Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

deneme süresindekilerin listesi yok mu bulamadım geçmişe baktım ama

***9.TAKIM 482.ETAP***

KumraL_KrakeR(70.2/69,6/0,8/%0,85)
erdemhilal(71.1///%)
buseb(66/64.9/1.1/%1.67)
semplice_signora(74.4/74.2/0,2/%0,27)
golcln (57.9///%)
Eliya(73.2/72.5/0.7/%0.16) 476. Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 6 ya bölündü.

9.takım genel ortalama:

oglum yatmışken butun bildirimleri bir araya topladım umarım dogrudur
dünki menümü yazmadım onu yazayım pc yi açmışken telden çok zor oluyor
sabah
1 yumurta
1 kk peynir 1,5 dlm ekmek
yeşillik

ara
1 bardak süt
1elma

öğlen
2 avuç içi kadar tavuk eti
salata ayran

ara
1 şeftali
1 kase yogurt
akşam
yok malesef esime sinirlendim yemedim

sporda yok malesef diyetisyenim haftada 3 gün 40 dk yuruyus verdi inşallah yapacagım
su:3lt

Sanada kolay gelsin busecim
aysecik guldun benide

oyy ne hamarat nr birek ne tatli kucuk olunca bize kimse gelmiyor zaten kolay gelsin
Bize de arkadaşlar kuzenler dışında pek kimse gelmez ki. Olur da öğünlere denk gelirse misafir hazırlık olsun diye.Baklavayı göze alamadım ama 2 kg kuru baklava alayım evde şerbetlerim az az.
Tüh bayram öncesi kötü olmuş.Ama çok şükür oğluna bişey olmamış.Bizim komşunun oglu duvardaki tvyi kafasına düşürüp yarmıştı.4 dikiş atıldı kaşına sıpanın. Eşler hep öyle. Kötü bişey oldumu suç senin olur.Sanki sen istedin böyle olmasını.Sıkma canını.Söylenecek yer arıyor insan sinirlenince Kış öncesi güzel indirimler var markalarda.Almayı düşünüyorsanız tabi.
Annemi gördüm gözleri açık aslında zorladığın zaman belli noktaya bakıyor arıyor beni ama kayıyor sonra o hali gözümün önünden gitmiyor onu orda yalnız bırakmak çok koyuyor
Kuzuuum niye yalnız olsun annen.Dualarınız var onunla.Allah var.Bak ne güzel dualar toplayıp el açıyorsunuz.Keşke durumum olsa da ben de katılsam dualarınıza.Elimden geldiğince elimi açıyorum.Bütün takım dua ediyoruz.Sıkma canını.Daha iyi olacak.Kolaymı koca ameliyat atlattı kadın.Elbet zorlanacak,savaşacak. Sen sağlam olki mutlu olsun uyanınca.
Arkadaşlara katılıyorum canım.Hem pirinç,hem kızartma,hem kadın budu.. cıs menüsü olmuş bütün gün.Bende sevdiklerimi sıralayım sana.Mesela börekler,profiterol ve irmik helvası,höşmerim,tost,ekmek arası herşey, kek,poğaça,kızartma,çikolata,şekerleme,cevizli sucuk,sucuk-pastırma-kavurma-sosis-salam vs hepsi,gözleme. Yani bunları dayanamadım diye yesem vermeyi geçtim alırım bile. Bence artık bunlardan uzak durmaya başla.Valla kaptan ve yardımcıları topa tutar seni.

Akşam ekmeği 1 dilim yeseydin keşke.Afiyet olsun.
Bak ne güzel haberler veriyorsun. Daha iyi olacak inşallah.
Bulgur da şişlik yapar çok yersen.Ona da dikkat..
Menum
Sabah 10:30
Kk peynir
Bir dilim tb ekmeği
Yarım domates
Yarım salatalık
Çay
Öğle 13
yarım şeftali
Akşam 19:30
Boll salata
Bir kase yoğurt
Su 3 e yakın
Spor bir saat yürüyüş
Hilalciğin kendine yeten güzel menüsü :) Aafiyet olsun.

Menum
sabah 9.30 2 yumurta.2 yk lor.1/2 tb ekmek
Oglen 14.30 2sb tuzsuz ev ayrani.1 kase siyah uzum.1 incir4 findik
aksam 19.00 1 konserve ton baligi yagi suzulmus.1 kk peynir.1/2 tb ekmek.bol salata
su 2.5 litre
spor 25+20 dk yuruyus
Afiyet olsun :)

Benim fikrimi sorarsan bölüm seçerken geleceği,iş imkanı varmı diye bak.Dersler bi şekilde verilir biter.Önemli olan sonrası.Annen istiyor diye bölüm de seçme.O işi yapabilecekmisin,yaparken mutlu olacakmisin,veya seçtiğin başka bi mesleğe desteği olacak mı diye hesap et.Asıl hedefine odaklan ona yardımcı bi bölüm seç.Ben olsam yabancı dilimi zenginleştirirdim.İngilizce tek başına yetmiyor artık. Ve hemen hemen her meslekte dil lazım oluyor.

