- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.061
deneme süresindekilerin listesi yok mu bulamadım geçmişe baktım ama***9.TAKIM 482.ETAP***
KumraL_KrakeR(70.2///%)
erdemhilal(71.1///%)
buseb(66/64.9/1.1/%1.67)
semplice_signora(74.4///%)
golcln (57.9///%)
Eliya(73.2/72.5/0.7/%0.16) 476. Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 6 ya bölündü.
9.takım genel ortalama:
Bize de arkadaşlar kuzenler dışında pek kimse gelmez ki. Olur da öğünlere denk gelirse misafir hazırlık olsun diye.Baklavayı göze alamadım amaSanada kolay gelsin busecim
aysecik guldun benide
oyy ne hamarat nr birek ne tatli kucuk olunca bize kimse gelmiyor zaten kolay gelsin
Tüh bayram öncesi kötü olmuş.Ama çok şükür oğluna bişey olmamış.Bizim komşunun oglu duvardaki tvyi kafasına düşürüp yarmıştı.4 dikiş atıldı kaşına sıpanın. Eşler hep öyle. Kötü bişey oldumu suç senin olur.Sanki sen istedin böyle olmasını.Sıkma canını.Söylenecek yer arıyor insan sinirleninceButun temilik yogunlugu yetmiyor gibi asiri yaramaz oglum askidaki tvye ulasip elindeki oyuncağı vurmus dış ekranda birsey yok ama ic ekran panelini gitmis belliki yatay ve dikey cizgiler var garantiye girmiyor tadilatada degmez tv kadar ucret alıyorlaresimde hemen iste herseye izin veriyorsun tribine girdi basim catliyor
Kuzuuum niye yalnız olsun annen.Dualarınız var onunla.Allah var.Bak ne güzel dualar toplayıp el açıyorsunuz.Keşke durumum olsa da ben de katılsam dualarınıza.Elimden geldiğince elimi açıyorum.Bütün takım dua ediyoruz.Sıkma canını.Daha iyi olacak.Kolaymı koca ameliyat atlattı kadın.Elbet zorlanacak,savaşacak. Sen sağlam olki mutlu olsun uyanınca.Annemi gördüm gözleri açık aslında zorladığın zaman belli noktaya bakıyor arıyor beni ama kayıyor sonra o hali gözümün önünden gitmiyor onu orda yalnız bırakmak çok koyuyor
menü:
sabah 10.30 : biber kızartması ::) peynir fakat biberler çok kızartılmış değil zaten az tukettım onuda yarım tabak felandır en fazla .
akşam 06.00 : 12 tane kadın budu köfte çok seviyorum bunu :) kadın budu köfteye annem 1 bardak haslanmıs pirinç atıyor.bu durumda kaç kaşıklık yedim pirinç bilmiyorum
9 bardak su yatana kadr .
45 dk spor .
@eliya ne bilim okulda böyle yemek götürüp yeme konusunda çekiniyrum :) bugun köfteyi fazla kaçırdım pirinç olduğu içinde dünkü yememle dengelemiş oldum .) karataydan vazgeçmek istemiyorum arada zaten pirinçki köfte tükettiğim için çenemi 15 gün kapatır söylenmem :) birde akşamları keyifsiz oluyorum .aydınlık havayı daha çok seviyorum ben .
buseb yok abla bırakmıyım .ben anca bununla uzun süre devam edebilirim gibi geliyor.benim malesf diyette sınırım olmuyor bir kere ekmek agzıma surersem devamı gelır gibi dusunuyorum bu yuzden sıkı olmam da fayda var.ekmekle evet sulu yemekler guzel gıdıyor ::) annem bulguruda şehriyeli veya erişteli yapıyor :) koklamakla yetiniyorum .
