Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlqr valla bir menüm yok arada et attım ağzıma arada peynir tehlikeli birsey yok ama :)))

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım

kız bu nee yemiyeydinnn hiç

hakettim canım

yarına sonucum ne olacak bakalım

Menum
Sabah 11
Bir dilim tb
3 çatal peynir
1 domates
1 salatalık
Öğle 14
Bir kase yoğurt
Akşam 19
Bir kase ezogelin çorbası
Bol salata
Su 3 litre yi gecti
Spor bir saat yürüyüş

afiyet olsun canım güzel gayet

çok merak ediyorum kaç kilo aldığını abla yaa artık söylesene yaa

valla yiyemiyom psikolojik çöktüm artı olduğumu bildiğimden

çok merak ediyorum kaç kilo aldığını abla yaa artık söylesene yaa
Söyliyimde hem şok olun hemde yüzüme tükürün cnm hakettim çünkü
Emek Emek verdiğim 45 kilonun 20 sini geri aldım daha burdada hiç tartılmadım ne kadar daha üstüne geldi bilmiyorum

afiyet olsun canım güzel menü

Emek Emek verdiğim 45 kilonun 20 sini geri aldım daha burdada hiç tartılmadım ne kadar daha üstüne geldi bilmiyorum

olsun abla canın sağ olsun. verirsin sen. ne kadar zamanda aldın +20 kiloyu hızlı mı aldın??

iyi kapatmışsın bugün canım sende afiyet olsun
Sağol canım
benimde içim gitti ama geri adım atmamak için yemedim hemde yetti gayri kaçamaklarım canıma
aman kuzu kaçamak daha yapma valla ipin ucu kaçarsa toplayamazsin
CurukElma
Hilalim resimlerde gördüğün gibi güzel vermiştim cnm ama şu anda o halimin yerinde yeller esiyor
ablam sen toparlarsin geri yaa
Sağol canım
internet öyle yavaşki alıntı bile yapamıyorum deminden beri
kız 2gb bitirdin hızın düştü dimi
Ekmek biraz fazla gibi canım afiyet olsun
kız bende merak ediyorum tartilmadimda keşke 6 ları görsem ama zorrr
bugün herkes toparlamış gibi. afiyet olsun kızlar. yarınki sonuçlarımızı çok merak ediyorum
Bende kuzumm
Ablam nasıl aldinki ya çok uzuldum dikkat edersen kilolar yerleşmeden kisa surede verirsin bence

Kızlar kısaca ablamdan bahsetmiştim 20 kusur baya kilo verdi ama göbek ve kollarında sarkma var dahada vermesi gereken 20kgsu var
Bugün eskiden bir foto geçti elimize evde dayimlarda ve başka misafirler var annemlerdeyiz
Eşim zaman çok acımasız yaslanmisiz dedi
Ablamda yok yok zaman sadece bahara acimamis kimse değişmemiş bahar yaşlanmış kilo almış ben kilo vermiş genclesmisim dedi
Tartismadim bi suru misafir var güldüm geçtim ama ısrarla fotoğrafi herkese gosterdi
Misafirler gidince abla dedim pikniktede göbek olcuyodun bende kot sende eşofman vardı senle ben birmiyiz dedim niye benimle boy olcuyosun ben sana o kadar kilolu yıllar gecirdin milletin içinde hiç bozdum mu aksine destek olmadım mi hep teşfik etmedim mi
Yok neymiş onun göbeği benden azmis o benim kilomu gelince daha fit olurmuş vs vs
Dedim ablan acimazsa kimse acimaz buda bana ders olsun
Ama çok kırıldım ben zaten farkındayım kilom cok ama inanın abartılacak kadar değilim çünkü yıllardır spor yapıyorum sıkı bir vücudum var ve göbeğimde sezeryan maduru
Onun kadar maddi imkanım yok ayda 500tl verip giremem diyetisyeni her anını takip ediyor her lokmasini soruyor ama kendi imkanimla 83lerden indim 72ye ben

yarın görümcem ve görümcemin görümceleri bana gelecek börek patates salatası ve bitane de tatlı yapıcam. bir de çöfte alıcam. 4 genç gacı olucaz. ev sahibiyim yemesem olmaz ama çok az yiycem. ben sizden önce de yedim diyerek minicik minicik yerim. sonra da başka bir şey yemem günün geri kalanı.

yarın görümcem ve görümcemin görümceleri bana gelecek börek patates salatası ve bitane de tatlı yapıcam. bir de çöfte alıcam. 4 genç gacı olucaz. ev sahibiyim yemesem olmaz ama çok az yiycem. ben sizden önce de yedim diyerek minicik minicik yerim. sonra da başka bir şey yemem günün geri kalanı.

blam nasıl aldinki ya çok uzuldum dikkat edersen kilolar yerleşmeden kisa surede verirsin bence
Hep diyoruzya sağlıklı beslenmeyi hayata geçirmek diye
Işte bunu yapmayınca hooooop geri geliyor hepsi

Bende nasıl olduğunu anlamadım hiç bi kıyafetim olmuyor kendim den nefret ediyorum

CurukElma kuzu evin netinde ssorun var telden bağlanmıyorum şuan. bakalım yarın görücez tartıda anyayı konyayı

Mefkurem abla 3,5 kg almışsın ayda ortalama bu da çok aşırı değil aslında. yine verirsin abla nasılsa hiç gözünde büyümesinç gözünde büyüynce işler zorlaşıyor.

Güzelim bence ablan biraz kilo verdi diye havalara girmiş
Tabiki yaptığı doğru değil
Ayrıca senden zayıf olsa ne yazar
Bence içinde senden hep kilolu olduğu için kompleks yapmış
Sen hiç canını sıkma aksine bu seni hırslandırsın
Senin kilo verdiğini biliyormu
Bilmiyorsa hiç söyleme çaktırma
En güzel cevapı incecik olup verirsin

Bence kendine görede bişeyler yap
Mercimek salatası, tavuk salatası vs. Gibi

Mefkurem abla senin kvdemi hortladi tatili temizlik ve işle geçirmek çok can sıkıcı oluyor tecrübe ile sabit dinlendirmek şöyle dursun birde yorgunlukları dönmek
berilceee kaptanim çok haklisin bu hafta çok kötüydü falakaya yatır bizi
buseb kız kıza bakalım kimleri cekistirceksiniz 4 kadın ve dedikodusu olmaz
Bugün alıntı yapmadım kusura bakmayın arkadaşlar

North River canım ablan ne dediğini bilmeden konuşmuş. sen harika gidiyorsun. o seninle resmen s.dik yarışına girmiş tam tabiri bu. bu da yılların onda yarattığı kompleksten kaynaklı şuan önplana çıkmak onore edilmek istiyor. bunu yaparkende bilinçsizce seni uluorta harcamış. üzülme sen hepinizn başına geliyor böyle şeyler. azimle kilonu ver kimsenin ağzına laf verme bu seni gaza getirsin canım.

Aslında ilk 10 kiloyu 2 haftada almıştım
hadi başlayım diye diye devamı geldi

Sadece başlıyamamak korkutuyor beni
Eski iradem azmim sabrım yok

Yok güzelim hortalamak değilde
Görüyosun iş var, yaşlı Kadın mecbur yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…