- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.781
Bugünün geneli yediklerime dikkat ettim ama bir tane cıs yedim küçük bi kase sütlaç neredeyse ağlayacaktim yerken, güzel olduğu için mi tabi ki hayır. Benim annem her bayram sütlaç yapar her gelen misafir annemin sütlacından yemek ister,gurbette bayram çok zor
Kızlar bayram boyunca menüler yazılmiyor mu? Ben takip edemedim takımı. Bişey mi kaçırdım ?
Canım senin annen hep dediğim dedik maalesefnasıl destek olayım bilmiyorum ki konuşturmadı bile beni dinlemiyor ne dediğimi az kaldı bak o borudan da kurtulmuşsun falan dedim ama dinlemedi hiç inatla yiyor kendini
Inş cumaya daha cok gider canımBen geldim ufak bir piknik daha yaptık öğleden sonra cumaya gore _400 ptesiye gore -100g iki gundur ancak 100g gitmişyarın sıfır kaçamakla inşallah tartıda güzel olur cumaya
Sagol canimkizlar ne güzel kilolar vermissiniz maşallah
Valla kötü olmuş kuzuyoldayım sabahtan beri dışardayım annemler dayımlar gezdim durdum eve geçiom şimdi. menüm fiyaskogeçmişe bakıp geleyim
Afiyet olsun aysem ben begendim menunu ama aksam bisiler yeseydin keşkeSikiciligin tavan yaptığı 3.günü bitirdim...
08.30 kahvaltı
3 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalık
1 tk reçel
Cay
13 öğle
2 yk güveç
2 yk kavurma
2 yk yoğurt çorbası
Büyük bi kase salata
16 ara
1 şeftali
1 kupa çay
Aksam yemedim.iştahım yok. Acikirsam ayran içerim.
Su 2 lt olmadı
Spor yok
Inş yakın zamanda gidip görürsün aileni canımBugünün geneli yediklerime dikkat ettim ama bir tane cıs yedim küçük bi kase sütlaç neredeyse ağlayacaktim yerken, güzel olduğu için mi tabi ki hayır. Benim annem her bayram sütlaç yapar her gelen misafir annemin sütlacından yemek ister,gurbette bayram çok zor
Yazılıyor canımKızlar bayram boyunca menüler yazılmiyor mu? Ben takip edemedim takımı. Bişey mi kaçırdım ?
orasi oyle busem. Ama 3 ayda 11 kilo az gibi1.80 miii maşallahhh ama boy devede de var üzülmekız bizde çıtır olcaz 11 kg verdin az mı al bakim 11 kg market poşeti gün boyu gez anlarsın başarını daha da veriyoruz taş gibi olcaz kaçarı yokkk
onlar değişmiyorsa en iyisi boşvermek zatenn
çok geçmiş olsun canım ya ne bu böyle Allah yardımcın olsun.
menülerde bayram menüsü ne denirki :)
çok doğru demişsin :)
bende utanıyorum valla battı bugun
nereye kii
tamam tatlımm
süperr :))
ne güzel yaa :)
ablam otelde seçenek yoktusonra da eve aksam geldim dışarda carem yoktu misafirlikte
yarın benim günüm detoks yada saf protein günü yapcam
yazık olmus cidden yaa tühh
hadi bakalımmm güzell :)
merhabaa kendini tanıt canım
çocuklar yapıyor arada böyle geçmiş olsun canım
geçmiş olsun tekrar. evde olman menüne de yansımıs :)
canım düne kadar annen konusamıyordu cok seviniyorum bu haberlerine hiç dert etme canı skılıyor sadece bu günler de geçer yakında
çok güzel bir paylaşım olmus. o kadar erken kalkamam da eşim 7 de kalkıyor bazen 6.30 da kalkıyor. onunla kalkmayı deneyeyim
naptın kızz benden betersin. benim metabolik saatim fix 9 alarmsız kalkıyorum
en azından artı değilsin
afiyet olsun su biraz artsın. sporda zaten ayakların sargıda. güzel menü
vuhuuu patlatmissin busemm yarın telafi etmenüm
sabah 11.30 anneme gittik
çeyrek simit
az domates
az salatalık
1 zeytin
1 kare dilim patatesli börek
1 çatal beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri
14.30
yarım kase sütlaç
5 tatlı kaşığı sade kesme dondurma
17.00 dayımlardaydık
1 küçük dilim su böreği
yarım baklava
3 çatak kremalı fırında patates
1 fırında mantar üzerinde ince erimiş kaşarlı
3 yaprak sarma
2 lt su
spor yok
sabah tartıldığımda +500 dümtatilde dikkat etmekle verememişim. bugünde üzerine bu menü hiç olmadı. yarın detoks yapıcam. eksi çıkmam şazım 1 haftanın heba olmasına katlanamam
Ah ah iste fark canım. Sana dedim kiskanmistir eltin söylememiştir diyeKIZLAAARRR BOMBEYE GELİİİN
dayımlara gittik öğleden sonra yengem kapıyı açtığı gibiii kıız sen zayıfladın mııı dediii aayy nasıl sevindimm evet yenge belli mi dedim belli olmaz mıı dedi ayy çok mutluyum çook :))
sorunu var gibi duruyor ama gerçek mi o psikolojiyle mi diyor bilemedimHasta psikolojisi zor bişey. Allah sabır versin size.hastane ile ilgili bi sorunu yoktur dimi?