North River evet diyet sıkı fazlasıyla ama fazla kilo veriliyor bundan dolayı bırakmıyım, dayanabıldığım kadar devam.
semplice_signora aslında karatay diyetine yeni başladm yorulmak değilde.akşamları mutsuz oluyorum nedense :)
Akşam ekmeği 1 dilim yeseydin keşke.Afiyet olsun.menüm
09.30
1 fincan kiraz saplı çay
12.00
1 anjelik erik
1 su bardağı yoğurt
10 çiğ badem
18.00
2 dilim kepek ekmeği
2 yağsız hindi füme
1 geniş yaprak marul
1 light üçgen peynir
2,5 lt su
spor yok ama çok hareketli bigündü ev temizledim hala da bitmedi yarın devamkendime yemekle de uğraşamadım akşam o yüzden bu şekilde oldu. hala wc yok bu arada
Bak ne güzel haberler veriyorsun. Daha iyi olacak inşallah.yarın yine dua için türbe ziyareti yapacağız tespih toplayacağız inşallah konuştum onunla bugün bayağı elini tuttum doktoruda bayağı bilincini açık tutmaya çalışıyor inşallah iyilşir en kısa zamanda
Bulgur da şişlik yapar çok yersen.Ona da dikkat..yarın anneme al dedım markasını soyledim bakıcak bana yarın tartı işini . köfteler pirinçli olduğu için o kısım kötu oldu evet farkındaym .bırdakıne bulgurlu denettırım artık.seviyorum cunku onu
Hilalciğin kendine yeten güzel menüsü :) Aafiyet olsun.Menum
Sabah 10:30
Kk peynir
Bir dilim tb ekmeği
Yarım domates
Yarım salatalık
Çay
Öğle 13
yarım şeftali
Akşam 19:30
Boll salata
Bir kase yoğurt
Su 3 e yakın
Spor bir saat yürüyüş
Afiyet olsun :)Menum
sabah 9.30 2 yumurta.2 yk lor.1/2 tb ekmek
Oglen 14.30 2sb tuzsuz ev ayrani.1 kase siyah uzum.1 incir4 findik
aksam 19.00 1 konserve ton baligi yagi suzulmus.1 kk peynir.1/2 tb ekmek.bol salata
su 2.5 litre
spor 25+20 dk yuruyus
Benim fikrimi sorarsan bölüm seçerken geleceği,iş imkanı varmı diye bak.Dersler bi şekilde verilir biter.Önemli olan sonrası.Annen istiyor diye bölüm de seçme.O işi yapabilecekmisin,yaparken mutlu olacakmisin,veya seçtiğin başka bi mesleğe desteği olacak mı diye hesap et.Asıl hedefine odaklan ona yardımcı bi bölüm seç.Ben olsam yabancı dilimi zenginleştirirdim.İngilizce tek başına yetmiyor artık. Ve hemen hemen her meslekte dil lazım oluyor.ikinci üniversiteye başvuru yapcem de bölüme karar veremedimedebiyat zor geliyor gözüme ama şiirler falan yazan biriyim ben çeviri için falan da katkısı olacak .. adalet var annem adalet okumamı ister aslında ama değer mi bilemedim işletme var onda da mikro iktisat falan pek hoşlanmadım dersten her bölümde cesaret edemediğim bir şey var mesela sen olsan nasıl bir bölüm seçerdin bonicik
yok yok benim oglan bildiğiniz gibi değil düz duvara tırmanıyor ama bunun sebebide baba 3 yıl sonunda kavuştuk biz bebeğimize çok istedik öyle oluncada babada çok hareketli oyunları hep çok hareketli çok hırçın o yokkende aynı şekilde oynuyor 4 yaşına kadar dursun oyle o tv iyice akıllansın ondan sonra bu ikinci tv artık daha yok salondakinide kapıyı kilitleyim diyeceğim ama geçenlerde kapının tokmagını koparmıştı bugun söyledim eşime alsın taksınBize de arkadaşlar kuzenler dışında pek kimse gelmez ki. Olur da öğünlere denk gelirse misafir hazırlık olsun diye.Baklavayı göze alamadım ama2 kg kuru baklava alayım evde şerbetlerim az az.
