- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.081
20 agustosta 116 li birseydi
Haftaya daha güzel bi sonuç alırsın çok büyük ihtimal.Şişlik ve kabızlık gider,sende bu sonuç yüzünden sıkı tutarsan 2 den fazla rahat gider.Tefali edersin.
Maşallah orti.Harikasın yine.
Bende 200 gr vermişim diye düşünmüyorum hiç zaten.Kabızlık bile 700 gr etkiliyor beniBal enerji versin diye çoğaldı menülerimde.2 gündür bişey yiyemiyorum yutkanmadığımdan. Bgünden sonra azaltırım balı Valla son 4 zor gidecek gibi
3 haftadır yerimde sayıyorum orti.Motivem çok düştü bugün.Dün sabah 73,7 gördüm uçtum.Bi de bayram girecek tam olacak
Maşallah bombe.Patlatmışsın :)
Tebrikler.Demekki daha sıkı tutsan 3 bile verirsin haftada :) Bende sinbonun dijitalini kullanıyorum.40 civarıydı fiyatı teknosada.
Sende ben gibi az vermişsin bu hafta.Haftaya daha iyi olur inşallah
Tebrikler...
Vay be eltiyle muhabbete bak.Biz iyiyken bile cımbızla seçerek konusurduk kelimelerimizi.Öyle alıngan,öyle kıl insanlarla sohbet hiç gitmiyor benim açımdan.Gitmedi de zaten.Allah bozmasın.
Maşallat tebrikler :) Bende 73leri göremiyorum 3 haftadır
Daha iyiyim düne göre.Biraz da yatıp dinlensem daha çabuk toplıcam da can çıkar huy çıkmazmış kurt var totomda. Bu hafta da bayrama takılırsam iyice bitecek moral bende((
Gece acıkmadıysan sorun yok bence.Hatta bugünkü tartı için iyi bile olmuş akşam olmaması.
Başladığında oğluna kim bakacak? Bence asıl soru bu. Onun dışında işini,işyerini ve çalışmayı seviyorsan dönmelisin bence.
Benim iş hayatım biraz çetrefilli doğumlardan beri. Kızıma hamileyken bi büroda çalışıyordum.Smmm olduğumu yani sınavı kazandığımı öğrendikten 10 gün sonra doğum yaptım.2 ay sonra da kendi büromu açtım.Çok yoğun bi işim olmadığından bazen anneme bırakarak bazen kızımla giderek işlerimi götürdüm 1,5 yıl.Eşim meslektaşım olunca onun da haftasonu ve akşamları desteğiyle oldu tabi.Sonra oğluma hamile kaldım.Çok ağır geçti 9 ay.Doğum sonrası da sıkıntılar hiç bitmedi.Hala aktif olarak sabah-akşam gidemiyorum işime.Çünkü kv ile aram açık,annem rahatsız 1 gün çocuk baksa 1 hafta hastalanıyor,bırakabileceğim akrabam yok oğlumu. Kızım tam gün krese gidiyor ama ben hala oturtamadım işimi.Depresyon tedavisi falan aldım bu konu yüzünden.Çünkü iş hayatı benim herşeyim.Ama kimse yardımcı olmuyor işe dönebilmem için. Muhtemelen oğlum 2 yaşına gelinceye kadar böyle devam edecek.Sonrası kreş
:)))) Bence geç bulmakla,zor bulmakla alakası yok bu hareketliliğin. Tamamen gen :) Eşim buzdolabı tepelerinden inmeyen,un çuvallarından çıkmayan bi sıpaymış. İnşallah ona çekmez benim sıpalar.Şimdilik normal yaramazlıkta kızım.Oğlum zaten yeni yeni tutunuyor :) Bi arkadaşım 2.ayında hamile kaldı kızına.Anlatamam hareketliliğini.13 aylık ama durdurmak ne mümkün. Tamamen yetiştirme ve gen bu iş :)yok yok benim oglan bildiğiniz gibi değil düz duvara tırmanıyor ama bunun sebebide baba 3 yıl sonunda kavuştuk biz bebeğimize çok istedik öyle oluncada babada çok hareketli oyunları hep çok hareketli çok hırçın o yokkende aynı şekilde oynuyor 4 yaşına kadar dursun oyle o tv iyice akıllansın ondan sonra bu ikinci tv artık daha yok salondakinide kapıyı kilitleyim diyeceğim ama geçenlerde kapının tokmagını koparmıştı bugun söyledim eşime alsın taksın
dün söylendi bugun gunaydın mesajı yok mu diye msj atmış cvp bile vermedim
Bu da galiba "Başarı Öyküleri" başlığından...
