- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.421
O sıraya dizilenlere guvenebilecek miyim çok merak ediyorum ama tabi en azından yontulurlarkız kendine gel diyetine bak. bırak bunlardan bir cacık olmaz. sen hele bi zayıfla taş gibi ol herkes sıraya dizilir. bu erkekler çok fena çokk
Mesaj alındıAgirdan sat kendini öyle her makina şıp diye cevap verme saydırma filan yapma sıradan biri gidibi davran
Aleykum selam dilek kardes.hoşgeldin.. ben ayşe. Inşallah mezun olman bizim takıma nasip olur :)Selamun aleykum 9.takımın azimli hatunlarıBen dilek beş buçuk ay öncesine kadar 3.takımın üyesiydim izne çıktım lakin kilo korumayı bir türlü beceremedim iyi kilo aldım berilceee kaptanım sultanım bu sefer hedefime sizinle ulaşmak istiyorum, şayet kabul ederseniz 9.takımla çok güzel kilolar veriyorum vereceğime inanıyorum
Bende problemmi biter.Hayırdır canım bi problem mi var ???
O nasıl oldu? Benim kh günü yaptığım dogumgunumden sonra eksi çıkmam gibi bişey olmuş sende de:)TÜ NAY DIIIIINNNNNNNNNNN
inanılmaz bir şey oldu dünki çikileta bombası şeker koması menüden sonra bugün tartıldım ve dün giden -500
Aaa ah kitaplar kitaplar. Ben su an küçük mucizeler dükkanına donus okuyorum şu an. Listemde epey kitap var okunacakKitap okumayı çok seviyorum tatil falan derken yeni kitaplardan haberim yok bakta bana da söyle neler çıkmış :))
inşallah ayşem sizin destegınızle yapabılırım ınanıyorumAleykum selam dilek kardes.hoşgeldin.. ben ayşe. Inşallah mezun olman bizim takıma nasip olur :)
Bende problemmi biter.
O nasıl oldu? Benim kh günü yaptığım dogumgunumden sonra eksi çıkmam gibi bişey olmuş sende de:)
Aaa ah kitaplar kitaplar. Ben su an küçük mucizeler dükkanına donus okuyorum şu an. Listemde epey kitap var okunacak
kesınlıkle canım isteyince Rabbimin izniyle başaramıycagımız bısey yok.bu sıra kendımı ıspatlamam gereken bı konu daha var araba surmek Rabbım nasıp ettı 2aylık bi arabam var ehlıyetı 13 yıldır kımlık nıyetıne kullnıyodum eşiminde ehiyeti yok hevesı yok almadı yanı arabayı kullanmak zorundayım çok uzun zamandır istıyodum şuan araba benı suruyo :)parklarda kavşaklarda çok heycanlanıyorum bazen stresten başım ağrıyo ama kafaya koydum çok iyi bi şöför olucam hiçbir negatif yorum yolumdan alıkoyamaz helede bu erkeklerın sadece arabayı ıyı kullanmayı kendılerıne özgü zannetmelerının inadına bu işi kıvıracamGunaYdin
aleyküm selam hoş geldin Dilek cım. Azim Kararlilik olunca hersey vız gelir biz hatunlara.
Günaydın mefkusum hayırlı yolculuklar. Çabuk dön aramıza.
günaydın canım.
Allahtan umut kesilmez canım inşallah şifaya vesile olur bitkilersevindim ama bir daha kaçırma bence kuzum zaten menünde abur cubur dan başka birşey yoktu sağlıksız yani can can. İf diyeti be olaki yanlış yazıyosun sanıyordum kız.
Ne bilim şifaci diyorlar ottan falan bişeyler yapanlar varya onlara falan.
Evet canım çok ilerledi diyor dr lar. Bayramda Babamın eskiden yanında çalışan biri aradi hal hatır derken babam kardeşim rahatsız dedi onunda 4 yasinda oğlu kansermis 1.5 ayı var demişler kutahyada ki bu bitkisel ilaç yapan adamın ilaçlariyla 3 yıldır yasiyormus çocuk, bizde bu bi işaretmi Allah tarafından denemekten ne çıkar dedik cumaya randevu aldık. Çıkmadık candan umut kesilmez. Brezilya'da ki de adamın lakabı tanrının eli john taşlarla meditasyon la tedavi ediyormuş Hristiyan bi adam ama orası imkansız artık Hristiyan falan napalım deneyelim dedi halamin oğlu ama olmadı.
