Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım bir gün öncesi gayet eksiymişsin öyleyse 200 den fazla vermişsindir kesin ama ödemdir. dert etme yani. balı da şimdi hastasın sabah ye aç karnına boğazını yumuşatsın sonrasında yeme kuzum son kilolar çok inatçıdır. yaşadım biliyorum.

çalışma hayatını da dert etme bence oğluşla olmanın tadının çıkar bu zamanlar bir dhaa gelmez o minik totosunu mıncır dur valla ooyyy

:)))) Bence geç bulmakla,zor bulmakla alakası yok bu hareketliliğin. Tamamen gen :) Eşim buzdolabı tepelerinden inmeyen,un çuvallarından çıkmayan bi sıpaymış. İnşallah ona çekmez benim sıpalar.Şimdilik normal yaramazlıkta kızım.Oğlum zaten yeni yeni tutunuyor :) Bi arkadaşım 2.ayında hamile kaldı kızına.Anlatamam hareketliliğini.13 aylık ama durdurmak ne mümkün. Tamamen yetiştirme ve gen bu iş :)
Sizinki de baya baya zorluymuş.Allah kolaylık versin.

ilk sayfada buldum tanda ben[/QUOTE]
3 ve 4 benim takıldığım konular. Yemek yemeyi seviyorum.Ve zor engel oluyorum kendime Hele de aşırı mutluysam Ve miktarlarını az tutamıyorum sevdiğim şeylerin. Bi başladımmı sonu gelmiyor sanki (( Kısmetini topluyor gibi yiyorsun der bazen annem.Öküz falan kibar kalır yani :/
110.9 um kizlar
Aksama görüsürüz
Harikaymış abla verdiğin rakam.İnşallah bu hafta listedesindir.Bende hiç anlamıyorum liste işinden
Çok işi olanın az aşı olurmuş.Bu ne kız.Başka okul bulamadın mı okuyacak kesmişsin listeyi :)
Allah emeğine yakışır bi gelir versin sana :)
Oyyyyyy oyyyyy oralar uzun hikaye bebegim
Yalniz yediklerimden degil ictiklerimden aldim cogunu
içtiklerinden miiii? Müsait olunca detay istiyorum ablaa. Kolay gelsin bugün için sana. Allah kabul etsin dualarınızı....

Az önce düştü jeton bende Ben dün akşam 7de 5 dilim karpuz yedim Utanmadan yedim hemde.Döne döne yedim.Öküz gibi yedim. (( O şişti kaldı tabi.
Özür dilerim tüm takımdan (((

Ben kaçayım kızlar.
Evin fotolarını atsam size tükürürsünüz yüzüme valla.
Kim derki 2 gün sonra bayram olacak bu evde.Halim yok.Börek yapamadım daha.Heryer dağınık.
Anı kurtararak yaşadık bu hafta evde.Anne hasta olunca düzen falan kalmadı tabi.
Dün akşam 5 dilim karpuz yedim ben. Bunun için özür dilerim hepinizden. Aşermem bile bu kadar şiddetli değildi benim. Ne olduğunu bile anlayamadım yerken. Tartı öncesi olmadı ama

9

Buse haftaya daha iyi olucak benim için de tskım için de.

Günaydın
Gecen hafta 80.1
Bugün 80.3
Fark +200

Reglm şişkinlik var ve kabizim mutsuzumm
Haftaya toparlarsin canım
Günaydın kızlar :) bildirim yapiyorumm

Geçen hafta 72
Bu hafta 70.4
Fark 1.6
Haftaya hedef 69
supersin eceee
Günaydın dün 73.7i görmüştüm ama bu sabah 74.2 oldu
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 74.2
Fark -0.2 (%0.27)
Mesaj 48

Niye toparlayamiyorum ben bu diyeti 2 haftadır (((
Sebebi karpuzmus
kalabalik gibi duruyor ama genel olarak iyi. Tabi birde burda yazmayan karpuz var. Afiyet olsun aysecim
GÜ NAY DIIIIIIIINNNNNNNNNN

