- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.201
başlat anacım dedikoduyuuAnam az dedikodu yapak dedim kimse yok
Seri olun bakim
fena sayılmaz :) tmm bekleriz artık listeye 79 rakamlarla gırmek ısterım bendeNaber kiz
Yazilan herdeyi satir satir okuyomda alinti yapamiyom senle ilgilenmedgimi falan sanma he
Bu arada listeye girmek icin sabrsizlaniyosun farkindayim gozumden kacmadideniyoruz seni simcik
cuma kaçamağında afiyet olsun da 2 taneee miMenumude yazayimda ciksin aradan ama varyaaa ne yedim beee
Sabah9
1 haslanms yimirta
Kk peynir
1 dilim esmer ekmek
Domatis salata
Ogle 15
2 yengencok ac olduydum kac saat yurudum
Ayran
Su 3 litre
Spor 10 dan 8e kadar yurudum ama tempolu olarak 2 saat yurumusumdr
Ay ben yarin kayinvalidenin evini temzlicem off hic sevmedgm isler herkez kendi isini kendi yapsa ne guzel olarbaşlat anacım dedikoduyuu
aynen öyle valla yaa eltin görümcen falan yok mu yardım etseAy ben yarin kayinvalidenin evini temzlicem off hic sevmedgm isler herkez kendi isini kendi yapsa ne guzel olar
Girersin kuzum ilk etapta hizli gidiyo biliyosundr sende haftada 2 versen oldu bittifena sayılmaz :) tmm bekleriz artık listeye 79 rakamlarla gırmek ısterım bende
Gorumcem varda oda kayinvalidesinin evini temizliyoraynen öyle valla yaa eltin görümcen falan yok mu yardım etse
vışşşşGorumcem varda oda kayinvalidesinin evini temizliyor
Eltim yok tek gelinim yiwruuaslinda kaynim varda kucuk 24 yasinda kariyer pesinde kosuyo dubaide asci
Kiz benim es tarafi abaza bilmem bilirmsinz onlar evlenmiyoki 40 yasinda baharinda gencecik kizin kocada ne isi varmsvışşşşkız nesi küçük kazık kadar adam olmuş gelsin de evlensin artık yeni gelin yapsın işi
Sigara bitmis evde deliricugum
Ay tamda 2 muhabbet edecegdim şarjım bitiyo ya prizde cok uzakta
abbooooowKiz benim es tarafi abaza bilmem bilirmsinz onlar evlenmiyoki 40 yasinda baharinda gencecik kizin kocada ne isi varms
en heycenli yerinde yavvBenim esimde benle 5 sene cikti yasim geldi 23e beyfendi 30una kadar evlenemem dedi bende hemen sutingen yaptm istanbula yerlestim orda calistim 6 ay sonrasi reklemdan sonra
Bulasma derken kiz psikopatlikmi yaptn adamaabbooooowbenimde erzurumlu olan öyle kaç yaşına geldi gerçi benim ahlarım tutuyor onu öyle bekar bekar ona bulaşmıyım diye nişanlandım dedi inanır mıyım ben ahım var bi kerem anan sana kız mız isteyemez dedim çat diye kapattım
Sonra iste benim calistigim yeri buldu geldi kapimda agladi nolur cik gel duzceye hemen evlencez falan dedi bende ehh iyi madem dedim ciktm geldim hemen istemeye geldiler 6 ay icindede evlendiken heycenli yerinde yavv
eh birazcıkkkBulasma derken kiz psikopatlikmi yaptn adama
ayy ne kaa güzeelSonra iste benim calistigim yeri buldu geldi kapimda agladi nolur cik gel duzceye hemen evlencez falan dedi bende ehh iyi madem dedim ciktm geldim hemen istemeye geldiler 6 ay icindede evlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?