- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.801
Canim benim ki dr dışarda çıldırıyor. Çok hırçın davranıyir. Evdr öğle değil. Kafayı yiyeceğim bu konuda . Çözüm de bulanadım.
Benim için de yorucuydi kıxlar. İnşallah yarın artık evdeyim. Gelecek hid3crk te yok. Tüm gün yatacağım.
Canım rabbim acil ßifalar verdin. Ama ćok güzel gelişmeler var. Sevindim.
Kız 7 kg ćok fatk edilir.
Maalesef yoktu canım. Regl oldum ve ağrım varnormalde hiç ağrı olmazdı ve aşırı erken oldum ondan sanırım. Yemekte de kolaya kaçtım
Günaydın fıstıklar.
Ptesi ilk işim siyah perde almak olacak. Oğlum 5te uyandı. Ardından kızım.(( migren başladı şimdiden. Zaten gece oğlum 2 kızım 1 kere uyandı. Eşim derseniz oksur tiksir horla derken uyutmadi. Ya ben ne zaman kesintisiz uyku uyuyacağım. 4 saate bile razıyım. 6saatten fazla uyuyamam zaten normalde. Sabah sabah sinirlerim bozuldu 1 saat ağladım. Bugün de doğumgünüm (((
Alıntı yapamadım ama çocukların çoğu dışarda kudurur maalesef.benimkilerde öyle. Kızım yani. Izleyici çok olduğunda şov yapmak zevkli olur diye okumuştum bi kitapta.o yuzdenmis bu huysuzluklar. Kriz gelmeden müdahale ederseniz hafif geçiyor. Yine de rezil olmamak elde değil. Ama bütün aileler böyle maalesef.herkes anlıyor birbirini.merak etmeyin.
Menüler börekli baklavali... inşallah bi hafta sonuncu olmayız. Gerçi herkes aynı olacaktır büyük ihtimal.
günaydın kızlar
görümceme gidicez öğlen. benim için sarma sarmış güyaa eşime öyle demiş. şimdi yemesem olmaz napcam ben??
kahvaltı yapmayayım
akşamı da yapmayayım diyom ooff bilmiyom yaa
1 tane orta boy sarma 14 kaloriymiş
Merhaba adım Selin 38 yasındayım.Bır oglum var 1.50 boyundayım ve tam 89.4 kıloyum.Yıllardır debelenıyorum ama ıstıkrarım yok.Belkı dedım destek oluruz boyle bırbırımıze...Bugun yaptıgım kahvaltının resmını ekledım.50 gr ekmek ve 1 adet yumurta ,5 zeytın yedim...
Bu bir saka demımenüm
sabah 11.30 anneme gittik
çeyrek simit
az domates
az salatalık
1 zeytin
1 kare dilim patatesli börek
1 çatal beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri
14.30
yarım kase sütlaç
5 tatlı kaşığı sade kesme dondurma
17.00 dayımlardaydık
1 küçük dilim su böreği
yarım baklava
3 çatak kremalı fırında patates
1 fırında mantar üzerinde ince erimiş kaşarlı
3 yaprak sarma
2 lt su
spor yok
sabah tartıldığımda +500 dümtatilde dikkat etmekle verememişim. bugünde üzerine bu menü hiç olmadı. yarın detoks yapıcam. eksi çıkmam şazım 1 haftanın heba olmasına katlanamam
Gurbet derken nerdesın kıBugünün geneli yediklerime dikkat ettim ama bir tane cıs yedim küçük bi kase sütlaç neredeyse ağlayacaktim yerken, güzel olduğu için mi tabi ki hayır. Benim annem her bayram sütlaç yapar her gelen misafir annemin sütlacından yemek ister,gurbette bayram çok zor
Utanıp yazamıyolar cıcımKızlar bayram boyunca menüler yazılmiyor mu? Ben takip edemedim takımı. Bişey mi kaçırdım ?