Tüh bayram öncesi kötü olmuş.Ama çok şükür oğluna bişey olmamış.Bizim komşunun oglu duvardaki tvyi kafasına düşürüp yarmıştı.4 dikiş atıldı kaşına sıpanın. Eşler hep öyle. Kötü bişey oldumu suç senin olur.Sanki sen istedin böyle olmasını.Sıkma canını.Söylenecek yer arıyor insan sinirleninceKış öncesi güzel indirimler var markalarda.Almayı düşünüyorsanız tabi.
Kuzuuum niye yalnız olsun annen.Dualarınız var onunla.Allah var.Bak ne güzel dualar toplayıp el açıyorsunuz.Keşke durumum olsa da ben de katılsam dualarınıza.Elimden geldiğince elimi açıyorum.Bütün takım dua ediyoruz.Sıkma canını.Daha iyi olacak.Kolaymı koca ameliyat atlattı kadın.Elbet zorlanacak,savaşacak. Sen sağlam olki mutlu olsun uyanınca.
Arkadaşlara katılıyorum canım.Hem pirinç,hem kızartma,hem kadın budu.. cıs menüsü olmuş bütün gün.Bende sevdiklerimi sıralayım sana.Mesela börekler,profiterol ve irmik helvası,höşmerim,tost,ekmek arası herşey, kek,poğaça,kızartma,çikolata,şekerleme,cevizli sucuk,sucuk-pastırma-kavurma-sosis-salam vs hepsi,gözleme. Yani bunları dayanamadım diye yesem vermeyi geçtim alırım bile. Bence artık bunlardan uzak durmaya başla.Valla kaptan ve yardımcıları topa tutar seni.
Akşam ekmeği 1 dilim yeseydin keşke.Afiyet olsun.
Bak ne güzel haberler veriyorsun. Daha iyi olacak inşallah.
Bulgur da şişlik yapar çok yersen.Ona da dikkat..
Hilalciğin kendine yeten güzel menüsü :) Aafiyet olsun.
Afiyet olsun :)
Benim fikrimi sorarsan bölüm seçerken geleceği,iş imkanı varmı diye bak.Dersler bi şekilde verilir biter.Önemli olan sonrası.Annen istiyor diye bölüm de seçme.O işi yapabilecekmisin,yaparken mutlu olacakmisin,veya seçtiğin başka bi mesleğe desteği olacak mı diye hesap et.Asıl hedefine odaklan ona yardımcı bi bölüm seç.Ben olsam yabancı dilimi zenginleştirirdim.İngilizce tek başına yetmiyor artık. Ve hemen hemen her meslekte dil lazım oluyor.
deneme süresindekilerin listesi yok mu bulamadım geçmişe baktım ama
Geçen hafta : 85.9
Bu hafta : 86.0
+100 gram dayım kızlar.
Bu hafta 3. Cuma ama ben bu hafta girmiyeyim kızlar. Listeyi kötü etkilemeyeyom.
***9.TAKIM 482.ETAP***
KumraL_KrakeR(70.2/69,6/0,8/%0,85)
erdemhilal(71.1///%)
buseb(66/64.9/1.1/%1.67)
semplice_signora(74.4/74.2/0,2/%0,27)
golcln (57.9///%)
Eliya(73.2/72.5/0.7/%0.16) 476. Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 6 ya bölündü.
