- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.681
Kız bayram seyran dıye bıze sısko demıyorlarmıböyle bir hikayem olduğunu bilmiyordum Hilal im bende bir tuhaf oldum. Bence yapmacık değildir çünkü sende nasıl davranicagini bilememissin eminim oda aynı şeyleri hissetmistir. Neden terketmis sizi özel değilse.
Olsun kiz kötü değil yinede menuler bayram ya kızmadim :))))
Cuma ya varCurukElma Hiloş um cuma bildirim varmı haftaya cuma mi yoksa.
Ben normal ette pek yemem köfte filan yerim ama normal eti midem almıyor yaane iç hesaplaşması kuzum hayrola?
çok iyi tatlım afiyet olsn
ben de bilmiyorum
kabak brownie ilk kez duyuyorum ama cısmış zaten yemedin dimi?
iyi bayramlar sana da :)
abla lahmacun kaç kalori? 221 diye baktım ben sonra başka bir yerden baktım 450 çıktı moralim çok bozuldu. 2 gün lahmacun yemiştim 1 er tane
abla hayırdı niye sinirlendin?
su evet hiç iyi olmadı ben de o günü diyetten saymıyorum. normalde en az 2,5 lt içerim :/
abla sonuç süpermiş. arada iyi oluyor pro günü
anladım canım ben de kurban eti hiç yiyemem sen yine iyi yemişsin.
yarın tartılcam inş artı çıkmam
hadi bakalım kaçamaksız geçer umarım :)
geldim been :)
anlat bakem kaçamaklarıııı menünü bekliyoom
ben dikkat ettim ama lahmacun moralimi bozdu kalorisini az sanıyordum başka bir sitede çok çıktı oof yemez olaydım
ben de kurban eti yemiyorum canım psikolojikman
canım yaa ne desem bilemedimçok hassas bir konu.. ısınman için birlikte vakit geçirmen vs. gerekli bir de affettirmeli size kendini nasıl yapar bilmiyorum ama o yüzden ısınamamışsındır kırgınlığından doğal olarak..
bundan pek bahsetmiyorum elifim. Bırakıp gitmiş ben 2 yaşındayken kardesimde 3 aylıkkenböyle bir hikayem olduğunu bilmiyordum Hilal im bende bir tuhaf oldum. Bence yapmacık değildir çünkü sende nasıl davranicagini bilememissin eminim oda aynı şeyleri hissetmistir. Neden terketmis sizi özel değilse.
Olsun kiz kötü değil yinede menuler bayram ya kızmadim :))))
tam bilmiyorum yazacaktim beril abla yazmış :)CurukElma Hiloş um cuma bildirim varmı haftaya cuma mi yoksa.
Kız annemlerde kaldık herkeste oradaydı hep beraber kaldık. Diyet yapıyorum demek istemedim o kadar kişi icindedünki menü batık ama bu sabah bari kızartmayı yemiyeydin uslanmamış yemişsin aşk olsunnn
sen de lahmacunlamışsın benim gibi kalorisi kaç acaba ya her yerrde farklı
hoşbuldumm sen de hoşgeldin hilaliiimm
sus kız burdayız çığırma bayram günü
razıyım ablam deli gibi spora vericem kendimiHerkez cezaya razı olsun
Ne deyım yasasın kötülük
Hem kurban etı ye sevaptır
Benide babaannem büyüttü abla :) babaanneme anne derim ben :)Benı babaannem büyüttü o hanım banada yabancı gelır hep
Normal tepkıler gülüm takılma
Hadi ya nasıl yani neden bırakmışKızlar dün ilk defa gerçek annemi gördümbi garipti ya napacagimi bilemedim. Bizi bebekken bırakıp gitmiş. Şimdide görmeye geldi. Bi tane daha kızı var üvey kardeste çıktı piyasaya yanina çağırdı bizi ankaraya. Kardeşime istersen temelli gel diyo. Yok sürekli sarılmaya çalışmalar filan. Bana çok yapmacık geldi isinamadim tuhaf bi gündü yani
Neye sinirlendin bu kadar kaptanmyok kuzum ya sinirden kudurdum dun
bayram bile ettigim kufurlerden ziyan oldu
ay o ne eziyet ya gece uykuyla savasmak
ben hic duymadim
porsiyonlar az insallah hasar vermez tartiyada
findik kurdu o spor spor degil yutturamassin bana
oyyyyyyyy canim sahgülüm bayramin kutlu olsun bebegim
cicim ben bu menuyü bayrama veriyom da kaptanligina veremiyom kiz ne ettin
sen bunu icersen kizlara ne ictin diye nasil cemkirecen
su az tatlim
suyu icmediniz gun diyet yapiyor saymayin kendinizi
su demek eriyen pis yaglarin vucuttan atilmasi demek
eeeee sen su icmedinse nasil atacan onlari bir de bana
hem sıskolukta hem bu konuda bırız dıyonBen normal ette pek yemem köfte filan yerim ama normal eti midem almıyor yaa
Ya nasıl davranacağımı bilemedim gerçekten. Sürekli gözgöze gelmekten kacindim. Fazla konuşmadım da allahtan ev kalabalıktı pek anlaşılmadı.
