- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.901
Güzelim bence ablan biraz kilo verdi diye havalara girmiş
Tabiki yaptığı doğru değil
Ayrıca senden zayıf olsa ne yazar
Bence içinde senden hep kilolu olduğu için kompleks yapmış
Sen hiç canını sıkma aksine bu seni hırslandırsın
Senin kilo verdiğini biliyormu
Bilmiyorsa hiç söyleme çaktırma
En güzel cevapı incecik olup verirsin
Bence kendine görede bişeyler yap
Mercimek salatası, tavuk salatası vs. Gibi
Mefkurem abla senin kvdemi hortladi tatili temizlik ve işle geçirmek çok can sıkıcı oluyor tecrübe ile sabit dinlendirmek şöyle dursun birde yorgunlukları dönmek
@berilceee kaptanim çok haklisin bu hafta çok kötüydüfalakaya yatır bizi
buseb kız kıza bakalım kimleri cekistirceksiniz 4 kadın ve dedikodusu olmaz
Bugün alıntı yapmadım kusura bakmayın arkadaşlar
evlendim evleneli ilk dusugumde sonra kilo almaya başladım bi ara verdim hamilelikler geri aldım bitmeyen bir diyet serüveni oldu son iki yılim burdan ve diyetten bahsetmedim kimseye hep aynı hikaye buda yenimi çıktı derler şimdi internetten zayıflatır mi vsGüzelim bence ablan biraz kilo verdi diye havalara girmiş
Tabiki yaptığı doğru değil
Ayrıca senden zayıf olsa ne yazar
Bence içinde senden hep kilolu olduğu için kompleks yapmış
Sen hiç canını sıkma aksine bu seni hırslandırsın
Senin kilo verdiğini biliyormu
Bilmiyorsa hiç söyleme çaktırma
En güzel cevapı incecik olup verirsin
ilk başta sinirden hem ağladım hem yedim itiraf ediyorumNorth River canım ablan ne dediğini bilmeden konuşmuş. sen harika gidiyorsun. o seninle resmen s.dik yarışına girmiş tam tabiri bu. bu da yılların onda yarattığı kompleksten kaynaklı şuan önplana çıkmak onore edilmek istiyor. bunu yaparkende bilinçsizce seni uluorta harcamış. üzülme sen hepinizn başına geliyor böyle şeyler. azimle kilonu ver kimsenin ağzına laf verme bu seni gaza getirsin canım.
Öyle abla gorunce oturulur mu olmuyorYok güzelim hortalamak değilde
Görüyosun iş var, yaşlı Kadın mecbur yapıyosun
Aslında ilk 10 kiloyu 2 haftada almıştım
hadi başlayım diye diye devamı geldi
Sadece başlıyamamak korkutuyor beni
Eski iradem azmim sabrım yok
resmen aynı yorumu yapmışızboşuna sevmiyom işte seni beeen
tavuk salatası yapayım abla. ondan çokca yerim mayonezsizi az yaparım zaten. oohh mis..
canım kv çekiştireyim desem görümcem gelen kişi. görümcem kv çekiştirmek istese onunda görümceleri yanındadedikodu falan olmaz bence ortam çok tırt
Aklın yolu bir güzelikmen aynı yorumu yapmışızboşuna sevmiyom işte seni beeen
Bundan iyisi can sağlığıtavuk salatası yapayım abla. ondan çokca yerim mayonezsizi az yaparım zaten. oohh
Alemsin kızzzcanım kv çekiştireyim desem görümcem gelen kişi. görümcem kv çekiştirmek istese onunda görümceleri yanındadedikodu falan olmaz bence ortam çok tır
evlendim evleneli ilk dusugumde sonra kilo almaya başladım bi ara verdim hamilelikler geri aldım bitmeyen bir diyet serüveni oldu son iki yılim burdan ve diyetten bahsetmedim kimseye hep aynı hikaye buda yenimi çıktı derler şimdi internetten zayıflatır mi vs
ilk başta sinirden hem ağladım hem yedim itiraf ediyorum
Ama şimdi dank etti en erken anlamlarla onbeş tatilde gorusuruz ve ben o zaman gerçekten bahar olacağım
canım bence de ablanda kilo kompleksi var yaslariniz yakinmi ? Genelde yaşları yakın olan kardeslerde kiyaslama daha çok olurKızlar kısaca ablamdan bahsetmiştim 20 kusur baya kilo verdi ama göbek ve kollarında sarkma var dahada vermesi gereken 20kgsu var
Bugün eskiden bir foto geçti elimize evde dayimlarda ve başka misafirler var annemlerdeyiz
Eşim zaman çok acımasız yaslanmisiz dedi
Ablamda yok yok zaman sadece bahara acimamis kimse değişmemiş bahar yaşlanmış kilo almış ben kilo vermiş genclesmisim dedi
Tartismadim bi suru misafir var güldüm geçtim ama ısrarla fotoğrafi herkese gosterdi
Misafirler gidince abla dedim pikniktede göbek olcuyodun bende kot sende eşofman vardı senle ben birmiyiz dedim niye benimle boy olcuyosun ben sana o kadar kilolu yıllar gecirdin milletin içinde hiç bozdum mu aksine destek olmadım mi hep teşfik etmedim mi
Yok neymiş onun göbeği benden azmis o benim kilomu gelince daha fit olurmuş vs vs
Dedim ablan acimazsa kimse acimaz buda bana ders olsun
Ama çok kırıldım ben zaten farkındayım kilom cok ama inanın abartılacak kadar değilim çünkü yıllardır spor yapıyorum sıkı bir vücudum var ve göbeğimde sezeryan maduru
Onun kadar maddi imkanım yok ayda 500tl verip giremem diyetisyeni her anını takip ediyor her lokmasini soruyor ama kendi imkanimla 83lerden indim 72ye ben
Kız daha şimdiden yemeyi düşünüyorsunyarın görümcem ve görümcemin görümceleri bana gelecekbörek patates salatası ve bitane de tatlı yapıcam. bir de çöfte alıcam. 4 genç gacı olucaz. ev sahibiyim yemesem olmaz ama çok az yiycem. ben sizden önce de yedim diyerek minicik minicik yerim. sonra da başka bir şey yemem günün geri kalanı.