9.takım genel ortalama:
denemedekiler 482.etap
MuallimeA(80,1/80,3/+0,2/%-0,24)
seng(72/70,4/1,6/%2,22)
drunk in love(86/84/2/%2,32)
elifvecebir(85,9/86/+0,1/%-0,12)
kartanesi0702(72/71,7/0,3/%0,48)
burnfat55(85,5/84,2/1,3/%1,63)
oglum yatmışken butun bildirimleri bir araya topladım umarım dogrudur
dünki menümü yazmadım onu yazayım pc yi açmışken telden çok zor oluyor
sabah
1 yumurta
1 kk peynir 1,5 dlm ekmek
yeşillik
ara
1 bardak süt
1elma
öğlen
2 avuç içi kadar tavuk eti
salata ayran
ara
1 şeftali
1 kase yogurt
akşam
yok malesef esime sinirlendim yemedim
sporda yok malesef diyetisyenim haftada 3 gün 40 dk yuruyus verdi inşallah yapacagım
su:3lt
Bize de arkadaşlar kuzenler dışında pek kimse gelmez ki. Olur da öğünlere denk gelirse misafir hazırlık olsun diye.Baklavayı göze alamadım ama2 kg kuru baklava alayım evde şerbetlerim az az.
Tüh bayram öncesi kötü olmuş.Ama çok şükür oğluna bişey olmamış.Bizim komşunun oglu duvardaki tvyi kafasına düşürüp yarmıştı.4 dikiş atıldı kaşına sıpanın. Eşler hep öyle. Kötü bişey oldumu suç senin olur.Sanki sen istedin böyle olmasını.Sıkma canını.Söylenecek yer arıyor insan sinirleninceKış öncesi güzel indirimler var markalarda.Almayı düşünüyorsanız tabi.
Kuzuuum niye yalnız olsun annen.Dualarınız var onunla.Allah var.Bak ne güzel dualar toplayıp el açıyorsunuz.Keşke durumum olsa da ben de katılsam dualarınıza.Elimden geldiğince elimi açıyorum.Bütün takım dua ediyoruz.Sıkma canını.Daha iyi olacak.Kolaymı koca ameliyat atlattı kadın.Elbet zorlanacak,savaşacak. Sen sağlam olki mutlu olsun uyanınca.
Arkadaşlara katılıyorum canım.Hem pirinç,hem kızartma,hem kadın budu.. cıs menüsü olmuş bütün gün.Bende sevdiklerimi sıralayım sana.Mesela börekler,profiterol ve irmik helvası,höşmerim,tost,ekmek arası herşey, kek,poğaça,kızartma,çikolata,şekerleme,cevizli sucuk,sucuk-pastırma-kavurma-sosis-salam vs hepsi,gözleme. Yani bunları dayanamadım diye yesem vermeyi geçtim alırım bile. Bence artık bunlardan uzak durmaya başla.Valla kaptan ve yardımcıları topa tutar seni.
Akşam ekmeği 1 dilim yeseydin keşke.Afiyet olsun.
Bak ne güzel haberler veriyorsun. Daha iyi olacak inşallah.
Bulgur da şişlik yapar çok yersen.Ona da dikkat..
Hilalciğin kendine yeten güzel menüsü :) Aafiyet olsun.
Afiyet olsun :)
Benim fikrimi sorarsan bölüm seçerken geleceği,iş imkanı varmı diye bak.Dersler bi şekilde verilir biter.Önemli olan sonrası.Annen istiyor diye bölüm de seçme.O işi yapabilecekmisin,yaparken mutlu olacakmisin,veya seçtiğin başka bi mesleğe desteği olacak mı diye hesap et.Asıl hedefine odaklan ona yardımcı bi bölüm seç.Ben olsam yabancı dilimi zenginleştirirdim.İngilizce tek başına yetmiyor artık. Ve hemen hemen her meslekte dil lazım oluyor.
