi sarı kartı verdi gittiii
Sağol busemm
Iyi geceler canim
mantıklı canımiyi gezmeler kuzumm
Kız eceee dellenme gece gece git yat uyu bakimmm
Kızlar analiz raporuna daha şimdi baktım 2. Olmuşum yaaa
Pek bi sevindimmmm valla
Kızlar hedefim haftaya cuma 69 olmak evet yanlış duymadınız bayrama rağmen kendimi zorlamayı düşünüyorum
Yok canım hüzünlenmedim :) artık daha çok sabırsızlanıyorum bugün babama tepki vermiş sanırım babam neler söyledi merak ediyorum ama adam başından saviyor huysuz nolcak inşallah iyileşir de gelir tez zamanda
Günaydin kizlar
Dün gec geldik yol yordu yattik hemen
Bugunde cadicim yuvaya basliyor sonra tosbisim eve geliyor
Ama aksama tüm ayrintiyla burdayim
Su Baba spor kafayi biraz karistirmis anlasilan
Neyse bugun itibari burdayim
Son durum bu ha birde tanisalim ya
Günaydın herkese
Günaydınnnnnn
Gözün aydın :)
Ayy kız gülüşü de gelin gibi o beni bitirmişti zamanında ve evet fiziğe bakıyor inşallah yine görebilirim onu her neyyse :) zayıflamaya odaklanmaliyimay sen aşıksıııınn kıyamam kızzzay böyle esmer oluyorlar bir de gözleri çok güzel oluyor ya da benim eşimin gözü güzel diye bana öyle geliyo iştah açmak yok tam tersi çıtırlığa koşmalısın malesef erkekler bakmam desede fiziğe çok bakıyor
sağ ol tatlım da regl oldum iyi geçmez bugün sanki
sağ ol hilaliim :)
aay ayy ayyy tebriikkss :)
işte böyleeeeeeeee
annen için sevindim canım kıpırdanması çok büyük bir şey bence :) tez zamanda çıkacak inş evine gelecek..
abla tekrar tanıtayım kendimi sana. ben buse 27 yaşındayım 1 yıllık evliyim evlendim 12 kg aldım 1,5 ayda 5,5 kg verdimdaha da veriyorum.. bebiş yok kilo verince bebiş düşünüyorum. istanbuldayım.
sende tanıtır mısın kendini. yaş? evli misin? kaç çocuk vs.
günaydın poniler bonileer
Hee o zaman bence de pek aymamis :) Kolay gelsin diyeyim barimetrobüs otobüs 2 saat yol gideceğim gün regl oldunca gözüm aymadı pek
Ayy kız gülüşü de gelin gibi o beni bitirmişti zamanında ve evet fiziğe bakıyor inşallah yine görebilirim onu her neyyse :) zayıflamaya odaklanmaliyim
Hee o zaman bence de pek aymamis :) Kolay gelsin diyeyim bari
Ayy ne ka güzel bol keyifler sizeesağ ol tatlım. duş alıp çıkmam lazım. geç kalıcam sanırımkocişle öncesinde beyazıtta çorlulu ali paşa medresesinin meşhur t. kahvesini içicez. böyle kahve yok
ben kaçtım tatlişkolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?