Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım senin böyle 170 benim 154 sen bacak boyundan kurtarıyor benim 4.5dan sonra koşma moduna gecmem gerekiyor

Pilini çıkarıp tak belki oynamıştır canım ben şimdi attım kendimi koşu bandı na oğlum uyanana kadar yurusem kardir

yok canım bende bilmeden bisimi dedim diye merak ettim. Kirildinmi filan diye

3 4 günlük detokslardan bakayım en iyisi ya belki bi ise yarar

Yok hilalım. Hiç bir sorun yok inan kuzum. 3 - 4 günlük detoks bsna da lazım. Ben de araştırayım.

Sen birsz dinlen mefkurem. Dönunce acısını çıkartırsın.

canım senin böyle 170 benim 154 sen bacak boyundan kurtarıyor benim 4.5dan sonra koşma moduna gecmem gerekiyor

Kız güldürdün beni sabahleyin.

Günaydın kızlar

Günaydın herkese

Günaydınlarrrr kızçeler.

Yürüyüşten geldim kızlar hala uyuyo musunuz? Bu arada tartım fayansa çarptı çalışmıyor oy oy

Pilini çıkarıp tak belki oynamıştır canım ben şimdi attım kendimi koşu bandı na oğlum uyanana kadar yurusem kardir

Ne kadar hamaratsınız sabah sabsh.

Günaydın kızlar

Günaydın herkese
Günaydın Kızlar
Yürüyüşten geldim kızlar hala uyuyo musunuz? Bu arada tartım fayansa çarptı çalışmıyor oy oy

Helal Size Kızlar Ben Hala Uyanmaya Çalışıyorum
Tamam canimm
Sen niye detoks yapacaksinki duraklamami var sendede canım

Bu sabaj erken kalkti oglum erken yattı ama ben giyinip makinaya çıkıyorum tam 30dk sonra uyanıyor fiks
Günaydın kızlar
Umarım iyisiniz
Migrenim tuttu gözüm agrıyor midem kötü bombok bır durumdayım
Delı bır yağmur var soguk
Offff negatıfım bugun
Abla igne yada ilacın yok mu geçmiş olsun böyle havalarda iyice artiyor
Benimki cimri ya gider dijital olmayan,en eski tartilardan alır gelir
himm cimrimi enişte benimkide çok savurgan ortası yok mu acep bunlarin

Günaydın Kızlar

Helal Size Kızlar Ben Hala Uyanmaya Çalışıyorum

Tamam canimm
Sen niye detoks yapacaksinki duraklamami var sendede canım

Hilalim 86 kg da çakılı kaldım. Zaten 89 başladım. Şöğle bir 84 kg ları görüp gaza gelnek için detoks mu yapsam diyorum. Hatta yarın pirinç lapası yapsam da pazartesi okulun ilk günü göbek inmiş bir şekilde mi gitsem diye düşünüyorum.

Benimki cimri ya gider dijital olmayan,en eski tartilardan alır gelir

Sen kendin git sl bir tane orta halli bir şey.

Kız 30 dk iyi yine. Günü kuryarmış oluyorsun

Poni sinbonun digital var bende 7 yıldır kaya gibi maşallah deyim :)

Dediğin gibi çok iyi bir şeye gerek yok. Benimki de sinbo mu king mi ne. Ćok uyguna almıştım. 7 yıldır işimi görüyor.

Günaydın kızlar
Umarım iyisiniz
Migrenim tuttu gözüm agrıyor midem kötü bombok bır durumdayım
Delı bır yağmur var soguk
Offff negatıfım bugun
geçmiş olsun ablacim
Belki duraklama değildir canım bayramdan dolayı verememissindir belki. Bide meton bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…