- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.261
Heryerinden esit Kilo aliyorsan heryerinden zayiflarsin babygünaydın.zayıflayınca alt bacak da inceliyor mu acaba =?
Bir Rica
Niclerinizin yanina adinizi yazarmisiniz
Buseb---- buse
Erdemhilal---- hilal
Elifvecebir ---- elif
AaaaaaYok betusum kim girse görür
Amin canim benim. Bu sabah iyi yedim ama istahim hala yok zorla yedim iste. kız Hilal bende sevmem de dikiştir Nakıstir can sıkıntısından arada aklıma birsey esiyor. Şimdi sıfır Etamine antika yapmayı planlıyorum masaya ve konsola örtü bakalım bi okul acilsa şu durumlarda yoluna girse.evet canım ama böyle zamanlarda yemezsen çok kolay takatten dusersinondan söyledim
güle güle eskit elifim. Ya hiç ilgim yok benim öyle şeylere sevemedim bi türlü. Kız iceteanin nesi varki :)
Sigaraya yorum yok
Aynen canım yoksa çok kas ağrısı cekersin
Maşallah hareketlisin kuzum allah bozmasin
biliyorum elifim cocuklarda var yemene dikkat etmezsen kötü olursun diye dedim.
Çok üzüldüm canım benim yaçok zor durumlar ya. Allahim şifa versin tez zamanda sağlığına kavussun ins. Sizede dayanma gücü versin
Yok canım ya isteyen herkes görür ama album yaparsan sadece senin istediklerim görür o şekilde ayarlanıyor.Sadece kadinlarin gordgnu dusunerekten koydum
kız olduğunu belli etmesi lazım annesi napsin.Günaydin kizlar
Anne olmayi bu tosbis yeniden ögretiyor bana
Gündüz süperiz gece hep ac Hep sirkefiz biz
Gecelerin kizi nefesiz simdiden
süper verdin yap bence de. Diyet listesini de merakla bekliyorumKizlar bu haftada metabolik balans yapacam
Persembe bir diyetisyene gidecem Yeni bir diyet varmis
Sizede yazarim
Kolay gelsin. Sende Opuldun.Ara Ära gelirim canlar
Öglen sonu bir Test sürüsüne gitmem lazim
Malum hafta sonu telaseside var
Öpüldünüz
Afiyet olsun canım cuma olmasına rağmen kaçamak yok bravo.Dünkü menümü yazamamıştım.
Sabah 8.30
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı tereyağ
Domates
Salatslık
2 dilim ekmek
Öğlen 14.00
6 yk taze fasulye yemeği
1 kase yoģurt
1 dilim rkmek
Ara 17.00
1 mürdüm eriği
Akşam 19.00
3 yk nohut yemeği
1 kase cacık
3 litrr su
Amin canim benim. Bu sabah iyi yedim ama istahim hala yok zorla yedim iste. kız Hilal bende sevmem de dikiştir Nakıstir can sıkıntısından arada aklıma birsey esiyor. Şimdi sıfır Etamine antika yapmayı planlıyorum masaya ve konsola örtü bakalım bi okul acilsa şu durumlarda yoluna girse.
Yok canım ya isteyen herkes görür ama album yaparsan sadece senin istediklerim görür o şekilde ayarlanıyor.
kız olduğunu belli etmesi lazım annesi napsin.
süper verdin yap bence de. Diyet listesini de merakla bekliyorum
Kolay gelsin. Sende Opuldun.
Afiyet olsun canım cuma olmasına rağmen kaçamak yok bravo.
