- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.041
oooo süpersin boniciğimmm yavaş yavaş geliyor 50lergeçen hafta: 66.0
bu hafta: 64.9
fark: 1.1 kg
%1,67
günaydın :)
geçen hafta 86
bugün ise 84 olmuşum dijital tartıda tartılmıyorum
oooo süpersin boniciğimmm yavaş yavaş geliyor 50ler
Gunaydin
Baslangic tarihi:7.2.16 hedef kilo:63
Baslangic kilo:72
Bugün:71.7
Fark:0.3
Yüzde:0.42
İzinden önce 73.2
Bu hafta 72.5
Fark -700
Yüzde 0.96
Spor 2 saat
Mesaj +50
Dün aksam eltimler vardı gelemedim. Yarın tatile gidiyorlar gitmeden uğradılar yemek vs derken geç gittiler. Dün makinam geldi kuruldu çamaşırları mi yikadim bin şükür. Temizlik yaptım ter kan içinde duşa girdim ben dustayken eltimler gelmiş giyindim çıktım neyse kaynım la eltim 1 hafta önce görüşmemize rağmen kız bunu çocuk gibi olmuşsun tmm daha kilo verme fln demeye başladılar :))))) eltim meksika fasulyesi salatası yla helva getirmiş bana sen yarın yicek sin tmm mi diyor çok güldüm herkes alıştı diyetime beni aç birakicaklar diye tirsiyorum.
Dünkü menüm hiç istahim yoktu halam dan ötürü
Saat 9
3 kaşık yoğurt
Saat 11
Yarım kk peynir
Salata domates
Saat 20
Yoğurt
Salatalik
Su bilmiyorum ama çok.
kıskanmıs kuzum açık net takma kafana. Eltim 65 olduğun da nando dan istediğin ayakkabı alicam dedi hediye :)))))ne güzel kaynı ve eltiymiş benimkiler bi şey demediler. eşim sorunca başladı eltim aaa farketmemişim çok zayıflamışsın şöyle böyle. içimden dedim hadi ordan beeeeeeee
Allah kabul etsin.Hayirli cumalar
Günaydin citirlar
Bugun tarti emegimizin karsiligini versin insallah
Evde Tartim yok ezzaneye felanda gidip olmuyor
Tarti aliyim
Yenekleri mescite götüreyim
Hayirlisiyla mevlütü yapayim bugun
Bildirimi geciktirmem merak etmeyin
haftaya daha güzel olur inşallah. Regl den sonra şişkinliğim geçer haftaya daha güzel bi sonuç olur mutsuz olma. Kabızlık için ben carebulamadim herseyi denedim en son a101 den mest form çay aldım çıkartıyor beni haftada 2 gün.Günaydın
Gecen hafta 80.1
Bugün 80.3
Fark +200
Reglm şişkinlik var ve kabizim mutsuzumm
vayyy Tebrikler bayan.Günaydın kızlar :) bildirim yapiyorumm
Geçen hafta 72
Bu hafta 70.4
Fark 1.6
Haftaya hedef 69
Bence girmelisin xaten daha önce yarışmissin.Kizlar Liste böyle sanirim
Yeni üyeler girecekse bilinedim cünkü elimde bilgileri yok
Benide ekleyip eklemeyeceginize siz karar verin
Bildirim yapmaya gelecem gorusuruz
hastalık girdi araya haftaya daha güzel verirsin üzülme. Nasıl oldun daha iyimisin.Günaydındün 73.7i görmüştüm ama bu sabah 74.2 oldu
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 74.2
Fark -0.2 (%0.27)
Mesaj 48
Niye toparlayamiyorum ben bu diyeti 2 haftadır(((
oooo bombeee hatun tebrik koyuyorum sana.geçen hafta: 66.0
bu hafta: 64.9
fark: 1.1 kg
%1,67
dijital şart tatlım. Tebrikler.günaydın :)
geçen hafta 86
bugün ise 84 olmuşum dijital tartıda tartılmıyorum
Guzel başlangıç Tebrikler haftaya daha çok verki listeyi garantiledi.Gunaydin
Baslangic tarihi:7.2.16 hedef kilo:63
Baslangic kilo:72
Bugün:71.7
Fark:0.3
Yüzde:0.42
Ooo yee ee harikasın Fatma m.Gecen hafta :85.5
Bu hafta :84.2
Fark: 1.3 ,%1.63
Mesaj 50+
Kizlqr gecen haftaki artinin adet odemlwri gitti.lakin yine 83u goremedim yaa:/bugun yogun.disardayim.gece gorusuruz ins
Amin canim. Ben örtüleri kendim diktim bide hazır var geçirme olduğu için çıkaramıyor benimki :))))))Valla ortude ayrı dertbenim çocukta sürekli çıkarıyor örtüleri
Gunaydin elifcim
Gunaydin abla :)
kolay gelsin canım
Gunaydin mervemm kizz iyi sonuç dimi bide kötü sürpriz olmasinn
Gunaydin busem
ay okurken yoruldum ne çok işin varmış aysem yaa.
