- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.721
Ben tirsiyorum sana eleştiri yapmaya yanlış birşey derim diye ama çok azMenüde yazmayım dıyom garıde garı
Elestıren yok nasılsa
Isyannnnnm farkedıldımı bonıbonlar
Geldimi üst üste gelir zaten Alla h kolaylık versin canimÖzledim sizi ya((
Eşimin 2 gündür ateşi 38 39. Halsiz mizmiz
Oğlum derseniz ishal başladı.ateş 38 hep. Dış geliyor yine..
Annemlerle büyük başa girmistik 2+1 hisse. Annem halsizlesmis hastalığından ötürü . Kasaptan gelen eti ayrı poşetle vs bana kaldı. Et de daha bugün 5te geldi eve.
Anlayacağınız ayşenin Toto yeni yer gördü. Onu da kocisini bekler.anasıyla babası acile götürdüler iğne yemiş geliyormuş şimdi.
Iki ayagimda sargili kremledim agridan olecem yatiyom
Ama güzel haberim var.bu sabah tartı -400 çıktı. 3 kere tartildim.73.8 im . Cumhur 74.2 idi :)))))
Dünkü menumu yazayım
. 09.30 kahvalti
1 kk peynir.3 zeytin.çeyrek simit.çay. az bal.
13 öğle.
2 çatal makarna.
2 yk yoğurt
1 Melisa çayı
16 ara
Çay
18 akşam
5 yk kavurma.
1 çatal baklava.
Su 2.5 lt spor yok
Bu menüye rağmen bu sabah eksi çıktım.
Bugün menum.
08.30 kahvaltı
3zeytin.1 kk peynir. 1haşlanmış yumurta.domates. salatalık. Çay
13 ögle
4 yk kavurma
2 lokma ekmek tandirdi maalesef.
1 kase salata
1 ayran
14-19 arası
1 lokma baklava.1 çay. 2 Türk Kahvesi. 1 limonata.2 tane şeker.
20 akşam yemeği
4yk kavurma.
4 yk yoğurt
4 yk salata
Su 2 lt.anca
Spor yok
aysem yaa senin de basın hastalıktan kurtulamadıÖzledim sizi ya((
Eşimin 2 gündür ateşi 38 39. Halsiz mizmiz
Oğlum derseniz ishal başladı.ateş 38 hep. Dış geliyor yine..
Annemlerle büyük başa girmistik 2+1 hisse. Annem halsizlesmis hastalığından ötürü . Kasaptan gelen eti ayrı poşetle vs bana kaldı. Et de daha bugün 5te geldi eve.
Anlayacağınız ayşenin Toto yeni yer gördü. Onu da kocisini bekler.anasıyla babası acile götürdüler iğne yemiş geliyormuş şimdi.
Iki ayagimda sargili kremledim agridan olecem yatiyom
Ama güzel haberim var.bu sabah tartı -400 çıktı. 3 kere tartildim.73.8 im . Cumhur 74.2 idi :)))))
Dünkü menumu yazayım
. 09.30 kahvalti
1 kk peynir.3 zeytin.çeyrek simit.çay. az bal.
13 öğle.
2 çatal makarna.
2 yk yoğurt
1 Melisa çayı
16 ara
Çay
18 akşam
5 yk kavurma.
1 çatal baklava.
Su 2.5 lt spor yok
Bu menüye rağmen bu sabah eksi çıktım.
Bugün menum.
08.30 kahvaltı
3zeytin.1 kk peynir. 1haşlanmış yumurta.domates. salatalık. Çay
13 ögle
4 yk kavurma
2 lokma ekmek tandirdi maalesef.
1 kase salata
1 ayran
14-19 arası
1 lokma baklava.1 çay. 2 Türk Kahvesi. 1 limonata.2 tane şeker.
20 akşam yemeği
4yk kavurma.