kızlar kimler çalışıyor ben 8 yıllık insan kaynakları finans karışık yürüttüm aslında gıda teknikerliği okudum ama sadece diploma kiraladım çalıştıgım yere esas olarak insan kaynaklarında ve finansta görev aldım
ogluma hamile kalınca işim çok yorucu olduğu için aynı zamandada araç kullanmam yasaklanınca(stres yasaktı düşük rskim çok yüksekti 9 ayı yatarak geçirdim)bıraktım (mulakatlara araçla gidiyordum belli şubelerde gerçekleştiriliyordu son mulakat için biz şirkete çağırıyorduk)
aktifleşsem ki fikriniz var mı
yok yok benim oglan bildiğiniz gibi değil düz duvara tırmanıyor ama bunun sebebide baba 3 yıl sonunda kavuştuk biz bebeğimize çok istedik öyle oluncada babada çok hareketli oyunları hep çok hareketli çok hırçın o yokkende aynı şekilde oynuyor 4 yaşına kadar dursun oyle o tv iyice akıllansın ondan sonra bu ikinci tv artık daha yok salondakinide kapıyı kilitleyim diyeceğim ama geçenlerde kapının tokmagını koparmıştı bugun söyledim eşime alsın taksın
dün söylendi bugun gunaydın mesajı yok mu diye msj atmış cvp bile vermedim
110.9 um kizlar
Aksama görüsürüz
Oyyyyyy oyyyyy oralar uzun hikaye bebegimberilceee Allah kabul etsin sen iki kere mezun oldun sonra hamile mi kaldın 4 çocuk ikizler filan ben o kısmı kaçırdım sanırım bızdıklarını Allah bagışlasın yeni mezuniyetını kutlarız inşallah
114.6 Idim sanirsamabla dur geçen hafta kaçtın?? 3. cuman mı? kimse yok listeyi kim yapıyor anlamadım ben
114.6 Idim sanirsam
Liste kimde bende anlamadim
Haftaya daha güzel bi sonuç alırsın çok büyük ihtimal.Şişlik ve kabızlık gider,sende bu sonuç yüzünden sıkı tutarsan 2 den fazla rahat gider.Tefali edersin.Günaydın
Gecen hafta 80.1
Bugün 80.3
Fark +200
Reglm şişkinlik var ve kabizim mutsuzumm
Maşallah orti.Harikasın yine.Günaydın kızlar :) bildirim yapiyorumm
Geçen hafta 72
Bu hafta 70.4
Fark 1.6
Haftaya hedef 69
Bende 200 gr vermişim diye düşünmüyorum hiç zaten.Kabızlık bile 700 gr etkiliyor benitamamdır ablaaa :)
vışşş hayallerimi yıktın poni boni
bravoo eceeeeeee işte boni gücüüüü
abla biz karar vermiyoruz geliş tarihine göre oluyor 3. cumanda giriyorsun onu da merve bilir.
giriyosundur inşallah
olsun be bonii hiç yoktan iyidirama haftada - 200 yok gibi bir şey kız bence bir yanlışlık ya ya menülerde ya da sporda
kahvaltılık değil öğlen sebze yemeği ya da et olsun canım. balıda artık görmek istemiyorum senin menülerinde buara sürekli görüyorum belki de o kilonu tutuyor. kilon çok değil en ufak şey engeller unutma
3 haftadır yerimde sayıyorum orti.Motivem çok düştü bugün.Dün sabah 73,7 gördüm uçtum.Bi de bayram girecek tam olacak
Maşallah bombe.Patlatmışsın :)geçen hafta: 66.0
bu hafta: 64.9
fark: 1.1 kg
%1,67
Tebrikler.Demekki daha sıkı tutsan 3 bile verirsin haftada :) Bende sinbonun dijitalini kullanıyorum.40 civarıydı fiyatı teknosada.günaydın :)
geçen hafta 86
bugün ise 84 olmuşum dijital tartıda tartılmıyorum
Sende ben gibi az vermişsin bu hafta.Haftaya daha iyi olur inşallahGunaydin
Baslangic tarihi:7.2.16 hedef kilo:63
Baslangic kilo:72
Bugün:71.7
Fark:0.3
Yüzde:0.42
Tebrikler...İzinden önce 73.2
Bu hafta 72.5
Fark -700
Yüzde 0.96
Spor 2 saat
Mesaj +50
Vay be eltiyle muhabbete bak.Biz iyiyken bile cımbızla seçerek konusurduk kelimelerimizi.Öyle alıngan,öyle kıl insanlarla sohbet hiç gitmiyor benim açımdan.Gitmedi de zaten.Allah bozmasın.Dün aksam eltimler vardı gelemedim. Yarın tatile gidiyorlar gitmeden uğradılar yemek vs derken geç gittiler. Dün makinam geldi kuruldu çamaşırları mi yikadim bin şükür. Temizlik yaptım ter kan içinde duşa girdim ben dustayken eltimler gelmiş giyindim çıktım neyse kaynım la eltim 1 hafta önce görüşmemize rağmen kız bunu çocuk gibi olmuşsun tmm daha kilo verme fln demeye başladılar :))))) eltim meksika fasulyesi salatası yla helva getirmiş bana sen yarın yicek sin tmm mi diyor çok güldüm herkes alıştı diyetime beni aç birakicaklar diye tirsiyorum.