kız olurmu öyle şey yaaUff cok uzun olmuş başınızı agrittim
Ablamm üzülme ama verirsin sen yaa azimli kadınsınHep diyoruzya sağlıklı beslenmeyi hayata geçirmek diye
Işte bunu yapmayınca hooooop geri geliyor hepsi
Bende nasıl olduğunu anlamadım hiç bi kıyafetim olmuyor kendim den nefret ediyorum
Kizz korkutma zaten gıdım gıdım gidiyor
evet canım aramızda 1.5 yaş varcanım bence de ablanda kilo kompleksi var yaslariniz yakinmi ? Genelde yaşları yakın olan kardeslerde kiyaslama daha çok olur
Kız daha şimdiden yemeyi düşünüyorsunbaşka şeylerde yap yanına
kız olurmu öyle şey yaa
Ablamm üzülme ama verirsin sen yaa azimli kadınsın
herkesin ucu birbirine degiyor
Aklın yolu bir güzelik
Bundan iyisi can sağlığı
Heralde bu haftaki menülerden sonra kimse cuma kaçamağı haketmedi
Alemsin kızzz
Görümcen zayıfmı, aranız nasıl
Bahsetmemekle iyi yapmışın cnmevlendim evleneli ilk dusugumde sonra kilo almaya başladım bi ara verdim hamilelikler geri aldım bitmeyen bir diyet serüveni oldu son iki yılim burdan ve diyetten bahsetmedim kimseye hep aynı hikaye buda yenimi çıktı derler şimdi internetten zayıflatır mi vs
ilk başta sinirden hem ağladım hem yedim itiraf ediyorum
Ama şimdi dank etti en erken anlamlarla onbeş tatilde gorusuruz ve ben o zaman gerçekten bahar olacağım
Ben kilo almayı çok güzel beceriyom2 haftada mııııııııııııııı nasıııııııııııııııııııı??? ne yedin abla kıtlıktan çıkmış gibi saldırdın mı şaşırdım valla haftada 5 kg nasıl alınır yaaa? aman gözünü seveyim orda boğazını tutmaya başla ablaaaaaaaaa
Benimde 4 buçuk ayim kaldıValla benim yılbaşı hedefim baya yüksek inşallah olur
Söyliyimde hem şok olun hemde yüzüme tükürün cnm hakettim çünkü
Emek Emek verdiğim 45 kilonun 20 sini geri aldım daha burdada hiç tartılmadım ne kadar daha üstüne geldi bilmiyorum
Kardeş kıskançlığına maruz kalmışsın canım boşver olur böyleKızlar kısaca ablamdan bahsetmiştim 20 kusur baya kilo verdi ama göbek ve kollarında sarkma var dahada vermesi gereken 20kgsu var
Bugün eskiden bir foto geçti elimize evde dayimlarda ve başka misafirler var annemlerdeyiz
Eşim zaman çok acımasız yaslanmisiz dedi
Ablamda yok yok zaman sadece bahara acimamis kimse değişmemiş bahar yaşlanmış kilo almış ben kilo vermiş genclesmisim dedi
Tartismadim bi suru misafir var güldüm geçtim ama ısrarla fotoğrafi herkese gosterdi
Misafirler gidince abla dedim pikniktede göbek olcuyodun bende kot sende eşofman vardı senle ben birmiyiz dedim niye benimle boy olcuyosun ben sana o kadar kilolu yıllar gecirdin milletin içinde hiç bozdum mu aksine destek olmadım mi hep teşfik etmedim mi
Yok neymiş onun göbeği benden azmis o benim kilomu gelince daha fit olurmuş vs vs
Dedim ablan acimazsa kimse acimaz buda bana ders olsun
Ama çok kırıldım ben zaten farkındayım kilom cok ama inanın abartılacak kadar değilim çünkü yıllardır spor yapıyorum sıkı bir vücudum var ve göbeğimde sezeryan maduru
Onun kadar maddi imkanım yok ayda 500tl verip giremem diyetisyeni her anını takip ediyor her lokmasini soruyor ama kendi imkanimla 83lerden indim 72ye ben
canım bence de ablanda kilo kompleksi var yaslariniz yakinmi ? Genelde yaşları yakın olan kardeslerde kiyaslama daha çok olur
Kız daha şimdiden yemeyi düşünüyorsunbaşka şeylerde yap yanına
kız olurmu öyle şey yaa
Ablamm üzülme ama verirsin sen yaa azimli kadınsın
buseb dedikodu olayına koptum ya bende yılbaşına kadar hedefe ulaşmayı hedefliyorum bakak görek bakalım neler olicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?