Gerçek : Bedenim beynimin kontrolünde.
Sorun: Bedenimi zayıflatmayı beynim reddediyor.
Nedeni: Beynime öyle hatalı şeyleri yüklemişim ki o çaresiz kalıyor.
Çözüm: Beynime bedenimi zayıflatması için ihtiyacı olan doğru bilgileri yüklemeliyim.
Beynime Öğreteceklerim
1. Ben de zayıf olabilirim. Benim iskeletim de incecik bir insanınkinden farksız. Neden onunki düzgün kaslar ve yeterli miktarda yağla kaplıyken benimki katman katman yağla çevrili olsun?
2. Zayıflamak için kendimi kısıtlamam gerekmeyecek. Zaten doğal olarak olmasını bu kadar istediğim bir şey için niye kısıtlamalara ve zorlamalara ihtiyacım olsun?
3. Aşırı yemek yemekten aldığım haz gerçek bir haz değil. O, yaşayamadığım bütün o şeylerin yerini dolduruyor sadece.
4. Yemeklere niye sırt çevireyim ki? Onların ne suçu var? Bugün şişmansam suç yediklerimde değil, miktarlarında!
Harikaymış abla verdiğin rakam.İnşallah bu hafta listedesindir.Bende hiç anlamıyorum liste işinden110.9 um kizlar
Aksama görüsürüz
Çok işi olanın az aşı olurmuş.Bu ne kız.Başka okul bulamadın mı okuyacak kesmişsin listeyi :)liste dışındakiler diye listeliyor onu kaptan ya da yardımcı ama sen yapmışsın ellerine sağlıkk
haftaya iyi bir sonuçla girersin inş elifim
ellerine sağlık canım
güzel menü ama yeme saatlerimizi yazıyoruz canım bilgin olsun
afiyet olsun
canım çok acıkmıştım sandviç yapıverdim kepekten saat de geç değilde zaten sabahda pek bir şey yemediğim için yakarım dedim kii zaten yakmışım. hem o sayede wc e çıktımdediğin doğru tatlım normalde hiç 2 dilim ekmek yemiyorum zaten çok sağ ol
kız işe gir de beni de işe al fikrim bu4 yıllık işletme 2 yıllık adalet 2 yıllık gümrük işletmeceliği ve 2 yıllık yaşlı bakımının 2. sınıfındayım seç beğen al al beni aaaaaaallllllllll all beniiiiiii
ay çok renklisiniz bahar kopuyorum yazdıklarınatokmağı çıkarmış ya bak sen sıpaya yaa ahahah 3 yıl tedavi mi gördün yoksa kendiliğinden mi geldi canım?
içtiklerinden miiii? Müsait olunca detay istiyorum ablaa. Kolay gelsin bugün için sana. Allah kabul etsin dualarınızı....Oyyyyyy oyyyyy oralar uzun hikaye bebegim
Yalniz yediklerimden degil ictiklerimden aldim cogunu
Az önce düştü jeton bende Ben dün akşam 7de 5 dilim karpuz yedimcanım bir gün öncesi gayet eksiymişsin öyleyse 200 den fazla vermişsindir kesin ama ödemdir. dert etme yani. balı da şimdi hastasın sabah ye aç karnına boğazını yumuşatsın sonrasında yeme kuzum son kilolar çok inatçıdır. yaşadım biliyorum.
çalışma hayatını da dert etme bence oğluşla olmanın tadının çıkar bu zamanlar bir dhaa gelmez o minik totosunu mıncır dur valla ooyyy
9liste dışındakiler diye listeliyor onu kaptan ya da yardımcı ama sen yapmışsın ellerine sağlıkk
ellerine sağlık canım
afiyet olsun
canım çok acıkmıştım sandviç yapıverdim kepekten saat de geç değilde zaten sabahda pek bir şey yemediğim için yakarım dedim kii zaten yakmışım. hem o sayede wc e çıktımdediğin doğru tatlım normalde hiç 2 dilim ekmek yemiyorum zaten çok sağ ol
kız işe gir de beni de işe al fikrim bu4 yıllık işletme 2 yıllık adalet 2 yıllık gümrük işletmeceliği ve 2 yıllık yaşlı bakımının 2. sınıfındayım seç beğen al al beni aaaaaaallllllllll all beniiiiiii
ay çok renklisiniz bahar kopuyorum yazdıklarınatokmağı çıkarmış ya bak sen sıpaya yaa ahahah 3 yıl tedavi mi gördün yoksa kendiliğinden mi geldi canım?
