- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.061
canım senin böyle 170 benim 154 sen bacak boyundan kurtarıyor benim 4.5dan sonra koşma moduna gecmem gerekiyorBen koşmuyorum zsten 6 da yürüyorum. Bir kaç kerede sordum eltime öncedinde de kaynanam oturuyordu ona da sormußtum hiç s3s gelmiyor diyordu. Bilmiyorum ben ćok da hızlı basmam yere. Kızım 25 kg ama ćok hızlı basıyor yere. Eltim büyük kızımın gece su içmeye kaltığını anlıyorum diyor.
Buse çok ds kullanılmıuor canım. İnan ćocuk yokken dışarıdz rahatla bu ihtiyacını giderebilirsin. Benim evim de 2+1 sma iki ćocuk var. Mutfakta duruyor bant. Dır 2 yıl sonra kendi evime geçeceğim orads bodrumum olacak oraya koyarım diye düşünüyorum. O yüzden bekletiyorum.
Benim ki de cimri değil ama iş yapmayı sevmez. Ne alırsam alayım ne parasını sorar ne de nereden aldın der.
Ćocukla dışarıda zor oluyor. Sma çocuk yoksa sorun olmaz bence kış da olsa. Ama ben batı tarafta kış olmuyor ki çok. Daha karlı geçen bölgeletde zor tabi dışarıda yürümek.
Süperrr.
Hilalcim inan gözden kaćırmıßımdır. Kedinlikle bir art niyetim yok. Gerçekten kırdıysam seni farketmeden de olsa hakkını helal et. Cidden hiç bir art niyet yok canım. Ćok üzüldüm.
İyi güldürdün benicanım senin böyle 170 benim 154 sen bacak boyundan kurtarıyor benim 4.5dan sonra koşma moduna gecmem gerekiyor
Günaydın herkeseGünaydın kızlar
Kız denedim o Türk usulünü çalışmadıPilini çıkarıp tak belki oynamıştır canım ben şimdi attım kendimi koşu bandı na oğlum uyanana kadar yurusem kardir
O zaman sarılıp opusun bi vedalasin esinede şöyle tartı alsın sanaKız denedim o Türk usulünü çalışmadı
yok canım bende bilmeden bisimi dedim diye merak ettim. Kirildinmi filan diye
3 4 günlük detokslardan bakayım en iyisi yabelki bi ise yarar
Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim
Ama şu izin döneminde pek yorum olarak paylaşımcı olamıcam inşallah eve gidince telafi ederim. Kusura bakmayın
@seng ecem Bencede annen senin üzülmeni istemediği için gelmeni istememiştir tatlım
CurukElma hilalcim normalde çok az Yediğin için ufak bi kaçamak bile kilo vermeni engeller
Son zamanlardada heralde kaçamaklar vardı
Az değil sağlıklı düzenli beslen
Sporuna dikkat etmedim Eğer düzenli yapıyorsan süreyi artırabilirsin
Hepimize söylüyorum
Artık gerçekten kaçamaklara bi son verelim zararlı Karbonlardan kurtulalım
Bende ne zamandır aç uyuyacam bugün
canım senin böyle 170 benim 154 sen bacak boyundan kurtarıyor benim 4.5dan sonra koşma moduna gecmem gerekiyor
Günaydın kızlar
Günaydın herkese
Yürüyüşten geldim kızlar hala uyuyo musunuz? Bu arada tartım fayansa çarptı çalışmıyor oy oy
Pilini çıkarıp tak belki oynamıştır canım ben şimdi attım kendimi koşu bandı na oğlum uyanana kadar yurusem kardir
Günaydın kızlar
Günaydın KızlarGünaydın herkese
Yürüyüşten geldim kızlar hala uyuyo musunuz? Bu arada tartım fayansa çarptı çalışmıyor oy oy
Helal Size Kızlar Ben Hala Uyanmaya ÇalışıyorumPilini çıkarıp tak belki oynamıştır canım ben şimdi attım kendimi koşu bandı na oğlum uyanana kadar yurusem kardir
Tamam canimmYok hilalım. Hiç bir sorun yok inan kuzum. 3 - 4 günlük detoks bsna da lazım. Ben de araştırayım.
Sen birsz dinlen mefkurem. Dönunce acısını çıkartırsın.
Kız güldürdün beni sabahleyin.
Günaydınlarrrr kızçeler.
Ne kadar hamaratsınız sabah sabsh.
Benimki cimri ya gider dijital olmayan,en eski tartilardan alır gelirO zaman sarılıp opusun bi vedalasin esinede şöyle tartı alsın sanabütün pis işleri ben kocaya yaptırırım
Geldimi üst üste gelir zaten geçmiş olsunGünaydın kızlar
Umarım iyisiniz
Migrenim tuttu gözüm agrıyor midem kötü bombok bır durumdayım
Delı bır yağmur var soguk
Offff negatıfım bugun
Bu sabaj erken kalkti oglum erken yattı ama ben giyinip makinaya çıkıyorum tam 30dk sonra uyanıyor fiksYok hilalım. Hiç bir sorun yok inan kuzum. 3 - 4 günlük detoks bsna da lazım. Ben de araştırayım.
Sen birsz dinlen mefkurem. Dönunce acısını çıkartırsın.
Kız güldürdün beni sabahleyin.
Günaydınlarrrr kızçeler.
Ne kadar hamaratsınız sabah sabsh.
Abla igne yada ilacın yok mu geçmiş olsun böyle havalarda iyice artiyorGünaydın kızlar
Umarım iyisiniz
Offff negatıfım bugun
himm cimrimi enişte benimkide çok savurgan ortası yok mu acep bunlarinBenimki cimri ya gider dijital olmayan,en eski tartilardan alır gelir
Günaydın kızlar
Umarım iyisiniz
Offff negatıfım bugun
Günaydın Kızlar
Helal Size Kızlar Ben Hala Uyanmaya Çalışıyorum
Tamam canimm
Sen niye detoks yapacaksinki duraklamami var sendede canım
Benimki cimri ya gider dijital olmayan,en eski tartilardan alır gelir
Bu sabaj erken kalkti oglum erken yattı ama ben giyinip makinaya çıkıyorum tam 30dk sonra uyanıyor fiks
Abla igne yada ilacın yok mu geçmiş olsun böyle havalarda iyice artiyor
himm cimrimi enişte benimkide çok savurgan ortası yok mu acep bunlarin
Poni sinbonun digital var bende 7 yıldır kaya gibi maşallah deyim :)
geçmiş olsun ablacimGünaydın kızlar
Umarım iyisiniz
Offff negatıfım bugun
Belki duraklama değildir canım bayramdan dolayı verememissindir belki. Bide meton bozulmasınHilalim 86 kg da çakılı kaldım. Zaten 89 başladım. Şöğle bir 84 kg ları görüp gaza gelnek için detoks mu yapsam diyorum. Hatta yarın pirinç lapası yapsam da pazartesi okulun ilk günü göbek inmiş bir şekilde mi gitsem diye düşünüyorum.
Sen kendin git sl bir tane orta halli bir şey.
Kız 30 dk iyi yine. Günü kuryarmış oluyorsun
Dediğin gibi çok iyi bir şeye gerek yok. Benimki de sinbo mu king mi ne. Ćok uyguna almıştım. 7 yıldır işimi görüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?