- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.461
3.takımda ilk zamanlarımda 8,9aya kadar diyim hatta iyi bi takımdık eskilerle hala görüşürüz bi arkadaşım evimi bile şereflendirdi lakin o bacılarım gidince takımdan yenilerimizde pek aktif olmayanca yapamadımhoşgeldinnn :) ben ece 9. takımdaydım ama takım değişikliğim oldu tabi buradan da kopmadım kopmam kopamam
Allah kavustursunKuzular ben havaalanına gıdıyom yarın sabahta hastanedeyım yıne öğlene görüşürüz gelemezsem
Kız deme bırde ona takmayım şuan 44 cm tosbısımabla gelmiş uç kg az mi
5 mi benimki 2800dogdu 4.ayinda 6 kgydu o 6 kg ile baya gezdi şuan 20aylik olacak 9 kg abla kilodan ziyade boy daha önemli gelişimde
bu menunun dışında bigun olmuş galiba abla baksana gMenüm
Menemen
2 yumlu
Öğlen
1 kase çorba salata
Aksam
Yarım bıber dolması
Az cacık 4-5 kasık
2 kaşık bamya yemegı
Bu mınnak porsıyonlar elıfın artıkları
Su 3 Lt olur
Spor
Leslie 3 mile
Bol paylaşımla daha adapte olursun bebısım3.takımda ilk zamanlarımda 8,9aya kadar diyim hatta iyi bi takımdık eskilerle hala görüşürüz bi arkadaşım evimi bile şereflendirdi lakin o bacılarım gidince takımdan yenilerimizde pek aktif olmayanca yapamadım9. takım dada aynı dostlukları kuracağıma inanıyorum
canım şifa allahtan çok ilerledi diyorsun ben şahsen sifaciys inanmıyorum derdi verende alanda belliyken senin benim gibi kul sadece dua ile vasıta olur taşla filan ilk defa duydum
Agirdan sat kendini öyle her makina şıp diye cevap verme saydırma filan yapma sıradan biri gidibi davran
iyi yolculuklar ablacim evini ozlemissindir
İnşallah canım
Hayır olsun canım aysecim
waowwww diyorum - olmama sevindim motiven artar ama sanırım iki aylık yoksunluğu bu hafta giderdin
Tünaydın kızlar ancak geldim oğlum çok huysuzbabaya çok duskun evde görmeyince aradı durdu semineri perşembe bitiyor
Sizden haberler ne
Sanki ben geldiğim de daha kalabalık tık kaçaklar var
sevindim ama bir daha kaçırma bence kuzum zaten menünde abur cubur dan başka birşey yoktu sağlıksız yani can can. İf diyeti be olaki yanlış yazıyosun sanıyordum kız.
Ne bilim şifaci diyorlar ottan falan bişeyler yapanlar varya onlara falan.
Evet canım çok ilerledi diyor dr lar. Bayramda Babamın eskiden yanında çalışan biri aradi hal hatır derken babam kardeşim rahatsız dedi onunda 4 yasinda oğlu kansermis 1.5 ayı var demişler kutahyada ki bu bitkisel ilaç yapan adamın ilaçlariyla 3 yıldır yasiyormus çocuk, bizde bu bi işaretmi Allah tarafından denemekten ne çıkar dedik cumaya randevu aldık. Çıkmadık candan umut kesilmez. Brezilya'da ki de adamın lakabı tanrının eli john taşlarla meditasyon la tedavi ediyormuş Hristiyan bi adam ama orası imkansız artık Hristiyan falan napalım deneyelim dedi halamin oğlu ama olmadı.
hşbulduk naneli kekiğimyalan olmasın 3 yıldır kk deyım muzun olamadım hiç iki kere hedefe yaklaştım izne çıkmamla aldım 79la genelde başlıyorum diyete´, 80 olmuyorum ama büyük başarı:))iki kere 67 66 indim hedefim 62 aslında bazen yorulunca 65 sonlandırıyım dedım ama onu bile göremedim 32 yaşındayım 168 boyunda lokum gibi bi bayanım:)13 yıllık evliyim oglum 11 kızım 6 yaşnda eşimle birlikte marketimiz var onu işletiyoruz çok şükür kendi yağımızda kavruluyoruz
(( ben evlendim evleneli böyle bi hayatın içindeyim.sürekli aksiyon sürekli gerilim
Vuuuu güzel karar. :)
ben tanıttım sıra sende ozaman
O sıraya dizilenlere guvenebilecek miyim çok merak ediyorum ama tabi en azından yontulurlar
Mesaj alındı
Aleykum selam dilek kardes.hoşgeldin.. ben ayşe. Inşallah mezun olman bizim takıma nasip olur :)
Bende problemmi biter.
