Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

resmen aynı yorumu yapmışız boşuna sevmiyom işte seni beeen

Bence kendine görede bişeyler yap
Mercimek salatası, tavuk salatası vs. Gibi

tavuk salatası yapayım abla. ondan çokca yerim mayonezsizi az yaparım zaten. oohh mis..

canım kv çekiştireyim desem görümcem gelen kişi. görümcem kv çekiştirmek istese onunda görümceleri yanında dedikodu falan olmaz bence ortam çok tırt

evlendim evleneli ilk dusugumde sonra kilo almaya başladım bi ara verdim hamilelikler geri aldım bitmeyen bir diyet serüveni oldu son iki yılim burdan ve diyetten bahsetmedim kimseye hep aynı hikaye buda yenimi çıktı derler şimdi internetten zayıflatır mi vs

ilk başta sinirden hem ağladım hem yedim itiraf ediyorum
Ama şimdi dank etti en erken anlamlarla onbeş tatilde gorusuruz ve ben o zaman gerçekten bahar olacağım

Aslında ilk 10 kiloyu 2 haftada almıştım
hadi başlayım diye diye devamı geldi

Sadece başlıyamamak korkutuyor beni
Eski iradem azmim sabrım yok

2 haftada mııııııııııııııı nasıııııııııııııııııııı??? ne yedin abla kıtlıktan çıkmış gibi saldırdın mı şaşırdım valla haftada 5 kg nasıl alınır yaaa? aman gözünü seveyim orda boğazını tutmaya başla ablaaaaaaaaa

herkesin ucu birbirine degiyor

men aynı yorumu yapmışız boşuna sevmiyom işte seni beeen
Aklın yolu bir güzelik

tavuk salatası yapayım abla. ondan çokca yerim mayonezsizi az yaparım zaten. oohh
Bundan iyisi can sağlığı

Heralde bu haftaki menülerden sonra kimse cuma kaçamağı haketmedi

canım kv çekiştireyim desem görümcem gelen kişi. görümcem kv çekiştirmek istese onunda görümceleri yanında dedikodu falan olmaz bence ortam çok tır
Alemsin kızzz
Görümcen zayıfmı, aranız nasıl

işte aynen böyle canım el mi yaman bey mi görsün herkesssssssssss

canım bence de ablanda kilo kompleksi var yaslariniz yakinmi ? Genelde yaşları yakın olan kardeslerde kiyaslama daha çok olur
Kız daha şimdiden yemeyi düşünüyorsun başka şeylerde yap yanına
Uff cok uzun olmuş başınızı agrittim
kız olurmu öyle şey yaa
Hep diyoruzya sağlıklı beslenmeyi hayata geçirmek diye
Işte bunu yapmayınca hooooop geri geliyor hepsi

Bende nasıl olduğunu anlamadım hiç bi kıyafetim olmuyor kendim den nefret ediyorum
Ablamm üzülme ama verirsin sen yaa azimli kadınsın
Kizz korkutma zaten gıdım gıdım gidiyor

evet canım aramızda 1.5 yaş var

herkesin ucu birbirine degiyor

evet rezalet

Aklın yolu bir güzelik

Bundan iyisi can sağlığı

Heralde bu haftaki menülerden sonra kimse cuma kaçamağı haketmedi

Alemsin kızzz
Görümcen zayıfmı, aranız nasıl

abla görümcem zayıf aynı zamanda kilo kompleksli açık açık da söylüyor komplekli olduğunu 34-36 beden. bugün ona gittim işte hiç demedi zayıflamışsın diye ama ondan önceki gün yengem kapıyı açar açmaz dedi. sen anla artık aramız iyi arada laf sokuyor sokmaya çalışıyor yapıştırıyorum cevabı onun dışında da malesef net bir insan değil lafları ağzında geveler bu da benim en sinir olduğum şey. ama napıcan işte seçemiyorsun elde olan bu.

Son düzenleme:
Bahsetmemekle iyi yapmışın cnm
Ayrıca çok fazla kilon yok
Bence yılbaşına kadar halledin er sin

Ben kilo almayı çok güzel beceriyom
En çokta akşam yemekten
Dedimya çok lanet bi bünyem var
Millet 1 gün fazla yese 200 gr alır ben 2 kilo

Kardeş kıskançlığına maruz kalmışsın canım boşver olur böyle

korkalım da daha yemeyelim vallaa

buseb dedikodu olayına koptum ya bende yılbaşına kadar hedefe ulaşmayı hedefliyorum bakak görek bakalım neler olicik

rahat ulaşırsın benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…