bundan pek bahsetmiyorum elifim. Bırakıp gitmiş ben 2 yaşındayken kardesimde 3 aylıkken
tam bilmiyorum yazacaktim beril abla yazmış :)
Kız annemlerde kaldık herkeste oradaydı hep beraber kaldık. Diyet yapıyorum demek istemedim o kadar kişi icinde
Hosbuldum canım
razıyım ablam deli gibi spora vericem kendimi
Benide babaannem büyüttü abla :) babaanneme anne derim ben :)
Canm pardon yya dan diye sordum afedersnBen normal ette pek yemem köfte filan yerim ama normal eti midem almıyor yaa
Ya nasıl davranacağımı bilemedim gerçekten. Sürekli gözgöze gelmekten kacindim. Fazla konuşmadım da allahtan ev kalabalıktı pek anlaşılmadı.
bundan pek bahsetmiyorum elifim. Bırakıp gitmiş ben 2 yaşındayken kardesimde 3 aylıkken
Kız annemlerde kaldık herkeste oradaydı hep beraber kaldık. Diyet yapıyorum demek istemedim o kadar kişi icinde
Hosbuldum canım
Hosgeldın fındık kurdu
Anaaa
Tatlıyı tuzluyu serbetlıyı yerken psı. Nız bozulsa ne güzel olur
Bende baktım 240 cal yazıyor
Ama kh değeri 23 yanı bılesın gülüm
Ben normal ette pek yemem köfte filan yerim ama normal eti midem almıyor yaa
Hosbuldum canım
Kızlar acayip kötüyüm
Benım balkona güvercınler yuva yapmış yumurtaları var bır baktım anne yumurtanın üstünde ay cok kotu oldum
Ekmek ufağı felan koydum yememıs
Aradan Zaman gectı bır kus daha geldı ağzında çöple babaları herhalde çalı çırpıdan bebeklerıne ev yapıyorlar
Ya sıyırıyorum ya boşalıyorum ama aglaklıgımı durduramıyorum
Ay kadın olduğuma kudurdumNeye sinirlendin bu kadar kaptanm
Amin bnde ailemle sinandim anlatsam üçüncü sınıf dizi senaryosu mu dersinizHepimizin ne saklı hıkayelerı var
Rabbım bızı evlatlarımızla sınamasın
Suna bakın ya
Ay ne bıleyım hılalın hıkayesı nefes kendım kızlar darmadağın oldum
Önden gelen kıs bu yavrular ne olur kı
45-50 kh degerlı kılo korurhoşbulduum sen de hoşgeldin kaptannnnnn
evet onları yerken bozulmuyor psi malesef
kh değeri kaç olması lazım abla rahat yemem için? o olayları pek bilmiyorum
ben de yiyemiyorum normal et anca mangal ızgara falan. sulu yemeğin içinde mesela hiç yiyemedim kuru fasulye dahil
bir dahaki görüşmenizde daha iyi geçer bence bu daha ilk herkes şaşkın.
anladım canım ben de yemek zorunda kalıyorum öyle durumlarda. kimsenin diline düşmek istemiyorum odak noktası olmak istemiyorum
ay kıyamam ne tatlılar ya..
İnsanlarla uğraşmak gerçekten zorAy kadın olduğuma kudurdum
Bır kaç kez bır kadın geliyor bır araba var begendıgı
2 kez teste götürdü dün yıne ıstedı yok dedım
Kadın yapıştı alacaksan al yoksa sıkıldıkça gel bın ohhh
Bırde kadın müsterıyle ben gıdıyom ısımı gücümü bırakıp
Para almıyoz gıdende benzın Zaman sabır yanı
Hepimizmi bır araya toplandık yaAmin bnde ailemle sinandim anlatsam üçüncü sınıf dizi senaryosu mu dersiniz
Benım kızlarımda sınandı ben ıkı kez kanser gecırdımAmin bnde ailemle sinandim anlatsam üçüncü sınıf dizi senaryosu mu dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?