O nasıl oldu? Benim kh günü yaptığım dogumgunumden sonra eksi çıkmam gibi bişey olmuş sende de:)
Aaa ah kitaplar kitaplar. Ben su an küçük mucizeler dükkanına donus okuyorum şu an. Listemde epey kitap var okunacak
Tlf kapanacak. Şarj olsun gelcem kızlar. Öptüm. ...
planımı programımı söyliyim şuan 76 kıloyum ılk hedefım ekımın ortalarına 70 gormek 1 ayda rahat 6,7 kılo verırım yerllesmeden dıye dusunuyorum 62 kıloda hedefıme ulasmıs olacam ınsallak busefer sıkı tutup 1 ocaga sonlandıracam inşallah.guzel bır kahvaltı genelde yulaf ezmesı sutle gecıstırılen bır ögle yemegı aksamada salata yogurt yemek şeklinde aralardada meyve kahveyle kararlı bır sekılde diyetimi sürdürmeyi düşünüyorum.spor olarakta kosubandım var 40 ,45 dakıka haftada 4,5 gun yurursem bana dırenecek yağ kılo olması mumkunmuşu sıra duzenımız oturmadı dah kız bıre başladım bır tarafdanda iş olunca sporu haftya başlarım inşallah
kesınlıkle canım isteyince Rabbimin izniyle başaramıycagımız bısey yok.bu sıra kendımı ıspatlamam gereken bı konu daha var araba surmek Rabbım nasıp ettı 2aylık bi arabam var ehlıyetı 13 yıldır kımlık nıyetıne kullnıyodum eşiminde ehiyeti yok hevesı yok almadı yanı arabayı kullanmak zorundayım çok uzun zamandır istıyodum şuan araba benı suruyo :)parklarda kavşaklarda çok heycanlanıyorum bazen stresten başım ağrıyo ama kafaya koydum çok iyi bi şöför olucam hiçbir negatif yorum yolumdan alıkoyamaz helede bu erkeklerın sadece arabayı ıyı kullanmayı kendılerıne özgü zannetmelerının inadına bu işi kıvıracam
kizlar tartiya son iki gün bugün aksamı ve yarını dikkatli gecirirsek inşallah güzel sonuç olarak döner bize
Kızlar selam
Bugun ugrayamadım
Yemek yaptım
Hastaneye gıttık nefesle şükür 20 gr almısta ben rashatladım 3020 olduk bu arada rabbıme şükür olsun
Aksama babamız geliyor havaalanına gıdecez sıpacıklarla ıste
Bızden bu kadar
Aman aman onunla olacağına olmasın ecem. Huylu huyundan vazgeçmez
hoşgeldin dilekcim bende hilal 24 yaşındayım 3 aydır burdayım 3 yaşında oglusum var 11 kilo verdim
hayırlı yolculuklar ablamm
Tartı öncesi iyi olur elifim kh fazlaydı bu ara senin
Aysem noldu niye uyumadin kuzum
iyi gitmiş canım ama sonradan donmesin geri
Hadi bakalım busem eksiler gelir bundan sonra ins. Ama fazla abur cubur yeme genede
Aynen canım bu ara düşüş var bizde
Kolay gelsin canım
baya güzel vermissin canım ınş bu son olur burdan mezun ederiz seni
Inş uygulayabilirsin canım güzel bu plan
Maşallah Nefesimize ablam bak kilosunu almış ne guzel boşuna stres yapma kendine
Nefes konusunda cok paranoyagım
Elıfte felanda titizdim ama bu başka bırsey resmen delirdim
Günde 3 kez odasının tozunu alırım
Her 3 saatte bezı degısir atesı ölçülür
2.5-3 saatte en az beslenır
İlaçları elimde hazır dakıkası sasmaz
Gece uykusuzluğum bıle herseye rağmen gündüz uyuyaman bırsey olurda görmem dıye
Gerçekten nefesle nefes alıyom
Keşke bıraz sakın olabılsem
Menum
Sabah 10:30
2 dilim tb ekmeği kk peynirden tost
Bir domates
Bir bardak süt
Öğle 15
Bir kase mantar çorbası
Bir kase yoğurt
Akşam 18
Büyük bir kase peynirli salata
Su 2 yi gecti
Spor 45 dk yürüyüş
Çok güzel canım
bombee buse begene begene geliyor
maşallah sende ne güzel kilo vermişsin hilaciğimAman aman onunla olacağına olmasın ecem. Huylu huyundan vazgeçmez
hoşgeldin dilekcim bende hilal 24 yaşındayım 3 aydır burdayım 3 yaşında oglusum var 11 kilo verdim
hayırlı yolculuklar ablamm
Tartı öncesi iyi olur elifim kh fazlaydı bu ara senin
Aysem noldu niye uyumadin kuzum
iyi gitmiş canım ama sonradan donmesin geri
Hadi bakalım busem eksiler gelir bundan sonra ins. Ama fazla abur cubur yeme genede
Aynen canım bu ara düşüş var bizde
