- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.861
Ayy TÜtÜ Almışsın Ablaa Çok Seviyorum Bebeklere Çok yakisiyor yaaKızlar fotoğraf cekımı ıcın konseptte elbısese hazır
Salı günü cekim var
Elifte benzer bırsey gıyecek
Resimlerden de atarım
Cok şükür bu streste bıttı
Allah kolaylik versin elifimKizlar başım çok kalabalık hastane bana 5 dakkika halama gelen herkes buraya ugruyor biri gidiyor biri geliyor yap yedi kaldır topla supur sil derken pert im. Yemeği bile arada birseyler atarak gecistiriyorum. Baya yoğun geçti bu bayram.
Ne dediki canımyaaKızlar moralim çok bozuldu
Can ciğer ablam herkesin içinde rezil etti benihala inanmıyorum
Geleni yoksa baya hazırlanmıştır canımhoşgeldin. ben buse 27 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. 6 kg verdim 2 ayda şimdilik..
peyniri de yemişsindir umarım. çünkü az olur yani yemezsen.
yazıcam şimdi menümü bakalım düşüncen ne olcak
keşke şaka olsaydı
abla bayram boyu tek rezil menüm bu oldu valla. tatilde bile kendimi tuttum
yarın cuma abla 2 gün kalmadı ki
himbere ne bilmiyorum. afiyet olsun abla. su spor yazmamışsın ama
diyemedim canım kız geceden bana yapmış geleni yok başka
2 tanecik olmadı malesef yedim yaniii
ay çok tatlı yaaaaaa bayıldımmm :)
ayy kolay gelsin işin zor ciddençok geçmiş olsun tekrardan..
noldu ya??
ablaaam hoşgeldiinnnnnn
Afiyet olsun busem ne deyim bilemedimmenüm
öğle 13.00
8 orta boy sarma
6 yk soğanlı baharatlı patates salatası
2,5 lt su
spor yok
Kaçamak yapmazsin sen elifim afiyet olsunKizlqr valla bir menüm yok arada et attım ağzıma arada peynir tehlikeli birsey yok ama :)))
Şeker olsa bile begendim ecem afiyet olsunkızlar ben geldim sonunda. sonunda çıktım gezdim istediğim kadar gezemedim iki parasız arkadaş oluncaama iyiydi yine de asmalımescit istiklal falan dolandık bayağı yürüdüm şu meşhur burger dan da sağ salim çıktım renk renk akide şekerleri aldım ama tabi bugün sadece bir tane yedim arkadaşım çok anlatıyordu bugün dükkanı görünce girdik Allaaahım o görüntü çok iyiydi ama neyse ki pahalı da olduğundan sadece renkli şekerlerle çıktık menümü yazayım
11,30 1 yumurta, peynir, domates
15,00 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
17,30 Akdeniz salatası, bir hamburgerin KÖFTESİ, ayran
18,00 1 tarçınlı akide şekeri
21,00 1,5 bardak süt
su içemedim şimdi başlıyorum yarım litredeyim hedef en az 1,5
spor süresini bilmiyorum ama rahat 2-3 saat yürüdük koca bir yokuş çıktıkbir de regl zamanım geldiğinden birazdan 50 yan hareketi, 20 squat, 50 mekik yapıcam
dün ki menümde iyiydi ama çok az görünüyordu ama bugün toparladım çok şükür
ehhehe o çikelatlar lokumlar gözüme gözüme baktı amma ben sadece şeker yedim bi deee geçen seferki gibi arkadaşım kocaman mayonezli falan menü bitirdi karşımdaŞeker olsa bile begendim ecem afiyet olsunohh gezmissin ne guzel ben evdeydim 2 gündür gelen giden de yok
betus izinde canım merveninde int paketi bitmiş. Wi-fi yi daha baglamadilar herhalde gelirdi yoksa
Aferin kız sanaaa ben dayanamazdimehhehe o çikelatlar lokumlar gözüme gözüme baktı amma ben sadece şeker yedim bi deee geçen seferki gibi arkadaşım kocaman mayonezli falan menü bitirdi karşımdaama ben yine atlattım çok şükür
iyi kapatmışsın bugün canım sende afiyet olsunMenum
Sabah 11
Bir dilim tb
3 çatal peynir
1 domates
1 salatalık
Öğle 14
Bir kase yoğurt
Akşam 19
Bir kase ezogelin çorbası
Bol salata
Su 3 litre yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
benimde içim gitti ama geri adım atmamak için yemedim hemde yetti gayri kaçamaklarım canımabetus izinde canım merveninde int paketi bitmiş. Wi-fi yi daha baglamadilar herhalde gelirdi yoksa