Bende cok seviyorum su ara pek fırsat olmadıKitap okumayı çok seviyorum tatil falan derken yeni kitaplardan haberim yok bakta bana da söyle neler çıkmış :))
Uzunbir sure finale cok yaklasmissin ama hep başlangıca donmussun inşallah bu son olur ve spor icin haftayi bekleme @berilceee kaptan geçen gün hayatta kendiniz içinde birsey yapın demişti ertelemehşbulduk naneli kekiğimyalan olmasın 3 yıldır kk deyım muzun olamadım hiç iki kere hedefe yaklaştım izne çıkmamla aldım 79la genelde başlıyorum diyete´, 80 olmuyorum ama büyük başarı:))iki kere 67 66 indim hedefim 62 aslında bazen yorulunca 65 sonlandırıyım dedım ama onu bile göremedim 32 yaşındayım 168 boyunda lokum gibi bi bayanım:)13 yıllık evliyim oglum 11 kızım 6 yaşnda eşimle birlikte marketimiz var onu işletiyoruz çok şükür kendi yağımızda kavruluyoruz
Canım hayırdır herşeyde bi hayır vardir(( ben evlendim evleneli böyle bi hayatın içindeyim.sürekli aksiyon sürekli gerilim
Vuuuu güzel karar. :)
planımı programımı söyliyim şuan 76 kıloyum ılk hedefım ekımın ortalarına 70 gormek 1 ayda rahat 6,7 kılo verırım yerllesmeden dıye dusunuyorum 62 kıloda hedefıme ulasmıs olacam ınsallak busefer sıkı tutup 1 ocaga sonlandıracam inşallah.guzel bır kahvaltı genelde yulaf ezmesı sutle gecıstırılen bır ögle yemegı aksamada salata yogurt yemek şeklinde aralardada meyve kahveyle kararlı bır sekılde diyetimi sürdürmeyi düşünüyorum.spor olarakta kosubandım var 40 ,45 dakıka haftada 4,5 gun yurursem bana dırenecek yağ kılo olması mumkunmuşu sıra duzenımız oturmadı dah kız bıre başladım bır tarafdanda iş olunca sporu haftya başlarım inşallah
Hakikaten tam sopalikanacım insan bir etiketler çağırır beni deben benim erzurumlunun sıkıntısına kapıldım unuttum buraları mesaj attı hain yar bişey de demedi numaramı istedi sonradan en son attığım sitem mesajını bulmuş iyi geceler dedi gitti e madem diceen adam gibi bişey yok ne diye aklımı karıştırıyorsun sosyal medyadan takipleştik... Acilen yoğun spor dönemine geçiyorum bu akşamdan itibaren neyi kaybettiğini elimde fırsat varken göstermeliyim
Haftanın bırıncısı bellı ıkıncı nırde kiiiiikizlar tartiya son iki gün bugün aksamı ve yarını dikkatli gecirirsek inşallah güzel sonuç olarak döner bize
Ben araba manyagıyımdır tam anlamıylakesınlıkle canım isteyince Rabbimin izniyle başaramıycagımız bısey yok.bu sıra kendımı ıspatlamam gereken bı konu daha var araba surmek Rabbım nasıp ettı 2aylık bi arabam var ehlıyetı 13 yıldır kımlık nıyetıne kullnıyodum eşiminde ehiyeti yok hevesı yok almadı yanı arabayı kullanmak zorundayım çok uzun zamandır istıyodum şuan araba benı suruyo :)parklarda kavşaklarda çok heycanlanıyorum bazen stresten başım ağrıyo ama kafaya koydum çok iyi bi şöför olucam hiçbir negatif yorum yolumdan alıkoyamaz helede bu erkeklerın sadece arabayı ıyı kullanmayı kendılerıne özgü zannetmelerının inadına bu işi kıvıracam
Aman aman onunla olacağına olmasın ecem. Huylu huyundan vazgeçmezaaa bak bunu daha önce tespit etmiştim ama aklımdan uçup gitmiş doğru ya o kendini bişey sanıyor ondan giriyor havaya ahahhaha ay bu akşam akşam ondan girdi havaya
