- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.441
İyi şoförlüğün kadını erkeği yok ama erkeklerin yarısı kötü kullaniyo bnce. Hergun şehir trafigine giriyorum dikkat etmektn onlara gına geliyor.kesınlıkle canım isteyince Rabbimin izniyle başaramıycagımız bısey yok.bu sıra kendımı ıspatlamam gereken bı konu daha var araba surmek Rabbım nasıp ettı 2aylık bi arabam var ehlıyetı 13 yıldır kımlık nıyetıne kullnıyodum eşiminde ehiyeti yok hevesı yok almadı yanı arabayı kullanmak zorundayım çok uzun zamandır istıyodum şuan araba benı suruyo :)parklarda kavşaklarda çok heycanlanıyorum bazen stresten başım ağrıyo ama kafaya koydum çok iyi bi şöför olucam hiçbir negatif yorum yolumdan alıkoyamaz helede bu erkeklerın sadece arabayı ıyı kullanmayı kendılerıne özgü zannetmelerının inadına bu işi kıvıracam
Anladım abla e o zaman elime fırsat geçerse kacirmiyim ben ya :) ogreneyim bu işiÖnce kendıne güçleneceksin
Sonra arabana panık olma yeter gerısınde
Dün üzdü bugün sevindirdi ablaKızlar selam
Bugun ugrayamadım
Yemek yaptım
Hastaneye gıttık nefesle şükür 20 gr almısta ben rashatladım 3020 olduk bu arada rabbıme şükür olsun
Aksama babamız geliyor havaalanına gıdecez sıpacıklarla ıste
Bızden bu kadar
Ben tabikiHaftanın bırıncısı bellı ıkıncı nırde kiiiii
premature ya abls ondandir ama bu kadari fazla evet biraz relax olabılsem kendinize yıpratmamis olursunNefes konusunda cok paranoyagım
Elıfte felanda titizdim ama bu başka bırsey resmen delirdim
Günde 3 kez odasının tozunu alırım
Her 3 saatte bezı degısir atesı ölçülür
2.5-3 saatte en az beslenır
İlaçları elimde hazır dakıkası sasmaz
Gece uykusuzluğum bıle herseye rağmen gündüz uyuyaman bırsey olurda görmem dıye
Gerçekten nefesle nefes alıyom
Keşke bıraz sakın olabılsem
hoşbuldum kaptaniçem :)
sizin gibi hatunlar idolüm zatenBen araba manyagıyımdır tam anlamıyla
22 yıldır kullanırım
Erkekten daha ıyı sürersin nıye olmasın bebegım
Hele uzun yola çık bır tadını al
Ne kadınlar goruyom ben galerıde onlar yapıyorsa sen pasa babasını yaparsın
hoşgeldinnn :) ben ece 9. takımdaydım ama takım değişikliğim oldu tabi buradan da kopmadım kopmam kopamamsizin gibi hatunlar idolüm zateninşallah ogünleride görürüm şuan hedef çocukları okuluna rahat bir şekilde götürüp getirmek
Ablacim herşeyin fazlası zarar kendini strese sokma yaNefes konusunda cok paranoyagım
Elıfte felanda titizdim ama bu başka bırsey resmen delirdim
Günde 3 kez odasının tozunu alırım
Her 3 saatte bezı degısir atesı ölçülür
2.5-3 saatte en az beslenır
İlaçları elimde hazır dakıkası sasmaz
Gece uykusuzluğum bıle herseye rağmen gündüz uyuyaman bırsey olurda görmem dıye
Gerçekten nefesle nefes alıyom
Keşke bıraz sakın olabılsem
Oturuyorum canım sen napyosunnabıyosunuz kızlaaar
Çok güzel canımMenum
Sabah 10:30
2 dilim tb ekmeği kk peynirden tost
Bir domates
Bir bardak süt
Öğle 15
Bir kase mantar çorbası
Bir kase yoğurt
Akşam 18
Büyük bir kase peynirli salata
Su 2 yi gecti
Spor 45 dk yürüyüş
bombee buse begene begene geliyorgeçmişteyim geliyom gacılaaar
YanıAnladım abla e o zaman elime fırsat geçerse kacirmiyim ben ya :) ogreneyim bu işi
Hele bazısı arabasınada bakmayıp yarışa kalkıyor ölüyprum o anİyi şoförlüğün kadını erkeği yok ama erkeklerin yarısı kötü kullaniyo bnce. Hergun şehir trafigine giriyorum dikkat etmektn onlara gına geliyor.
Haklısında olmuyor ısteDün üzdü bugün sevindirdi abla
Ben tabiki
premature ya abls ondandir ama bu kadari fazla evet biraz relax olabılsem kendinize yıpratmamis olursun
Insallah hedefe çabuk ulaşırsın annemhoşbuldum kaptaniçem :)
Can'larını taşıyor bu Demir parçası o nedenle cok dıkkatlı ve sıfır panık olmalısın canısısizin gibi hatunlar idolüm zateninşallah ogünleride görürüm şuan hedef çocukları okuluna rahat bir şekilde götürüp getirmek
Söz 5 kılo olsun bır susacamAblacim herşeyin fazlası zarar kendini strese sokma ya
Haklısında olmuyor ıste
Bır ele avuca gelecek kadar olsa
abla gelmiş uç kg az miSöz 5 kılo olsun bır susacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?