- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.481
menüye bakılırsa birincilik gelecek gibidirmenüm
14.30
1 orta türk kahvesi
1 kare içi naneli bitter çiki
15.00
1 kase tarhana çorbası
3 badem
18.00
1 kase tarhana çorbası
az yeşilsalata çok az z. yağlı limonlu
3 lt su
45 dk yürüyüş
menüye bakılırsa birincilik gelecek gibidir
çok memnun oldum buse cicim inşallah hayırlı zamanda Rabbim bi cimcime nasip etsin, içime doğdu kızın olacak:)aynen canım şekere doydum gibi gibii
@KumraL_KrakeR var ama netinde sorun var onda. gelemiyo. fatma nında bası kalabalıkmış baska hatırlamıyom :)
google dan bi bak istersen if diyetine. menü yok sadece yeme saatlerine dikkat ediyosun :)
ne diyetim Allh şifa versin canım
canım niye böyle peki? evinde dua okut bi şey yap bence
ben buse 27 yasındayım 1 yıllık evliyim. zayıflayınca bebiş düşünüyoz nasipse :)
sevince güveniyor insan. Allah kıymet bilene düşürsün canım
aynen canım ben de şaşırdım kilo vermeme :)
tamam kuzum
ooo süper bence planların. hedefine bu kez ulasırsın inş. araban da hayırlı olsun canım. kazasız belasız kullan öğren inş.
aynen canım inş 1. oluruz
çok sevindim minişeee
ohh kocişe de kavuşuyosun maşallah
aynen hilalim devamı gelcek inş. abur cuburu kestim bugun.
abla Allah yardımcın olsun. sağlıkla büyüsün inş. kendini cok yıpratmamaya calış
hilalim menü gayet güzel afiyet olsun. uzun zamandır gördüğüm en sağlıklı menün. tebrikler.
aynenn bombeee
bende bugün az ama karışık besledim yarın menu paylaşımına bismillah diyimben fena dağıtmıstım bugün toparladım canım. inş 1. lik gelir tabi
hoşbuldum canım ne güzel ismin varmış:)Aramıza hoşgeldin ben Poni
bende:)Ben başka türlü sopa cekicem dün gece 2 mil daha leslie yaptım bugün daha başlamadim ama yapi cam birazdan
Ben trafikten tirsiyorum biraz ya :/
erkeklerde deli cesareti sadece ne kural biliyorlar ne hoşgörüleri var, istedikleri kadar korna çalsınlar tınlamıyorum yiyorsa arkadan vursunlar diyorum:)İyi şoförlüğün kadını erkeği yok ama erkeklerin yarısı kötü kullaniyo bnce. Hergun şehir trafigine giriyorum dikkat etmektn onlara gına geliyor.
kesinlikle öğren hem ihtiyaç hem özgürlük müthiş keyifle benceAnladım abla e o zaman elime fırsat geçerse kacirmiyim ben ya :) ogreneyim bu işi
okul hazırlıkları diyeyim :) valiz hazırlama derdindeyim :)Oturuyorum canım sen napyosun
Kız deme bırde ona takmayım şuan 44 cm tosbısım
Gunundemı doğdu 2800 le
Ay ne bıleyım bu çocuk benı panık atak ettı
abla bende 900 gr doğmuştum bak şimdiki halimeKız ağzını seveyım
Boş attığın ellerını rabbım doldursun
Bır görsem o gunlerını
Sanada gecmısler olsun gülüm
Biliyorum sızıde gerıyom ama aklım hep sıplarda ıste
kolay gelsinn :)ben kaçayım hiç işim yokmuş gibi kpss girdim bide verdi gazı eşim iyi bir puan alırsam yerleştirecekmiş beni:) gerçi kendisi arkeoloji mezunu ama market işletiyor kendisi yerleşememiş ama beni sokacak biyere:)) olsun vardır bi bildiği:))
sagol canimÇok güzel canım
bombee buse begene begene geliyor
ablam sus diye degil ki. Benim kayinvalidem de çok titizmis ama yasliliginda kafayı yemiş kadınSöz 5 kılo olsun bır susacam
görüşürüz ablacimKuzular ben havaalanına gıdıyom yarın sabahta hastanedeyım yıne öğlene görüşürüz gelemezsem
Bizde busemle buluştuk canım ınş gene bulusucaz3.takımda ilk zamanlarımda 8,9aya kadar diyim hatta iyi bi takımdık eskilerle hala görüşürüz bi arkadaşım evimi bile şereflendirdi lakin o bacılarım gidince takımdan yenilerimizde pek aktif olmayanca yapamadım9. takım dada aynı dostlukları kuracağıma inanıyorum
Afiyet olsun ablaMenüm
Menemen
2 yumlu
Öğlen
1 kase çorba salata
Aksam
Yarım bıber dolması
Az cacık 4-5 kasık
2 kaşık bamya yemegı
Bu mınnak porsıyonlar elıfın artıkları
Su 3 Lt olur
Spor
Leslie 3 mile
Sağol canım ınş böyle gider kilolaraynen canım şekere doydum gibi gibii
@KumraL_KrakeR var ama netinde sorun var onda. gelemiyo. fatma nında bası kalabalıkmış baska hatırlamıyom :)
google dan bi bak istersen if diyetine. menü yok sadece yeme saatlerine dikkat ediyosun :)
ne diyetim Allh şifa versin canım
canım niye böyle peki? evinde dua okut bi şey yap bence
ben buse 27 yasındayım 1 yıllık evliyim. zayıflayınca bebiş düşünüyoz nasipse :)
sevince güveniyor insan. Allah kıymet bilene düşürsün canım
aynen canım ben de şaşırdım kilo vermeme :)
tamam kuzum
ooo süper bence planların. hedefine bu kez ulasırsın inş. araban da hayırlı olsun canım. kazasız belasız kullan öğren inş.