Maşallat tebrikler :) Bende 73leri göremiyorum 3 haftadırGecen hafta :85.5
Bu hafta :84.2
Fark: 1.3 ,%1.63
Mesaj 50+
Kizlqr gecen haftaki artinin adet odemlwri gitti.lakin yine 83u goremedim yaa:/bugun yogun.disardayim.gece gorusuruz ins
Daha iyiyim düne göre.Biraz da yatıp dinlensem daha çabuk toplıcam da can çıkar huy çıkmazmış kurt var totomda. Bu hafta da bayrama takılırsam iyice bitecek moral bendeAllah kabul etsin.
haftaya daha güzel olur inşallah. Regl den sonra şişkinliğim geçer haftaya daha güzel bi sonuç olur mutsuz olma. Kabızlık için ben carebulamadim herseyi denedim en son a101 den mest form çay aldım çıkartıyor beni haftada 2 gün.
vayyy Tebrikler bayan.
Bence girmelisin xaten daha önce yarışmissin.
hastalık girdi araya haftaya daha güzel verirsin üzülme. Nasıl oldun daha iyimisin.
oooo bombeee hatun tebrik koyuyorum sana.
dijital şart tatlım. Tebrikler.
Guzel başlangıç Tebrikler haftaya daha çok verki listeyi garantiledi.
Ooo yee ee harikasın Fatma m.
Gece acıkmadıysan sorun yok bence.Hatta bugünkü tartı için iyi bile olmuş akşam olmaması.oglum yatmışken butun bildirimleri bir araya topladım umarım dogrudur
dünki menümü yazmadım onu yazayım pc yi açmışken telden çok zor oluyor
sabah
1 yumurta
1 kk peynir 1,5 dlm ekmek
yeşillik
ara
1 bardak süt
1elma
öğlen
2 avuç içi kadar tavuk eti
salata ayran
ara
1 şeftali
1 kase yogurt
akşam
yok malesef esime sinirlendim yemedim
sporda yok malesef diyetisyenim haftada 3 gün 40 dk yuruyus verdi inşallah yapacagım
su:3lt
Başladığında oğluna kim bakacak? Bence asıl soru bu. Onun dışında işini,işyerini ve çalışmayı seviyorsan dönmelisin bence.kızlar kimler çalışıyor ben 8 yıllık insan kaynakları finans karışık yürüttüm aslında gıda teknikerliği okudum ama sadece diploma kiraladım çalıştıgım yere esas olarak insan kaynaklarında ve finansta görev aldım
ogluma hamile kalınca işim çok yorucu olduğu için aynı zamandada araç kullanmam yasaklanınca(stres yasaktı düşük rskim çok yüksekti 9 ayı yatarak geçirdim)bıraktım (mulakatlara araçla gidiyordum belli şubelerde gerçekleştiriliyordu son mulakat için biz şirkete çağırıyorduk)
aktifleşsem ki fikriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?