- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.741
1 tane yedim kaptanGüzel yanıda var canım
Savasın galıbı oldugunu bılmek gıbı
kımılerı şanslı doğar güzel yasar
Kımılerı benım gıbı doğar zorbalıkla şans elde eder
Kaç dilim baklava yedın bakıyım sen onu de
Ne cabuk geldi tartı yaaKızceler ıkı gün var tartıya su bayram bahanesıni bırakıp toparlansakmı hanııııııı
Hemde ne zorOglusa gecmıs olsun
İshalse gezme zor olmazmı balım
Offf ne kadar kötü olmuş. İnşallah hemen tamir olur.Alıntıları yaptım oğlumu uyuyunca döneceğim tek tek bayram arifesinde su tesisatı bekliyorum sigorta şirketi gönderecek bakalım kombi su akitiyor dün bi uyandık damla damla akıyordu ama halıya basınca fark ettik ki hali yarısına kadar ıslakheryer heryerde boşa gitti onca temizlik
Heryeri çikolata yaptıNe yaptı koltuğa yine :))
Eneeem ne çabuk bitti o paket akıllı telefon çok yiyor neti yaa
günaydın ablamGünaydın kızlar
Kargalarla kahvaltıya
Tamam ablacimYok ellemıyom hatta annelerı ordayken balkona bıle cıkmyoz
heeeKız o gr olacaktı Fr olmus
toparlarsin ins aysecim yaaBende 1-2 sayfa geriye gittim aynısını düşündüm.
Amiiin.
Ekmekler olmayaydı iyiydi.Bi de baklava.Annem evde yaptı.Çok da iyi yapar gacı. Dayanamadım ona
Günaydın kaptan.
Bi mesajını gördüm de neler neler yaşamışsın sende.Ki daha bu neki diyeceksindir eminim.Konuyu tekrar açmak istemem.Ama ne kadar güçlü biriymişsin demeden de duramayacağım.Allah bir daha yaşatmasın o günleri ve onun gibileri....
günaydın aysem. Inş olaysız atlatirsiniz :)Günaydın kızlar.
Bugün gesme günü Allah izin verirse. Dün kasaptı gezmeydi misafirdi karmakarışık bi gün olmuştu. Oğlumun ishali de olmasa.Bal bal.... Neyse buna da şükür. Dert değil bunlar...
Geçmişi bayramda okumam mümkün görünmüyor.Ptesiye sakladım o hakkımı. Neler oldu ben yokken?ballikayfe annen daha iyiymiş herhalde.Öyle gördüm sanki.
Tamam ablacimKızceler ıkı gün var tartıya su bayram bahanesıni bırakıp toparlansakmı hanııııııı
Inş canım görüşürüz iyi gezmeler:)berilceee ben kaçayım abla.Tosbaaların sesi yükselmeye başladı.Kahvaltı lazım
Güzel bi gün olur hepimize inşallah
Ay bayram bayram kötü olmuş canım yaAlıntıları yaptım oğlumu uyuyunca döneceğim tek tek bayram arifesinde su tesisatı bekliyorum sigorta şirketi gönderecek bakalım kombi su akitiyor dün bi uyandık damla damla akıyordu ama halıya basınca fark ettik ki hali yarısına kadar ıslakheryer heryerde boşa gitti onca temizlik
hoşgeldin canım :)merhaba katılmak ıstıyorum aranıza
hadı gözün aydın minik kusKızlaaaaarbizde gelişme var diyebilirim favoriyle yani o gün ben yazmıştım ya mesajları bir öyle bir böyleydi yani bir konuşmayı uzatmak ister gibi bir de kesip atmak ister gibi (acaba bu trip olabilir mi ki ) dün gece bayramlaşma bahanesiyle mesaj attı annemin selamını da söyledim ohh bugünde onun selamını anneme ileticem o kaa şimdilik
HosgeldınHOSBULDUK :)
Günaydın kızlar
Kargalarla kahvaltıya
Güzel yanıda var canım
Savasın galıbı oldugunu bılmek gıbı
kımılerı şanslı doğar güzel yasar
Kımılerı benım gıbı doğar zorbalıkla şans elde eder
Kaç dilim baklava yedın bakıyım sen onu de
Günaydın kızlar.
Bugün gesme günü Allah izin verirse. Dün kasaptı gezmeydi misafirdi karmakarışık bi gün olmuştu. Oğlumun ishali de olmasa.Bal bal.... Neyse buna da şükür. Dert değil bunlar...
Geçmişi bayramda okumam mümkün görünmüyor.Ptesiye sakladım o hakkımı. Neler oldu ben yokken?ballikayfe annen daha iyiymiş herhalde.Öyle gördüm sanki.
Kızceler ıkı gün var tartıya su bayram bahanesıni bırakıp toparlansakmı hanııııııı
Kızlaaaaarbizde gelişme var diyebilirim favoriyle yani o gün ben yazmıştım ya mesajları bir öyle bir böyleydi yani bir konuşmayı uzatmak ister gibi bir de kesip atmak ister gibi (acaba bu trip olabilir mi ki ) dün gece bayramlaşma bahanesiyle mesaj attı annemin selamını da söyledim ohh bugünde onun selamını anneme ileticem o kaa şimdilik
merhaba katılmak ıstıyorum aranıza
vayyy hadi bakalım eceKızlaaaaarbizde gelişme var diyebilirim favoriyle yani o gün ben yazmıştım ya mesajları bir öyle bir böyleydi yani bir konuşmayı uzatmak ister gibi bir de kesip atmak ister gibi (acaba bu trip olabilir mi ki ) dün gece bayramlaşma bahanesiyle mesaj attı annemin selamını da söyledim ohh bugünde onun selamını anneme ileticem o kaa şimdilik
Hosgeldin canım kendini biraz tanıtır mısın bide ilk sayfada kurallarimiz yazıyor onları okuman lazim. Ben hilal 24 yaşındayım 3 yaşında bi oglusum var. 11 kilo verdim 3 aydır burdayımmerhaba katılmak ıstıyorum aranıza
Yok kaptanın ondan değil senin yaninda birşey bilmiyorum ki bn ne deyim bu bilgiszlikleNıye ki
Sana ters birseymı dedım
Uslübum cok yoz mu gelıyor ki
Üzüldüm bak sindi
Damat kV selamlasmasi ne ciciymis :) hayirlisi olur inşallah ortim :)Kızlaaaaarbizde gelişme var diyebilirim favoriyle yani o gün ben yazmıştım ya mesajları bir öyle bir böyleydi yani bir konuşmayı uzatmak ister gibi bir de kesip atmak ister gibi (acaba bu trip olabilir mi ki ) dün gece bayramlaşma bahanesiyle mesaj attı annemin selamını da söyledim ohh bugünde onun selamını anneme ileticem o kaa şimdilik
Hosgeldinmerhaba katılmak ıstıyorum aranıza
? Olmadı çıkaramadım ben bu nicki? Adı geçen eski poni senmisin yoksa yeni bi yoldasmi?Kızlar çok kötüyüm ya, kızım çıldırdı baskasinin evinde eve zor attk kendimizi elim ayagim titredi stresten,
Poniyim canm telefona format atmistm bu nickle girmism hemen degistiriyormDamat kV selamlasmasi ne ciciymis :) hayirlisi olur inşallah ortim :)
Hosgeldin
? Olmadı çıkaramadım ben bu nicki? Adı geçen eski poni senmisin yoksa yeni bi yoldasmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?