BOMBEEEEEEEEE
günaydın busem
geçen hafta: 66.0
bu hafta: 64.9
fark: 1.1 kg
%1,67

vuhuuuu aferin kizz
günaydın :)
geçen hafta 86
bugün ise 84 olmuşum dijital tartıda tartılmıyorum
Tebrikler canım
Gunaydin
Baslangic tarihi:7.2.16 hedef kilo:63
Baslangic kilo:72
Bugün:71.7
Fark:0.3
Yüzde:0.42
ilk zamanlar daha hızlı gider canım. Biraz hareketlenirsen faydasini görürsün
İzinden önce 73.2
Bu hafta 72.5
Fark -700
Yüzde 0.96
Spor 2 saat
Mesaj +50
Tebrikler elifimm
Ay ne güzel eltiymis. Yarın yiceksin muhabbetine çok güldüm
Dünkü menüm hiç istahim yoktu halam dan ötürü
Saat 9
3 kaşık yoğurt

Saat 11
Yarım kk peynir
Salata domates

Saat 20
Yoğurt
Salatalik

Su bilmiyorum ama çok.
Elifcim valla bisi yememissinki
Gecen hafta :85.5
Bu hafta :84.2
Fark: 1.3 ,%1.63
Mesaj 50+
Kizlqr gecen haftaki artinin adet odemlwri gitti.lakin yine 83u goremedim yaa:/bugun yogun.disardayim.gece gorusuruz ins
Oo tebrikler fatmamm
Kız sen ne hamaratsin ya örtüler tursular sular maşallah. Kendimi beceriksiz hissettim
Geçen hafta : 85.9
Bu hafta : 86.0
+100 gram dayım kızlar.
Bu hafta 3. Cuma ama ben bu hafta girmiyeyim kızlar. Listeyi kötü etkilemeyeyom.
Neden artida ciktinki ins haftaya toparlarsin canım
begendim canım afiyet olsun
Sağol aysemm

110.9 um kizlar
Aksama görüsürüz
abla supersin sen yaaa
buse bu ne kizz kac okul okuyorsun
Valla sorma busem duraklama var 3 4 haftadır böyle bisiler yapmam lazim
Tamamdır canım bende koltukları silerim haber verirsin canım
Kız ben iyi olduğum halde daha yeni yapmaya basladim işleri

Az önce düştü jeton bende Ben dün akşam 7de 5 dilim karpuz yedim Utanmadan yedim hemde.Döne döne yedim.Öküz gibi yedim. (( O şişti kaldı tabi.
Özür dilerim tüm takımdan (((

kınıyorum seni ayşe hiç ama hiç yakıştıramadım sana. sen bir bonisin bu ne hee bu neeeee

özürle falan da olmaz dereceye gircektik belki yemesen aşk olsun meşk olsun haftaya iyi kilo vermezsen yazıklar olsun boniboooooonnnnnn

okumak benim hobim yaa bu sene yeni bölüme de başlayacaktım ama zamanını kaçırdım sevmediğim ilgim olmayan bölüm de okumam

Kızlar kilo veren herkesi tdbrik ederim. Benim gibi artıda olanları da kınıyorum.
Haftaya daha güzel eksilerle sahneletde oluruz inşallah.

9

Buse haftaya daha iyi olucak benim için de tskım için de.

aynen elifim ince fikirli arkadaşım

evet ya okumak benim için hobi resmen seviyorum yani severek okuyorum. yeni şeyler öğreniyorum okuduğumda

tamamdır beybisi

Tam bir tup bebek tedavisi gormedim ama surekli takipteydik hani su gubde yapin diyorlar ya oyle gun takibi ile
İs fikri supermis
Oyyyyyy oyyyyy oralar uzun hikaye bebegim
Yalniz yediklerimden degil ictiklerimden aldim cogunu
Olsun suan super vermişsin
Canım hafta basi 72.7 dim aslinda buraya girisim 72 iki gunluk bu iae giribce annem bakar yakiniz
Gec bulmak= simartmak iste babalarda ben yapamadim oglum yapsınlar var birde iyy oyy dokunmayin yaram derinnnnn tilili tilili tiliiiili calisirsam annem bakacak ama is yerim uzak emmeye asiri duskun
haftalik bakarsak 1kg gitmis

Kızlar cok yoğun bir gübmnden sonra eve gelebildim. Okul kuaför derken derken evdeyim sonunda. İyi ki evim ile okulum yakın yoksa tüm gün trafikte insan çıldıracak.
Kiz benide goturseydin kuaföre ara ara beyazlar çıkmaya basladi ama emzirdigim icin boyada yaptiramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…