- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #163.881
Valla benim yılbaşı hedefim baya yüksek inşallah olur
Kizlqr valla bir menüm yok arada et attım ağzıma arada peynir tehlikeli birsey yok ama :)))
kızlar ben geldim sonunda. sonunda çıktım gezdim istediğim kadar gezemedim iki parasız arkadaş oluncaama iyiydi yine de asmalımescit istiklal falan dolandık bayağı yürüdüm şu meşhur burger dan da sağ salim çıktım renk renk akide şekerleri aldım ama tabi bugün sadece bir tane yedim arkadaşım çok anlatıyordu bugün dükkanı görünce girdik Allaaahım o görüntü çok iyiydi ama neyse ki pahalı da olduğundan sadece renkli şekerlerle çıktık menümü yazayım
11,30 1 yumurta, peynir, domates
15,00 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
17,30 Akdeniz salatası, bir hamburgerin KÖFTESİ, ayran
18,00 1 tarçınlı akide şekeri
21,00 1,5 bardak süt
su içemedim şimdi başlıyorum yarım litredeyim hedef en az 1,5
spor süresini bilmiyorum ama rahat 2-3 saat yürüdük koca bir yokuş çıktıkbir de regl zamanım geldiğinden birazdan 50 yan hareketi, 20 squat, 50 mekik yapıcam
dün ki menümde iyiydi ama çok az görünüyordu ama bugün toparladım çok şükür
kız bu nee yemiyeydinnn hiç
Ayy TÜtÜ Almışsın Ablaa Çok Seviyorum Bebeklere Çok yakisiyor yaa
Allah kolaylik versin elifim
Ne dediki canımyaa
Geleni yoksa baya hazırlanmıştır canım
Afiyet olsun busem ne deyim bilemedim
Kaçamak yapmazsin sen elifim afiyet olsun
Menum
Sabah 11
Bir dilim tb
3 çatal peynir
1 domates
1 salatalık
Öğle 14
Bir kase yoğurt
Akşam 19
Bir kase ezogelin çorbası
Bol salata
Su 3 litre yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
Teşekkürler bombeeeem
Aman ne yapayım güzelim bayram iş güç işte
Evesigün Çocuklar gitti bidaha kv de temizlik yapıp annemgildeyim şimdi
Bidaha Kesinlikle ne bayramda gelirim nede 10 günden fazla burda kalırım
Valla ne dinlendim nede deşarj oldum
Kız gelip ne yapayım sanki diyetmi yapıyom hele burda saldım çayıra mevlam kayıra durumları
Ayrıca hiç hafif siklet falan değilim cnm
Çoook aldım
Inşallah bi silkilenip gelirim tatlım
K9lay gelsin csnım. Halana da çok geçmiş olsun
Ne oldu canım. Anlat bakalım.
Buse çok az. Akşana yoğury yeseyfin en azındsn kuzum.
Inşallah hep beraber Berilim.
İlkbahar büyük hedef benim için.
Menü güzel canım. Afiyet olsun.
Hilal süper menü.
M3fkurem şimdi orada istediģin gibi ye. Gelince topaelarsın. Hep beraber bombeee olacaģız.
Söyliyimde hem şok olun hemde yüzüme tükürün cnm hakettim çünküçok merak ediyorum kaç kilo aldığını abla yaa artık söylesene yaa
Bu gü kü menüm
Sabah 9.30
1 haş yumurts
1 fomates
Salatslık
2 dilim ekmek
Öģlen 14.30
6 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
1 köfte
Ara saatini hatırlamıyorum
1 büyük şeftali
Akşam 20.00
1 parça haßlanmış et
1 kırmızı közlenmiş biber
Bol salata
Yarım filim ekmek.
2 litre su
Söyliyimde hem şok olun hemde yüzüme tükürün cnm hakettim çünkü
Emek Emek verdiğim 45 kilonun 20 sini geri aldım daha burdada hiç tartılmadım ne kadar daha üstüne geldi bilmiyorum
Sağol canımiyi kapatmışsın bugün canım sende afiyet olsun
aman kuzu kaçamak daha yapma valla ipin ucu kaçarsa toplayamazsinbenimde içim gitti ama geri adım atmamak için yemedim hemde yetti gayri kaçamaklarım canıma
ablam sen toparlarsin geri yaaCurukElma
Hilalim resimlerde gördüğün gibi güzel vermiştim cnm ama şu anda o halimin yerinde yeller esiyor
Sağol canımK9lay gelsin csnım. Halana da çok geçmiş olsun
Ne oldu canım. Anlat bakalım.
Buse çok az. Akşana yoğury yeseyfin en azındsn kuzum.
Inşallah hep beraber Berilim.
