Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bir depresyonik halimle daha sizlerleyom tecrübeli hayatın vurgununu yemiş ablalarima arkadaşlarıma geldim hemen annemin solunum cihazıni çıkarmışlar ama oksijen e bağlı sesi çıkmıyor ama çok şikayet ediyor çıkarın beni burdan başka hastaneye götürün falan diye içimi parçaladı 1-2 gün bile kabul etmiyor deli gibi derdini sesini duyurmaya çalışıyor kapıya kadar öyle ağır geldi ki bu çaresizlik berbat durumdayım anlatamıyorum halimi

Kızlar çok kötüyüm ya, kızım çıldırdı baskasinin evinde eve zor attk kendimizi elim ayagim titredi stresten,
yabancılamistır canım olur öyle kaç yaşında

Eşimin ateşi pek düşmüyor.kendi de berbat durumda.evdeydik tüm gün. Yemek davetleri iptal oldu.sevinmedim değil :) eşim hasta.kızım sıkıldı patladı evde. Sık sık gelen olsa da vakit geçse bari :)
Geçmiş olsun canım
canım rabbim sabır versin aslında gelişme var ama annecigjnde sıkıldı tabi

yabancılamistır canım olur öyle kaç yaşında

Geçmiş olsun canım
canım rabbim sabır versin aslında gelişme var ama annecigjnde sıkıldı tabi
elden bir şey gelmez belki daha da iyi olacak su falan vermeye başladıklarında ama ihtiyacı var bir şeyler yapmaya öylece bırakmak çok kötü

ALINTIDIR, ERKEN KALKMAKLA İLGİLİ GÜZEL BİR YAZI :)

Yıllarca herkese sabah insanı olmadığımı söyledim ve çalar saat nefretimin girişimci olmamdaki bir numaralı sebep olduğuna inanıyordum.

Sadece uyumak istiyordum.

Teorim basitti: İhtiyacım olandan fazla kazanmak için sabahları erken kalkmak zorunda kalmamak. Her gün yenilenmiş bir şekilde geç ve kendi kendime kalkabilirdim.

Tanıdık geliyor mu?

Ancak bu inanç sistemine saklanmış bir yalan var. Çalar saat olmadan kalkmak yenilenmiş olarak kalmak anlamına gelmez.

Yıllarca çalar saat kullanmayı reddettim ve istediğim saatte kalkmayı özgürlük olarak gördüm. Ben girişimciydim ve ne istersem onu yapıyordum.

Bütün bunlar erken kalkmanın gücüne odaklanan bir kitabı okumamla değişti. Bu basit kitap sabah erken kalkmaya karar verdim.

Alarmı sabah 5:30’a kurdum ve yatağa gittim.

İlk erken sabahım
Gözlerim alarmın sesiyle açıldı ve yerimden kalktım. Ancak daha da inanılmaz olan bir şey oldu: gülümsüyordum.

Yalan söylemeyeceğim, tabi ki yorgundum. Bedenim zaman değişimine tam olarak uyum sağlamamıştı ancak dakikalar içinde cin gibi oldum ve okumayı, dua etmeyi/meditasyon yapmayı ve sağlıklı dozda hafif spor yapmayı kapsayan ” harika sabah” rutinime başladım.

Bundan sonra senelerdir düşündüğüm ancak bir türlü gerekli adımları atmadığım online iş fikirlerimin biri üzerinde çalışmaya başladım. Sonraki iki saati kodlama için harcadım ve enerjimin zirvesindeydim.

Proje sonunda şekillendi!

8:30’a kadar iyi bir kitaptan birkaç bölüm okudum, dua ettim, yoga yaptım ve yıllardır “çok meşgul” olduğum için ertelediğim projem üzerinde çalıştım.

Bugünden sonra hayatımın bir daha eskisi gibi olmayacağını biliyordum.

Üç hafta içinde bu rutine alıştım ve bir günü bile kaçırmadım. Bu süre zarfında hayatımın diğer zamanlarına göre daha fazla okudum. Devamlı olarak spor yaptım ki senelerdir bununla mücadele ediyordum. Projelerimi dikkate değer bir noktaya getirdim ve hayatımın her yönünde (kişisel, profesyonel, girişimci ) ilerlemeye başladım.

Uzun süredir olmadığım kadar mutluyum.

Çoğu sabah tatile çıkmadan önceki sabahlardaki gibi enerjik kalkıyorum: heyecanlı, umutlu ve dinlenmiş.

Bana göre bu şekilde kalkmanın anahtarı şu: zihniyet. Sabahları yorgun olarak kalkacağımı düşündüğüm zamanlarda yorgun kalkıyorum. Uyanmakla ilgili düşüncelerimi değiştirdikten sonra her şey değişti.

Çalar saat vasıtasıyla özgürlük
Girişimci olabilirsiniz ve uyuma hakkınızın olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Ve böyle bir hakkınız da var. Ancak sizin de benim keşfettiğim şeyi anlamanızı umuyorum: çalar saat kölelik değil özgürlüktür. İşinizi, zihninizi ve hayatınızı hayal edemeyeceğiniz şekilde organize etmenize yardımcı olacaktır.

