- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.641
pide dediğim guvec ışte canım
Yatiyom bonim gece uyuyamiycam galiba yine
İnşallah emeklerinin karşılığı alırsın bonim
gündüzde değil akşam uyudum anacımhee pide deyince nooluyo dedim
kız niye yatamıycan? gündüz uyursan gece yatamazsın tabi sebep oysa
inş bonim yaa64.4 falan çıksam ne güzel olur :))
su içmişsin bravvo bonime ama tabi yesen de çok büyük zararı olacağını sanmamay acıktım ben :/ küçük salatalık mı yesem mini dolapta var
yok kuzum ya sinirden kudurdum dunBayram dolayısıyla kapaliyiz
Nerdesiniz kizlar geldim kapi duvar
Herkez el opmeyemi gitti
ay o ne eziyet ya gece uykuyla savasmakBen annemlerdeyim Canlar çok uykusuzum gece sizinle çene yaotim sabahta 6 da kalkıp utu yaptim makinayı bosalttim oğlum uyusada bende yanına kivrilsam
ben hic duymadimCikileta
porsiyonlar az insallah hasar vermez tartiyadaHayırlı bayramlar kızlar.
Yine vaktinde yazamadım menümü. Aksama kadar park alışveriş derken uyuyakalmisim koltukta. Bugün sabah da tartilamadan kahvaltıya gittik.yarına tartilirim inşallah. Dünkü menumu yazayım.
09 kahvaltı
2 kk peynir
1 dilim TT ekmek
Zeytin domates salatalık
Çay
13 öğle
2 kup şeklinde patates tanesi.yumurtalı tavada kizarmis
2 bardak ayran
16 akşam
Yarım porsiyon iskender
1 ayran
20 ara
3 Çay
Su 2.5 lt
Spor bol alışveriş AVM.
oyyyyyyyy canim sahgülüm bayramin kutlu olsun bebegim
cicim ben bu menuyü bayrama veriyom da kaptanligina veremiyom kiz ne ettinbende bugün bayramlaşmaya hiç bir yere gitmedim bir tek annemin yanına girdim 2 kişi aldılar bugün daha iyiydi ama çok uykusu vardı antibiyotik veriyorlar o da uyku yapıyor yüzü çok şişti ama teyzemin anlattığı dedikoduların çoğunu dinledionu ordan alıp eve getirmemizi istiyor derdini anladık sonunda ama bu da olmaz tabii git gide solunum cihazını kısacağız dedi doktoru da öyle işte arkadaşımla yarın gezmeye gidicez o beni ekerse ben tek gideceğim artık kaç gündür erteleyip duruyorum bunaldım bugün bir yere gitmediğimden baklava et ve dolmadan da uzak kaldım ama kaçamağım oldu ne yazık ki 2 bardak fanta içtim evet yanlış duymadınız 2 bardak fanta bir de güveç yedim ama kalorisi falan değilde yağı öööyle ağır geldi ki anlatamammm bi daha yiyemem heralde sabah ki labne ve salam olmasaydı güvec idare edecekti ama sabahtan bozuldu iş daha et yiyeydim bundan iyiydi be
su az tatlimmenüm
sabah 10.00
1 dilim odun ekmeği
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
yarım domates
1 haşlanmış yumurta
öğle 14.30
1 nektari
20 üzüm tanesi
5 çiğ badem
7 yerfıstığı
1 küçük kutu light süt
akşam 17.00
1 yeşillikli lahmacun (221 kalori)
1,5 lt su
spor yok
Kizlar kendime hedef koydum kasimda aranizdan ayriliyorum diplomami alipuzulsemmi sevinsemmi bilemedm
Ve gelelim benim menüye
Sabah(10:00)
1dlm ekmek
1yumurta
1kk peynir
İki yk kızartma
Ara(13:00)
Türk kahvesi
1bayram cikolatasi
Akşam(18:30)
2yk kavurma yağsız
Salata
1/2 bardak gazlı içecek
Su:3lt
Spor:yok bir spor düzeni oturtmaliyim inşallah
Kizlar iyi bayramlar. Yine geciktim kusura bakmayın görümcem geldi hastaneye gittim kurban fln derken bu saat oldu. Sabah +300 dum. Kacamak yok yola devam.
Menüm
Saat 8
5 kaşık yoğurt
Saat 10
1 yumurta
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
Saat 18
2 kaşık et
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz limonata
Su 2 litre
Spor yok.
Kizlar cuma bildirim yapılıyormu geçmişe bakmaya vaktim yok.