kızlar kimler çalışıyor ben 8 yıllık insan kaynakları finans karışık yürüttüm aslında gıda teknikerliği okudum ama sadece diploma kiraladım çalıştıgım yere esas olarak insan kaynaklarında ve finansta görev aldım
ogluma hamile kalınca işim çok yorucu olduğu için aynı zamandada araç kullanmam yasaklanınca(stres yasaktı düşük rskim çok yüksekti 9 ayı yatarak geçirdim)bıraktım (mulakatlara araçla gidiyordum belli şubelerde gerçekleştiriliyordu son mulakat için biz şirkete çağırıyorduk)
aktifleşsem ki fikriniz var mı

yok yok benim oglan bildiğiniz gibi değil düz duvara tırmanıyor ama bunun sebebide baba 3 yıl sonunda kavuştuk biz bebeğimize çok istedik öyle oluncada babada çok hareketli oyunları hep çok hareketli çok hırçın o yokkende aynı şekilde oynuyor 4 yaşına kadar dursun oyle o tv iyice akıllansın ondan sonra bu ikinci tv artık daha yok salondakinide kapıyı kilitleyim diyeceğim ama geçenlerde kapının tokmagını koparmıştı bugun söyledim eşime alsın taksın
dün söylendi bugun gunaydın mesajı yok mu diye msj atmış cvp bile vermedim

berilceee Allah kabul etsin sen iki kere mezun oldun sonra hamile mi kaldın 4 çocuk ikizler filan ben o kısmı kaçırdım sanırım bızdıklarını Allah bagışlasın yeni mezuniyetını kutlarız inşallah

Bu da galiba "Başarı Öyküleri" başlığından...

Gerçek : Bedenim beynimin kontrolünde.
Sorun: Bedenimi zayıflatmayı beynim reddediyor.
Nedeni: Beynime öyle hatalı şeyleri yüklemişim ki o çaresiz kalıyor.
Çözüm: Beynime bedenimi zayıflatması için ihtiyacı olan doğru bilgileri yüklemeliyim.

Beynime Öğreteceklerim

1. Ben de zayıf olabilirim. Benim iskeletim de incecik bir insanınkinden farksız. Neden onunki düzgün kaslar ve yeterli miktarda yağla kaplıyken benimki katman katman yağla çevrili olsun?

2. Zayıflamak için kendimi kısıtlamam gerekmeyecek. Zaten doğal olarak olmasını bu kadar istediğim bir şey için niye kısıtlamalara ve zorlamalara ihtiyacım olsun?

3. Aşırı yemek yemekten aldığım haz gerçek bir haz değil. O, yaşayamadığım bütün o şeylerin yerini dolduruyor sadece.

4. Yemeklere niye sırt çevireyim ki? Onların ne suçu var? Bugün şişmansam suç yediklerimde değil, miktarlarında![/QUOTE]

ilk sayfada buldum tanda ben

deneme süresindekilerin listesi yok mu bulamadım geçmişe baktım ama

liste dışındakiler diye listeliyor onu kaptan ya da yardımcı ama sen yapmışsın ellerine sağlıkk

Geçen hafta : 85.9
Bu hafta : 86.0
+100 gram dayım kızlar.
Bu hafta 3. Cuma ama ben bu hafta girmiyeyim kızlar. Listeyi kötü etkilemeyeyom.

haftaya iyi bir sonuçla girersin inş elifim

denemedekiler 482.etap

MuallimeA(80,1/80,3/+0,2/%-0,24)
seng(72/70,4/1,6/%2,22)
drunk in love(86/84/2/%2,32)
elifvecebir(85,9/86/+0,1/%-0,12)
kartanesi0702(72/71,7/0,3/%0,48)
burnfat55(85,5/84,2/1,3/%1,63)

ellerine sağlık canım

güzel menü ama yeme saatlerimizi yazıyoruz canım bilgin olsun
afiyet olsun

canım çok acıkmıştım sandviç yapıverdim kepekten saat de geç değilde zaten sabahda pek bir şey yemediğim için yakarım dedim kii zaten yakmışım. hem o sayede wc e çıktım dediğin doğru tatlım normalde hiç 2 dilim ekmek yemiyorum zaten çok sağ ol

kız işe gir de beni de işe al fikrim bu 4 yıllık işletme 2 yıllık adalet 2 yıllık gümrük işletmeceliği ve 2 yıllık yaşlı bakımının 2. sınıfındayım seç beğen al al beni aaaaaaallllllllll all beniiiiiii

ay çok renklisiniz bahar kopuyorum yazdıklarına tokmağı çıkarmış ya bak sen sıpaya yaa ahahah 3 yıl tedavi mi gördün yoksa kendiliğinden mi geldi canım?

Oyyyyyy oyyyyy oralar uzun hikaye bebegim
Yalniz yediklerimden degil ictiklerimden aldim cogunu

***9.TAKIM 482.ETAP***

KumraL_KrakeR(70.2/69,6/0,8/%0,85)
erdemhilal(71.1/70.8/0.3/%0.41)
buseb(66/64.9/1.1/%1.67)
semplice_signora(74.4/74.2/0,2/%0,27)
golcln (57.9///%)
Eliya(73.2/72.5/0.7/%0.16) 476. Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 6 ya bölündü.