Kızlar çok kötüyüm ya, kızım çıldırdı baskasinin evinde eve zor attk kendimizi elim ayagim titredi stresten,
Arada Olur Canım Benim Çocuk 3 Yaşında Çoğu Yerde Rahat Durmuyor
Eşimin ateşi pek düşmüyor.kendi de berbat durumda.evdeydik tüm gün. Yemek davetleri iptal oldu.sevinmedim değil :) eşim hasta.kızım sıkıldı patladı evde. Sık sık gelen olsa da vakit geçse bari :)
Bizde Evdeydik Canım Sıkıldım Valla

Yeni nickime geçtm kızlar yeni yeni kendime geliyorum, bu bayram aşırı yorucu geçti benim için
Keşke bize de gelen giden olsaydı
Ecem ya destek ol annene. Bak hergün daha iyi oluyor kuzum

Yeni nickime geçtm kızlar yeni yeni kendime geliyorum, bu bayram aşırı yorucu geçti benim için

Bende maalesef uyuyanlardanim ya 10 dan önce kalkmam

nasıl destek olayım bilmiyorum ki konuşturmadı bile beni dinlemiyor ne dediğimi az kaldı bak o borudan da kurtulmuşsun falan dedim ama dinlemedi hiç inatla yiyor kendini

Alıntılar gitmiş kızlar hep ya berilceee kaptanim sen nasıl bir savaşçısının maşallah maşallah maşallah. Yeni yavrular gelmiş guvercinler her yil aynı yere yuva yapıyorlar benimkilerde gelmedi daha her yıl balkondaki erzak dolabının ustunde yumurtluyor Rabbim ne güzel yaratmış
ballikayfe ilişkideki gelişmede iyi annenin de favori damadiydi dimi

Kızlar geçmişi okudum ama aklımdan uçtu gitti

kizlar ne güzel kilolar vermissiniz maşallah

yoldayım sabahtan beri dışardayım annemler dayımlar gezdim durdum eve geçiom şimdi. menüm fiyasko geçmişe bakıp geleyim

Onun içinde kolay değil canm

Hasta psikolojisi zor bişey. Allah sabır versin size.hastane ile ilgili bi sorunu yoktur dimi?

Sikiciligin tavan yaptığı 3.günü bitirdim...
08.30 kahvaltı
3 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalık
1 tk reçel
Cay

13 öğle
2 yk güveç
2 yk kavurma
2 yk yoğurt çorbası
Büyük bi kase salata

16 ara
1 şeftali
1 kupa çay

Aksam yemedim.iştahım yok. Acikirsam ayran içerim.
Su 2 lt olmadı
Spor yok

Bugünün geneli yediklerime dikkat ettim ama bir tane cıs yedim küçük bi kase sütlaç neredeyse ağlayacaktim yerken, güzel olduğu için mi tabi ki hayır. Benim annem her bayram sütlaç yapar her gelen misafir annemin sütlacından yemek ister,gurbette bayram çok zor

1.80 miii maşallahhh ama boy devede de var üzülme kız bizde çıtır olcaz 11 kg verdin az mı al bakim 11 kg market poşeti gün boyu gez anlarsın başarını daha da veriyoruz taş gibi olcaz kaçarı yokkk

Yok canm ayni tas ayni hamam boşverdim bn artik

onlar değişmiyorsa en iyisi boşvermek zatenn

çok geçmiş olsun canım ya ne bu böyle Allah yardımcın olsun.

menülerde bayram menüsü ne denirki :)

çok doğru demişsin :)

Kızlar 2 gündür gezmekten ve işten bittim. Yarındsn itibaren de aranızdayım. Nenüler de o kadar kötü ki. Yazmaya utanıyorum.
Geçmişi okuyayım.

bende utanıyorum valla battı bugun

anam kızçeler nereye kayboldunuz

nereye kii

Kızlar bu arada mervenin int paketi bitmiş ondan gelemiyor

tamam tatlımm

Günaydın kızlar
Kargalarla kahvaltıya

süperr :))

Yok ellemıyom hatta annelerı ordayken balkona bıle cıkmyoz

ne güzel yaa :)

Odun ekmegı yerıne tb yesen
Bırde oglenı aksamı güzelce yesen gecıstırmesen
Bebek düşünüyorken vücudunun dengesını bozmasan

ablam otelde seçenek yoktu sonra da eve aksam geldim dışarda carem yoktu misafirlikte

Kızceler ıkı gün var tartıya su bayram bahanesıni bırakıp toparlansakmı hanııııııı

yarın benim günüm detoks yada saf protein günü yapcam

yazık olmus cidden yaa tühh

hadi bakalımmm güzell :)

merhaba katılmak ıstıyorum aranıza

merhabaa kendini tanıt canım

çocuklar yapıyor arada böyle geçmiş olsun canım

geçmiş olsun tekrar. evde olman menüne de yansımıs :)

canım düne kadar annen konusamıyordu cok seviniyorum bu haberlerine hiç dert etme canı skılıyor sadece bu günler de geçer yakında

çok güzel bir paylaşım olmus. o kadar erken kalkamam da eşim 7 de kalkıyor bazen 6.30 da kalkıyor. onunla kalkmayı deneyeyim

Bende maalesef uyuyanlardanim ya 10 dan önce kalkmam

naptın kızz benden betersin. benim metabolik saatim fix 9 alarmsız kalkıyorum

Ben geldim ufak bir piknik daha yaptık öğleden sonra cumaya gore _400 ptesiye gore -100g iki gundur ancak 100g gitmiş yarın sıfır kaçamakla inşallah tartıda güzel olur cumaya

en azından artı değilsin

afiyet olsun su biraz artsın. sporda zaten ayakların sargıda. güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…