Haftaya toparlarsin canımGünaydın
Gecen hafta 80.1
Bugün 80.3
Fark +200
Reglm şişkinlik var ve kabizim mutsuzumm
supersin eceeeGünaydın kızlar :) bildirim yapiyorumm
Geçen hafta 72
Bu hafta 70.4
Fark 1.6
Haftaya hedef 69
Sebebi karpuzmusGünaydındün 73.7i görmüştüm ama bu sabah 74.2 oldu
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 74.2
Fark -0.2 (%0.27)
Mesaj 48
Niye toparlayamiyorum ben bu diyeti 2 haftadır(((
kalabalik gibi duruyor ama genel olarak iyi. Tabi birde burda yazmayan karpuz var. Afiyet olsun aysecimDün akşam rahatsizlaninca menumu yazamadım.
08 kahvaltı
1 dilim etmek
1 kk peynir
2 zeytin
1 salatalık
2 çay
13 öğle
1 ceviz
1 tk bal
Yarım dilim TT ekmek
2 kk peynir
1 çay
15 ara
1 ev limonatası
2 avuç çilek
18 akşam
4 tavuk kanat yağsız Kızartma
Domates salatalık nane maydanoz
3 yk yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
günaydın busemGÜ NAY DIIIIIIIINNNNNNNNNN
BOMBEEEEEEEEE
vuhuuuu aferin kizzgeçen hafta: 66.0
bu hafta: 64.9
fark: 1.1 kg
%1,67
Tebrikler canımgünaydın :)
geçen hafta 86
bugün ise 84 olmuşum dijital tartıda tartılmıyorum
ilk zamanlar daha hızlı gider canım. Biraz hareketlenirsen faydasini görürsünGunaydin
Baslangic tarihi:7.2.16 hedef kilo:63
Baslangic kilo:72
Bugün:71.7
Fark:0.3
Yüzde:0.42
Tebrikler elifimmİzinden önce 73.2
Bu hafta 72.5
Fark -700
Yüzde 0.96
Spor 2 saat
Mesaj +50
Ay ne güzel eltiymis. Yarın yiceksin muhabbetine çok güldümDün aksam eltimler vardı gelemedim. Yarın tatile gidiyorlar gitmeden uğradılar yemek vs derken geç gittiler. Dün makinam geldi kuruldu çamaşırları mi yikadim bin şükür. Temizlik yaptım ter kan içinde duşa girdim ben dustayken eltimler gelmiş giyindim çıktım neyse kaynım la eltim 1 hafta önce görüşmemize rağmen kız bunu çocuk gibi olmuşsun tmm daha kilo verme fln demeye başladılar :))))) eltim meksika fasulyesi salatası yla helva getirmiş bana sen yarın yicek sin tmm mi diyor çok güldüm herkes alıştı diyetime beni aç birakicaklar diye tirsiyorum.
Elifcim valla bisi yememissinkiDünkü menüm hiç istahim yoktu halam dan ötürü
Saat 9
3 kaşık yoğurt
Saat 11
Yarım kk peynir
Salata domates
Saat 20
Yoğurt
Salatalik
Su bilmiyorum ama çok.
Oo tebrikler fatmammGecen hafta :85.5
Bu hafta :84.2
Fark: 1.3 ,%1.63
Mesaj 50+
Kizlqr gecen haftaki artinin adet odemlwri gitti.lakin yine 83u goremedim yaa:/bugun yogun.disardayim.gece gorusuruz ins
Kız sen ne hamaratsin ya örtüler tursular sular maşallah. Kendimi beceriksiz hissettimAmin canim. Ben örtüleri kendim diktim bide hazır var geçirme olduğu için çıkaramıyor benimki :))))))
amin canım. Öyle tabi nefes nerde biter Rabbim bilir.