Aminn elifim. Allahım size bağışlasın hala ni
amin canım. Öyle tabi nefes nerde biter Rabbim bilir.eliya Allah sifasini versin elifim uzuldum benimde kv komsusuna 3sene once 6 aylik omur bicmislerdi maşallah hala hayatta hic belli olmaz yiycek ekmegi varsa yasar Allah cocuklarina size bagislasin kuzum
Sağol canım Allah ne derse o yapıcak birsey yok dua etmekten başka. ŞAynen. Ben de yıllar oldu. Benim çocuklar geç yatıyor hem de erken kalkıyor. Anlamadım ben bu ißi.
Ütüyü ben de sevmem. Ama 2 çocuk da olunca ütü hiç bitmiyor.
Ayşe netcen kız bu gün . Allah kolaylık versin işin çok. Aman dikkat et önce kendin iyileş. Donra işler hallolur.
Canım çıkmayan candan ümit kesilmez. Yanılıyorlar onlar çoğuna. Rabbim size ve evladına bağışlasın. Acil ßifalar dilerim. Dua etmekten başka çaremiz yok.
Küçük bir karpuzun 8 de 1 ini bana ara öğün olarak veriyordu diyetisyen. Ama yarın ye bence ayşe. Bu gün tut kendini. Yarını etkilemesin.
Ayyy bu benim hedef kiloma ćok yakın. 70 in altını görsem halay çekeceğim. Heyecanlandım.
Öyle tabi ömür nefes bitmedi ten sonra. Anlatırım tabi moral olur.Ayyy kizvalla ben bole kostursam iki gune yataklik olurum.Allah guc versin ne diyim
canim miralini bozma.kader boyle seyler.benim annemin kuzenine siroz dediler 1-2 aylik omrun kaldi gerek yok nakile vs.adam hayata bi tutundu 10 sene oldu ona yasamazsin diyen sapasaglam dr öldu adam hala yasiyor.geziyor butun cocuklarini toparliyor vs.ayni sekilde anneannem de ilk kanser dediklerinde 1 sene en fazla yasarsin dediler.bi gayret etti 11 sene daha mucadele verdi.o yuzden sende bolye inan ve etrafina soyle.acil sifalar
bence vucut siviyla mikrop atacak.bugun 1-en fazla 2 dilim ye.yarin oturur hepsini yersin:)
Ohh merve masallah.6 lari gordum kiz cok sukur
canım rektum ca ydi yani makatta tümör sonra karaciğer kemikler de oldu 6 ay kemoterapi aldı 1 ay önce ameliyat oldu şimdi bütün karaciğere atmış safra kesesi aynı durumdayım agresif tümör dedi dr önünü alamayız hızla yayılıyor bakalım inşallah bi umut dogarNe rahatsızlığı var canım.ben bu doktorların zaman verebilmelerine çok sasiriyorum eceli yazmiyor ya
kıskanmıs kuzum açık net takma kafana. Eltim 65 olduğun da nando dan istediğin ayakkabı alicam dedi hediye :)))))
Gecen hafta :85.5
Bu hafta :84.2
Fark: 1.3 ,%1.63
Mesaj 50+
Kizlqr gecen haftaki artinin adet odemlwri gitti.lakin yine 83u goremedim yaa:/bugun yogun.disardayim.gece gorusuruz ins
Allah kabul etsin.
haftaya daha güzel olur inşallah. Regl den sonra şişkinliğim geçer haftaya daha güzel bi sonuç olur mutsuz olma. Kabızlık için ben carebulamadim herseyi denedim en son a101 den mest form çay aldım çıkartıyor beni haftada 2 gün.
vayyy Tebrikler bayan.
Bence girmelisin xaten daha önce yarışmissin.
hastalık girdi araya haftaya daha güzel verirsin üzülme. Nasıl oldun daha iyimisin.
oooo bombeee hatun tebrik koyuyorum sana.
dijital şart tatlım. Tebrikler.
Guzel başlangıç Tebrikler haftaya daha çok verki listeyi garantiledi.
Ooo yee ee harikasın Fatma m.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?