4 yk yoğurt
4 yk salata
Su 2 lt.anca
Spor yok
Sağol ecem grup olarak olaysız günümüz yokAlıntı yaptım ama vazgeçtim çünkü bu akşam dertli bizim takım neye ne diyeceğimi şaşırdıminsan kendini güçsüz sanıyor, yaşarken hiç geçmeyecek sanıyor sonra bi bakıyor puff ama kendinde de eksikler görüyor sonra o eksilerin artı olduğunu anlamak da başka vakalara kalıyor geçmiş olsun cümleten
yaz canım olsun. Yazınca en azindan bidaha yapmaya yüzün olmazKızlar 2 gündür gezmekten ve işten bittim. Yarındsn itibaren de aranızdayım. Nenüler de o kadar kötü ki. Yazmaya utanıyorum.
Geçmişi okuyayım.
Kız evi toparladim sipa evin anasını ağlattı yatti uyuduanam kızçeler nereye kayboldunuz
Ne yaptı koltuğa yine :))aysem yaa senin de basın hastalıktan kurtulamadıçok geçmiş olsun eşine.
Menüler bayram dolayısıyla yorumsuz
Sağol ecem grup olarak olaysız günümüz yoken aksiyonlu grup bizizdir herhalde
yaz canım olsun. Yazınca en azindan bidaha yapmaya yüzün olmazbak ben yazdım yarın yiyosa kaçamak yapayım oyun beni
Kız evi toparladim sipa evin anasını ağlattı yatti uyudu
Sabah gene koltuk silicemdaha hafta sonu silmistim
Eneeem ne çabuk bitti o paket akıllı telefon çok yiyor neti yaaKızlar bu arada mervenin int paketi bitmişondan gelemiyor
Ben arada bır gırıyomÇok şükür eşim tarafından yüzüm güldü takmiyorum artk ailemi en azından aglama krizlerine girmiyorum artik aklıma geldikçe
Yok ellemıyom hatta annelerı ordayken balkona bıle cıkmyozbırakmış iste canim tam bilmiyorum ama bizim velayetimizi istemediğini biliyorum. Ama bu kızının velayeti için kocasına aldığı evi vermiş :) duyduğumda sok oldum bide karşıma geçip söyledi bunu
abla mothercare filan baktinmi o mağaza vardır herhalde almanya da tam bilmem ama. Orda güzel elbiseler oluyor
Evet ablam bu konuda da benzeriz
ablam seni de uzdum kusuruma bakma. Arada banada oluyor sebepsiz yere saatlerce ağlarım insan rahatlıyor. Birde kuşların yumurtalarina sakin dokunma ablam. Kuşlar kokudan tanirmis yumurtalarını eğer birisi dokunursa kokusu sinermis ve kuşlar yumurtalarını birakirlarmis bizim değil diye
sorun degil canım aliskinim böyle sorulara
Amin ablamm
Aynen canım bide üvey kardeşi görsen dilin ucuklardi kızda 1.80 e yakın boy var oha dedim yaa bide fizikte var moralim bozuldu
hoşgeldin canım
abla bence hevesini almaya çalışıyor. Her halde alamayacak arabayı
ablam çok geçmiş olsunçok şükür atlatmissin ya allahim bir daha yasatmasin
ben yapmadım abla
Fr ekmek ne demek abla ne çeşit ekmkki o :)
kolay gelsin ablacim iyi geceler
abla sen işin profu olmuşsun yaaa
Busemm kahvaltiyi patlatmissin gene afiyet olsun; )
Odun ekmegı yerıne tb yesenmenüm
sabah 10.00
1 haş yumurtanın beyazı
7 zeytin
1 ipince dilim salam
1 çay kaşığı çilek reçeli
1 dilim kaşar
1 kk beyaz peynir
1 dilim odun ekmeği
yarım domates
öğle 14.30
10 adet çiğ badem (dışardaydım yiyemedim)
akşam 18.00
1 küçük salatalık
1 küçük konserve light ton balığı
21.30
5 çiğ badem (acıkmıştım)
2 lt su
35 dk yürüyüş