Sağol canım Allah ne derse o yapıcak birsey yok dua etmekten başka. Ş
Öyle tabi ömür nefes bitmedi ten sonra. Anlatırım tabi moral olur.
canım rektum ca ydi yani makatta tümör sonra karaciğer kemikler de oldu 6 ay kemoterapi aldı 1 ay önce ameliyat oldu şimdi bütün karaciğere atmış safra kesesi aynı durumdayım agresif tümör dedi dr önünü alamayız hızla yayılıyor bakalım inşallah bi umut dogar
Neden artida ciktinkiGeçen hafta : 85.9
Bu hafta : 86.0
+100 gram dayım kızlar.
Bu hafta 3. Cuma ama ben bu hafta girmiyeyim kızlar. Listeyi kötü etkilemeyeyom.
begendim canım afiyet olsunoglum yatmışken butun bildirimleri bir araya topladım umarım dogrudur
dünki menümü yazmadım onu yazayım pc yi açmışken telden çok zor oluyor
sabah
1 yumurta
1 kk peynir 1,5 dlm ekmek
yeşillik
ara
1 bardak süt
1elma
öğlen
2 avuç içi kadar tavuk eti
salata ayran
ara
1 şeftali
1 kase yogurt
akşam
yok malesef esime sinirlendim yemedim
sporda yok malesef diyetisyenim haftada 3 gün 40 dk yuruyus verdi inşallah yapacagım
su:3lt
Sağol aysemmBize de arkadaşlar kuzenler dışında pek kimse gelmez ki. Olur da öğünlere denk gelirse misafir hazırlık olsun diye.Baklavayı göze alamadım ama2 kg kuru baklava alayım evde şerbetlerim az az.
Tüh bayram öncesi kötü olmuş.Ama çok şükür oğluna bişey olmamış.Bizim komşunun oglu duvardaki tvyi kafasına düşürüp yarmıştı.4 dikiş atıldı kaşına sıpanın. Eşler hep öyle. Kötü bişey oldumu suç senin olur.Sanki sen istedin böyle olmasını.Sıkma canını.Söylenecek yer arıyor insan sinirleninceKış öncesi güzel indirimler var markalarda.Almayı düşünüyorsanız tabi.
Kuzuuum niye yalnız olsun annen.Dualarınız var onunla.Allah var.Bak ne güzel dualar toplayıp el açıyorsunuz.Keşke durumum olsa da ben de katılsam dualarınıza.Elimden geldiğince elimi açıyorum.Bütün takım dua ediyoruz.Sıkma canını.Daha iyi olacak.Kolaymı koca ameliyat atlattı kadın.Elbet zorlanacak,savaşacak. Sen sağlam olki mutlu olsun uyanınca.
Arkadaşlara katılıyorum canım.Hem pirinç,hem kızartma,hem kadın budu.. cıs menüsü olmuş bütün gün.Bende sevdiklerimi sıralayım sana.Mesela börekler,profiterol ve irmik helvası,höşmerim,tost,ekmek arası herşey, kek,poğaça,kızartma,çikolata,şekerleme,cevizli sucuk,sucuk-pastırma-kavurma-sosis-salam vs hepsi,gözleme. Yani bunları dayanamadım diye yesem vermeyi geçtim alırım bile. Bence artık bunlardan uzak durmaya başla.Valla kaptan ve yardımcıları topa tutar seni.
Akşam ekmeği 1 dilim yeseydin keşke.Afiyet olsun.
Bak ne güzel haberler veriyorsun. Daha iyi olacak inşallah.
Bulgur da şişlik yapar çok yersen.Ona da dikkat..
Hilalciğin kendine yeten güzel menüsü :) Aafiyet olsun.
Afiyet olsun :)
Benim fikrimi sorarsan bölüm seçerken geleceği,iş imkanı varmı diye bak.Dersler bi şekilde verilir biter.Önemli olan sonrası.Annen istiyor diye bölüm de seçme.O işi yapabilecekmisin,yaparken mutlu olacakmisin,veya seçtiğin başka bi mesleğe desteği olacak mı diye hesap et.Asıl hedefine odaklan ona yardımcı bi bölüm seç.Ben olsam yabancı dilimi zenginleştirirdim.İngilizce tek başına yetmiyor artık. Ve hemen hemen her meslekte dil lazım oluyor.
abla supersin sen yaaa110.9 um kizlar
Aksama görüsürüz
buse bu ne kizz kac okul okuyorsunliste dışındakiler diye listeliyor onu kaptan ya da yardımcı ama sen yapmışsın ellerine sağlıkk
ellerine sağlık canım
afiyet olsun
Valla sorma busem duraklama var 3 4 haftadır böyle bisiler yapmam lazimCurukElma ben de nerdesin diye çığırcaktım. bu kadarcıkmı kız?? geçen ay bak 1 kilo mu ne verdin olmuyor böyle hilal yakışmıyor sana heee
akşam üzeri görüşelim mi iş yapmam lazım evde şimdi çıkamıycam ne diyorsun öğle yemeğini yeyip çıkalım he?