Ben şok ben iptal beynim yandı resmen yaa kabaktan brownie yapmışlarama tabi yumurta yerine kabak var gerisi tamamı cis
Evet sanırım uc yılda ilk kez evede almıyoruz zaten emzirdigim icin icmiyorum., çok hararetliydim hupletiverdimsağ ol tatlım bugün iyiydi bencede :) sabahtan işi sıkı tuttum
her öğünde kaçamaklar olmus ama en fenası aksam oldugu için gazlı içecek olmus bence. keşke ayran içseydin. yarın toparlayabilirsin inş. afiyet olsun canım :)
Canım etle ugrasinca bi tuhaf oldum yiyemedim ben çocukken de kurban bayramında hasta olurdum şimdide öyle mide agrim varNorth River kız niye 2 yk yedin kavurma madem yagsız bence 5-6 kaşık yiyeydin hem tok tutar hem kilo yapmaz.
İnşallah güzel sonuç alirsin ama ilk gun yol odemdir olabilir bi gun bekleyip tartil benceyarın 11-12 gibi yola çıkcaz. bi yere uğramazsak 3 gibi evimdeyim. çarşamba günü tartılmayı bekliyom. bu kadar dikkat etmeye tatilde aç uyumaya inş tartıda şok yaşamam
Tebrikleryemedim su içtim
kabak brownimiBen şok ben iptal beynim yandı resmen yaa kabaktan brownie yapmışlarama tabi yumurta yerine kabak var gerisi tamamı cis
Iyı eğlen masum mamaları hüpletTünaydın kızlar pikniğe gidiyoruz Ankara daki tüm tanıdıklar şehir dışında bayram ziyaretleri iptal oldu
onlara bana çemkirmelerini söyliyorum sonra bende onlara çemkiriyomcicim ben bu menuyü bayrama veriyom da kaptanligina veremiyom kiz ne ettin
sen bunu icersen kizlara ne ictin diye nasil cemkirecen
-900 çook iyi Allah kabul etsin bu aradadun ne yedimmmmmmm
kizlar dun kurbanin olmasi ögleni buldu bende eti bekledim
sonrasindada yagsiz tuzsuz et yedim sabah tarti -900 du
acaba et detoksumu yapsak ki
yalniz proteyin gunu suyu fazla icin
cikiletamiiii kız kaçamak mi yaptınArti olmaktan iyidr canim
Ben neden arti ciktigimi biliyorum ama soylemem
Kizarsiniz bana
Afiyet olsun aysecimHayırlı bayramlar kızlar.
Yine vaktinde yazamadım menümü. Aksama kadar park alışveriş derken uyuyakalmisim koltukta. Bugün sabah da tartilamadan kahvaltıya gittik.yarına tartilirim inşallah. Dünkü menumu yazayım.
09 kahvaltı
2 kk peynir
1 dilim TT ekmek
Zeytin domates salatalık
Çay
13 öğle
2 kup şeklinde patates tanesi.yumurtalı tavada kizarmis
2 bardak ayran
16 akşam
Yarım porsiyon iskender
1 ayran
20 ara
3 Çay
Su 2.5 lt
Spor bol alışveriş AVM.
Sağol busemm senin de bayramın mübarek olsunbayramınız mübarek olsun zuzularr :)
Sağol canım sizin de bayramınız mübarek olsun
Sağol canımmüptelasıyım takımın kopamaaam
abla herkesinki hortluyor benimki de arada laf sokuyor ben de ayşe gibi cevabını veriyorum vermesen hortlayacakherkes sen değil malesef
afiyet olsun tatlım
su spor göremedim
iyi bayramlar tatlımm
senin de kuzuum :)
zaten tatildeyim baklavalardan uzağım merak etme ablaam
oo tebriikkss baharr
kız ben de tatildeyim gurbet gibi geldi bana da kimse yok sap gibiyim. canımız sağ olsun :)
ooo poni hafaaya süper baslamıssın tebrik
tatlım annenin durumunu bildiklerinden gelmezle bence.
senin de tatlım sağ ol :)
ben de anlamadım sabit mi artı mı?