9.takım genel ortalama

CurukElma ben de nerdesin diye çığırcaktım. bu kadarcıkmı kız?? geçen ay bak 1 kilo mu ne verdin olmuyor böyle hilal yakışmıyor sana heee

akşam üzeri görüşelim mi iş yapmam lazım evde şimdi çıkamıycam ne diyorsun öğle yemeğini yeyip çıkalım he?

Günaydın
Gecen hafta 80.1
Bugün 80.3
Fark +200

Reglm şişkinlik var ve kabizim mutsuzumm
Haftaya daha güzel bi sonuç alırsın çok büyük ihtimal.Şişlik ve kabızlık gider,sende bu sonuç yüzünden sıkı tutarsan 2 den fazla rahat gider.Tefali edersin.

Günaydın kızlar :) bildirim yapiyorumm

Geçen hafta 72
Bu hafta 70.4
Fark 1.6
Haftaya hedef 69
Maşallah orti.Harikasın yine.
Bende 200 gr vermişim diye düşünmüyorum hiç zaten.Kabızlık bile 700 gr etkiliyor beni Bal enerji versin diye çoğaldı menülerimde.2 gündür bişey yiyemiyorum yutkanmadığımdan. Bgünden sonra azaltırım balı Valla son 4 zor gidecek gibi

bonim bende seni merakla bekliyoruuummm

semplice_signora ortim sıkma canını toparlayacaksın mutlaka
3 haftadır yerimde sayıyorum orti.Motivem çok düştü bugün.Dün sabah 73,7 gördüm uçtum.Bi de bayram girecek tam olacak

geçen hafta: 66.0
bu hafta: 64.9
fark: 1.1 kg
%1,67

Maşallah bombe.Patlatmışsın :)
günaydın :)
geçen hafta 86
bugün ise 84 olmuşum dijital tartıda tartılmıyorum
Tebrikler.Demekki daha sıkı tutsan 3 bile verirsin haftada :) Bende sinbonun dijitalini kullanıyorum.40 civarıydı fiyatı teknosada.
Gunaydin
Baslangic tarihi:7.2.16 hedef kilo:63
Baslangic kilo:72
Bugün:71.7
Fark:0.3
Yüzde:0.42
Sende ben gibi az vermişsin bu hafta.Haftaya daha iyi olur inşallah
İzinden önce 73.2
Bu hafta 72.5
Fark -700
Yüzde 0.96
Spor 2 saat
Mesaj +50
Tebrikler...
Vay be eltiyle muhabbete bak.Biz iyiyken bile cımbızla seçerek konusurduk kelimelerimizi.Öyle alıngan,öyle kıl insanlarla sohbet hiç gitmiyor benim açımdan.Gitmedi de zaten.Allah bozmasın.

Gecen hafta :85.5
Bu hafta :84.2
Fark: 1.3 ,%1.63
Mesaj 50+
Kizlqr gecen haftaki artinin adet odemlwri gitti.lakin yine 83u goremedim yaa:/bugun yogun.disardayim.gece gorusuruz ins
Maşallat tebrikler :) Bende 73leri göremiyorum 3 haftadır
Daha iyiyim düne göre.Biraz da yatıp dinlensem daha çabuk toplıcam da can çıkar huy çıkmazmış kurt var totomda. Bu hafta da bayrama takılırsam iyice bitecek moral bende ((
Gece acıkmadıysan sorun yok bence.Hatta bugünkü tartı için iyi bile olmuş akşam olmaması.
Başladığında oğluna kim bakacak? Bence asıl soru bu. Onun dışında işini,işyerini ve çalışmayı seviyorsan dönmelisin bence.
Benim iş hayatım biraz çetrefilli doğumlardan beri. Kızıma hamileyken bi büroda çalışıyordum.Smmm olduğumu yani sınavı kazandığımı öğrendikten 10 gün sonra doğum yaptım.2 ay sonra da kendi büromu açtım.Çok yoğun bi işim olmadığından bazen anneme bırakarak bazen kızımla giderek işlerimi götürdüm 1,5 yıl.Eşim meslektaşım olunca onun da haftasonu ve akşamları desteğiyle oldu tabi.Sonra oğluma hamile kaldım.Çok ağır geçti 9 ay.Doğum sonrası da sıkıntılar hiç bitmedi.Hala aktif olarak sabah-akşam gidemiyorum işime.Çünkü kv ile aram açık,annem rahatsız 1 gün çocuk baksa 1 hafta hastalanıyor,bırakabileceğim akrabam yok oğlumu. Kızım tam gün krese gidiyor ama ben hala oturtamadım işimi.Depresyon tedavisi falan aldım bu konu yüzünden.Çünkü iş hayatı benim herşeyim.Ama kimse yardımcı olmuyor işe dönebilmem için. Muhtemelen oğlum 2 yaşına gelinceye kadar böyle devam edecek.Sonrası kreş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…