Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dünkü menümü yazamamıştım.
Sabah 8.30
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı tereyağ
Domates
Salatslık
2 dilim ekmek

Öğlen 14.00
6 yk taze fasulye yemeği
1 kase yoģurt
1 dilim rkmek

Ara 17.00
1 mürdüm eriği

Akşam 19.00
3 yk nohut yemeği
1 kase cacık

3 litrr su

berilceee
Bir Rica
Niclerinizin yanina adinizi yazarmisiniz
Buseb---- buse
Erdemhilal---- hilal
Elifvecebir ---- elif
Eliya ------------- Elif

Amin canim benim. Bu sabah iyi yedim ama istahim hala yok zorla yedim iste. kız Hilal bende sevmem de dikiştir Nakıstir can sıkıntısından arada aklıma birsey esiyor. Şimdi sıfır Etamine antika yapmayı planlıyorum masaya ve konsola örtü bakalım bi okul acilsa şu durumlarda yoluna girse.

Sadece kadinlarin gordgnu dusunerekten koydum
Yok canım ya isteyen herkes görür ama album yaparsan sadece senin istediklerim görür o şekilde ayarlanıyor.

Günaydin kizlar
Anne olmayi bu tosbis yeniden ögretiyor bana
Gündüz süperiz gece hep ac Hep sirkefiz biz
Gecelerin kizi nefesiz simdiden
kız olduğunu belli etmesi lazım annesi napsin.

Kizlar bu haftada metabolik balans yapacam
Persembe bir diyetisyene gidecem Yeni bir diyet varmis
Sizede yazarim
süper verdin yap bence de. Diyet listesini de merakla bekliyorum

Ara Ära gelirim canlar
Öglen sonu bir Test sürüsüne gitmem lazim
Malum hafta sonu telaseside var
Öpüldünüz
Kolay gelsin. Sende Opuldun.

Afiyet olsun canım cuma olmasına rağmen kaçamak yok bravo.

Elifcom ben seviyorum elişini. Vaktim olsa çok yaparım. Ben de el çantası örüyorum şimdi. Onu bitireyim etaminr başlayacağım. Madanın üstüne runner tarzı bir şey istiyorum. Ama yapabilirmiyim bilmiyorum ben de.
Canım cuma artı çıkınca biraz dikkat etmem lazım.

benimde kardeşimin geçen yıl başına geldi görsen mis gibi çocuk dersin işinde gücünde herkes çok seviyor dsi de mühendis ohh tam damat adayı
bizimkinin aklınıda hemen başından aldı 4 ay içinde evlenelim moduna girdiler ısrar kıyamet gelip isteyelim yok dedik bi tanıyın önce iyice aaa sonra bu birden ben eski sevgilimi unutmadım onun için tedavi görüyorum filan fıstık
iyi ki bırakmışsın sende
zamanla artırmak çok mantıklı vucut hep şaşırır
hastanede bile kaçırmamışsın masum aralar yapmışsın ama dikkat et canım kendine
evet canım her hafta bir kg eriyormuşsun maşallah normalde cumaları izin mi var
canım malesef allah şifa versin demiycem rabbim hayırlısı neyse onunla karşılasın halanı
babaannemi dedemi eşimin dedesi babaannesi halası malesef o kadar çok yaşadık ki ailemizde (karadenizliyiz )
bu işin snunda hastanın çektigi acıyı aldıgı hali biliyorum ve ilk başta saglık için dua ederken sona dogru rabbim çektirme diye dua etmeye başladık
Rabbimin verdiğinden sual olmaz rabbim hayırlara çıkarsın
Sadece kadinlarin gordgnu dusunerekten koydum
canım kadınlar kulubu görsel de kim ne paylaşmış herşey çıkıyor

North River ne var ki 2 tane yedim :) bşey olmaz
yeyip üstüne uyuman sorun canım onu sindirdimi ki mide uyudun sen üstüne bakıyım
Günaydin kizlar
Anne olmayi bu tosbis yeniden ögretiyor bana
Gündüz süperiz gece hep ac Hep sirkefiz biz
Gecelerin kizi nefesiz simdiden
canım yeni dogan mı maşallah çabuk başlamışssın diyete sütün etkilenmiyor mu bu balansla filan
günaydın .zayıflayınca alt bacak da inceliyor mu acaba =?
heryer inceliyor tatlım fıstık gibi olacagız hepimiz
afiyet olsun güzel menü sabah ki bal tereyagı seninde cuma ödülün galiba

berilceee
Bir Rica
Buseb---- buse
Erdemhilal---- hilal
Elifvecebir ---- elif
Eliya ------------- Elif
kartanesi0702----Bahar

günaydın sevgili takımım hatta tunaydın
bugun hafta sonu diye oglum biraz geç kalktı kıyak geçti annesine
eşim hafta sonu izinli degol hafta içi kullanıyor o tıpış tıpış işe gitti biz yattık ana ogul karpuz gibi
Tripli kocam dün elinde kapı tokmağı ile geldi bu yılki 5.tokmak bu Amerikn kapı dedikleri zimbirtiya benim canavar tutunup kendini sallıyor çünkü piff
Tv de oğlumu uyuturken aklıma geldi biz bu yıl evi sigortalatmistik sigirtacimiz yapalım çocuk buyur yarın obur gün tv oyuncak atar al sana masraf demişti dankkk etti birden poliçeye bi baktim karsiliyor
Tripli kocaya poliçeyi Türk sinemalarindaki gibi al ulennnn diye atasim vardı ama frenledim
Bugün aradım bayram sonrası ekspergelip rapor tutacak koca kisisinede söylemedim tv gordukce içi içini yesin

Son düzenleme:
Selam
2 gündür menulerim ertesi güne kalıyor . Hala atlatamadim. Başka sorunlarda yaşıyorum eşimle. bi de bayram öncesi. Bal kaymak oldu koşturma halsizlik. Geçmişi bile okuyamiyorum
Dünkü menum
08.30
2 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık
1 dilim etmek
Çeyrek simit
Çay

11 ara
Çay

16 öğle
Et döner. Pilavsiz ekmeksiz
1 büyük ayran

20 akşam
1 çaya boyunun yarısı kadar börek yağsız
1 kase bamya çorbası az yağlı
2 ayran
Salata

Spor yok
Su 3 lt.

berilceee
Bir Rica
Buseb---- buse
Erdemhilal---- hilal
Elifvecebir ---- elif
Eliya ------------- Elif
kartanesi0702----Bahar
Semplice_signora--------ayşe

anam bir şok geçirdimm aman benimki ne yaparsa açık açık yapıyordu zatenn
ahhahahha çok iyi yaa :) inşallah en kısa zamanda hallolur söyleme söyleme
afiyet olsun ortaam anlatmak istediğin bir şey olursa burdayım özelden dökebilirsin içini

yine açık açık yapıyormuş bizim kız bize kustu filan biz bekleyin diyoruz diye meğer tedavi görüyormuş takıntı yapmış eskisini allahtan gec olmadan ogrendik

Menü güzel canım hayırdır eşler çocuklar hic bitmiyor tipleri sorunları hallolur illaki üzme kendini bak bebimkide triplerde ama hayatı o kadar ciddiye alamam valla

Kizlar görümcem hala net birsey söylemedi gelicek mi gelmiycek mi anlamadim. Makinam kuruldu canına okudum durmadan çamaşır yıkıyor. Bugün işleri toparlayip halama gidicem yine. İyi haftasonları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…