- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.221
O kadar severken neden bitti kuzueh birazcıkkksen benimsin bu kadar bekledim yar olma kimseye falan filan yine coştun didi bana yaa sevmek de suç alla ala
Amin canim sagollayy ne kaa güzeelAllah ayırmasın
onun aklında eski birisi vardı birazda özgürlüğünü kısıtlamak istemedi bende o sıra üniyi kazanınca güvenemedi sanırım 4 yıl bekleyemezdi belki de benimle gezerek öyle bir şeyler yanii..O kadar severken neden bitti kuzu
Tamam betusum ama özledim ki ben seniSnapchat cilginligiiii :)) gelecegim insallah caniim ama henuz deill bayrami atlatalim ins tatilimizi yapalm gelmeyi dusunuom
anaa merakliii@buseb kiz bombeeeee nerdesin bakim nettin gülüm hilalle anlat bakem
Kız telim erdemdeydi geldimmmmAnam az dedikodu yapak dedim kimse yok
Seri olun bakim
Visssss 2 tane yengen naptin kizzzMenumude yazayimda ciksin aradan ama varyaaa ne yedim beee
Sabah9
1 haslanms yimirta
Kk peynir
1 dilim esmer ekmek
Domatis salata
Ogle 15
2 yengencok ac olduydum kac saat yurudum
Ayran
Su 3 litre
Spor 10 dan 8e kadar yurudum ama tempolu olarak 2 saat yurumusumdr
Bizde de bitti erdemi yolladım şimdiSigara bitmis evde deliricugum
Ay tamda 2 muhabbet edecegdim şarjım bitiyo ya prizde cok uzakta
Benim esimde benle 5 sene cikti yasim geldi 23e beyfendi 30una kadar evlenemem dedi bende hemen sutingen yaptm istanbula yerlestim orda calistim 6 ay sonrasi reklemdan sonra
Vayyy surundurmussun kız adamı aferin sanaaaSonra iste benim calistigim yeri buldu geldi kapimda agladi nolur cik gel duzceye hemen evlencez falan dedi bende ehh iyi madem dedim ciktm geldim hemen istemeye geldiler 6 ay icindede evlendik
aboo yemegın üstüne uyunur mu kıztamam :)
iştahım yok ama :) hee birde sabah 2 tane kadın budu yedım ama 7 gıbı felan sonra uyudum onu yazmayı unutmusum
haklısın canım ççaya gittik en masumu oydu atıstırdım çaylaBen begendim canım. Sadece kuruyemisleri erken saatte tuketmn daha iyi olur afiyet olsun
Canım kadın budunu bir dahakine sadece cuma günü kacamaginda yemen iyi olur. Kizartmaydi dimi kofteler?
icetea masum degil canım bak buse içmemişMenum
Sabah 12
Bir haşlanmış yumurta
Bir bardak süt
Yarım domates
Öğle 16
Yarım simit
Bir kutu icetea
Buseyle beraberdik :)
Akşam 20
Bir büyük kase peynirli salata içinde bir yemek kaşığı haşlanmış nohut vardı
Su 2 yi gecti
Spor 15+15 dk yürüyüş
bu aksam niye kimse yok burda
huuuuuuuuuu sesim geliyormu
ben geldim kızlar şimdi içimdekini döküp rahatlama zamanı :) annemin dünkü halini gördükten sonra dün erkende uyuyamayınca gece ağlama nöbetleri geçirdim sabah 4te daha uyumamıştım ama dua ziyareti yapacaktım bu yüzde 8,30da kalktım ..3 de hastaneye geçtim ben girmedim bugün ama içeri almaları epey zaman aldı ve beklerken çok fazla stres oldum bilinci açılmış sanırım bayağı inşallah daha iyi haberler alırız sonra da bayram için ciciler aldım az uyuduğumdan stres daha da etki etti ance toparladım biraz kendimi ama hala başım çatlıyor ve resmen susuzluktan kurudum bugün gündüz sadece 1 litreye yakın içtim ama şu an dalıyorum resmen suya
canım ne guzel gelişmeler var yıpratma kendiniay bende bende bugün stresten neye ağlayacağımı şaşırdım annemin yeni yoğun bakımı yenidoğan yoğun bakımıyla aynı koridorda o bebekleri gördükçe dua edip edip ağladım bir arada aklıma betüşün oğlu geldiona niye okuyup ağladım bilmiyorum valla nasıl oldu ki yavrusu
ne güzel kafan dagılmıştamamm :) yeni ciciler aldım bugün bayram için pazar ya da pazartesi giyinip süslenip öyle gidicem yanına önlük giydirmiyorlar burada :)
yaş 30 yolu yarıladık sayılırSen nasilsin bakim fistik seninlede hic konusamdk
Adin neydi kiz yasin kacti bana bidaha kisa ozet gecebilirmsn
Daha once hic takimda yarismismiydin
Menumude yazayimda ciksin aradan ama varyaaa ne yedim beee
Sabah9
1 haslanms yimirta
Kk peynir
1 dilim esmer ekmek
Domatis salata
Ogle 15
2 yengencok ac olduydum kac saat yurudum
Ayran
Su 3 litre
Spor 10 dan 8e kadar yurudum ama tempolu olarak 2 saat yurumusumdr
hayır olsun canımKizlar hastanede halamin yanındaydım bir ara girdim bakmak için bakmadan çıktım kusura bakmayı durumlar vahim di.