aynen canım inş 1. oluruz
çok sevindim minişeee
ohh kocişe de kavuşuyosun maşallah
aynen hilalim devamı gelcek inş. abur cuburu kestim bugun.
abla Allah yardımcın olsun. sağlıkla büyüsün inş. kendini cok yıpratmamaya calış
hilalim menü gayet güzel afiyet olsun. uzun zamandır gördüğüm en sağlıklı menün. tebrikler.
aynenn bombeee
Sağol canımmaşallah sende ne güzel kilo vermişsin hilaciğim
ins busemmmiyi yolculuklar ablam
tabiki kurarız dilekcim hepimiz burda bir aile gibiyiz şükü. bendeCurukElma le yakın oturuyorum görüştük biz :) daha da görüşücez inş :)
abla minnaklarda sorun yok. menü güzel bence :)
abla benim eltim vaktinde doğurdu cocuk 2.750 ile doğdu bence kilosu iyi nefesin :)
Naneli miiii çok severimmenüm
14.30
1 orta türk kahvesi
15.00
1 kase tarhana çorbası
3 badem
18.00
1 kase tarhana çorbası
3 lt su
45 dk yürüyüş
Kolay gelsin görüşürüz canım ınş güzel bi sonuç alırsınben kaçayım hiç işim yokmuş gibi kpss girdim bide verdi gazı eşim iyi bir puan alırsam yerleştirecekmiş beni:) gerçi kendisi arkeoloji mezunu ama market işletiyor kendisi yerleşememiş ama beni sokacak biyere:)) olsun vardır bi bildiği:))
Kolay gelsin canımokul hazırlıkları diyeyim :) valiz hazırlama derdindeyim :)
abla bende 900 gr doğmuştum bak şimdiki halimenefes de inşallah büyüyecek okuyacak güzel heyecanları olacak.. Kaldı ki aldığın sorumluluğun kararı önemliydi bir de sen titiz olunca bu kadar takıyorsun.. Yalnız ablam evet sürekli aklın onlarda olsun evet ilacını dakik ver ama kafayı takarak değil.. Kendine zarar verirsin böyle .. Allah korusun bir gün biraz hastalansan psikolojin kendi içinde bocalar bu sefer minnaklarda üzülür ne olursa olsun aklını rahat tut. Kusura bakma yaşıma göre öğüt verir gibi konuşmak haddim değil ama kafaya takmak ömre zarar..