Kız ben iyi olduğum halde daha yeni yapmaya basladim işleriBen kaçayım kızlar.
Evin fotolarını atsam size tükürürsünüz yüzüme valla.
Kim derki 2 gün sonra bayram olacak bu evde.Halim yok.Börek yapamadım daha.Heryer dağınık.
Anı kurtararak yaşadık bu hafta evde.Anne hasta olunca düzen falan kalmadı tabi.
Dün akşam 5 dilim karpuz yedim ben. Bunun için özür dilerim hepinizden. Aşermem bile bu kadar şiddetli değildi benim. Ne olduğunu bile anlayamadım yerken. Tartı öncesi olmadı ama
:)))) Bence geç bulmakla,zor bulmakla alakası yok bu hareketliliğin. Tamamen gen :) Eşim buzdolabı tepelerinden inmeyen,un çuvallarından çıkmayan bi sıpaymış. İnşallah ona çekmez benim sıpalar.Şimdilik normal yaramazlıkta kızım.Oğlum zaten yeni yeni tutunuyor :) Bi arkadaşım 2.ayında hamile kaldı kızına.Anlatamam hareketliliğini.13 aylık ama durdurmak ne mümkün. Tamamen yetiştirme ve gen bu iş :)
Sizinki de baya baya zorluymuş.Allah kolaylık versin.
3 ve 4 benim takıldığım konular. Yemek yemeyi seviyorum.Ve zor engel oluyorum kendimeHele de aşırı mutluysam Ve miktarlarını az tutamıyorum sevdiğim şeylerin. Bi başladımmı sonu gelmiyor sanki (( Kısmetini topluyor gibi yiyorsun der bazen annem.Öküz falan kibar kalır yani :/
Harikaymış abla verdiğin rakam.İnşallah bu hafta listedesindir.Bende hiç anlamıyorum liste işinden
Çok işi olanın az aşı olurmuş.Bu ne kız.Başka okul bulamadın mı okuyacak kesmişsin listeyi :)
Allah emeğine yakışır bi gelir versin sana :)
içtiklerinden miiii? Müsait olunca detay istiyorum ablaa. Kolay gelsin bugün için sana. Allah kabul etsin dualarınızı....
Az önce düştü jeton bende Ben dün akşam 7de 5 dilim karpuz yedimUtanmadan yedim hemde.Döne döne yedim.Öküz gibi yedim. (( O şişti kaldı tabi.
Özür dilerim tüm takımdan(((
Ben kaçayım kızlar.
Evin fotolarını atsam size tükürürsünüz yüzüme valla.
Kim derki 2 gün sonra bayram olacak bu evde.Halim yok.Börek yapamadım daha.Heryer dağınık.
Anı kurtararak yaşadık bu hafta evde.Anne hasta olunca düzen falan kalmadı tabi.
Dün akşam 5 dilim karpuz yedim ben. Bunun için özür dilerim hepinizden. Aşermem bile bu kadar şiddetli değildi benim. Ne olduğunu bile anlayamadım yerken. Tartı öncesi olmadı ama
Kızlar kilo veren herkesi tdbrik ederim. Benim gibi artıda olanları da kınıyorum.
Haftaya daha güzel eksilerle sahneletde oluruz inşallah.
9
Buse haftaya daha iyi olucak benim için de tskım için de.