olmaz olmaz ablam bu akşamda hissettim artık bilmekten mantık kurmaktan da ziyade hissediliyor olmayacağı
hoşgeldin dilekcim bende hilal 24 yaşındayım 3 aydır burdayım 3 yaşında oglusum var 11 kilo verdimSelamun aleykum 9.takımın azimli hatunlarıBen dilek beş buçuk ay öncesine kadar 3.takımın üyesiydim izne çıktım lakin kilo korumayı bir türlü beceremedim iyi kilo aldım berilceee kaptanım sultanım bu sefer hedefime sizinle ulaşmak istiyorum, şayet kabul ederseniz 9.takımla çok güzel kilolar veriyorum vereceğime inanıyorum
hayırlı yolculuklar ablammHerkeslere günaydınlarrrr
Artık dönüş hazırlıkları başladı bugün valizleri kapatıcam gece 5 gibi Burdan yola çıkıcaz
Son günlerim diye bikaç gündür pek dikkat edemedim
Fitt_anne hoşgeldin dilekcim
Eminim Bizim takımın enerjisi Sanada çok iyi gelecektir
Tartı öncesi iyi olur elifim kh fazlaydı bu ara seninHerkeslere Günaydın. Bugün ve yarın protein günü yapıcam kızlar kendimi felaket şiş hissediyorum neden bilmem. Belki protein iyi gelir bol su ile tabiki.
Aysem noldu niye uyumadin kuzumGünaydın kızlar...
Bu gece hiç uyumadim.
Kendimi toplayınca gelcem geçmişi okumaya...
iyi gitmiş canım ama sonradan donmesin geriTÜ NAY DIIIIINNNNNNNNNNN
inanılmaz bir şey oldu dünki çikileta bombası şeker koması menüden sonra bugün tartıldım ve dün giden -500
Hadi bakalım busem eksiler gelir bundan sonra ins. Ama fazla abur cubur yeme genedekız kendine gel diyetine bak. bırak bunlardan bir cacık olmaz. sen hele bi zayıfla taş gibi ol herkes sıraya dizilir. bu erkekler çok fena çokk
bence de dikkat dikkat ama tartı beni şaşırttı çok şükür
haklısın baharcım ben zaten daha menü yazmıycam bu şekilde olduğunda. ya da ne yediğimi yazmıycam onun yerine cıss yazıcam canım yanına kalorisiyle çünkü sizi de etliyorum doğru
benim neyim var bilmiyorum belki de çok şekersiz kaldım 2 aydır vücut mu istiyor bilemedim.
aynen bozdum ben menümde tam bir rezaletti ama ters tepti tartıda yüzüm güldü ama bunun nedeni if diyeti yapmam da olabilir.
çok geçmiş olsun tekrar canım yaa. ilk kez duyuyorum şifacı diye bir şey.. Allahın taktiri artık
menünü beğendim canım. 2 tane kızartmayla nasıl durabildin ben başlasam 15 ten önce duramazdım yerdim yani. tebrik ederim seni iradenden ötürü
- çıktım sanırım bunun nedeni 2 gündür if diyeti yapıyor olmam ama emin değilim
helloo buyur canım kendini tanıt sonra da biz tanıtalım
tünaydın ablalaaar :)
ayy bekliyom seni zuhal ablaam
günaydın eliflerim ve ayşeeem
eliya canım iyi fikir şişlik varsa 1 gün bile yeter hatta
Aynen canım bu ara düşüş var bizdeTünaydın kızlar ancak geldim oğlum çok huysuzbabaya çok duskun evde görmeyince aradı durdu semineri perşembe bitiyor
Sizden haberler ne
Sanki ben geldiğim de daha kalabalık tık kaçaklar var
Kolay gelsin canımKızlar ben kızceme kitap almaya gidiyorum. Malum okul başladı biraz da kendime bakayım kitap
baya güzel vermissin canım ınş bu son olur burdan mezun ederiz senihşbulduk naneli kekiğimyalan olmasın 3 yıldır kk deyım muzun olamadım hiç iki kere hedefe yaklaştım izne çıkmamla aldım 79la genelde başlıyorum diyete´, 80 olmuyorum ama büyük başarı:))iki kere 67 66 indim hedefim 62 aslında bazen yorulunca 65 sonlandırıyım dedım ama onu bile göremedim 32 yaşındayım 168 boyunda lokum gibi bi bayanım:)13 yıllık evliyim oglum 11 kızım 6 yaşnda eşimle birlikte marketimiz var onu işletiyoruz çok şükür kendi yağımızda kavruluyoruz