Tebrik ediyorum canım takımım. Size yskışan da bu zaten.Kızlaar tebrik ederimm 9. takıma yakışır sonuç 1.lik elbette haydi biraz daha sabır biraz daha gayret canlarım
benimde kardeşimin geçen yıl başına geldi görsen mis gibi çocuk dersin işinde gücünde herkes çok seviyor dsi de mühendis ohh tam damat adayıSağ ol canım desteğin için
rabbim şifa versin sürekli dua edin canım herkese söyleyin okuyoruz acil diye hatta bir turbeye falan gidin hem dua edersiniz hem ziyaretçilerden tespih toplarsiniz bende edeyim dua biz bugün hayvanlara su ve mama da bıraktık
Kendisi de biliyor güvenilir olmadığını ablam ama yeni birini tanımak isteyince tam evlilik aşk adamıyım diyorneler neler söyledim daha ama kendi kaybetti
zamanla artırmak çok mantıklı vucut hep şaşırırKızlar kendime yurda gittiğim zaman için bir spor programı yaptım 45 dakikalık ilk iki gun alıştırma için sade yürür yan hareketi yaparım sonra 2 hafta lik programı yaparım sonra da o programa ekleme yapacağım 2 hafta 2 hafta kasımda 1 saati geçer düzenli sporum oh miss
hastanede bile kaçırmamışsın masum aralar yapmışsın ama dikkat et canım kendineMenüm
Saat 9
4 kaşık yoğurt
Saat 11
1 salatalık
1 yumurta
1 kk peynir
Saat 15:30
1 küçük kutu süt (hastanedeydim)
Saat 23 (hastaneden yeni gelmistik)
5 kaşık yoğurt
1 salatalık (yoğurdun içine doğradım)
Su 1.5 litre
Spor yok.
evet canım her hafta bir kg eriyormuşsun maşallah normalde cumaları izin mi varevet ama sıcakta yürüyüp üstüne çay içmek istemedim. Ayrıca bugün cuma hakkım var. Normalde menulerime baktiysan kaçamak yapmam canım
cok mu kötü elifimdua et canım bende edicem halan için
Afiyet olsun canım
Gyzel plan ecem zamanla arttırmak daha iyi. Vücut spora alışkın olmadan yuklenirsen cok sıkıntı yasarsin yoksa
canım malesef allah şifa versin demiycem rabbim hayırlısı neyse onunla karşılasın halanıazcik zaman geçsin sende yaparsın öğrenirsin zamanla oluyor hersey. Örtüyu de can sıkıntısından diktim eşime makina al dedim yattım 2 gün sonra kapı daydı kargo Ama on numara oldu ortulerim.
heyy maşallah irade istek azim alana selamlarımı ve tebrikler imi ilet.
beğendim afiyet olsun.
Allah kabul etsin.
Afiyet olsun içme kız şu ice tea yi iyyy.
Ayyy çok sevindim Rabbim daha iyi etsin en kisa zamanda sarmaş dolaş olun inşallah.
Gözün aydın canım Allah bir daha yasatmasin.
ben böyle resim koysam eşim beni boşar birsey demezmi senin ki.
Ohh yengen i de götürmüş afiyet olsun bacim bugün cuma neyse ki.
cıkkkks cıkkkkks sigara mi ne ayıp.
Abaza oglani genç yaşta evlendirdin yani korkulu senden bravo Rabbim muhabbetinizi bozmasin.
anam buda sigara diyor kızlar olurmu sigara sağlığa zararlı yapmayın ama.
halam 54 yaşında kanser durumu ağırlaşti dünden beri canım.
metanetli olmaya çalışıyoruz da 15 yaşında kızı var halamin 40 indan sonra oldu, abla annem ölmesin deyince kopuyoruz metanet falan kalmıyor ponim.
ediyoruz canım tüm hastalara şifa versin Rabbim.
canım kadınlar kulubu görsel de kim ne paylaşmış herşey çıkıyorSadece kadinlarin gordgnu dusunerekten koydum
yeyip üstüne uyuman sorun canım onu sindirdimi ki mide uyudun sen üstüne bakıyımNorth River ne var ki 2 tane yedim :) bşey olmaz
canım yeni dogan mı maşallah çabuk başlamışssın diyete sütün etkilenmiyor mu bu balansla filanGünaydin kizlar
Anne olmayi bu tosbis yeniden ögretiyor bana
Gündüz süperiz gece hep ac Hep sirkefiz biz
Gecelerin kizi nefesiz simdiden
heryer inceliyor tatlım fıstık gibi olacagız hepimizgünaydın.zayıflayınca alt bacak da inceliyor mu acaba =?
afiyet olsun güzel menü sabah ki bal tereyagı seninde cuma ödülün galibaDünkü menümü yazamamıştım.
