- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #164.521
Aynen canım naneli çikolatalı türk kahvesikahvenin içine miii
pek sevmezdim ama canım çekti şimdi
bir gün yine bir yerde görürsem saklıyım denerimAynen canım naneli çikolatalı türk kahvesi
Küçük gorumcemede yapardım ilk gördüğünde one içmem dedi sonra ikinciyi istemisti
Kizz Canın Çeksin Diye Demedimmmpek sevmezdim ama canım çekti şimdi
Normal kahve yapar gibi şeker yerine koyuyorsunbir gün yine bir yerde görürsem saklıyım denerimnasıl yapıyosun tarif olaraktan
rastladığım zaman denerim canım sağ ol :) meraaak ettim :)Kizz Canın Çeksin Diye Demedimmm
Normal kahve yapar gibi şeker yerine koyuyorsun
Kız merak kediyi öldürürrastladığım zaman denerim canım sağ ol :) meraaak ettim :)
Tamam tamam :)Kız merak kediyi öldürür
Ama cuma günü dene heee
Günaydın canımiyi geceler zuzular :)
Menü güzel canım tartiya yakın az olması kardir:)Bu günkü menüm.
Sabah 7.00
1 kk peynir
Domates
1 dilim ekmek
Öģlen 15.30
4 adet közlenmiş biber
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği
Akşam 20.00
Yarım kase limonlu acılı mercimek çorbası.
Neden az yedi derseniz öğlen geç yedim acıkmadım.
2 litre su
Spor yok bu gün.
Kilolarından nerden geldiği belli olduKız Bayram Cikolatasi Ucuz daama çok seviyorum. Türk kahvesinin içine şeker yerine iki tane naneli atardım çok guzel olurdu
Aynen aynen çalışırken alırdım bi kutu oturur yerdim
Karışık canım nanelide var
Iyi geceler busem
Yoğun geçmiş canım günün hoşgeldin :)
Az ama begendim canım afiyet olsun
Kahveye şeker koymuyoz kiKizz Canın Çeksin Diye Demedimmm
Normal kahve yapar gibi şeker yerine koyuyorsun
günaydın ablaGünaydın sekerler
Bugun persembe sıkıyoruzzzzzz
Yarın ektıgımızı bicecez
Güzel program yapmışsın. Inşallah uyarsin. Protein ve Sebze desteği de ekle o listeye bence.özellikle de kabağı :)))planımı programımı söyliyim şuan 76 kıloyum ılk hedefım ekımın ortalarına 70 gormek 1 ayda rahat 6,7 kılo verırım yerllesmeden dıye dusunuyorum 62 kıloda hedefıme ulasmıs olacam ınsallak busefer sıkı tutup 1 ocaga sonlandıracam inşallah.guzel bır kahvaltı genelde yulaf ezmesı sutle gecıstırılen bır ögle yemegı aksamada salata yogurt yemek şeklinde aralardada meyve kahveyle kararlı bır sekılde diyetimi sürdürmeyi düşünüyorum.spor olarakta kosubandım var 40 ,45 dakıka haftada 4,5 gun yurursem bana dırenecek yağ kılo olması mumkunmuşu sıra duzenımız oturmadı dah kız bıre başladım bır tarafdanda iş olunca sporu haftya başlarım inşallah
Ooffff tam beni anlatmissin.sen yine level atlamissin cikmissin yola.bende o da yokkesınlıkle canım isteyince Rabbimin izniyle başaramıycagımız bısey yok.bu sıra kendımı ıspatlamam gereken bı konu daha var araba surmek Rabbım nasıp ettı 2aylık bi arabam var ehlıyetı 13 yıldır kımlık nıyetıne kullnıyodum eşiminde ehiyeti yok hevesı yok almadı yanı arabayı kullanmak zorundayım çok uzun zamandır istıyodum şuan araba benı suruyo :)parklarda kavşaklarda çok heycanlanıyorum bazen stresten başım ağrıyo ama kafaya koydum çok iyi bi şöför olucam hiçbir negatif yorum yolumdan alıkoyamaz helede bu erkeklerın sadece arabayı ıyı kullanmayı kendılerıne özgü zannetmelerının inadına bu işi kıvıracam