Inş uygulayabilirsin canım güzel bu planplanımı programımı söyliyim şuan 76 kıloyum ılk hedefım ekımın ortalarına 70 gormek 1 ayda rahat 6,7 kılo verırım yerllesmeden dıye dusunuyorum 62 kıloda hedefıme ulasmıs olacam ınsallak busefer sıkı tutup 1 ocaga sonlandıracam inşallah.guzel bır kahvaltı genelde yulaf ezmesı sutle gecıstırılen bır ögle yemegı aksamada salata yogurt yemek şeklinde aralardada meyve kahveyle kararlı bır sekılde diyetimi sürdürmeyi düşünüyorum.spor olarakta kosubandım var 40 ,45 dakıka haftada 4,5 gun yurursem bana dırenecek yağ kılo olması mumkunmuşu sıra duzenımız oturmadı dah kız bıre başladım bır tarafdanda iş olunca sporu haftya başlarım inşallah
Maşallah Nefesimize ablam bak kilosunu almış ne guzel boşuna stres yapma kendineKızlar selam
Bugun ugrayamadım
Yemek yaptım
Hastaneye gıttık nefesle şükür 20 gr almısta ben rashatladım 3020 olduk bu arada rabbıme şükür olsun
Aksama babamız geliyor havaalanına gıdecez sıpacıklarla ıste
Bızden bu kadar
Nefes konusunda cok paranoyagımAman aman onunla olacağına olmasın ecem. Huylu huyundan vazgeçmez
hoşgeldin dilekcim bende hilal 24 yaşındayım 3 aydır burdayım 3 yaşında oglusum var 11 kilo verdim
hayırlı yolculuklar ablamm
Tartı öncesi iyi olur elifim kh fazlaydı bu ara senin
Aysem noldu niye uyumadin kuzum
iyi gitmiş canım ama sonradan donmesin geri
Hadi bakalım busem eksiler gelir bundan sonra ins. Ama fazla abur cubur yeme genede
Aynen canım bu ara düşüş var bizde
Kolay gelsin canım
baya güzel vermissin canım ınş bu son olur burdan mezun ederiz seni
Inş uygulayabilirsin canım güzel bu plan
Maşallah Nefesimize ablam bak kilosunu almış ne guzel boşuna stres yapma kendine
İyi yolculuklar mefkusumHerkeslere günaydınlarrrr
Artık dönüş hazırlıkları başladı bugün valizleri kapatıcam gece 5 gibi Burdan yola çıkıcaz
Son günlerim diye bikaç gündür pek dikkat edemedim
Fitt_anne hoşgeldin dilekcim
Eminim Bizim takımın enerjisi Sanada çok iyi gelecektir
Aramıza hoşgeldin ben PoniSelamun aleykum 9.takımın azimli hatunlarıBen dilek beş buçuk ay öncesine kadar 3.takımın üyesiydim izne çıktım lakin kilo korumayı bir türlü beceremedim iyi kilo aldım berilceee kaptanım sultanım bu sefer hedefime sizinle ulaşmak istiyorum, şayet kabul ederseniz 9.takımla çok güzel kilolar veriyorum vereceğime inanıyorum
Ben başka türlü sopa cekicem dün gece 2 mil daha leslie yaptım bugün daha başlamadim ama yapi cam birazdanHakikaten tam sopalik
Ben trafikten tirsiyorum biraz ya :/Ben araba manyagıyımdır tam anlamıyla
22 yıldır kullanırım
Erkekten daha ıyı sürersin nıye olmasın bebegım
Hele uzun yola çık bır tadını al
Ne kadınlar goruyom ben galerıde onlar yapıyorsa sen pasa babasını yaparsın
Önce kendıne güçleneceksinBen başka türlü sopa cekicem dün gece 2 mil daha leslie yaptım bugün daha başlamadim ama yapi cam birazdan
Ben trafikten tirsiyorum biraz ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?