vay kaçamakçııı
CurukElma üzülme kuzu cuma ya eksi olursun
kv konusunda bende aynı senin gibiyim. kötülük laf sokma neden yapılır benim aklım almıyor. laf sokulunca hemen yapıştırıyorum cevabını. eğer kendimi tutar susarsam eşimin kafasını yiyorum o da cevap ver ilişkilerini bozmadan kendini savun diyor. öyle yapıyorum bende
ya hallettik o arkadaşla neyse artık boşverelim tatlım. sağ ol :)
iyi bayramlar :)
Inş ecemm senin de bayramın mübarek olsunnihayet gelebildimmmm İyi bayramlar canlarımmmm sevdiklerimizle ve hatta birbirimizle daha nice mutlu sağlıklı ve çıtır bayramlara kavuşuruz inşallah
Ay hadi gözün aydın kuzum anneni görünce için rahatlamistir.bende bugün bayramlaşmaya hiç bir yere gitmedim bir tek annemin yanına girdim 2 kişi aldılar bugün daha iyiydi ama çok uykusu vardı antibiyotik veriyorlar o da uyku yapıyor yüzü çok şişti ama teyzemin anlattığı dedikoduların çoğunu dinledionu ordan alıp eve getirmemizi istiyor derdini anladık sonunda ama bu da olmaz tabii git gide solunum cihazını kısacağız dedi doktoru da öyle işte arkadaşımla yarın gezmeye gidicez o beni ekerse ben tek gideceğim artık kaç gündür erteleyip duruyorum bunaldım bugün bir yere gitmediğimden baklava et ve dolmadan da uzak kaldım ama kaçamağım oldu ne yazık ki 2 bardak fanta içtim evet yanlış duymadınız 2 bardak fanta bir de güveç yedim ama kalorisi falan değilde yağı öööyle ağır geldi ki anlatamammm bi daha yiyemem heralde sabah ki labne ve salam olmasaydı güvec idare edecekti ama sabahtan bozuldu iş daha et yiyeydim bundan iyiydi be
Afiyet olsun busemmenüm
sabah 10.00
1 dilim odun ekmeği
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
yarım domates
1 haşlanmış yumurta
öğle 14.30
1 nektari
20 üzüm tanesi
5 çiğ badem
7 yerfıstığı
1 küçük kutu light süt
akşam 17.00
1 yeşillikli lahmacun (221 kalori)
1,5 lt su
spor yok
Şimdi geldim eve kuzu :)napıonuz bayram gacıları
Kız mezun olucan diye tamamen gitmezsin herhaldeKizlar kendime hedef koydum kasimda aranizdan ayriliyorum diplomami alipuzulsemmi sevinsemmi bilemedm
Sagol canim sizinde bayramınız mübarek olsunEki Görüntüle 1884655
5.takımdan kucak dolusu sevgiler,öpücükler hanımlarHerkese mutlu bayramlar,Allah ibadetlerimizi kabul etsin inşallah
kacamakli bayram menüsü :) afiyet olsunVe gelelim benim menüye
Sabah(10:00)
1dlm ekmek
1yumurta
1kk peynir
İki yk kızartma
Ara(13:00)
Türk kahvesi
1bayram cikolatasi
Akşam(18:30)
2yk kavurma yağsız
Salata
1/2 bardak gazlı içecek
Su:3lt
Spor:yok bir spor düzeni oturtmaliyim inşallah
ins güzel sonuc gelir canim tuttun kendini nasıl olsayarın 11-12 gibi yola çıkcaz. bi yere uğramazsak 3 gibi evimdeyim. çarşamba günü tartılmayı bekliyom. bu kadar dikkat etmeye tatilde aç uyumaya inş tartıda şok yaşamam
simdi geldim kuzum anlaticam birazdan yaşadığım en olayli bayramdi herhaldeCurukElma annende misin kız nasıl geçti ilk günün?
Afiyet olsun elifcimKizlar iyi bayramlar. Yine geciktim kusura bakmayın görümcem geldi hastaneye gittim kurban fln derken bu saat oldu. Sabah +300 dum. Kacamak yok yola devam.
Menüm
Saat 8
5 kaşık yoğurt
Saat 10
1 yumurta
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
Saat 18
2 kaşık et
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz limonata
Su 2 litre
Spor yok.
öyle olurmuki yaa :/Ben şok ben iptal beynim yandı resmen yaa kabaktan brownie yapmışlarama tabi yumurta yerine kabak var gerisi tamamı cis
Sağol canım sizin de bayramınız mübarek olsun :)
abla benimkini okurken dellencengünaydin kizlar
dun bayram di isti derken ben pert gecede tosbaga uyutmadi.
nasil gitti ilk gun
umarim gecmisi okurken dellenmem
ben et yemem daha doğrusu kurban eti yemem abladun ne yedimmmmmmm
kizlar dun kurbanin olmasi ögleni buldu bende eti bekledim
sonrasindada yagsiz tuzsuz et yedim sabah tarti -900 du
acaba et detoksumu yapsak ki
yalniz proteyin gunu suyu fazla icin
Ay ne guzel canım iyi eğlencelerTünaydın kızlar pikniğe gidiyoruz Ankara daki tüm tanıdıklar şehir dışında bayram ziyaretleri iptal oldu
Şimdi gelebildim ben ablaİn cin top oynuyor bugun be ya.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?