kolay gelsinn :)
Nıye küçük doğdu kıiyi yolculuklar ablam
tabiki kurarız dilekcim hepimiz burda bir aile gibiyiz şükü. bendeCurukElma le yakın oturuyorum görüştük biz :) daha da görüşücez inş :)
abla minnaklarda sorun yok. menü güzel bence :)
abla benim eltim vaktinde doğurdu cocuk 2.750 ile doğdu bence kilosu iyi nefesin :)
Kötünün iyisi kek kurabıye şükür yokmenüm
14.30
1 orta türk kahvesi
15.00
1 kase tarhana çorbası
3 badem
18.00
1 kase tarhana çorbası
3 lt su
45 dk yürüyüş
Bebısımız Yenı teyzesımesajlardan anladığım kadarıyla yeni bebişim iz var Rabbim size bağışlasın.. Kilosunu çok takmayım benim Arkadaşım ikizleri yalan olmasın 2,250 doğmuşlar dı ufacıklardo şimdi 8yaşlarında gayette normal kiloları hatta kız tosun bile oldu diyebilirim, canı içinde olsun bi kaç aya toplar
Olurmu vanılya kokulu bacımokul hazırlıkları diyeyim :) valiz hazırlama derdindeyim :)
abla bende 900 gr doğmuştum bak şimdiki halimenefes de inşallah büyüyecek okuyacak güzel heyecanları olacak.. Kaldı ki aldığın sorumluluğun kararı önemliydi bir de sen titiz olunca bu kadar takıyorsun.. Yalnız ablam evet sürekli aklın onlarda olsun evet ilacını dakik ver ama kafayı takarak değil.. Kendine zarar verirsin böyle .. Allah korusun bir gün biraz hastalansan psikolojin kendi içinde bocalar bu sefer minnaklarda üzülür ne olursa olsun aklını rahat tut. Kusura bakma yaşıma göre öğüt verir gibi konuşmak haddim değil ama kafaya takmak ömre zarar..
kolay gelsinn :)
Canımsın hilalimsagol canim
ablam sus diye degil ki. Benim kayinvalidem de çok titizmis ama yasliliginda kafayı yemiş kadınki annesi de aynı sekilmis. Senin için dedim yani
görüşürüz ablacim
Bizde busemle buluştuk canım ınş gene bulusucaz
Afiyet olsun abla
Sağol canım ınş böyle gider kilolar
Sağol canım
ins busemmm
Naneli miiii çok severimafiyet olsun busem
Kolay gelsin görüşürüz canım ınş güzel bi sonuç alırsın
Kolay gelsin canım
çok memnun oldum buse cicim inşallah hayırlı zamanda Rabbim bi cimcime nasip etsin, içime doğdu kızın olacak:)
bende bugün az ama karışık besledim yarın menu paylaşımına bismillah diyim
ben kaçayım hiç işim yokmuş gibi kpss girdim bide verdi gazı eşim iyi bir puan alırsam yerleştirecekmiş beni:) gerçi kendisi arkeoloji mezunu ama market işletiyor kendisi yerleşememiş ama beni sokacak biyere:)) olsun vardır bi bildiği:))
sagol canim
ablam sus diye degil ki. Benim kayinvalidem de çok titizmis ama yasliliginda kafayı yemiş kadınki annesi de aynı sekilmis. Senin için dedim yani
görüşürüz ablacim
Bizde busemle buluştuk canım ınş gene bulusucaz
Afiyet olsun abla
Sağol canım ınş böyle gider kilolar
Sağol canım
ins busemmm
Naneli miiii çok severimafiyet olsun busem
Kolay gelsin görüşürüz canım ınş güzel bi sonuç alırsın
Kolay gelsin canım
Nıye küçük doğdu kı
Sormadınmı hiç
Allah yardım etsın sıze zor olur boylesıay valla mı yaa ben de kız istiyorum hayırlısıyla :)
başla canım aynen
inş yerleşirsin canım :)
arkadaşımın evindeydim annesi ikram etti ben cok sevmem aslında ama güzeldi nanesi bol çikisi azdı.
inş cumaya iyi sonuclar alırız tosbaa hızında ilerlemekten bıktım çektiğimiz eziyete yazık ya
canım kendisi dilli ve cok alıngan inan sormadım. zaten kendi kendine sormadan kilosu iyi 2500 un üstü normalmiş dedi. ben de iyi dedim
Kötünün iyisi kek kurabıye şükür yok
Sabah nerde hııııı
abla çok kucuk degil ki 37 haftayı geçmiş ciger gelişimini tamamlamışsa kilosu 2500 üzeriyse normal sayılıyorNıye küçük doğdu kı
Sormadınmı hiç
acaba ben senin eltin olabilir miyimay valla mı yaa ben de kız istiyorum hayırlısıyla :)
başla canım aynen
inş yerleşirsin canım :)
arkadaşımın evindeydim annesi ikram etti ben cok sevmem aslında ama güzeldi nanesi bol çikisi azdı.
inş cumaya iyi sonuclar alırız tosbaa hızında ilerlemekten bıktım çektiğimiz eziyete yazık ya
canım kendisi dilli ve cok alıngan inan sormadım. zaten kendi kendine sormadan kilosu iyi 2500 un üstü normalmiş dedi. ben de iyi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?