Haftaya toparlarsin canım
supersin eceee
Sebebi karpuzmus
kalabalik gibi duruyor ama genel olarak iyi. Tabi birde burda yazmayan karpuz var. Afiyet olsun aysecim
günaydın busem
vuhuuuu aferin kizz
Tebrikler canım
ilk zamanlar daha hızlı gider canım. Biraz hareketlenirsen faydasini görürsün
Tebrikler elifimm
Ay ne güzel eltiymis. Yarın yiceksin muhabbetine çok güldüm
Elifcim valla bisi yememissinki
Oo tebrikler fatmamm
Kız sen ne hamaratsin ya örtüler tursular sular maşallah. Kendimi beceriksiz hissettim
Neden artida ciktinkiins haftaya toparlarsin canım
begendim canım afiyet olsun
Sağol aysemm
abla supersin sen yaaa
buse bu ne kizz kac okul okuyorsun
Valla sorma busem duraklama var 3 4 haftadır böyle bisiler yapmam lazim
Tamamdır canım bende koltukları silerim haber verirsin canım
Kız ben iyi olduğum halde daha yeni yapmaya basladim işleri
Tam bir tup bebek tedavisi gormedim ama surekli takipteydik hani su gubde yapin diyorlar ya oyle gun takibi ileliste dışındakiler diye listeliyor onu kaptan ya da yardımcı ama sen yapmışsın ellerine sağlıkk
ellerine sağlık canım
afiyet olsun
Olsun suan super vermişsinOyyyyyy oyyyyy oralar uzun hikaye bebegim
Yalniz yediklerimden degil ictiklerimden aldim cogunu
Canım hafta basi 72.7 dim aslinda buraya girisim 72 iki gunluk bu iae giribce annem bakar yakinizHaftaya daha güzel bi sonuç alırsın çok büyük ihtimal.Şişlik ve kabızlık gider,sende bu sonuç yüzünden sıkı tutarsan 2 den fazla rahat gider.Tefali edersin.
Maşallah orti.Harikasın yine.
Bende 200 gr vermişim diye düşünmüyorum hiç zaten.Kabızlık bile 700 gr etkiliyor beniBal enerji versin diye çoğaldı menülerimde.2 gündür bişey yiyemiyorum yutkanmadığımdan. Bgünden sonra azaltırım balı Valla son 4 zor gidecek gibi
3 haftadır yerimde sayıyorum orti.Motivem çok düştü bugün.Dün sabah 73,7 gördüm uçtum.Bi de bayram girecek tam olacak
Maşallah bombe.Patlatmışsın :)
Tebrikler.Demekki daha sıkı tutsan 3 bile verirsin haftada :) Bende sinbonun dijitalini kullanıyorum.40 civarıydı fiyatı teknosada.
Sende ben gibi az vermişsin bu hafta.Haftaya daha iyi olur inşallah
Tebrikler...
Vay be eltiyle muhabbete bak.Biz iyiyken bile cımbızla seçerek konusurduk kelimelerimizi.Öyle alıngan,öyle kıl insanlarla sohbet hiç gitmiyor benim açımdan.Gitmedi de zaten.Allah bozmasın.
Maşallat tebrikler :) Bende 73leri göremiyorum 3 haftadır
Daha iyiyim düne göre.Biraz da yatıp dinlensem daha çabuk toplıcam da can çıkar huy çıkmazmış kurt var totomda. Bu hafta da bayrama takılırsam iyice bitecek moral bende((
Gece acıkmadıysan sorun yok bence.Hatta bugünkü tartı için iyi bile olmuş akşam olmaması.
Başladığında oğluna kim bakacak? Bence asıl soru bu. Onun dışında işini,işyerini ve çalışmayı seviyorsan dönmelisin bence.
Benim iş hayatım biraz çetrefilli doğumlardan beri. Kızıma hamileyken bi büroda çalışıyordum.Smmm olduğumu yani sınavı kazandığımı öğrendikten 10 gün sonra doğum yaptım.2 ay sonra da kendi büromu açtım.Çok yoğun bi işim olmadığından bazen anneme bırakarak bazen kızımla giderek işlerimi götürdüm 1,5 yıl.Eşim meslektaşım olunca onun da haftasonu ve akşamları desteğiyle oldu tabi.Sonra oğluma hamile kaldım.Çok ağır geçti 9 ay.Doğum sonrası da sıkıntılar hiç bitmedi.Hala aktif olarak sabah-akşam gidemiyorum işime.Çünkü kv ile aram açık,annem rahatsız 1 gün çocuk baksa 1 hafta hastalanıyor,bırakabileceğim akrabam yok oğlumu. Kızım tam gün krese gidiyor ama ben hala oturtamadım işimi.Depresyon tedavisi falan aldım bu konu yüzünden.Çünkü iş hayatı benim herşeyim.Ama kimse yardımcı olmuyor işe dönebilmem için. Muhtemelen oğlum 2 yaşına gelinceye kadar böyle devam edecek.Sonrası kreş
Gec bulmak= simartmak iste babalarda ben yapamadim oglum yapsınlar var birde iyy oyy dokunmayin yaram derinnnnn tilili tilili tiliiiili:)))) Bence geç bulmakla,zor bulmakla alakası yok bu hareketliliğin. Tamamen gen :) Eşim buzdolabı tepelerinden inmeyen,un çuvallarından çıkmayan bi sıpaymış. İnşallah ona çekmez benim sıpalar.Şimdilik normal yaramazlıkta kızım.Oğlum zaten yeni yeni tutunuyor :) Bi arkadaşım 2.ayında hamile kaldı kızına.Anlatamam hareketliliğini.13 aylık ama durdurmak ne mümkün. Tamamen yetiştirme ve gen bu iş :)
Sizinki de baya baya zorluymuş.Allah kolaylık versin.
