Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kız kendine gel diyetine bak. bırak bunlardan bir cacık olmaz. sen hele bi zayıfla taş gibi ol herkes sıraya dizilir. bu erkekler çok fena çokk
O sıraya dizilenlere guvenebilecek miyim çok merak ediyorum ama tabi en azından yontulurlar
Agirdan sat kendini öyle her makina şıp diye cevap verme saydırma filan yapma sıradan biri gidibi davran
Mesaj alındı

Aleykum selam dilek kardes.hoşgeldin.. ben ayşe. Inşallah mezun olman bizim takıma nasip olur :)
Hayırdır canım bi problem mi var ???
Bende problemmi biter.
TÜ NAY DIIIIINNNNNNNNNNN

inanılmaz bir şey oldu dünki çikileta bombası şeker koması menüden sonra bugün tartıldım ve dün giden -500
O nasıl oldu? Benim kh günü yaptığım dogumgunumden sonra eksi çıkmam gibi bişey olmuş sende de:)
Kitap okumayı çok seviyorum tatil falan derken yeni kitaplardan haberim yok bakta bana da söyle neler çıkmış :))
Aaa ah kitaplar kitaplar. Ben su an küçük mucizeler dükkanına donus okuyorum şu an. Listemde epey kitap var okunacak

planımı programımı söyliyim şuan 76 kıloyum ılk hedefım ekımın ortalarına 70 gormek 1 ayda rahat 6,7 kılo verırım yerllesmeden dıye dusunuyorum 62 kıloda hedefıme ulasmıs olacam ınsallak busefer sıkı tutup 1 ocaga sonlandıracam inşallah.guzel bır kahvaltı genelde yulaf ezmesı sutle gecıstırılen bır ögle yemegı aksamada salata yogurt yemek şeklinde aralardada meyve kahveyle kararlı bır sekılde diyetimi sürdürmeyi düşünüyorum.spor olarakta kosubandım var 40 ,45 dakıka haftada 4,5 gun yurursem bana dırenecek yağ kılo olması mumkunmu şu sıra duzenımız oturmadı dah kız bıre başladım bır tarafdanda iş olunca sporu haftya başlarım inşallah

inşallah ayşem sizin destegınızle yapabılırım ınanıyorum

GunaYdin

aleyküm selam hoş geldin Dilek cım. Azim Kararlilik olunca hersey vız gelir biz hatunlara.

Günaydın mefkusum hayırlı yolculuklar. Çabuk dön aramıza.

günaydın canım.
kesınlıkle canım isteyince Rabbimin izniyle başaramıycagımız bısey yok.bu sıra kendımı ıspatlamam gereken bı konu daha var araba surmek Rabbım nasıp ettı 2aylık bi arabam var ehlıyetı 13 yıldır kımlık nıyetıne kullnıyodum eşiminde ehiyeti yok hevesı yok almadı yanı arabayı kullanmak zorundayım çok uzun zamandır istıyodum şuan araba benı suruyo :)parklarda kavşaklarda çok heycanlanıyorum bazen stresten başım ağrıyo ama kafaya koydum çok iyi bi şöför olucam hiçbir negatif yorum yolumdan alıkoyamaz helede bu erkeklerın sadece arabayı ıyı kullanmayı kendılerıne özgü zannetmelerının inadına bu işi kıvıracam

Allahtan umut kesilmez canım inşallah şifaya vesile olur bitkiler
Kitap okumayı çok seviyorum tatil falan derken yeni kitaplardan haberim yok bakta bana da söyle neler çıkmış :))
Bende cok seviyorum su ara pek fırsat olmadı
Uzunbir sure finale cok yaklasmissin ama hep başlangıca donmussun inşallah bu son olur ve spor icin haftayi bekleme @berilceee kaptan geçen gün hayatta kendiniz içinde birsey yapın demişti erteleme
(( ben evlendim evleneli böyle bi hayatın içindeyim.sürekli aksiyon sürekli gerilim

Vuuuu güzel karar. :)
Canım hayırdır herşeyde bi hayır vardir

Hakikaten tam sopalik

Ben araba manyagıyımdır tam anlamıyla
22 yıldır kullanırım
Erkekten daha ıyı sürersin nıye olmasın bebegım
Hele uzun yola çık bır tadını al
Ne kadınlar goruyom ben galerıde onlar yapıyorsa sen pasa babasını yaparsın

Aman aman onunla olacağına olmasın ecem. Huylu huyundan vazgeçmez
hoşgeldin dilekcim bende hilal 24 yaşındayım 3 aydır burdayım 3 yaşında oglusum var 11 kilo verdim
hayırlı yolculuklar ablamm
Herkeslere Günaydın. Bugün ve yarın protein günü yapıcam kızlar kendimi felaket şiş hissediyorum neden bilmem. Belki protein iyi gelir bol su ile tabiki.
Tartı öncesi iyi olur elifim kh fazlaydı bu ara senin
Günaydın kızlar...
Bu gece hiç uyumadim.
Kendimi toplayınca gelcem geçmişi okumaya...
Aysem noldu niye uyumadin kuzum
TÜ NAY DIIIIINNNNNNNNNNN

inanılmaz bir şey oldu dünki çikileta bombası şeker koması menüden sonra bugün tartıldım ve dün giden -500
iyi gitmiş canım ama sonradan donmesin geri
Hadi bakalım busem eksiler gelir bundan sonra ins. Ama fazla abur cubur yeme genede
Tünaydın kızlar ancak geldim oğlum çok huysuz babaya çok duskun evde görmeyince aradı durdu semineri perşembe bitiyor
Sizden haberler ne
Sanki ben geldiğim de daha kalabalık tık kaçaklar var
Aynen canım bu ara düşüş var bizde
Kızlar ben kızceme kitap almaya gidiyorum. Malum okul başladı biraz da kendime bakayım kitap
Kolay gelsin canım
baya güzel vermissin canım ınş bu son olur burdan mezun ederiz seni
Inş uygulayabilirsin canım güzel bu plan
Maşallah Nefesimize ablam bak kilosunu almış ne guzel boşuna stres yapma kendine

Nefes konusunda cok paranoyagım
Elıfte felanda titizdim ama bu başka bırsey resmen delirdim
Günde 3 kez odasının tozunu alırım
Her 3 saatte bezı degısir atesı ölçülür
2.5-3 saatte en az beslenır
İlaçları elimde hazır dakıkası sasmaz
Gece uykusuzluğum bıle herseye rağmen gündüz uyuyaman bırsey olurda görmem dıye
Gerçekten nefesle nefes alıyom
Keşke bıraz sakın olabılsem

Aramıza hoşgeldin ben Poni

Hakikaten tam sopalik
Ben başka türlü sopa cekicem dün gece 2 mil daha leslie yaptım bugün daha başlamadim ama yapi cam birazdan
Ben trafikten tirsiyorum biraz ya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…