Konussam olmuyor.sussam hiç olmuyor.amaan boşver. Ben yapamıyorum etrafimdakiler bari bosversinAllahtan umut kesilmez canım inşallah şifaya vesile olur bitkiler
Bende cok seviyorum su ara pek fırsat olmadı
Uzunbir sure finale cok yaklasmissin ama hep başlangıca donmussun inşallah bu son olur ve spor icin haftayi beklemeberilceee kaptan geçen gün hayatta kendiniz içinde birsey yapın demişti erteleme
Canım hayırdır herşeyde bi hayır vardir
Sonuncusu da belliHaftanın bırıncısı bellı ıkıncı nırde kiiiii
Bende bu asabiyet varken arabaya binmem ehliyetli azrail olur sadeceBen araba manyagıyımdır tam anlamıyla
22 yıldır kullanırım
Erkekten daha ıyı sürersin nıye olmasın bebegım
Hele uzun yola çık bır tadını al
Ne kadınlar goruyom ben galerıde onlar yapıyorsa sen pasa babasını yaparsın
Boşver kuzum. Geldiler öyle bi.Aman aman onunla olacağına olmasın ecem. Huylu huyundan vazgeçmez
hoşgeldin dilekcim bende hilal 24 yaşındayım 3 aydır burdayım 3 yaşında oglusum var 11 kilo verdim
hayırlı yolculuklar ablamm
Tartı öncesi iyi olur elifim kh fazlaydı bu ara senin
Aysem noldu niye uyumadin kuzum
iyi gitmiş canım ama sonradan donmesin geri
Hadi bakalım busem eksiler gelir bundan sonra ins. Ama fazla abur cubur yeme genede
Aynen canım bu ara düşüş var bizde
Kolay gelsin canım
baya güzel vermissin canım ınş bu son olur burdan mezun ederiz seni
Inş uygulayabilirsin canım güzel bu plan
Maşallah Nefesimize ablam bak kilosunu almış ne guzel boşuna stres yapma kendine
Oku ufle kendine abla.evlat iyi değildir. Anneyiz sakin olmamız mümkün değil çocuklarımız konusunda.ama fazlası da sana zarar.etrafına zarar.Nefes konusunda cok paranoyagım
Elıfte felanda titizdim ama bu başka bırsey resmen delirdim
Günde 3 kez odasının tozunu alırım
Her 3 saatte bezı degısir atesı ölçülür
2.5-3 saatte en az beslenır
İlaçları elimde hazır dakıkası sasmaz
Gece uykusuzluğum bıle herseye rağmen gündüz uyuyaman bırsey olurda görmem dıye
Gerçekten nefesle nefes alıyom
Keşke bıraz sakın olabılsem
Hee bi kop.bakalım neler oluyorhoşgeldinnn :) ben ece 9. takımdaydım ama takım değişikliğim oldu tabi buradan da kopmadım kopmam kopamam
Bu soru çok genis bi zamanı içeriyor. Daraltsak saatleri öyle sorsak :)))nabıyosunuz kızlaaar
Cüzdanıyla demı amınnnnn
Bende yok eminim.
Sabah sabah ne güldüm yaa.
Günaydın kaptan.pro günü bugün. .... söz verdim kendime.73leri görmek istiyorum artıkGünaydın sekerler
Bugun persembe sıkıyoruzzzzzz
Yarın ektıgımızı bicecez
Günaydın şekerim. ...Günaydın kızlar
akşamları yaptığım yemekten yemek yi düşünüyorum çoluk çocuk olunca sebze yemeği ğimde etim köfte de olur geneldeGüzel program yapmışsın. Inşallah uyarsin. Protein ve Sebze desteği de ekle o listeye bence.özellikle de kabağı :)))
Ooffff tam beni anlatmissin.sen yine level atlamissin cikmissin yola.bende o da yoktırsak ben
Konussam olmuyor.sussam hiç olmuyor.amaan boşver. Ben yapamıyorum etrafimdakiler bari bosversin
Sonuncusu da belli
Bende bu asabiyet varken arabaya binmem ehliyetli azrail olur sadece
Boşver kuzum. Geldiler öyle bi.
Oku ufle kendine abla.evlat iyi değildir. Anneyiz sakin olmamız mümkün değil çocuklarımız konusunda.ama fazlası da sana zarar.etrafına zarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?