Aferin kız sanaaa ben dayanamazdim
Teşekkürler bombeeeemablaaam hoşgeldiinnnnnn
Aman ne yapayım güzelim bayram iş güç işteGonyalı napiyon
Kız gelip ne yapayım sanki diyetmi yapıyom hele burda saldım çayıra mevlam kayıra durumlarıOyuyuu mefkus sultan hosgeldın
Nıye çabuk gıttın ama
Inşallah bi silkilenip gelirim tatlımMefkurem Ablaaaa hoşgeldin :) gerçi gelip gitmişsin ama olsun bekleniyorsun buralarda
Gelirsende ramazan bayramında gel abla kurban bayramı aşırı yorucu oluyoTeşekkürler bombeeeem
Aman ne yapayım güzelim bayram iş güç işte
Evesigün Çocuklar gitti bidaha kv de temizlik yapıp annemgildeyim şimdi
Bidaha Kesinlikle ne bayramda gelirim nede 10 günden fazla burda kalırım
Valla ne dinlendim nede deşarj oldum
Kız gelip ne yapayım sanki diyetmi yapıyom hele burda saldım çayıra mevlam kayıra durumları
Ayrıca hiç hafif siklet falan değilim cnm
Çoook aldım
Inşallah bi silkilenip gelirim tatlım
Bikaç sene öncede ramazan bayraöında gelmiştik cnm Bizim burda akrabalar çokGelirsende ramazan bayramında gel abla kurban bayramı aşırı yorucu oluyo
Kizlar başım çok kalabalık hastane bana 5 dakkika halama gelen herkes buraya ugruyor biri gidiyor biri geliyor yap yedi kaldır topla supur sil derken pert im. Yemeği bile arada birseyler atarak gecistiriyorum. Baya yoğun geçti bu bayram.
Kızlar moralim çok bozuldu
Can ciğer ablam herkesin içinde rezil etti benihala inanmıyorum
menüm
öğle 13.00
8 orta boy sarma
6 yk soğanlı baharatlı patates salatası
2,5 lt su
spor yok
Bırde liste dıyon
Ilkbahara bomba gıbı gırmenı senden cok ışıtıyorum inan canım
kızlar ben geldim sonunda. sonunda çıktım gezdim istediğim kadar gezemedim iki parasız arkadaş oluncaama iyiydi yine de asmalımescit istiklal falan dolandık bayağı yürüdüm şu meşhur burger dan da sağ salim çıktım renk renk akide şekerleri aldım ama tabi bugün sadece bir tane yedim arkadaşım çok anlatıyordu bugün dükkanı görünce girdik Allaaahım o görüntü çok iyiydi ama neyse ki pahalı da olduğundan sadece renkli şekerlerle çıktık menümü yazayım
11,30 1 yumurta, peynir, domates
15,00 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
17,30 Akdeniz salatası, bir hamburgerin KÖFTESİ, ayran
18,00 1 tarçınlı akide şekeri
21,00 1,5 bardak süt
su içemedim şimdi başlıyorum yarım litredeyim hedef en az 1,5
spor süresini bilmiyorum ama rahat 2-3 saat yürüdük koca bir yokuş çıktıkbir de regl zamanım geldiğinden birazdan 50 yan hareketi, 20 squat, 50 mekik yapıcam
dün ki menümde iyiydi ama çok az görünüyordu ama bugün toparladım çok şükür
Menum
Sabah 11
Bir dilim tb
3 çatal peynir
1 domates
1 salatalık
Öğle 14
Bir kase yoğurt
Akşam 19
Bir kase ezogelin çorbası
Bol salata
Su 3 litre yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Teşekkürler bombeeeem
Aman ne yapayım güzelim bayram iş güç işte
Evesigün Çocuklar gitti bidaha kv de temizlik yapıp annemgildeyim şimdi
Bidaha Kesinlikle ne bayramda gelirim nede 10 günden fazla burda kalırım
Valla ne dinlendim nede deşarj oldum
Kız gelip ne yapayım sanki diyetmi yapıyom hele burda saldım çayıra mevlam kayıra durumları
Ayrıca hiç hafif siklet falan değilim cnm
Çoook aldım
Inşallah bi silkilenip gelirim tatlım
Zaten can sıkıntısıntısından tek yaptığım yemek tatlımM3fkurem şimdi orada istediģin gibi ye. Gelince topaelarsın. Hep beraber bombeee olaca
ayyy heyecanlandııııım sen böyle diyinceZaten can sıkıntısıntısından tek yaptığım yemek tatlım
Işi sıkı tutarsak bahara değil yılbaşına baya bi adama benzeriz
Valla benim yılbaşı hedefim baya yüksek inşallah olurayyy heyecanlandııııım sen böyle diyincehemen yılbaşı öncesi hedef belirlemeliyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?