Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vuhuuu supersin kizzz. Bende tutmayı düşünüyorum kendimi annemin sarmalari hariç tadına bakarım artık
Annem sarma da yapamaz zaten gidecek pek bi yer yok ilk gün komşuya gider yerim oraya da erken gidiyorum sonra çıkarım gezmeye tabi inşallah annem de evde olur

Özür dilerim ecem yaa bian boş bulundum öyle dedim valla çok pisman oldum söyledikten sonra
Yok canım hüzünlenmedim :) artık daha çok sabırsızlanıyorum bugün babama tepki vermiş sanırım babam neler söyledi merak ediyorum ama adam başından saviyor huysuz nolcak inşallah iyileşir de gelir tez zamanda

Ne güzel haberler geliyor. Inss canım dua ediyorum tez zamanda iyilessin diye

ay sen aşıksıııınn kıyamam kızzz ay böyle esmer oluyorlar bir de gözleri çok güzel oluyor ya da benim eşimin gözü güzel diye bana öyle geliyo iştah açmak yok tam tersi çıtırlığa koşmalısın malesef erkekler bakmam desede fiziğe çok bakıyor

İyi oturma lar canim

sağ ol tatlım da regl oldum iyi geçmez bugün sanki

sağ ol hilaliim :)

Kızlar analiz raporuna daha şimdi baktım 2. Olmuşum yaaa
Pek bi sevindimmmm valla

aay ayy ayyy tebriikkss :)

Kızlar hedefim haftaya cuma 69 olmak evet yanlış duymadınız bayrama rağmen kendimi zorlamayı düşünüyorum

işte böyleeeeeeeee

annen için sevindim canım kıpırdanması çok büyük bir şey bence :) tez zamanda çıkacak inş evine gelecek..

abla tekrar tanıtayım kendimi sana. ben buse 27 yaşındayım 1 yıllık evliyim evlendim 12 kg aldım 1,5 ayda 5,5 kg verdim daha da veriyorum.. bebiş yok kilo verince bebiş düşünüyorum. istanbuldayım.

sende tanıtır mısın kendini. yaş? evli misin? kaç çocuk vs.

Günaydın herkese

günaydın poniler bonileer

Ayy kız gülüşü de gelin gibi o beni bitirmişti zamanında ve evet fiziğe bakıyor inşallah yine görebilirim onu her neyyse :) zayıflamaya odaklanmaliyim
metrobüs otobüs 2 saat yol gideceğim gün regl oldunca gözüm aymadı pek
Hee o zaman bence de pek aymamis :) Kolay gelsin diyeyim bari

Ayy kız gülüşü de gelin gibi o beni bitirmişti zamanında ve evet fiziğe bakıyor inşallah yine görebilirim onu her neyyse :) zayıflamaya odaklanmaliyim

Hee o zaman bence de pek aymamis :) Kolay gelsin diyeyim bari

sağ ol tatlım. duş alıp çıkmam lazım. geç kalıcam sanırım kocişle öncesinde beyazıtta çorlulu ali paşa medresesinin meşhur t. kahvesini içicez. böyle kahve yok

ben kaçtım tatlişkolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…