Kolay gelsin canım
baya güzel vermissin canım ınş bu son olur burdan mezun ederiz seni
Inş uygulayabilirsin canım güzel bu plan
Maşallah Nefesimize ablam bak kilosunu almış ne guzel boşuna stres yapma kendine
Aynen öyle Can'ım kendıme yemek hazırlayacak zamanım yoktubu menunun dışında bigun olmuş galiba abla baksana g
Çok iyi abla bak o bir aya kadar 4300olmazsa bende birşey bilmiyorum boyuda 47cm olacak aha buraya yazdimKız deme bırde ona takmayım şuan 44 cm tosbısım
Gunundemı doğdu 2800 le
Ay ne bıleyım bu çocuk benı panık atak ettı
Cüzdanıyla demı amınnnnnAllah kavustursun
ne kadar yoğun olursam oluyum takıma sorumluluğumu yerine getiririm hiç giremezsen wc de girerim:))Bol paylaşımla daha adapte olursun bebısım
Sağlıkla buyusunde benı bosver busemmmmaynen canım şekere doydum gibi gibii
KumraL_KrakeR var ama netinde sorun var onda. gelemiyo. fatma nında bası kalabalıkmış baska hatırlamıyom :)
google dan bi bak istersen if diyetine. menü yok sadece yeme saatlerine dikkat ediyosun :)
ne diyetim Allh şifa versin canım
canım niye böyle peki? evinde dua okut bi şey yap bence
ben buse 27 yasındayım 1 yıllık evliyim. zayıflayınca bebiş düşünüyoz nasipse :)
sevince güveniyor insan. Allah kıymet bilene düşürsün canım
aynen canım ben de şaşırdım kilo vermeme :)
tamam kuzum
ooo süper bence planların. hedefine bu kez ulasırsın inş. araban da hayırlı olsun canım. kazasız belasız kullan öğren inş.
aynen canım inş 1. oluruz
çok sevindim minişeee
ohh kocişe de kavuşuyosun maşallah
aynen hilalim devamı gelcek inş. abur cuburu kestim bugun.
abla Allah yardımcın olsun. sağlıkla büyüsün inş. kendini cok yıpratmamaya calış
hilalim menü gayet güzel afiyet olsun. uzun zamandır gördüğüm en sağlıklı menün. tebrikler.
aynenn bombeee
Kız ağzını seveyımÇok iyi abla bak o bir aya kadar 4300olmazsa bende birşey bilmiyorum boyuda 47cm olacak aha buraya yazdim
37haftalik abla suyum boşaldı ağrı sancı yoktu açılmadan mecbur sezeryanla aldılar bekleyemedik
Ay sen cok yasa bebem yane kadar yoğun olursam oluyum takıma sorumluluğumu yerine getiririm hiç giremezsen wc de girerim:))
Kuzular ben havaalanına gıdıyom yarın sabahta hastanedeyım yıne öğlene görüşürüz gelemezsem
3.takımda ilk zamanlarımda 8,9aya kadar diyim hatta iyi bi takımdık eskilerle hala görüşürüz bi arkadaşım evimi bile şereflendirdi lakin o bacılarım gidince takımdan yenilerimizde pek aktif olmayanca yapamadım9. takım dada aynı dostlukları kuracağıma inanıyorum
Menüm
Menemen
2 yumlu
Öğlen
1 kase çorba salata
Aksam
Yarım bıber dolması
Az cacık 4-5 kasık
2 kaşık bamya yemegı
Bu mınnak porsıyonlar elıfın artıkları
Su 3 Lt olur
Spor
Leslie 3 mile
Kız deme bırde ona takmayım şuan 44 cm tosbısım
Gunundemı doğdu 2800 le
Ay ne bıleyım bu çocuk benı panık atak ettı
Cüzdanıyla demı amınnnnn
aminKız ağzını seveyım
Boş attığın ellerını rabbım doldursun
Bır görsem o gunlerını
Sanada gecmısler olsun gülüm
Biliyorum sızıde gerıyom ama aklım hep sıplarda ıste
Cüzdanıyla demı amınnnnn
ne kadar yoğun olursam oluyum takıma sorumluluğumu yerine getiririm hiç giremezsen wc de girerim:))
Sağlıkla buyusunde benı bosver busemmmm
Menü nerde bakıyımda gıdecem kız
mesajlardan anladığım kadarıyla yeni bebişim iz var Rabbim size bağışlasın.. Kilosunu çok takmayım benim Arkadaşım ikizleri yalan olmasın 2,250 doğmuşlar dı ufacıklardo şimdi 8yaşlarında gayette normal kiloları hatta kız tosun bile oldu diyebilirim, canı içinde olsun bi kaç aya toplarKız ağzını seveyım
Boş attığın ellerını rabbım doldursun
Bır görsem o gunlerını
Sanada gecmısler olsun gülüm
Biliyorum sızıde gerıyom ama aklım hep sıplarda ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?