Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

***9.TAKIM 482.ETAP***

KumraL_KrakeR(70.2///%)
erdemhilal(71.1///%)
buseb(66///%)
semplice_signora(74.4///%)
golcln (57.9///%)
Eliya(73.2/72.5/0.7/%0.16) 476. Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 6 ya bölündü.

9.takım genel ortalama:

Doğru oldumu bilmiyorum kızlar. @seydan94 berilceee

Son düzenleme:
Dün aksam eltimler vardı gelemedim. Yarın tatile gidiyorlar gitmeden uğradılar yemek vs derken geç gittiler. Dün makinam geldi kuruldu çamaşırları mi yikadim bin şükür. Temizlik yaptım ter kan içinde duşa girdim ben dustayken eltimler gelmiş giyindim çıktım neyse kaynım la eltim 1 hafta önce görüşmemize rağmen kız bunu çocuk gibi olmuşsun tmm daha kilo verme fln demeye başladılar :))))) eltim meksika fasulyesi salatası yla helva getirmiş bana sen yarın yicek sin tmm mi diyor çok güldüm herkes alıştı diyetime beni aç birakicaklar diye tirsiyorum.

Dünkü menüm hiç istahim yoktu halam dan ötürü
Saat 9
3 kaşık yoğurt

Saat 11
Yarım kk peynir
Salata domates

Saat 20
Yoğurt
Salatalik

Su bilmiyorum ama çok.

ne güzel kaynı ve eltiymiş benimkiler bi şey demediler. eşim sorunca başladı eltim aaa farketmemişim çok zayıflamışsın şöyle böyle. içimden dedim hadi ordan beeeeeeee

***9.TAKIM 482.ETAP***

KumraL_KrakeR(70.2///%)
erdemhilal(71.1///%)
buseb(66/64.9/1.1/%1.67)
semplice_signora(74.4///%)
golcln (57.9///%)
Eliya(73.2/72.5/0.7/%0.16) 476. Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 6 ya bölündü.

9.takım genel ortalama:

ne güzel kaynı ve eltiymiş benimkiler bi şey demediler. eşim sorunca başladı eltim aaa farketmemişim çok zayıflamışsın şöyle böyle. içimden dedim hadi ordan beeeeeeee
kıskanmıs kuzum açık net takma kafana. Eltim 65 olduğun da nando dan istediğin ayakkabı alicam dedi hediye :)))))

Allah kabul etsin.

Günaydın
Gecen hafta 80.1
Bugün 80.3
Fark +200

Reglm şişkinlik var ve kabizim mutsuzumm
haftaya daha güzel olur inşallah. Regl den sonra şişkinliğim geçer haftaya daha güzel bi sonuç olur mutsuz olma. Kabızlık için ben carebulamadim herseyi denedim en son a101 den mest form çay aldım çıkartıyor beni haftada 2 gün.

Günaydın kızlar :) bildirim yapiyorumm

Geçen hafta 72
Bu hafta 70.4
Fark 1.6
Haftaya hedef 69
vayyy Tebrikler bayan.

Kizlar Liste böyle sanirim
Yeni üyeler girecekse bilinedim cünkü elimde bilgileri yok
Benide ekleyip eklemeyeceginize siz karar verin
Bildirim yapmaya gelecem gorusuruz
Bence girmelisin xaten daha önce yarışmissin.

Günaydın dün 73.7i görmüştüm ama bu sabah 74.2 oldu
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 74.2
Fark -0.2 (%0.27)
Mesaj 48

Niye toparlayamiyorum ben bu diyeti 2 haftadır (((
hastalık girdi araya haftaya daha güzel verirsin üzülme. Nasıl oldun daha iyimisin.

geçen hafta: 66.0
bu hafta: 64.9
fark: 1.1 kg
%1,67

oooo bombeee hatun tebrik koyuyorum sana.

günaydın :)
geçen hafta 86
bugün ise 84 olmuşum dijital tartıda tartılmıyorum
dijital şart tatlım. Tebrikler.

Gunaydin
Baslangic tarihi:7.2.16 hedef kilo:63
Baslangic kilo:72
Bugün:71.7
Fark:0.3
Yüzde:0.42
Guzel başlangıç Tebrikler haftaya daha çok verki listeyi garantiledi.

Gecen hafta :85.5
Bu hafta :84.2
Fark: 1.3 ,%1.63
Mesaj 50+
Kizlqr gecen haftaki artinin adet odemlwri gitti.lakin yine 83u goremedim yaa:/bugun yogun.disardayim.gece gorusuruz ins
Ooo yee ee harikasın Fatma m.

Amin canim. Ben örtüleri kendim diktim bide hazır var geçirme olduğu için çıkaramıyor benimki :))))))

eliya Allah sifasini versin elifim uzuldum benimde kv komsusuna 3sene once 6 aylik omur bicmislerdi maşallah hala hayatta hic belli olmaz yiycek ekmegi varsa yasar Allah cocuklarina size bagislasin kuzum
amin canım. Öyle tabi nefes nerde biter Rabbim bilir.

Sağol canım Allah ne derse o yapıcak birsey yok dua etmekten başka. Ş

Öyle tabi ömür nefes bitmedi ten sonra. Anlatırım tabi moral olur.

Ne rahatsızlığı var canım.ben bu doktorların zaman verebilmelerine çok sasiriyorum eceli yazmiyor ya
canım rektum ca ydi yani makatta tümör sonra karaciğer kemikler de oldu 6 ay kemoterapi aldı 1 ay önce ameliyat oldu şimdi bütün karaciğere atmış safra kesesi aynı durumdayım agresif tümör dedi dr önünü alamayız hızla yayılıyor bakalım inşallah bi umut dogar

***9.TAKIM 482.ETAP***

KumraL_KrakeR(70.2/69.6/0.6/%0.85)
erdemhilal(71.1///%)
buseb(66/64.9/1.1/%1.67)
semplice_signora(74.4/74.2/0.2/%0.27)
golcln (57.9///%)

9.takım genel ortalama:

kıskanmıs kuzum açık net takma kafana. Eltim 65 olduğun da nando dan istediğin ayakkabı alicam dedi hediye :)))))

ne güzel elti ben de çok iyiyim eltime karşı o da bana iyi ama böyle beni şaşırtıyor paso benim de moralim bozuluyor niye böyle diye. neyse buna şükür :/

Gecen hafta :85.5
Bu hafta :84.2
Fark: 1.3 ,%1.63
Mesaj 50+
Kizlqr gecen haftaki artinin adet odemlwri gitti.lakin yine 83u goremedim yaa:/bugun yogun.disardayim.gece gorusuruz ins

tebrikler fatmaaam süpersin :)

Alıntılarim gitmiş
Kesin kilomu göstermek adına resim ekliyorum canlar.
Eki Görüntüle 1883420

gerek yoktu canım tebrikk

sağ ol canım seninki de gayet güzeel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…