O sebeple zayıfladım deyip saldın yanıKIZLAAARRR BOMBEYE GELİİİN
dayımlara gittik öğleden sonra yengem kapıyı açtığı gibiii kıız sen zayıfladın mııı dediii aayy nasıl sevindimm evet yenge belli mi dedim belli olmaz mıı dedi ayy çok mutluyum çook :))
O sebeple zayıfladım deyip saldın yanıKIZLAAARRR BOMBEYE GELİİİN
dayımlara gittik öğleden sonra yengem kapıyı açtığı gibiii kıız sen zayıfladın mııı dediii aayy nasıl sevindimm evet yenge belli mi dedim belli olmaz mıı dedi ayy çok mutluyum çook :))
Hilal'im balım az yemisınde güzel yememısın askıtomMenum
Sabah 11
Bir dilim tb ekmeği
Bir tatlı kaşığı kahvaltilik sos cevizli
Bir bardak süt
Öğle 15
3 nugget
Büyük kase salata
Akşam 19
Bir kase yoğurt
Salata
Su 2 yi gecti
Spor bugün evi temizledim maalesef yok"
Bız iyi olabılırdıkGünaydın fıstıklar.
Ptesi ilk işim siyah perde almak olacak. Oğlum 5te uyandı. Ardından kızım.(( migren başladı şimdiden. Zaten gece oğlum 2 kızım 1 kere uyandı. Eşim derseniz oksur tiksir horla derken uyutmadi. Ya ben ne zaman kesintisiz uyku uyuyacağım. 4 saate bile razıyım. 6saatten fazla uyuyamam zaten normalde. Sabah sabah sinirlerim bozuldu 1 saat ağladım. Bugün de doğumgünüm (((
Alıntı yapamadım ama çocukların çoğu dışarda kudurur maalesef.benimkilerde öyle. Kızım yani. Izleyici çok olduğunda şov yapmak zevkli olur diye okumuştum bi kitapta.o yuzdenmis bu huysuzluklar. Kriz gelmeden müdahale ederseniz hafif geçiyor. Yine de rezil olmamak elde değil. Ama bütün aileler böyle maalesef.herkes anlıyor birbirini.merak etmeyin.
Menüler börekli baklavali... inşallah bi hafta sonuncu olmayız. Gerçi herkes aynı olacaktır büyük ihtimal.
Cumaya benle ne yapacaksın onu merak edıyom bendegünaydın kızlar
görümceme gidicez öğlen. benim için sarma sarmış güyaa eşime öyle demiş. şimdi yemesem olmaz napcam ben??
kahvaltı yapmayayım
Güzel baslamıssınMerhaba adım Selin 38 yasındayım.Bır oglum var 1.50 boyundayım ve tam 89.4 kıloyum.Yıllardır debelenıyorum ama ıstıkrarım yok.Belkı dedım destek oluruz boyle bırbırımıze...Bugun yaptıgım kahvaltının resmını ekledım.50 gr ekmek ve 1 adet yumurta ,5 zeytın yedim...
Günaydın canım. Maalesef haklısın çocukla bi yere gidilmiyorGünaydın fıstıklar.
ya kahvaltiyi fazla kacirmisim sadece tadına bakayım degünaydın kızlar
kahvaltı yapmayayım
Sağol canım ınş bugün geçer kabizliginbncedee nerdeyse 10 resmen :)
ayy gecmiş olsun. +900 çıktım sabah ve 3 gündür wc yok. karnım şişti ağrıyo
Bir iki tane tadına bakarsın busem1 tane orta boy sarma 14 kaloriymiş
Afiyet olsun canım tüm gün yediklerini aksam yazacaksin canımMerhaba adım Selin 38 yasındayım.Bır oglum var 1.50 boyundayım ve tam 89.4 kıloyum.Yıllardır debelenıyorum ama ıstıkrarım yok.Belkı dedım destek oluruz boyle bırbırımıze...Bugun yaptıgım kahvaltının resmını ekledım.50 gr ekmek ve 1 adet yumurta ,5 zeytın yedim...
Günaydın canımGünaydînlar fıstıklarrrr
abla yemekle ugrasamadim valla yaHilal'im balım az yemisınde güzel yememısın askıtom
tamam ablaGünaydınnnnnn
Su tartı bır gelsede sizi kebdınıze getırse
Cumayı beklıyorum bılesınız
Cemkirtmeyın benı 2 günü ıyı degerlendırın
Afiyet olsun ablacimMenüüüüü
100 gr ekmekle 2 dılım
Mozzeralla tomateslı tost
Öğle
Tonbalıklı salata
Elma
Aksam
Kavurmalı salata
1 avuç himbeere
Geldim abla :)Huuu halamı yoksunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?