Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

azcik zaman geçsin sende yaparsın öğrenirsin zamanla oluyor hersey. Örtüyu de can sıkıntısından diktim eşime makina al dedim yattım 2 gün sonra kapı daydı kargo Ama on numara oldu ortulerim.

Benim ablam doyette o bize gelecek onunla diyete devam 113 den 81e indi 3 ayda hayatında ilk defa diyetisyene gitti ilk defa diyet yaptı
heyy maşallah irade istek azim alana selamlarımı ve tebrikler imi ilet.

beğendim afiyet olsun.

Kizlar eve Yeni geldik
Cok Cok güzeldi meclütü

ben varken 2 idi
Sagol bevegim anladim
Allah kabul etsin.

Afiyet olsun içme kız şu ice tea yi iyyy.

Ayyy çok sevindim Rabbim daha iyi etsin en kisa zamanda sarmaş dolaş olun inşallah.

Saol caniiim oglus duzeldi cok sukurrr :)
Gözün aydın canım Allah bir daha yasatmasin.

ben böyle resim koysam eşim beni boşar birsey demezmi senin ki.

Ohh yengen i de götürmüş afiyet olsun bacim bugün cuma neyse ki.

Sigara bitmis evde deliricugum
Ay tamda 2 muhabbet edecegdim şarjım bitiyo ya prizde cok uzakta
cıkkkks cıkkkkks sigara mi ne ayıp.

Sonra iste benim calistigim yeri buldu geldi kapimda agladi nolur cik gel duzceye hemen evlencez falan dedi bende ehh iyi madem dedim ciktm geldim hemen istemeye geldiler 6 ay icindede evlendik
Abaza oglani genç yaşta evlendirdin yani korkulu senden bravo Rabbim muhabbetinizi bozmasin.

anam buda sigara diyor kızlar olurmu sigara sağlığa zararlı yapmayın ama.

hayır olsun canım
halam 54 yaşında kanser durumu ağırlaşti dünden beri canım.

Çok zordur eminim canım ama metanetli olmak gerek
metanetli olmaya çalışıyoruz da 15 yaşında kızı var halamin 40 indan sonra oldu, abla annem ölmesin deyince kopuyoruz metanet falan kalmıyor ponim.

ediyoruz canım tüm hastalara şifa versin Rabbim.

Yavaş yavaş arttirirsam daha iyi verim alırım diye düşündüm canım spora kesin olarak okul başladığında başlayacağım ama o zamana kadar da elimden geldiğince hareket edeceğim

İnşallah canım sağ ol Amin inşallah

sagol canim Allah razi olsun. Bana kalsa halam soğuk alginligi geçiriyor kalkicak yakinda derim konduramiyorum gerçekler öyle değil karnı şişti gözlerinin beyazı sapsarı nerdeyse turuncu tomografi ye bile giricek durumu yok o kadar Hilal im.

Canım sanırım kaçamak yapmamak için olabilecek en iyi şekilde atlatmış
evet canım ama böyle zamanlarda yemezsen çok kolay takatten dusersin ondan söyledim
güle güle eskit elifim. Ya hiç ilgim yok benim öyle şeylere sevemedim bi türlü. Kız iceteanin nesi varki :)
Sigaraya yorum yok
Yavaş yavaş arttirirsam daha iyi verim alırım diye düşündüm canım spora kesin olarak okul başladığında başlayacağım ama o zamana kadar da elimden geldiğince hareket edeceğim
Aynen canım yoksa çok kas ağrısı cekersin
Maşallah hareketlisin kuzum allah bozmasin
Ya çok ani çıktık kan vermeye gittik orda da uygun birsey yoktu hersey beyaz undan beni çok kötü etkiliyor beyaz unlu gıdalar. Zaten iştah ta yok
biliyorum elifim cocuklarda var yemene dikkat etmezsen kötü olursun diye dedim.
Çok üzüldüm canım benim ya çok zor durumlar ya. Allahim şifa versin tez zamanda sağlığına kavussun ins. Sizede dayanma gücü versin

Sadece kadinlarin gordgnu dusunerekten koydum

Olur kuzum bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…