Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tüh yemeseydin iyiydi ama benim menümün yanında hiç kalır

gurbet öyle canım ya Allah kavustursun

Kızlar bayram boyunca menüler yazılmiyor mu? Ben takip edemedim takımı. Bişey mi kaçırdım ?

ben her gün yazdım cnm yazılıyor yani

menüm

sabah 11.30 anneme gittik
çeyrek simit
az domates
az salatalık
1 zeytin
1 kare dilim patatesli börek
1 çatal beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri

14.30
yarım kase sütlaç
5 tatlı kaşığı sade kesme dondurma

17.00 dayımlardaydık
1 küçük dilim su böreği
yarım baklava
3 çatak kremalı fırında patates
1 fırında mantar üzerinde ince erimiş kaşarlı
3 yaprak sarma

2 lt su
spor yok

sabah tartıldığımda +500 düm tatilde dikkat etmekle verememişim. bugünde üzerine bu menü hiç olmadı. yarın detoks yapıcam. eksi çıkmam şazım 1 haftanın heba olmasına katlanamam

nasıl destek olayım bilmiyorum ki konuşturmadı bile beni dinlemiyor ne dediğimi az kaldı bak o borudan da kurtulmuşsun falan dedim ama dinlemedi hiç inatla yiyor kendini
Canım senin annen hep dediğim dedik maalesef sen genede yanında ol
Ben geldim ufak bir piknik daha yaptık öğleden sonra cumaya gore _400 ptesiye gore -100g iki gundur ancak 100g gitmiş yarın sıfır kaçamakla inşallah tartıda güzel olur cumaya
Inş cumaya daha cok gider canım
kizlar ne güzel kilolar vermissiniz maşallah
Sagol canim
yoldayım sabahtan beri dışardayım annemler dayımlar gezdim durdum eve geçiom şimdi. menüm fiyasko geçmişe bakıp geleyim
Valla kötü olmuş kuzu
Afiyet olsun aysem ben begendim menunu ama aksam bisiler yeseydin keşke
Inş yakın zamanda gidip görürsün aileni canım
Kızlar bayram boyunca menüler yazılmiyor mu? Ben takip edemedim takımı. Bişey mi kaçırdım ?
Yazılıyor canım
orasi oyle busem. Ama 3 ayda 11 kilo az gibi keske ilk zamanlardaki gibi gitse kilolar
vuhuuu patlatmissin busemm yarın telafi et
Ah ah iste fark canım. Sana dedim kiskanmistir eltin söylememiştir diye

Menum
Sabah 11
Bir dilim tb ekmeği
Bir tatlı kaşığı kahvaltilik sos cevizli
Bir bardak süt
Öğle 15
3 nugget
Büyük kase salata
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Salata
Su 2 yi gecti
Spor bugün evi temizledim maalesef yok "

Hasta psikolojisi zor bişey. Allah sabır versin size.hastane ile ilgili bi sorunu yoktur dimi?
sorunu var gibi duruyor ama gerçek mi o psikolojiyle mi diyor bilemedim
Eltin daha takilsin kendi kendine avunsun

kız ne azıı az değil daha çok verebilirdin ama 11 kg iyi bence daha devam canım yolun yarısını geçtin

yarın telafi edicem kesinliklee menümü

kız aynıyım eltimin beni gördüğü kilodayım ay bilmiyorum yengem kapıyı açar açmaz gözleri parladı zayıflamıssın dedi :) belli oldugunu biliyorum artık ve mutluyum isteyen söylesin isteyen kıskansın sussun artık ohh :))

nugget iyi değil diye biliyorum ama başka alternatif yoktu sanırım. afiyet olsun canım :)

sorunu var gibi duruyor ama gerçek mi o psikolojiyle mi diyor bilemedim

Eltin daha takilsin kendi kendine avunsun

kız aynıyım eltimin beni gördüğü kilodayım ay bilmiyorum yengem kapıyı açar açmaz gözleri parladı zayıflamıssın dedi :) belli oldugunu biliyorum artık ve mutluyum isteyen söylesin isteyen kıskansın sussun artık ohh :))

ehehhe üsttekini kopyalamışsın bi de beni farkeden olsa o kadar çabalıyorum tık yokmuş giibi sanki bi de reglim geliyor hobaaaaa

Kızlar çok kötüyüm ya, kızım çıldırdı baskasinin evinde eve zor attk kendimizi elim ayagim titredi stresten,

Canim benim ki dr dışarda çıldırıyor. Çok hırçın davranıyir. Evdr öğle değil. Kafayı yiyeceğim bu konuda . Çözüm de bulanadım.

Yeni nickime geçtm kızlar yeni yeni kendime geliyorum, bu bayram aşırı yorucu geçti benim için

Benim için de yorucuydi kıxlar. İnşallah yarın artık evdeyim. Gelecek hid3crk te yok. Tüm gün yatacağım.

Canım rabbim acil ßifalar verdin. Ama ćok güzel gelişmeler var. Sevindim.

ballikayfe 7 kg fark edilir ben 6 verdim fark edildi

Kız 7 kg ćok fatk edilir.

Maalesef yoktu canım. Regl oldum ve ağrım var normalde hiç ağrı olmazdı ve aşırı erken oldum ondan sanırım. Yemekte de kolaya kaçtım

Günaydın fıstıklar.
Ptesi ilk işim siyah perde almak olacak. Oğlum 5te uyandı. Ardından kızım. (( migren başladı şimdiden. Zaten gece oğlum 2 kızım 1 kere uyandı. Eşim derseniz oksur tiksir horla derken uyutmadi. Ya ben ne zaman kesintisiz uyku uyuyacağım. 4 saate bile razıyım. 6saatten fazla uyuyamam zaten normalde. Sabah sabah sinirlerim bozuldu 1 saat ağladım. Bugün de doğumgünüm (((
Alıntı yapamadım ama çocukların çoğu dışarda kudurur maalesef.benimkilerde öyle. Kızım yani. Izleyici çok olduğunda şov yapmak zevkli olur diye okumuştum bi kitapta.o yuzdenmis bu huysuzluklar. Kriz gelmeden müdahale ederseniz hafif geçiyor. Yine de rezil olmamak elde değil. Ama bütün aileler böyle maalesef.herkes anlıyor birbirini.merak etmeyin.
Menüler börekli baklavali... inşallah bi hafta sonuncu olmayız. Gerçi herkes aynı olacaktır büyük ihtimal.

günaydın kızlar

görümceme gidicez öğlen. benim için sarma sarmış güyaa eşime öyle demiş. şimdi yemesem olmaz napcam ben??

kahvaltı yapmayayım
akşamı da yapmayayım diyom ooff bilmiyom yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…