İlkbahar büyük hedef benim için.
Menü güzel canım. Afiyet olsun.
Hilal süper menü.
M3fkurem şimdi orada istediģin gibi ye. Gelince topaelarsın. Hep beraber bombeee olacaģız.
kız 2gb bitirdin hızın düştü dimiinternet öyle yavaşki alıntı bile yapamıyorum deminden beri
Ekmek biraz fazla gibi canım afiyet olsunBu gü kü menüm
Sabah 9.30
1 haş yumurts
1 fomates
Salatslık
2 dilim ekmek
Öģlen 14.30
6 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
1 köfte
Ara saatini hatırlamıyorum
1 büyük şeftali
Akşam 20.00
1 parça haßlanmış et
1 kırmızı közlenmiş biber
Bol salata
Yarım filim ekmek.
2 litre su
kız bende merak ediyorum tartilmadimda keşke 6 ları görsem ama zorrrafiyet olsun canım
afiyet olsun canım
hakettim canım
yarına sonucum ne olacak bakalım
afiyet olsun canım güzel gayet
çok merak ediyorum kaç kilo aldığını abla yaa artık söylesene yaa
valla yiyemiyom psikolojik çöktüm artı olduğumu bildiğimden
Bende kuzummbugün herkes toparlamış gibi. afiyet olsun kızlar. yarınki sonuçlarımızı çok merak ediyorum
Ablam nasıl aldinki ya çok uzuldumSöyliyimde hem şok olun hemde yüzüme tükürün cnm hakettim çünkü
Emek Emek verdiğim 45 kilonun 20 sini geri aldım daha burdada hiç tartılmadım ne kadar daha üstüne geldi bilmiyorum
Benim çok hızlı Alan bi bünyem var tatlımolsun abla canın sağ olsun. verirsin sen. ne kadar zamanda aldın +20 kiloyu hızlı mı aldın??
Hep diyoruzya sağlıklı beslenmeyi hayata geçirmek diyeblam nasıl aldinki ya çok uzuldumdikkat edersen kilolar yerleşmeden kisa surede verirsin bence
Güzelim bence ablan biraz kilo verdi diye havalara girmişKızlar kısaca ablamdan bahsetmiştim 20 kusur baya kilo verdi ama göbek ve kollarında sarkma var dahada vermesi gereken 20kgsu var
Bugün eskiden bir foto geçti elimize evde dayimlarda ve başka misafirler var annemlerdeyiz
Eşim zaman çok acımasız yaslanmisiz dedi
Ablamda yok yok zaman sadece bahara acimamis kimse değişmemiş bahar yaşlanmış kilo almış ben kilo vermiş genclesmisim dedi
Tartismadim bi suru misafir var güldüm geçtim ama ısrarla fotoğrafi herkese gosterdi
Misafirler gidince abla dedim pikniktede göbek olcuyodun bende kot sende eşofman vardı senle ben birmiyiz dedim niye benimle boy olcuyosun ben sana o kadar kilolu yıllar gecirdin milletin içinde hiç bozdum mu aksine destek olmadım mi hep teşfik etmedim mi
Yok neymiş onun göbeği benden azmis o benim kilomu gelince daha fit olurmuş vs vs
Dedim ablan acimazsa kimse acimaz buda bana ders olsun
Ama çok kırıldım ben zaten farkındayım kilom cok ama inanın abartılacak kadar değilim çünkü yıllardır spor yapıyorum sıkı bir vücudum var ve göbeğimde sezeryan maduru
Onun kadar maddi imkanım yok ayda 500tl verip giremem diyetisyeni her anını takip ediyor her lokmasini soruyor ama kendi imkanimla 83lerden indim 72ye ben
Bence kendine görede bişeyler yapyarın görümcem ve görümcemin görümceleri bana gelecekbörek patates salatası ve bitane de tatlı yapıcam. bir de çöfte alıcam. 4 genç gacı olucaz. ev sahibiyim yemesem olmaz ama çok az yiycem. ben sizden önce de yedim diyerek minicik minicik yerim. sonra da başka bir şey yemem günün geri kalanı.
Aslında ilk 10 kiloyu 2 haftada almıştım
Yok güzelim hortalamak değildeMefkurem abla senin kvdemi hortladi tatili temizlik ve işle geçirmek çok can sıkıcı oluyor tecrübe ile sabit dinlendirmek şöyle dursun birde yorgunlukları dönmek
berilceee kaptanim çok haklisin bu hafta çok kötüydü falakaya yatır bizi
buseb kız kıza bakalım kimleri cekistirceksiniz 4 kadın ve dedikodusu olmaz
Bugün alıntı yapmadım kusura bakmayın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?