Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi geceler zuzular :)
Günaydın canım
Menü güzel canım tartiya yakın az olması kardir:)
Kilolarından nerden geldiği belli oldu
Kizz Canın Çeksin Diye Demedimmm

Normal kahve yapar gibi şeker yerine koyuyorsun
Kahveye şeker koymuyoz ki
Günaydın sekerler
Bugun persembe sıkıyoruzzzzzz
Yarın ektıgımızı bicecez
günaydın abla

Güzel program yapmışsın. Inşallah uyarsin. Protein ve Sebze desteği de ekle o listeye bence.özellikle de kabağı :)))
Ooffff tam beni anlatmissin.sen yine level atlamissin cikmissin yola.bende o da yok tırsak ben
Konussam olmuyor.sussam hiç olmuyor.amaan boşver. Ben yapamıyorum etrafimdakiler bari bosversin
Haftanın bırıncısı bellı ıkıncı nırde kiiiii
Sonuncusu da belli
Bende bu asabiyet varken arabaya binmem ehliyetli azrail olur sadece
Boşver kuzum. Geldiler öyle bi.
Oku ufle kendine abla.evlat iyi değildir. Anneyiz sakin olmamız mümkün değil çocuklarımız konusunda.ama fazlası da sana zarar.etrafına zarar.

Günaydın
Bugün tartı cumaya göre eksiye geçti ama ben yine de sevinmedim. Haftada 2 kez 73leri görüp oldum 3 hafta boyunca. Bugün pro yapcam inşallah. Kardeşim dün kilo mu aldın dedi. Bende vücudum kendini saldı gibi hissediyorum. Baldirlar falan yumuşadı sanki.ödem vardır belki diye tarçınlı elmalı limonlu su da içiyorum 2 gündür. Dünkü menumu yazayım. ..
09.30 kahvaltı
1 küçük kase yoğurt
2 kk peynir
2 ince grissini cubuk
Çay

14 öğle
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz peynir domates salatalık
Çay

18 akşam
5 yk Kıymalı yumurta. Ekstra yağ koymadim.etin yagiyla oldu.
2 ayran
Bol salata

Su 3 lt (2 lt limon tarçın elma suyu)
Spor yok

Kızlar unutmadan size bişey sorcam. Kizimin da oğlumun da oksuruklerini kesemiyorum bi türlü. Cigerleri temiz çok şükür. Balgamli oksurukleri. Burunlari da sürekli akıyor. Bana bitkisel bi care söyleyin nolur. Bu arada kızım 3 yaşında oğlum 11 aylık.

akşamları yaptığım yemekten yemek yi düşünüyorum çoluk çocuk olunca sebze yemeği ğimde etim köfte de olur genelde
canım inan başlayınca anlıyorsun Araba kullanmak çok zor değil bir matematiği var kurallarada uydumu tamamdır heyecanıda üzerinden atınca yemede yanında yat oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…