Kız o gr olacaktı Fr olmusbırakmış iste canim tam bilmiyorum ama bizim velayetimizi istemediğini biliyorum. Ama bu kızının velayeti için kocasına aldığı evi vermiş :) duyduğumda sok oldum bide karşıma geçip söyledi bunu
abla mothercare filan baktinmi o mağaza vardır herhalde almanya da tam bilmem ama. Orda güzel elbiseler oluyor
Evet ablam bu konuda da benzeriz
ablam seni de uzdum kusuruma bakma. Arada banada oluyor sebepsiz yere saatlerce ağlarım insan rahatlıyor. Birde kuşların yumurtalarina sakin dokunma ablam. Kuşlar kokudan tanirmis yumurtalarını eğer birisi dokunursa kokusu sinermis ve kuşlar yumurtalarını birakirlarmis bizim değil diye
sorun degil canım aliskinim böyle sorulara
Amin ablamm
Aynen canım bide üvey kardeşi görsen dilin ucuklardi kızda 1.80 e yakın boy var oha dedim yaa bide fizikte var moralim bozuldu
hoşgeldin canım
abla bence hevesini almaya çalışıyor. Her halde alamayacak arabayı
ablam çok geçmiş olsunçok şükür atlatmissin ya allahim bir daha yasatmasin
ben yapmadım abla
Fr ekmek ne demek abla ne çeşit ekmkki o :)
kolay gelsin ablacim iyi geceler
abla sen işin profu olmuşsun yaaa
Busemm kahvaltiyi patlatmissin gene afiyet olsun; )
Nıye kiBen tirsiyorum sana eleştiri yapmaya yanlış birşey derim diye ama çok az
Bende 1-2 sayfa geriye gittim aynısını düşündüm.Alıntı yaptım ama vazgeçtim çünkü bu akşam dertli bizim takım neye ne diyeceğimi şaşırdıminsan kendini güçsüz sanıyor, yaşarken hiç geçmeyecek sanıyor sonra bi bakıyor puff ama kendinde de eksikler görüyor sonra o eksilerin artı olduğunu anlamak da başka vakalara kalıyor geçmiş olsun cümleten
Amiiin.Geldimi üst üste gelir zaten Alla h kolaylık versin canim
Ekmekler olmayaydı iyiydi.Bi de baklava.Annem evde yaptı.Çok da iyi yapar gacı. Dayanamadım onaaysem yaa senin de basın hastalıktan kurtulamadıçok geçmiş olsun eşine.
Menüler bayram dolayısıyla yorumsuz
Sağol ecem grup olarak olaysız günümüz yoken aksiyonlu grup bizizdir herhalde
yaz canım olsun. Yazınca en azindan bidaha yapmaya yüzün olmazbak ben yazdım yarın yiyosa kaçamak yapayım oyun beni
Kız evi toparladim sipa evin anasını ağlattı yatti uyudu
Sabah gene koltuk silicemdaha hafta sonu silmistim
Günaydın kaptan.Günaydın kızlar
Kargalarla kahvaltıya
Güzel yanıda var canımBende 1-2 sayfa geriye gittim aynısını düşündüm.
Amiiin.
Ekmekler olmayaydı iyiydi.Bi de baklava.Annem evde yaptı.Çok da iyi yapar gacı. Dayanamadım ona
Günaydın kaptan.
Bi mesajını gördüm de neler neler yaşamışsın sende.Ki daha bu neki diyeceksindir eminim.Konuyu tekrar açmak istemem.Ama ne kadar güçlü biriymişsin demeden de duramayacağım.Allah bir daha yaşatmasın o günleri ve onun gibileri....
Oglusa gecmıs olsunGünaydın kızlar.
Bugün gesme günü Allah izin verirse. Dün kasaptı gezmeydi misafirdi karmakarışık bi gün olmuştu. Oğlumun ishali de olmasa.Bal bal.... Neyse buna da şükür. Dert değil bunlar...
Geçmişi bayramda okumam mümkün görünmüyor.Ptesiye sakladım o hakkımı. Neler oldu ben yokken?ballikayfe annen daha iyiymiş herhalde.Öyle gördüm sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?