Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

1 tane yedim kaptan oklavadan çekme derler ya.Hani içi boş gibi olur.Onun başparmak uzunlugunda olandan.Ve az şerbetli.Tam benlik yani.Şerbetli tatlıyı pek sevmem de
Çok doğru söylüyorsun da ruh yoruluyor be abla.Öyle naif öyle kırılgan oluyorsunki en basit şey bile zoruna gidiyor. Yani ben öyleyim şahsen.Bilip bilmeden konuşana,yaşadıklarımı küçük görene,meraktan samimiyetsizliklere defol diyorsun.

Oglusa gecmıs olsun
İshalse gezme zor olmazmı balım
Hemde ne zor Ramazanda tatildeydik.Geçen yıl 9 aylık hamileydim evden çıkmadım.Ondan önce tatildeydik derken epey koptuk etraftan.Bu bayram gezmek lazım Arabada valizle geziyorum zaten.Dün hep direkten döndük,bayramlığımızı batırmadan kurtardık. Sürekli tetikteyim zaten. Halsiz kalıyor oğlum o kötü

Alıntıları yaptım oğlumu uyuyunca döneceğim tek tek bayram arifesinde su tesisatı bekliyorum sigorta şirketi gönderecek bakalım kombi su akitiyor dün bi uyandık damla damla akıyordu ama halıya basınca fark ettik ki hali yarısına kadar ıslak heryer heryerde boşa gitti onca temizlik

Offf ne kadar kötü olmuş. İnşallah hemen tamir olur.

Ne yaptı koltuğa yine :))

Eneeem ne çabuk bitti o paket akıllı telefon çok yiyor neti yaa
Heryeri çikolata yaptı koltuğun her yerine sürmüş yaaa
Evet ya daha haftaiçi yapmıştı
Günaydın kızlar
Kargalarla kahvaltıya
günaydın ablam
Yok ellemıyom hatta annelerı ordayken balkona bıle cıkmyoz
Tamam ablacim
Kız o gr olacaktı Fr olmus
heee bende diyorum fr ne ki
toparlarsin ins aysecim yaa
günaydın aysem. Inş olaysız atlatirsiniz :)
Kızceler ıkı gün var tartıya su bayram bahanesıni bırakıp toparlansakmı hanııııııı
Tamam ablacim
berilceee ben kaçayım abla.Tosbaaların sesi yükselmeye başladı.Kahvaltı lazım
Güzel bi gün olur hepimize inşallah
Inş canım görüşürüz iyi gezmeler:)
Ay bayram bayram kötü olmuş canım ya

Kızlaaaaar bizde gelişme var diyebilirim favoriyle yani o gün ben yazmıştım ya mesajları bir öyle bir böyleydi yani bir konuşmayı uzatmak ister gibi bir de kesip atmak ister gibi (acaba bu trip olabilir mi ki ) dün gece bayramlaşma bahanesiyle mesaj attı annemin selamını da söyledim ohh bugünde onun selamını anneme ileticem o kaa şimdilik

B
hadı gözün aydın minik kus

Günaydın kızlar
Kargalarla kahvaltıya

Maşallah canım. Benim küçüğü de 7.30 da kalkar dünaydıııınnnnn der.

Kesinlikle ben şanslı doğmak yerine savaşarsk kazanmayı seviyorum. Çünkü diğer türlü silen de olsa çevreden dr ols ne yaptın ki gibi imalar oluyor. Bundan hiç hoşlanmıyorum.

Kuzum geçmiş olsun oğluşa.

Kızceler ıkı gün var tartıya su bayram bahanesıni bırakıp toparlansakmı hanııııııı

Ahhhh bayram yexi beni beril. Ben bj listeye giremeyeceğim. Çünkü hiç dikkat edemedim. Ama geçwn yazdığı yazı çok hoßuma gitti. Kendime slogan yaptım.
Şimdi obez takında lopez.

Hadi inşallah daha güzel gelişmelwr olur.

merhaba katılmak ıstıyorum aranıza

Hoşgeldin canım. Ben elif.
36 yaşında çalışan 2 prenses annesiyim.

vayyy hadi bakalım ece
Hosgeldin canım kendini biraz tanıtır mısın bide ilk sayfada kurallarimiz yazıyor onları okuman lazim. Ben hilal 24 yaşındayım 3 yaşında bi oglusum var. 11 kilo verdim 3 aydır burdayım

Damat kV selamlasmasi ne ciciymis :) hayirlisi olur inşallah ortim :)
Hosgeldin
Kızlar çok kötüyüm ya, kızım çıldırdı baskasinin evinde eve zor attk kendimizi elim ayagim titredi stresten,
? Olmadı çıkaramadım ben bu nicki? Adı geçen eski poni senmisin yoksa yeni bi yoldasmi?

Eşimin ateşi pek düşmüyor.kendi de berbat durumda.evdeydik tüm gün. Yemek davetleri iptal oldu.sevinmedim değil :) eşim hasta.kızım sıkıldı patladı evde. Sık sık gelen olsa da vakit geçse bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…