Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Snapchat cilginligiiii :)) gelecegim insallah caniim ama henuz deill bayrami atlatalim ins tatilimizi yapalm gelmeyi dusunuom
Tamam betusum ama özledim ki ben seni
@buseb kiz bombeeeee nerdesin bakim nettin gülüm hilalle anlat bakem
anaa merakliii
Kız sohbet ettik iste havadan sudan
Anam az dedikodu yapak dedim kimse yok
Seri olun bakim
Kız telim erdemdeydi geldimmmm
Visssss 2 tane yengen naptin kizzz
Afiyet olsun mervem
Sigara bitmis evde deliricugum
Ay tamda 2 muhabbet edecegdim şarjım bitiyo ya prizde cok uzakta
Bizde de bitti erdemi yolladım şimdi
Git bana sigara al oyarim seni dedim
Benim esimde benle 5 sene cikti yasim geldi 23e beyfendi 30una kadar evlenemem dedi bende hemen sutingen yaptm istanbula yerlestim orda calistim 6 ay sonrasi reklemdan sonra

Sonra iste benim calistigim yeri buldu geldi kapimda agladi nolur cik gel duzceye hemen evlencez falan dedi bende ehh iyi madem dedim ciktm geldim hemen istemeye geldiler 6 ay icindede evlendik
Vayyy surundurmussun kız adamı aferin sanaaa

tamam :)

iştahım yok ama :) hee birde sabah 2 tane kadın budu yedım ama 7 gıbı felan sonra uyudum onu yazmayı unutmusum
aboo yemegın üstüne uyunur mu kız
Ben begendim canım. Sadece kuruyemisleri erken saatte tuketmn daha iyi olur afiyet olsun

Canım kadın budunu bir dahakine sadece cuma günü kacamaginda yemen iyi olur. Kizartmaydi dimi kofteler?
haklısın canım ççaya gittik en masumu oydu atıstırdım çayla
icetea masum degil canım bak buse içmemiş
bu aksam niye kimse yok burda
huuuuuuuuuu sesim geliyormu
burdayımmm
canım ne guzel gelişmeler var yıpratma kendini
tamamm :) yeni ciciler aldım bugün bayram için pazar ya da pazartesi giyinip süslenip öyle gidicem yanına önlük giydirmiyorlar burada :)
ne güzel kafan dagılmış
Sen nasilsin bakim fistik seninlede hic konusamdk
Adin neydi kiz yasin kacti bana bidaha kisa ozet gecebilirmsn
Daha once hic takimda yarismismiydin
yaş 30 yolu yarıladık sayılır adım bahar
19 aylık bir sıpam var emziriyorum
daha önce başka bir sitede hamilelikten önce 67 den 58 e inmiştim
yarışmacı arkadaşlara başarılar

iki tane yengen mi

İlginç

Sağ ol canım desteğin için
Kizlar hastanede halamin yanındaydım bir ara girdim bakmak için bakmadan çıktım kusura bakmayı durumlar vahim di.
rabbim şifa versin sürekli dua edin canım herkese söyleyin okuyoruz acil diye hatta bir turbeye falan gidin hem dua edersiniz hem ziyaretçilerden tespih toplarsiniz bende edeyim dua biz bugün hayvanlara su ve mama da bıraktık
Hiç güvenilir değilmiş canım,lafı da iyi yapıştırmışsın ha
Kendisi de biliyor güvenilir olmadığını ablam ama yeni birini tanımak isteyince tam evlilik aşk adamıyım diyor neler neler söyledim daha ama kendi kaybetti

Kızlar kendime yurda gittiğim zaman için bir spor programı yaptım 45 dakikalık ilk iki gun alıştırma için sade yürür yan hareketi yaparım sonra 2 hafta lik programı yaparım sonra da o programa ekleme yapacağım 2 hafta 2 hafta kasımda 1 saati geçer düzenli sporum oh miss

Ne yardan ne serden vazgeciyo suna bak
Yeni birini tanımak istiyorsan erzurumluyla iletişimi kes canım aklını karıştırır hem etik değil

evet ama sıcakta yürüyüp üstüne çay içmek istemedim. Ayrıca bugün cuma hakkım var. Normalde menulerime baktiysan kaçamak yapmam canım
Kizlar hastanede halamin yanındaydım bir ara girdim bakmak için bakmadan çıktım kusura bakmayı durumlar vahim di.
cok mu kötü elifim dua et canım bende edicem halan için
ben geldim ancak geldim mistik çayımıda içtim geçmiş yaparken gittiniz mi kızlar
Afiyet olsun canım
Gyzel plan ecem zamanla arttırmak daha iyi. Vücut spora alışkın olmadan yuklenirsen cok sıkıntı yasarsin yoksa

elifim bisi yememissinki güçsüz duseceksin kuzum dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…