Eltin daha takilsin kendi kendine avunsunKIZLAAARRR BOMBEYE GELİİİN
dayımlara gittik öğleden sonra yengem kapıyı açtığı gibiii kıız sen zayıfladın mııı dediii aayy nasıl sevindimm evet yenge belli mi dedim belli olmaz mıı dedi ayy çok mutluyum çook :))
Canım senin annen hep dediğim dedik maalesefsen genede yanında ol
Inş cumaya daha cok gider canım
Sagol canim
Valla kötü olmuş kuzu
Afiyet olsun aysem ben begendim menunu ama aksam bisiler yeseydin keşke
Inş yakın zamanda gidip görürsün aileni canım
Yazılıyor canım
orasi oyle busem. Ama 3 ayda 11 kilo az gibikeske ilk zamanlardaki gibi gitse kilolar
vuhuuu patlatmissin busemm yarın telafi et
Ah ah iste fark canım. Sana dedim kiskanmistir eltin söylememiştir diye
Menum
Sabah 11
Bir dilim tb ekmeği
Bir tatlı kaşığı kahvaltilik sos cevizli
Bir bardak süt
Öğle 15
3 nugget
Büyük kase salata
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Salata
Su 2 yi gecti
Spor bugün evi temizledim maalesef yok"
sorunu var gibi duruyor ama gerçek mi o psikolojiyle mi diyor bilemedim
Eltin daha takilsin kendi kendine avunsun
ehehhe üsttekini kopyalamışsınkız ne azıı az değil daha çok verebilirdin ama 11 kg iyi bencedaha devam canım yolun yarısını geçtin
yarın telafi edicem kesinliklee menümü
kız aynıyım eltimin beni gördüğü kilodayım ay bilmiyorum yengem kapıyı açar açmaz gözleri parladı zayıflamıssın dedi :) belli oldugunu biliyorum artık ve mutluyum isteyen söylesin isteyen kıskansın sussun artık ohh :))
nugget iyi değil diye biliyorum ama başka alternatif yoktu sanırım. afiyet olsun canım :)
kız aynıyım eltimin beni gördüğü kilodayım ay bilmiyorum yengem kapıyı açar açmaz gözleri parladı zayıflamıssın dedi :) belli oldugunu biliyorum artık ve mutluyum isteyen söylesin isteyen kıskansın sussun artık ohh :))
ehehhe üsttekini kopyalamışsınbi de beni farkeden olsa o kadar çabalıyorum tık yokmuş giibi sanki bi de reglim geliyor hobaaaaa
Kimse bişey demedi şimdiye kadar bilemedim bende bazen fark var gibi hissediyorum bazende tersiniballikayfe 7 kg fark edilir ben 6 verdim fark edildi
Kimse bişey demedi şimdiye kadar bilemedim bende bazen fark var gibi hissediyorum bazende tersini
dur ben bir kaç kişiye şöyle bir sorayım ağzını arayayım daha doğrusuyok canım kesin fark eder ben de zor anlıyorum kendimi aynaya bakınca ama yengem direkt farketti
dur ben bir kaç kişiye şöyle bir sorayım ağzını arayayım daha doğrusu
giydiklerim bol oluyor geneldeetin gevşekse bir de bol şeyler giyiyorsan anlamıyorlardır yoksa fark edilir bence canım
Kızlar çok kötüyüm ya, kızım çıldırdı baskasinin evinde eve zor attk kendimizi elim ayagim titredi stresten,
Yeni nickime geçtm kızlar yeni yeni kendime geliyorum, bu bayram aşırı yorucu geçti benim için
Bir depresyonik halimle daha sizlerleyom tecrübeli hayatın vurgununu yemiş ablalarima arkadaşlarıma geldim hemen annemin solunum cihazıni çıkarmışlar ama oksijen e bağlı sesi çıkmıyor ama çok şikayet ediyor çıkarın beni burdan başka hastaneye götürün falan diye içimi parçaladı 1-2 gün bile kabul etmiyor deli gibi derdini sesini duyurmaya çalışıyor kapıya kadar öyle ağır geldi ki bu çaresizlik berbat durumdayım anlatamıyorum halimi
ballikayfe 7 kg fark edilir ben 6 verdim fark edildi
Maalesef yoktu canım. Regl oldum ve ağrım varkız ne azıı az değil daha çok verebilirdin ama 11 kg iyi bencedaha devam canım yolun yarısını geçtin
yarın telafi edicem kesinliklee menümü
nugget iyi değil diye biliyorum ama başka alternatif yoktu sanırım. afiyet olsun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?