Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoşgeldinnn :) ben ece 9. takımdaydım ama takım değişikliğim oldu tabi buradan da kopmadım kopmam kopamam
3.takımda ilk zamanlarımda 8,9aya kadar diyim hatta iyi bi takımdık eskilerle hala görüşürüz bi arkadaşım evimi bile şereflendirdi lakin o bacılarım gidince takımdan yenilerimizde pek aktif olmayanca yapamadım 9. takım dada aynı dostlukları kuracağıma inanıyorum

abla gelmiş uç kg az mi
5 mi benimki 2800dogdu 4.ayinda 6 kgydu o 6 kg ile baya gezdi şuan 20aylik olacak 9 kg abla kilodan ziyade boy daha önemli gelişimde
Kız deme bırde ona takmayım şuan 44 cm tosbısım
Gunundemı doğdu 2800 le
Ay ne bıleyım bu çocuk benı panık atak ettı

Bol paylaşımla daha adapte olursun bebısım

aynen canım şekere doydum gibi gibii

Tünaydın kızlar ancak geldim oğlum çok huysuz babaya çok duskun evde görmeyince aradı durdu semineri perşembe bitiyor
Sizden haberler ne
Sanki ben geldiğim de daha kalabalık tık kaçaklar var

KumraL_KrakeR var ama netinde sorun var onda. gelemiyo. fatma nında bası kalabalıkmış baska hatırlamıyom :)

google dan bi bak istersen if diyetine. menü yok sadece yeme saatlerine dikkat ediyosun :)

ne diyetim Allh şifa versin canım

(( ben evlendim evleneli böyle bi hayatın içindeyim.sürekli aksiyon sürekli gerilim

Vuuuu güzel karar. :)

canım niye böyle peki? evinde dua okut bi şey yap bence

ben tanıttım sıra sende ozaman

ben buse 27 yasındayım 1 yıllık evliyim. zayıflayınca bebiş düşünüyoz nasipse :)

O sıraya dizilenlere guvenebilecek miyim çok merak ediyorum ama tabi en azından yontulurlar

Mesaj alındı

sevince güveniyor insan. Allah kıymet bilene düşürsün canım

aynen canım ben de şaşırdım kilo vermeme :)

Tlf kapanacak. Şarj olsun gelcem kızlar. Öptüm. ...

tamam kuzum

ooo süper bence planların. hedefine bu kez ulasırsın inş. araban da hayırlı olsun canım. kazasız belasız kullan öğren inş.

kizlar tartiya son iki gün bugün aksamı ve yarını dikkatli gecirirsek inşallah güzel sonuç olarak döner bize

aynen canım inş 1. oluruz

çok sevindim minişeee
ohh kocişe de kavuşuyosun maşallah

aynen hilalim devamı gelcek inş. abur cuburu kestim bugun.

abla Allah yardımcın olsun. sağlıkla büyüsün inş. kendini cok yıpratmamaya calış

Menum
Sabah 10:30
2 dilim tb ekmeği kk peynirden tost
Bir domates
Bir bardak süt
Öğle 15
Bir kase mantar çorbası
Bir kase yoğurt
Akşam 18
Büyük bir kase peynirli salata
Su 2 yi gecti
Spor 45 dk yürüyüş

hilalim menü gayet güzel afiyet olsun. uzun zamandır gördüğüm en sağlıklı menün. tebrikler.

Çok güzel canım
bombee buse begene begene geliyor

aynenn bombeee

maşallah sende ne güzel kilo vermişsin hilaciğim

Gunundemı doğdu 2800 le
Çok iyi abla bak o bir aya kadar 4300olmazsa bende birşey bilmiyorum boyuda 47cm olacak aha buraya yazdim
37haftalik abla suyum boşaldı ağrı sancı yoktu açılmadan mecbur sezeryanla aldılar bekleyemedik

Sağlıkla buyusunde benı bosver busemmmm
Menü nerde bakıyımda gıdecem kız

Çok iyi abla bak o bir aya kadar 4300olmazsa bende birşey bilmiyorum boyuda 47cm olacak aha buraya yazdim
37haftalik abla suyum boşaldı ağrı sancı yoktu açılmadan mecbur sezeryanla aldılar bekleyemedik
Kız ağzını seveyım
Boş attığın ellerını rabbım doldursun
Bır görsem o gunlerını
Sanada gecmısler olsun gülüm
Biliyorum sızıde gerıyom ama aklım hep sıplarda ıste

Kuzular ben havaalanına gıdıyom yarın sabahta hastanedeyım yıne öğlene görüşürüz gelemezsem

iyi yolculuklar ablam

tabiki kurarız dilekcim hepimiz burda bir aile gibiyiz şükü. bende @erdemhilal le yakın oturuyorum görüştük biz :) daha da görüşücez inş :)

Menüm
Menemen
2 yumlu

Öğlen
1 kase çorba salata

Aksam
Yarım bıber dolması
Az cacık 4-5 kasık
2 kaşık bamya yemegı
Bu mınnak porsıyonlar elıfın artıkları

Su 3 Lt olur
Spor
Leslie 3 mile

abla minnaklarda sorun yok. menü güzel bence :)

Gunundemı doğdu 2800 le

abla benim eltim vaktinde doğurdu cocuk 2.750 ile doğdu bence kilosu iyi nefesin :)

menüm

14.30
1 orta türk kahvesi
1 kare içi naneli bitter çiki

15.00
1 kase tarhana çorbası
3 badem

18.00
1 kase tarhana çorbası
az yeşilsalata çok az z. yağlı limonlu

3 lt su
45 dk yürüyüş

Kız ağzını seveyım
Boş attığın ellerını rabbım doldursun
Bır görsem o gunlerını
Sanada gecmısler olsun gülüm
Biliyorum sızıde gerıyom ama aklım hep sıplarda ıste
mesajlardan anladığım kadarıyla yeni bebişim iz var Rabbim size bağışlasın.. Kilosunu çok takmayım benim Arkadaşım ikizleri yalan olmasın 2,250 doğmuşlar dı ufacıklardo şimdi 8yaşlarında gayette normal kiloları hatta kız tosun bile oldu diyebilirim, canı içinde olsun bi kaç aya toplar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…