İlginçALINTIDIR
Kabızlık toplumumuzda oldukça yaygın bir sindirim sorunudur. Sürekli kulaktan kulağa tavsiyeler yayılır. Şu otu iç, bu hapı al, şunla bunu karıştır yemeklerden önce iç...vs gibi doğru yanlış pek çok sistem geliştirilmiştir. Yeni bir taktik denediğinizde başta işe yarasa da bir kaç hafta sonra yaramamaya başlar ve yeni bir formül peşinde koşarsınız. Hatta yıllarca kabızlığını sabah akşam konu etmiş insanlar vardır. O kadar rahatsızdır ki durumdan bütün hayatını etkilemeye başlamıştır. Yeme-içme düzeni, gezme düzeni gibi pek çok şey kabızlığa göre ayarlanmaktadır. Bu kişler çok haklıdır, gerçekten de insanın yediklerini sindirememesi ve gereksiz maddeleri dışarı atamaması sıkıntı veren bir durumdur. Ancak bütün gün kabızlıktan konuşmak, kabızlığa odaklanmaktır. Soruna odaklanarak çözüm bulamazsınız, ancak sorunu daha da büyütürsünüz. Çünkü odaklandığınız şeyi beslersiniz.
Değişik bir yol izlemek adına bir de zihindeki, hangi düşünce ve duyguların kabızlık olarak kendini bedende gösterdiğine bakmak ister misiniz? Eğer size uyuyorsa ilaçları, otları denemek yerine bu duygu ve düşünceleri değiştirmeyi denersiniz ve farklı bir sonuç alabilirsiniz.( Ya da hepsini bir arada denersiniz) Yaptığınız şey istediğiniz sonucu vermiyorsa değişik bir şey denemekte fayda vardır.
Yapılan araştırmalarda genelde aşağıdaki düşünce ve duyguların, kendilerini bedende kabızlık olarak gösterdiği tespit edilmiştir;
Kişinin kendisini çok sınırlı görmesi (işte ben bu kadarım, daha fazlası elimden gelmez).
Bir şeyi bırakırsam yerine yenisini koyamam (kişiyi mutsuz ettiği halde işinden, eşinden, eşyasından, parasından... vaz geçememesi)
Eski acıları sürekli zihinde yaşamak, canlandırmak.
Eskiden, geçmişten ayrılamamak.
Kendisine artık zarar veren, ona iyi gelemeyen birisini hayatından çıkarma cesaretini gösterememek.
Yeni bir şey denemekten, hayatına yeni bir şey girmesinden korkmak.
Sizin de zihninizde böyle düşünce ve inançlar olduğunu düşünüyorsanız hemen iş başına geçin. Evinizde yıllardır işe yaramayan birikmiş eşyalar varsa dağıtın, atın. Bitmiş ilişkileri yüreğinizden söküp atın. Size katkısı olmayan ilişkileri sonlandırın. Geçmişle vedalaşın, yeni okyanuslara yelken açın. Yeni bir şeyler deneyin, yüzünüzü geleceğe çevirin. Zihniniz ve yüreğiniz özgürleşirken bedeniniz de özgürleşecektir.
'' KIYIYI GÖZDEN KAYBETMEYE CESARET EDEMEYEN İNSAN, YENİ OKYANUSLAR KEŞFEDEMEZ'' Adre Gide
Zihninizdeki işe yaramayan duygu ve düşüncelerin gitmesine izin verdikçe, hayatınızda işinize yaramayan eşya ve kişilerin gitmelerine izin verdikçe bedeninizde buna uyum sağlayarak ihtiyacı olmayan atıkları daha kolay dışarıya bırakacaktır. Unutmayın ki bir şeyin yenisinin gelmesi için eskisinin giderek yeniye yer açması gerek. İşe yaramayan ne varsa '' GÖNDERİN GİTSİN''.