ilk sayfada buldum tanda ben
3 ve 4 benim takıldığım konular. Yemek yemeyi seviyorum.Ve zor engel oluyorum kendimeHele de aşırı mutluysam Ve miktarlarını az tutamıyorum sevdiğim şeylerin. Bi başladımmı sonu gelmiyor sanki (( Kısmetini topluyor gibi yiyorsun der bazen annem.Öküz falan kibar kalır yani :/
Harikaymış abla verdiğin rakam.İnşallah bu hafta listedesindir.Bende hiç anlamıyorum liste işinden
Çok işi olanın az aşı olurmuş.Bu ne kız.Başka okul bulamadın mı okuyacak kesmişsin listeyi :)
Allah emeğine yakışır bi gelir versin sana :)
içtiklerinden miiii? Müsait olunca detay istiyorum ablaa. Kolay gelsin bugün için sana. Allah kabul etsin dualarınızı....
haftalik bakarsak 1kg gitmisHaftaya toparlarsin canım
supersin eceee
Sebebi karpuzmus
kalabalik gibi duruyor ama genel olarak iyi. Tabi birde burda yazmayan karpuz var. Afiyet olsun aysecim
günaydın busem
vuhuuuu aferin kizz
Tebrikler canım
ilk zamanlar daha hızlı gider canım. Biraz hareketlenirsen faydasini görürsün
Tebrikler elifimm
Ay ne güzel eltiymis. Yarın yiceksin muhabbetine çok güldüm
Elifcim valla bisi yememissinki
Oo tebrikler fatmamm
Kız sen ne hamaratsin ya örtüler tursular sular maşallah. Kendimi beceriksiz hissettim
Neden artida ciktinkiins haftaya toparlarsin canım
begendim canım afiyet olsun
Sağol aysemm
abla supersin sen yaaa
buse bu ne kizz kac okul okuyorsun
Valla sorma busem duraklama var 3 4 haftadır böyle bisiler yapmam lazim
Tamamdır canım bende koltukları silerim haber verirsin canım
Kız ben iyi olduğum halde daha yeni yapmaya basladim işleri
Aynen,bn küçük bi şehirde de olsam trafiği delirtiyor ayrıca erkekler çok kotu araba kullanıyorKızlar cok yoğun bir gübmnden sonra eve gelebildim. Okul kuaför derken derken evdeyim sonunda. İyi ki evim ile okulum yakın yoksa tüm gün trafikte insan çıldıracak.
Benim ablam doyette o bize gelecek onunla diyete devam 113 den 81e indi 3 ayda hayatında ilk defa diyetisyene gitti ilk defa diyet yaptıKızlar bayrami nasıl atlatmayı düşünüyorsunuz?
Kiz benide goturseydin kuaföre ara ara beyazlar çıkmaya basladi ama emzirdigim icin boyada yaptiramiyorumKızlar cok yoğun bir gübmnden sonra eve gelebildim. Okul kuaför derken derken evdeyim sonunda. İyi ki evim ile okulum yakın yoksa tüm gün trafikte insan çıldıracak.
Hahaa onlara sorsan onlara gore bizAynen,bn küçük bi şehirde de olsam trafiği delirtiyor ayrıca erkekler çok kotu araba kullanıyor
Üç ayda nasıl verdi ya beyin yandı bendeBenim ablam doyette o bize gelecek onunla diyete devam 113 den 81e indi 3 ayda hayatında ilk defa diyetisyene gitti ilk defa diyet yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?