- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.241
azcik zaman geçsin sende yaparsın öğrenirsin zamanla oluyor hersey. Örtüyu de can sıkıntısından diktim eşime makina al dedim yattım 2 gün sonra kapı daydı kargo Ama on numara oldu ortulerim.Haftaya toparlarsin canım
supersin eceee
Sebebi karpuzmus
kalabalik gibi duruyor ama genel olarak iyi. Tabi birde burda yazmayan karpuz var. Afiyet olsun aysecim
günaydın busem
vuhuuuu aferin kizz
Tebrikler canım
ilk zamanlar daha hızlı gider canım. Biraz hareketlenirsen faydasini görürsün
Tebrikler elifimm
Ay ne güzel eltiymis. Yarın yiceksin muhabbetine çok güldüm
Elifcim valla bisi yememissinki
Oo tebrikler fatmamm
Kız sen ne hamaratsin ya örtüler tursular sular maşallah. Kendimi beceriksiz hissettim
Neden artida ciktinkiins haftaya toparlarsin canım
begendim canım afiyet olsun
Sağol aysemm
abla supersin sen yaaa
buse bu ne kizz kac okul okuyorsun
Valla sorma busem duraklama var 3 4 haftadır böyle bisiler yapmam lazim
Tamamdır canım bende koltukları silerim haber verirsin canım
Kız ben iyi olduğum halde daha yeni yapmaya basladim işleri
heyy maşallah irade istek azim alana selamlarımı ve tebrikler imi ilet.Benim ablam doyette o bize gelecek onunla diyete devam 113 den 81e indi 3 ayda hayatında ilk defa diyetisyene gitti ilk defa diyet yaptı
beğendim afiyet olsun.Menu cuma
Sabah(09:00)
2adet pankek avuc ici kadar(tam buğday unu peynir sut ve yumurta ile yapildi )
Domates salatalık roka
Ara(12:00)
1probiyotik yogurt
1kupa kahve
Ara(14:00)
4adet diyet sunta gibi olan biskuvi
2gunkurusu
Aksam(17:00)
1buyuk kase salata
150 g tavuk izgara
Ara(20:00)
Çay
1avuc leblebi
Su:2.5 lt yatana kadar 3olur
Spor:30dk yuruyus
Allah kabul etsin.Kizlar eve Yeni geldik
Cok Cok güzeldi meclütü
ben varken 2 idi
Sagol bevegim anladim
Afiyet olsun içme kız şu ice tea yi iyyy.Menum
Sabah 12
Bir haşlanmış yumurta
Bir bardak süt
Yarım domates
Öğle 16
Yarım simit
Bir kutu icetea
Buseyle beraberdik :)
Akşam 20
Bir büyük kase peynirli salata içinde bir yemek kaşığı haşlanmış nohut vardı
Su 2 yi gecti
Spor 15+15 dk yürüyüş
Ayyy çok sevindim Rabbim daha iyi etsin en kisa zamanda sarmaş dolaş olun inşallah.ben geldim kızlar şimdi içimdekini döküp rahatlama zamanı :) annemin dünkü halini gördükten sonra dün erkende uyuyamayınca gece ağlama nöbetleri geçirdim sabah 4te daha uyumamıştım ama dua ziyareti yapacaktım bu yüzde 8,30da kalktım ..3 de hastaneye geçtim ben girmedim bugün ama içeri almaları epey zaman aldı ve beklerken çok fazla stres oldum bilinci açılmış sanırım bayağı inşallah daha iyi haberler alırız sonra da bayram için ciciler aldım az uyuduğumdan stres daha da etki etti ance toparladım biraz kendimi ama hala başım çatlıyor ve resmen susuzluktan kurudum bugün gündüz sadece 1 litreye yakın içtim ama şu an dalıyorum resmen suya
Gözün aydın canım Allah bir daha yasatmasin.Saol caniiim oglus duzeldi cok sukurrr :)
ben böyle resim koysam eşim beni boşar birsey demezmi senin ki.Bni mi ozledn kiiizzzEki Görüntüle 1883701
Ohh yengen i de götürmüş afiyet olsun bacim bugün cuma neyse ki.Menumude yazayimda ciksin aradan ama varyaaa ne yedim beee
Sabah9
1 haslanms yimirta
Kk peynir
1 dilim esmer ekmek
Domatis salata
Ogle 15
2 yengencok ac olduydum kac saat yurudum
Ayran
Su 3 litre
Spor 10 dan 8e kadar yurudum ama tempolu olarak 2 saat yurumusumdr
cıkkkks cıkkkkks sigara mi ne ayıp.Sigara bitmis evde deliricugum
Ay tamda 2 muhabbet edecegdim şarjım bitiyo ya prizde cok uzakta
Abaza oglani genç yaşta evlendirdin yani korkulu senden bravo Rabbim muhabbetinizi bozmasin.Sonra iste benim calistigim yeri buldu geldi kapimda agladi nolur cik gel duzceye hemen evlencez falan dedi bende ehh iyi madem dedim ciktm geldim hemen istemeye geldiler 6 ay icindede evlendik
anam buda sigara diyor kızlar olurmu sigara sağlığa zararlı yapmayın ama.Tamam betusum ama özledim ki ben seni
anaa merakliii
Kız sohbet ettik iste havadan sudan
Kız telim erdemdeydi geldimmmm
Visssss 2 tane yengen naptin kizzz
Afiyet olsun mervem
Bizde de bitti erdemi yolladım şimdi
Git bana sigara al oyarim seni dedim
Vayyy surundurmussun kız adamı aferin sanaaa
halam 54 yaşında kanser durumu ağırlaşti dünden beri canım.hayır olsun canım
metanetli olmaya çalışıyoruz da 15 yaşında kızı var halamin 40 indan sonra oldu, abla annem ölmesin deyince kopuyoruz metanet falan kalmıyor ponim.Çok zordur eminim canım ama metanetli olmak gerek
ediyoruz canım tüm hastalara şifa versin Rabbim.Sağ ol canım desteğin için
rabbim şifa versin sürekli dua edin canım herkese söyleyin okuyoruz acil diye hatta bir turbeye falan gidin hem dua edersiniz hem ziyaretçilerden tespih toplarsiniz bende edeyim dua biz bugün hayvanlara su ve mama da bıraktık
Kendisi de biliyor güvenilir olmadığını ablam ama yeni birini tanımak isteyince tam evlilik aşk adamıyım diyorneler neler söyledim daha ama kendi kaybetti