İyiymişSonra iste benim calistigim yeri buldu geldi kapimda agladi nolur cik gel duzceye hemen evlencez falan dedi bende ehh iyi madem dedim ciktm geldim hemen istemeye geldiler 6 ay icindede evlendik
Hiç güvenilir değilmiş canım,lafı da iyi yapıştırmışsın haonun aklında eski birisi vardı birazda özgürlüğünü kısıtlamak istemedi bende o sıra üniyi kazanınca güvenemedi sanırım 4 yıl bekleyemezdi belki de benimle gezerek öyle bir şeyler yanii..
Çok zordur eminim canım ama metanetli olmak gerekKizlar hastanede halamin yanındaydım bir ara girdim bakmak için bakmadan çıktım kusura bakmayı durumlar vahim di.
Sağ ol canım desteğin içinaboo yemegın üstüne uyunur mu kız
haklısın canım ççaya gittik en masumu oydu atıstırdım çayla
icetea masum degil canım bak buse içmemiş
burdayımmm
canım ne guzel gelişmeler var yıpratma kendini
ne güzel kafan dagılmış
yaş 30 yolu yarıladık sayılıradım bahar
19 aylık bir sıpam var emziriyorum
daha önce başka bir sitede hamilelikten önce 67 den 58 e inmiştim
yarışmacı arkadaşlara başarılar
iki tane yengen mi
rabbim şifa versin sürekli dua edin canım herkese söyleyin okuyoruz acil diye hatta bir turbeye falan gidin hem dua edersiniz hem ziyaretçilerden tespih toplarsiniz bende edeyim dua biz bugün hayvanlara su ve mama da bıraktıkKizlar hastanede halamin yanındaydım bir ara girdim bakmak için bakmadan çıktım kusura bakmayı durumlar vahim di.
Kendisi de biliyor güvenilir olmadığını ablam ama yeni birini tanımak isteyince tam evlilik aşk adamıyım diyorHiç güvenilir değilmiş canım,lafı da iyi yapıştırmışsın ha
Ne yardan ne serden vazgeciyo suna bakSağ ol canım desteğin için
rabbim şifa versin sürekli dua edin canım herkese söyleyin okuyoruz acil diye hatta bir turbeye falan gidin hem dua edersiniz hem ziyaretçilerden tespih toplarsiniz bende edeyim dua biz bugün hayvanlara su ve mama da bıraktık
Kendisi de biliyor güvenilir olmadığını ablam ama yeni birini tanımak isteyince tam evlilik aşk adamıyım diyorneler neler söyledim daha ama kendi kaybetti
evet ama sıcakta yürüyüp üstüne çay içmek istemedim. Ayrıca bugün cuma hakkım var. Normalde menulerime baktiysan kaçamak yapmam canımaboo yemegın üstüne uyunur mu kız
haklısın canım ççaya gittik en masumu oydu atıstırdım çayla
icetea masum degil canım bak buse içmemiş
burdayımmm
canım ne guzel gelişmeler var yıpratma kendini
ne güzel kafan dagılmış
yaş 30 yolu yarıladık sayılıradım bahar
19 aylık bir sıpam var emziriyorum
daha önce başka bir sitede hamilelikten önce 67 den 58 e inmiştim
yarışmacı arkadaşlara başarılar
iki tane yengen mi
cok mu kötü elifimKizlar hastanede halamin yanındaydım bir ara girdim bakmak için bakmadan çıktım kusura bakmayı durumlar vahim di.
Afiyet olsun canımben geldim ancak geldim mistik çayımıda içtim geçmiş yaparken gittiniz mi kızlar
Gyzel plan ecem zamanla arttırmak daha iyi. Vücut spora alışkın olmadan yuklenirsen cok sıkıntı yasarsin yoksaKızlar kendime yurda gittiğim zaman için bir spor programı yaptım 45 dakikalık ilk iki gun alıştırma için sade yürür yan hareketi yaparım sonra 2 hafta lik programı yaparım sonra da o programa ekleme yapacağım 2 hafta 2 hafta kasımda 1 saati geçer düzenli sporum oh miss
elifim bisi yememissinki güçsüz duseceksin kuzum dikkat etMenüm
Saat 9
4 kaşık yoğurt
Saat 11
1 salatalık
1 yumurta
1 kk peynir
Saat 15:30
1 küçük kutu süt (hastanedeydim)
Saat 23 (hastaneden yeni gelmistik)
5 kaşık yoğurt
1 salatalık (yoğurdun içine doğradım)
Su 1.5 litre
Spor yok.
İletişim yok zaten daha önce de o favori damatla bir aradayken hiç olmadıNe yardan ne serden vazgeciyo suna bak
Yeni birini tanımak istiyorsan erzurumluyla iletişimi kes canım aklını karıştırır hem etik değil
Canım sanırım kaçamak yapmamak için olabilecek en iyi şekilde atlatmışelifim bisi yememissinki güçsüz duseceksin kuzum dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?