Sabah 8.30
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı tereyağ
Domates
Salatslık
2 dilim ekmek
Öğlen 14.00
6 yk taze fasulye yemeği
1 kase yoģurt
1 dilim rkmek
Ara 17.00
1 mürdüm eriği
Akşam 19.00
3 yk nohut yemeği
1 kase cacık
3 litrr su
benimde kardeşimin geçen yıl başına geldi görsen mis gibi çocuk dersin işinde gücünde herkes çok seviyor dsi de mühendis ohh tam damat adayı
bizimkinin aklınıda hemen başından aldı 4 ay içinde evlenelim moduna girdiler ısrar kıyamet gelip isteyelim yok dedik bi tanıyın önce iyice aaa sonra bu birden ben eski sevgilimi unutmadım onun için tedavi görüyorum filan fıstık
iyi ki bırakmışsın sende
zamanla artırmak çok mantıklı vucut hep şaşırır
ahhahahha çok iyi yaa :) inşallah en kısa zamanda hallolur söyleme söylemegünaydın sevgili takımım hatta tunaydın
bugun hafta sonu diye oglum biraz geç kalktı kıyak geçti annesine
eşim hafta sonu izinli degol hafta içi kullanıyor o tıpış tıpış işe gitti biz yattık ana ogul karpuz gibi
Tripli kocam dün elinde kapı tokmağı ile geldibu yılki 5.tokmak bu Amerikn kapı dedikleri zimbirtiya benim canavar tutunup kendini sallıyor çünkü piff
Tv de oğlumu uyuturken aklıma geldi biz bu yıl evi sigortalatmistik sigirtacimiz yapalım çocuk buyur yarın obur gün tv oyuncak atar al sana masraf demişti dankkk etti birden poliçeye bi baktim karsiliyor
Tripli kocaya poliçeyi Türk sinemalarindaki gibi al ulennnn diye atasim vardı ama frenledim
Bugün aradım bayram sonrası ekspergelip rapor tutacak koca kisisinede söylemedim tv gordukce içi içini yesin
afiyet olsun ortaam anlatmak istediğin bir şey olursa burdayım özelden dökebilirsin içiniSelam
2 gündür menulerim ertesi güne kalıyor . Hala atlatamadim. Başka sorunlarda yaşıyorum eşimle.bi de bayram öncesi. Bal kaymak oldu koşturma halsizlik. Geçmişi bile okuyamiyorum
Dünkü menum
08.30
2 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık
1 dilim etmek
Çeyrek simit
Çay
11 ara
Çay
16 öğle
Et döner. Pilavsiz ekmeksiz
1 büyük ayran
20 akşam
1 çaya boyunun yarısı kadar börek yağsız
1 kase bamya çorbası az yağlı
2 ayran
Salata
Spor yok
Su 3 lt.
yine açık açık yapıyormuş bizim kız bize kustu filan biz bekleyin diyoruz diye meğer tedavi görüyormuş takıntı yapmış eskisini allahtan gec olmadan ogrendikanam bir şok geçirdimm aman benimki ne yaparsa açık açık yapıyordu zatenn
ahhahahha çok iyi yaa :) inşallah en kısa zamanda hallolur söyleme söyleme
afiyet olsun ortaam anlatmak istediğin bir şey olursa burdayım özelden dökebilirsin içini
Menü güzel canım hayırdır eşler çocuklar hic bitmiyor tipleri sorunları hallolur illaki üzme kendini bak bebimkide triplerde ama hayatı o kadar ciddiye alamam vallaSelam
2 gündür menulerim ertesi güne kalıyor . Hala atlatamadim. Başka sorunlarda yaşıyorum eşimle.bi de bayram öncesi. Bal kaymak oldu koşturma halsizlik. Geçmişi bile okuyamiyorum
Dünkü menum
08.30
2 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık
1 dilim etmek
Çeyrek simit
Çay
11 ara
Çay
16 öğle
Et döner. Pilavsiz ekmeksiz
1 büyük ayran
20 akşam
1 çaya boyunun yarısı kadar börek yağsız
1 kase bamya çorbası az yağlı
2 ayran
Salata
Spor yok
Su 3 lt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?